Helluntailaisuus on maallikkoliike

Anonyymi-ap

Helluntailaisuus on maallikkoliike. Siksi heidän raamatuntuntemus on heikolla tasolla ja he joutuvat väittelyihin Kristittyjen kanssa.

Oletko huomannut saman asian?

94

294

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kyllä se Raamatun tuntemus on kirkkokunnissa vieläkin heikompaa !

      Siellä ei tiedetä edes sitä, että mitä oikeasti pelastumiseen vaaditaan.

      Ja se kun kuitenkin on se ratkaisevin asia se !

      • Anonyymi

        joo helluntaikirkossa se on heikkoa

        väitetään monia kohtia väärennetyiksi kun ei sovi omaan oppiiin


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        joo helluntaikirkossa se on heikkoa

        väitetään monia kohtia väärennetyiksi kun ei sovi omaan oppiiin

        Tuollaista en ole nähnyt / huomannut.

        Nähdäkseni on kyse ollut Raamatun TULKINNOISTA.

        Kirkkokunnissahan väitetään vauvakasteen pelastavan, mikä on ISO valhe !


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuollaista en ole nähnyt / huomannut.

        Nähdäkseni on kyse ollut Raamatun TULKINNOISTA.

        Kirkkokunnissahan väitetään vauvakasteen pelastavan, mikä on ISO valhe !

        On monia huonosti käänettyjä kohtia suomalaisessa raamatussa, joka nyt jo järjenkin puolesta sanoo että olisi ihme ellei niin olisi.

        ei s e niin yksinkertaista ole alkukielien käännöksistä asian sisältöä kääntää suomen kielelle,jonka senkin nyt pitäisi tajut ajokainen lukutaitoinen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuollaista en ole nähnyt / huomannut.

        Nähdäkseni on kyse ollut Raamatun TULKINNOISTA.

        Kirkkokunnissahan väitetään vauvakasteen pelastavan, mikä on ISO valhe !

        Jos nyt vähänkin miettii historian kulkua valtioiden ja kirkkojen välillä niin pitäisi olla aika vähällä miettimisellä selvää mihin vauvakastamiset perustuu.

        se ei perustu mihinkään raamatulliseen vaan on ihan yklsinkertaista hallintapolitiikkaa yhdessä valtion johtojen kanssa.


      • Anonyymi

        Kuulkaas tätä yleissivistystä.

        Helluntailainen aivan pokkana ilmoittaa helluntailaisen puliukonkin Raamatun tuntemuksen olevan korkeampaa tasoa kuin esim. vuosia Raamattua opiskelleiden kirkkojen teologien.

        Tätä on helluntaihenki ollut aina. Näinhän nuo ovat saalemeidensa lavoilla aina väittäneet. Helluntailaiset ovat aina pilkanneet kristittyjä ja kristittyjen Raamatun tuntemusta, jo room.katolilaisen, "Kauniin Marian kuvan"-kultin perustaja B. Hubmaier, - sittemmin rahakkaamman anabaptismin kehittelijä - hyökkäsi koulutettuja, kristittyjä uskonpuhdistajia vastaan: "Annas kun minä otan rikan silmästänne!"

        Anabaptismilla mahdollistettiin kaikki mahdolliset synnit ja perversiot, anabaptistien itsensä kohdalla kieltäen niiden synnillisyyden ja kutsuen niitä "vain virheiksi, erheiksi ja vajavuuksiksi, joita herramme meissä lapsissaan kyllä ymmärtää". (Suoraa lainausta erään, kauan sitten Hgin Saalemin lavalla kristittyjä räkänauraen pilkanneen seurakunnan vanhimmistojäsenen ja saarnaajan puheesta. Tyyppi haettiin lopulta pois lavalta, seurakuntaa naurattamasta, kun alkoi tulla vaahtoa suusta ja nenästä. On huomattava, että helluntailaisilla ja kristityillä ei ole samaa Herraa.)

        Ajatelkaa helluntailaisten yleisesti käyttämiä termejä synneistä, joita heidän oma herransa heissä kuitenkin hyväksyy:

        - Virheet.
        - Erheet.
        - Vajavuudet.
        - Kasvamattomuus (nk. hengellisesti).

