Mitä hyvää saimme maahanmuuttajilta?

Anonyymi-ap

15

58

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Vahvasti miinusmerkkinen tulos, jos höyryisissä haaveissa oli saada työtä tekeviä, kunnon kansalaisia. Töihin tulleet voi toki olla kunnon kansalaisia mutta jos he tulivat matalapalkkatöihin on tulos siltikin miinuksella. Muista on paljon sosiaalistakin haittaa, asettuivat vain taloksi ja pyrkivät isännäksi.

    • Anonyymi

      elokuu 2020 🤣🤣🤣 eivät sitten tuoreempaa löytäneet
      oliko sateenkaari väkeä ? vai ihan muslimien huivi suuttumus ???

    • Anonyymi

      eikös kaikki suomalaiset isät huuda että aapornat ei tottele suomen sääntöjä?

    • Anonyymi

      Näin saadaan ajatukset pois iranin tapahtumista!

    • Anonyymi

      Näinnikkäästi .

      Otetaanpas tähän lainausta tästä jutusta , joka on jäänyt näköjään täysin vaille ansaitsemaansa huomiota sekä lehden toimittelijalta ( ei mikään yllätys ) että suomalaiselta käräjäoikeudelta ( ei mikään yllätys ) ja myöskin kaikilta näiltä silminnäkijöiltä sekä todistelijoilta ( ei mikään yllätys )...ENNEN kuin tämä perheenisä teki tuomittavan tekonsa.

      No tosson se mistä tämä koko episodi sai siis alkunsa :

      "Espoolaismies raivostui elokuussa 2020. Hänen tyttärensä soitti ja kertoi, että joku lapsi oli sylkäissyt hänen päällensä kerrostalon pihalla.

      Perheenisä meni tapahtumapaikalle ja huusi paikalla olleille maahanmuuttajalapsille:

      – Kuka täällä räkii korona-aikana lapseni päälle."

      --- Näin siis tämä onneton tapahtumasarja sai alkunsa. Toki tämä perheenisä meni aivan liian pitkälle ja hyvä olisi ollut hänen soittaa poliisi heti paikalle , kuten nämä todistelijat ja silminnäkijät ovat osanneet tehdä , jolloin hän olisi voinut vaatia tätä maahanmuuttajalasta tilille räkimisestään oman lapsensa päälle. Ihan suomalaisen virkavallan avustamana (?) .

      No mitäpä olisi mahtanut suomalainen poliisi tehdä JOS perheenisä olisi soittanut tosiaankin polliissin /nimismiehen/kissalan poljat/ sinivuokot/ / skoudet paikalle tuolloin heti alkuunsa ???

      Niin tähän voisi joku , jolla virtaa on , laittaa vähän arveluja tapahtumien kulusta tuossa tapauksessa. Areena on vappaa...

      • Anonyymi

        Näin.

        Eipä tule mitään ( ei yllätys ) vastausta . ei edes yritelmää.

        No minäpä laitan tähän ( täysin fiktiivisen ) tapahtumien kulun näkyville ja muiden arvioitavaksi.

        Kaikki alkoi siis näin ....

        Tilulii...tilulii ... tilulii ... Hallo´ta! Vastasi tämä perheen isä puhelimeensa , jossa hänen tyttärensä soitti isälleen itkuisena ja selvästi järkyttyneen kuuloisena . Isä hätääntyi heti , sillä taustalla kuului useamman nuoren huutelua -haistattelua - ilkeää naurun rähäkkää , jossa paikka paikoin kuului hänen pienen tyttärensä nimikin selvästi. Äänistä päätellen hänen tyttärensä kimpussa oli ainakin parikymmenpäinen häijy nuorisojengi.