        Mistä kaikista lähtöajatuksista nuo sanat lähtevät ja mitä ne heidän puheissaan heidän opeistaan "todistavat"?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tuollaista en ole nähnyt / huomannut.

        Nähdäkseni on kyse ollut Raamatun TULKINNOISTA.

        Kirkkokunnissahan väitetään vauvakasteen pelastavan, mikä on ISO valhe !

        Raamattua ei "tulkita".

        Ps. 12:6
        Herran sanat ovat selkeitä sanoja, hopeata, joka kirkkaana valuu sulattimesta maahan, seitsenkertaisesti puhdistettua.

        Mitä tarkoitat "Raamatun tulkinnalla"?

        Että Raamatun sanaa ei pidä ottaa suoraan totena, vaan helluntailaisittain selittää se hiukan toisin? Sain tästä opilliset kokemukseni jo pikkulapsena teidän "pyhäkoulussanne", jossa Raamatun sanaa "tulkiten", koulutitte lapsia hiljaisiksi uhreiksi erilaisille, helluntailaisille hyväksikäyttäjille. (Esim. henkisille, fyysisille, hengellisille, seksuaalisille, taloudellisille hyväksikäyttäjille...):

        >>Raamattu kylläkin sanoo, että "rakasta lähimmäistäsi kuten itseäsi", mutta oikea Jeesuksen opetuslapsi rakastaa lähimmäistään jopa enemmän kuin itseään!<< Tähän sitten käytännön manipulaatiota päälle.

        Noin ei Raamattu opeta. Muistan kuinka nutturapää nainen pilkkasi minua pyhäkoululuokan edessä, kun jopa jo pienenä lapsena, viattomasti pysyin Jumalan sanassa, en halunnut alistua valheen ja rikoksen edessä. En ollut vielä hengellisesti rikottu: helluntailaisittain "uudestisyntynyt".

        Sain käydä myös luterilaista pyhäkoulua ja nämä molemmat pyhäkoulut rinnakkain osoittivat itselleni, missä olin aidosti rakastettu ja hyväksytty, missä taas moniväkivallan uhri. Nuo pyhäkouluajat jo alustivat minua hengellisesti, kun myöhemmin hylkäsin väkivaltaisen helluntailaisuuden ja löysin kristillisestä kirkosta armahtavan Jumalan, joka ei pilkannut, ei pahoinpidellyt minua.

        Nämä helluntaifoorumin tekstit jatkavat täysin tuolla vanhalla, perinnehelluntailaisella, monirikollisella, väkivaltaisella ja antikristillisellä linjalla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        joo helluntaikirkossa se on heikkoa

        väitetään monia kohtia väärennetyiksi kun ei sovi omaan oppiiin

        Tässä on esimerkkejä vauvakastettujen Raamatun tuntemuksesta. Tälläisiä satuja ei ole ennen nähty!

        1.Paavalin aikana ajateltiin, että maa on pannukakun muotoinen ja Jeesuksen häitä vietetään pilven päällä, jonne ihmiset temmataan salaisessa ylöstempauksessa.

        Siihen aikaan ei ymmärretty, että pilven päällä ilma ohutta ja kova pakkanen.

        Häissä pitäisi olla happilaitteet ja pilkkihaalarit päällä.

        2. Yksi esim. Paavalin tuomista uusista opeista on kreikkalaisesta filosofiasta tuotu käsite ihmisestä irtaantuvasta erillisestä "sielusta".

        3. Rajuun lahkojen tekemään eksytykseen kuuluu ihmisen tajunnan lamauttaminen ja tasapainoelimeen vaikuttaminen, jotta ihminen saadaan kaatumaan maahan selälleen. Silloin se peto käy lyömässä oman pedonmerkin ja luvun 666 ihmisen otsaan ja käsivarteen kun ihminen makaa tiedottomassa tilassa jossain hurmoslahkon lattialla. Kannattaa illalla tutkia vaikka UV--lampun valolla otsaa, näkyykö siellä se pedon merkki?

        5. Kirlian-kuvaustekniikalla pystytään kuvaamaan, kun erilaisten henkiparantajien käsistä lähtee jopa kolmen metrin mittaiset energisuihkaukset.

        6. Vauvakastettujen opin mukaan kymmenyksiä ei saa maksaa rahana.

        7.Raamatusta ei löydy sanaa "evankelioida"
        (Vauvakastetun aloitus 5.2.23)

        8.Toinen mies painaa henkiä sisälle otsasta ja pään kautta. Toinen mies takaapäin kun ihminen menettää tasapainoelimen hallunnan silloin henkiä alkaa virrata sisälle.
        Henkiä pumpataan ihmiseen joka paikasta. Ja kun käännytettävä on saatu selälleen lattialle tiedottamaan tilaan, niin lisää käsiä ojennellaan ihmisen ylitse ja viimeistellään se henkioperaatio. Loitsuja luetaan,mitään selvää saada mitä siinä manataan ja maanitellaan.

        9.Harhaoppiset kiihkomieliset hurmoshenkiset kerätään ufoihin, jotka kuljettaa ne sielut taivaan avaruuksiin.

        10.Hitlerille avautui otsaan ns. kolmas silmä, mikä on suora yhteys Saatanan kanssa.
        Kolmas silmä on ihmisen otsassa samassa kohtaa, johon Ylivainio tönäisi ja ihmiset kaatui selälleen maahan.

        11. Etukäteen se Jeesuskin sen ylösnousemusruumiin sai siellä Jordanilla.

        12. Nykyisin sama helluntain kieli-ihme tehdään tietokoneiden avulla ns. simultaanitulkkausohjelmilla. Puhuja puhuu koko ajan omalla äidinkielellä , mutta eri kieliset kuulijat kuulevat puheen samanaikaisesti omalla äisinkielellä niistä sankaluureista (=tuliset kielet).

        13. Tässä kastamalla pelastetaa!

        Ihmisen Pojan Päivän, jolloin toinen korjataan talteen ja toinen jätetään, ei silloin enää ketään ehditä kastaa kristityiksi
        vertaus: tyhmät ja viisaat neistyet

        14. Lahkoissa voi joutua tekemän ns. tosiuskovaisen testin. Uudelle tulokkaalle voidaan antaa myrkkyä juotavaksi tai myrkkykäärmeellä pistetään, koska tosiuskovaiseen niillä ei ole mitään vaikutusta.

        15. Henget pyydystetään haavilla ja sullotaan vaikkapa kanisteriin tai muuhun sopivaan säiliöön ja laitetaan korkki kiinni etteivät karkaa. Sitten niitä voidaan pumpata letkulla ja esim polkupyörän pumpulla säiliöstä seurakunnan jäseniin. Kohde kaadetaan ensin tajuttomana lattialle jotta toimenpide olisi helpompi suorittaa. Pumpusta johdettu letku asennetaan sitten tajuttoman kohdehenkilön rektumiin ja pastori avustajineen pumppaa häneen sopivaksi katsomansa määrän henkiä.

        16. u-kastajien upotusaltaan pohjalla akvaariopumpun vieressä on nähty sammakon muotoinen henkiolento, joka tulee ihmiseen kun menee lahkokasteelle

        17.Lahkoluste kuten hellarit temmataan ensin pois niihin ufoaluksiin.

        18.Hellarit painii demonienkin kanssa. Ne on niin nopeita olentoja, että ne kampittaa ihmisen hetkessä selälleen lattialle.
        Demoniolennot ottaa ihmisen äänielimet haltuunsa ja julistaa toisille hengeille, että saalista on saatu, tulkaa tännepäin, täällä sitä on.

        19. Hulluntailaisten pääasia on vauvakasteella herjaaminen.
        Vauvakastesiru on upotettu heidän päähänsä.
        Se koodattu henkikasteessa.


    • Anonyymi

      Helluntailaisuuden syntyhistoria oli saastainen niinkuin liikkeen perustajat.
      Perustajat maallikkoliikkeessä eivät olleet edes uudestisyntyneitä.

      • Anonyymi

        Anabaptismin perusti roomalaiskatolilainen "Kauniin Marian kuvan"-kultin aiempi perustaja (Balthasar Hubmaier)

        Hän myös ihan henkilökohtaisesti poltatti juutalaisten synagogia.