        Tässä vaiheessa isä kysyi tyttäreltään , että missä tämä oikein oli ja mitä on tapahtunut. Tyttö kertoi isälleen , että täällä on uhkaava tilanne jossa häntä nimitellään , haukutaan ja osa uhkaavasti käyttäytyvästä porukasta sylkee hänen päälleen . Tyttö on syvästi järkyttynyt ja peloissaan... samalla kymmenpäinen (mamu)porukka alkaa lähestyä häntä uhkaavasti.

        -Samalla hetkellä kuitenkin saapuu paikalle hätääntyneenä tytön isä , joka huutaa jo kaukaa että " kuka on sylkenyt tyttären päälle näinä tautisina aikoina ?

        Lähimpänä tytärtä oli noin yhdeksän vuotias tyttö , joka vaikutti hyvinkin syyllisen näköiseltä ja tytär osoittikin juuri tuota yhdeksänvuotiasta tekijäksi tähän sylkemiseen.

        Isä päätti soittaa heti virkavallan paikalle ja hänen oli pakko pidätellä tätä yhdeksänvuotiasta rikollista paikalla kevyesti kädestä pitäen. .

        Isän, tyttären ja rikollisen odoteltua hyvän tovin ( n . kolme tuntia ) saapuikin paikalle suomalainen poliisipartio. Poliisi totesi ensimmäiseksi , että miehen tulisi välittömästi päästää rikollinen irti , sillä hän ei saa tehdä kansalaispidätystä jossa selvästikin on käytetty liiallista voimaa ja mahdollisesti väkivaltaakin . Yhdeksänvuotias alkokin heti tottuneesti itkeä ja valittamaan kipua kädessään mistä huolestunut isä oli häntä pitänyt kiinni.

        Isä oli kertomassa poliisille mitä oli tapahtunut , kun karski poliisimies keskeytti huolestuneen isän puheen ja alkoi kiinnittämään käsirautoja isän ranteisiin. Tytär katsoi silmät suurena ja järkyttyneenä poliisin toimintaa vierestä , samalla kun kaksi poliisia väänsi hänen isänsä kädet selän taakse ja painoivat maahan. Toinen poliiseista painoi polvellaan isää rintalastan kohdalle , jolloin isän suusta pääsi tukahtunut tuskanhuuto. Toinen alkoi jo tapailla teleskooppipamppuaan esille , mutta huomattuaan että paikalle oli saapunut jo silminnäkijä sekä toinen poliisille soittanut , jätti kätensä lepäämään pampun kahvalle.

        Paikalle saapuneet silminnäkijät kertoivat isän nimitelleen jo paikalta hävinneitä nuoria/ lapsia ja sylkäisseen yhden heistä päälle. Poliisi kirjasi kaiken ylös muistikirjaansa , samalla mulkoillen murhanhimoisesti rasisti-isää kulmiensa alta ...

        Aikanaan tämäkin case sitten meni leivättömän pöydän ääreen käsittelyyn ja oikeus se vain voittaa Suomessa - aina.


    • Anonyymi

      Työperäinen maahamuutto on kuitenkin eri asia kuin haittamaahanmuutto (elintasopakolaisuus).

    • Anonyymi

      Afrikkalaisuus ja Arabi taustaisuus tuo epävakauden yhteiskuntaan . Väki jolle yhteiskunta ei merkitse mitään vaikka se ruokkii /elättää nämä vapaamatkustajat .

      • Anonyymi

        Juurikin näin!


    • Anonyymi

      Suomalaiset miehet on kykenemättömiä puolustamaan naisia ja lapsia :D

      • Anonyymi

        Hoh hoh.

        Eiköhän se ole niin , että kun suomalaiset miehet puolustavat naisia ja lapsia , niin syyllinen ja maksaja onkin tämä naisia ja lapsia puolustava suomalaismies.

        Kiitämme viisaita lainsäätäjiämme tästä vallitsevasta tilasta...


    Ketjusta on poistettu 12 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      77
      1776
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1679
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      15
      1480
    4. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1164
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1163
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      5
      1151
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1116
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1111
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      6
      1099
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1084
    Aihe