        Tämä wikiteksti on anabaptistin rakentelema, muutamin, tosiasioihin sekoitettujen valhein. Anabaptismi, kuten Marian kuvan palvontakaan, kun esim. ei ollut uskonpuhdistuksen papiston "arvostamaa".

        https://en.wikipedia.org/wiki/Balthasar_Hubmaier :

        >>Balthasar Hubmaier [a] (1480 – 10. maaliskuuta 1528; latinaksi : Pacimontanus ) oli vaikutusvaltainen saksalainen anabaptistijohtaja . Hän oli yksi tunnetuimmista ja arvostetuimmista uskonpuhdistuksen anabaptistiteologeista.<<

        >>Varhaiskasvatus ja koulutus
        Hän syntyi Friedbergissä Baijerissa vuonna 1480. Hänen syntyperänsä tiedot puuttuvat.

        Hän osallistui Latinalaiseen kouluun Augsburgissa ja astui Freiburgin yliopistoon 1. toukokuuta 1503. [3] Riittämättömät varat saivat hänet jättämään yliopiston ja opettamaan jonkin aikaa Schaffhausenissa Sveitsissä. Hän palasi Freiburgiin vuonna 1507 ja suoritti sekä kandidaatin että maisterin tutkinnon vuonna 1511. Vuonna 1512 hän suoritti tohtorin tutkinnon Ingolstadtin yliopistosta John Eckin johdolla [4] : ​​329  ja hänestä tuli yliopiston vararehtori vuoteen 1515 mennessä. Hubmaierin maine saarnaajien soittajana oli laajalle levinnyt. Hän lähti Ingolstadtin yliopistosta Regensburgin roomalaiskatolisen kirkon pastoraattiin.

        Vuonna 1516. Maximilian I:n kuoleman jälkeen vuonna 1519 Hubmaier auttoi järjestämään väkivaltaisen pogromin Regensburgin juutalaisia ​​vastaan ​​sekä heidän synagogansa täydellisen tuhoamisen; juutalaisten murhan ja karkotuksen jälkeen hän oli avainasemassa järjestäessään – lähellä entisen synagogan paikkaa – Regensburgin Kauniin Marian kuvakultin, joka houkutteli pyhiinvaeltajia kaikkialta Euroopasta ja jota uskonpuhdistajat kritisoivat.

        Vuonna 1521 Hubmaier meni Waldshut -Tiengeniin. Vuonna 1524 hän meni naimisiin Elizabeth Hüglinen kanssa Reichenausta , Baden-Württembergin osavaltiosta.<<

        Hubmaier ei siis itse ollut uskonpuhdistaja, vaikka näin, selvästi helluntailainen wikikirjoittaja yrittää ristiriitaisesti valehdella. Hubmaier oli uskonpuhdistuksen vastainen, myös antisemitisti ja murhaaja, tarjoten puhtaan uskon sijalle omia oppejaan.

        Helluntailaisethan eivät edelleenkään tunnusta juutalaisten oikeutusta omaan uskoonsa, vaan pyrkivät tyrkyttämään heille omia gnostilaisia harhaoppejaan. Aito juutalaisten ystävä kunnioittaisi myös heidän uskoaan. S24juutalaisuus-foorumilla aikoinaan (kun siellä vierailin) helluntailaiset, jatkuvasti toistellen, nimittelivät juutalaisia (kuten myös kristittyjäkin) "Valheenisän lapsiksi".


    • Anonyymi

      Helluntailaisilla on edelleenkin outo armo-oppi (= armottomuus uskomus).

    • Anonyymi

      Sen uskonliikkeen perustaja tavattiin housut kintuista ja vietiin vankilaan.

      • Anonyymi

        Lutheria ei viety, miksi ihmeessä ei ?

        Luterilaisten anteeksipyynnön tausta
        Luterilaisen maailmanliiton yhdestoista yleiskokous kokoontui 20.-28.7.2010 Stuttgartissa. Yksi kokouksen pääaiheista oli historiallinen sovinto, luterilaisten kirkkojen anteeksipyyntö mennoniittien uskonyhteisöltä maailmanlaajuisesti. Kysymys on 1500-luvulta lähtien tapahtuneista anababtistien eli uudestikastajien vainoista, jotka johtivat Euroopassa raakaan väkivaltaan: mestauksiin, elävältä roviolla polttamisiin ja muihin maallisen hallinnon kirkkojen tuella harjoittamiin julmuuksiin. Toisin sanoen katolisen kirkon kahleista vapautuneet protestantit murhasivat toisia protestantteja ja käyttivät siinä katolisen kirkon inkvisitiosta tuttuja, mitä julmimpia menetelmiä.


      • Anonyymi

        Helluntailaiset eivät pidä edes Kristittyjen kastetta Jumalan lahjana ja armona.

        Room.6:3 Vai ettekö tiedä, että me kaikki, jotka olemme kastetut Kristukseen Jeesukseen, olemme hänen kuolemaansa kastetut?

        Hellarit pilkaa ja herjaa Kristittyjen lapsien kastetta nimeen Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen.

        Jaak. 2:7

        Eivätkö juuri he herjaa sitä jaloa nimeä, joka on lausuttu teidän ylitsenne?* ["Nimen lausuminen" viittaa kastehetkeen.]


      • Anonyymi

        Jos haluat lisää tietoa aiheesta, niin tässä tulee:

        https://freepathways.wordpress.com/2010/09/13/anteeksipyynto-2010/

        Kertomukset väkivallasta tallella – Marttyyrien peili
        Tuhansia uudestikastettuja tuomittiin kuolemaan julmilla tavoilla. Heitä kidutettiin eri tavoin, poltettiin roviolla, mestattiin, hirtettiin, hukutettiin ja haudattiin elävältä. Heiltä riistettiin lapset ja omaisuus. Myös heidän teologisia kirjoituksiaan tuhottiin polttorovioilla.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jos haluat lisää tietoa aiheesta, niin tässä tulee:

        https://freepathways.wordpress.com/2010/09/13/anteeksipyynto-2010/

        Kertomukset väkivallasta tallella – Marttyyrien peili
        Tuhansia uudestikastettuja tuomittiin kuolemaan julmilla tavoilla. Heitä kidutettiin eri tavoin, poltettiin roviolla, mestattiin, hirtettiin, hukutettiin ja haudattiin elävältä. Heiltä riistettiin lapset ja omaisuus. Myös heidän teologisia kirjoituksiaan tuhottiin polttorovioilla.

        Ei siinä mistään uskonnosta ole kysymys. Hutteriitit eli 1700-luvulla ja kieltäytyivät asepalveluksesta, siksi ne joutui oikeuden eteen ja tuomiolle.

        Luther eli 1500-luvulla. Lutherilla ei ole mitän tekemistä helluntailaisten kanssa.

        Helluntailaisten perustaja Parhami vietiin vankilaan v. 1907.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei siinä mistään uskonnosta ole kysymys. Hutteriitit eli 1700-luvulla ja kieltäytyivät asepalveluksesta, siksi ne joutui oikeuden eteen ja tuomiolle.

        Luther eli 1500-luvulla. Lutherilla ei ole mitän tekemistä helluntailaisten kanssa.

        Helluntailaisten perustaja Parhami vietiin vankilaan v. 1907.

        Asepalveluksesta kieltäytyneet lahkolaiset rinnastettiin rintamakarkureihin. Siitä on kysymys, ei mistään uskonnollisesta rasismista, kuten väärin puhutaan.


      • Anonyymi

        Parham henkilönä oli vain yksi välivaihe anabaptistisessa eksytyksessä, tietenkin varsinaisen "helluntailaisuuden" (pentecostalism) perustaja.

        Näitä erilaisia, yritteliäitä lahkojohtajia on ollut anabaptismin 500-vuotisella polulla monia ja erilaisia. Anabaptismi muuttaa jatkuvasti muotoaan, se mitä he opettivat "ennen", ei päde tänään.

        Jos olet "tullut uskoon" esim. 1940-luvulla tai 1970-luvulla, nykyiset helluntailaiset eivät tunnusta uskoasi oikeaksi. Tämä on ollut luettavissa ihan näilläkin foorumeilla! Esim. M. Mattilan painostuksena ja pilkkaamisena, Mattilan usko kun edustaa jokseenkin tarkasti vanhahelluntailaista (n. 1970-luvun) uskoa.

        Nyky-helluntailaiset / helluntaikirkkolaiset eivät ole koskaan halunneet edes kuulla moista "vanhanaikaista" evankeliumia. Saatananpalvonta, savukoneet ja rivot "ylistyssessiot" ovat nyky helluntaita. "Sessio" muuten on ollut etenkin teosofi-okkultistien käyttämä nimitys spiritistisestä istunnosta. Jota myös helluntailaisten "ylistyssessiot" todellisuudessa edustavat, siellä esiintyvine, eri henkivaltoineen.

        Kirjoittelin aikoinaan myös Netmissiossa (josta Jumala ohjasi minut ulos, kun aina iltaisin sain pahoinvointikohtauksia, oksensin lavuaariin). Siellä omassa uskossani olevana, sen johtaja pilkkasi minua, "ettei kukaan enää noin usko!"

        Oma uskonmaailmani perustuu jossain määrin ent. perinnehelluntailaisuuteen, mutta sittemmin perusasetelmaltaan kristillisesti, monista näiden, myös harhaopeista puhdistettuna.

        Kristilliseen kirkkoon liittyessäni koin todellakin suoranaisen "lutherilaisen uskonpuhdistuksen".

        Meitä hellarit pilkkaavat: "Ui, ui, ui, kun on surkeaa... nyyh, nyyh, olen niin syntinen..."

        Pauli Vuolan puhe Kalannin 2004 rukoilevaisten kesäseuroissa:
        https://www.youtube.com/watch?v=BJXza8xAJI0

        Oman, toisen isoäitini eräät juuret johtavat myös Kalantiin.

        Karitsall' kiitos olkohon (Achrenius 58) :
        https://www.youtube.com/watch?v=saWNxc9SGM4

        1. Karitsall' kiitos olkohon alat', kosk' teurastettu on, ja hinnan ijät kelpaavan maksoi edest' kaiken maailman.
        2 Se verens synnist' puhdistaa, kuin vuosi viidest' haavasta; täss' synnin makso kullainen, ot' vastaan vaan, o syntinen.
        3 Hänen verens se kulta on, kuin tuottaa isän suosion; Hän meitä rakastaaksens ott', sill' poikans saalis olemm' tott'.
        4 Se sinun vioist' pelastaa, Saatanaa vastaan puolustaa, pese itses veress' karitsan, niin sull' on puku taivahan.
        5 Sill' puvull' käyt sä taivaaseen, pyhäin kanssa iloiseen, siell' haavans paljon maksanee, autuus niissä löytynee.
        6 Viel' ne nyt auki seisovat, niiss' kalliit lampaat makaavat; viel' sullekin on sija jään', joudu vaan lähteen tykö tänn'.
        7 Veri, kun vuosi kivun kanss' Jesuksest' ristiss' riippuissans, on kelvann', kelpaa edestän', mun, sinun, kaikkein ihmisten.
        8 Nyt kiitos, kunnia totuudess' olkoon edest' rakkautes, Sun vaivas, tuskas, kuolemas, täss' olen, Jesus omanas.
        9 Niin olen ijät' omanas, Sä olet myös mun uskon kanss'; Sinussa ijankaikkisest' tott' rauhaa nautin riemuisest'.
        🐑

        Surkea lutherilainen alkoi taas itkeä... 😢


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lutheria ei viety, miksi ihmeessä ei ?

        Luterilaisten anteeksipyynnön tausta
        Luterilaisen maailmanliiton yhdestoista yleiskokous kokoontui 20.-28.7.2010 Stuttgartissa. Yksi kokouksen pääaiheista oli historiallinen sovinto, luterilaisten kirkkojen anteeksipyyntö mennoniittien uskonyhteisöltä maailmanlaajuisesti. Kysymys on 1500-luvulta lähtien tapahtuneista anababtistien eli uudestikastajien vainoista, jotka johtivat Euroopassa raakaan väkivaltaan: mestauksiin, elävältä roviolla polttamisiin ja muihin maallisen hallinnon kirkkojen tuella harjoittamiin julmuuksiin. Toisin sanoen katolisen kirkon kahleista vapautuneet protestantit murhasivat toisia protestantteja ja käyttivät siinä katolisen kirkon inkvisitiosta tuttuja, mitä julmimpia menetelmiä.

        Ketjun aihe on helluntailaisuus, hubmaierilaisuus, ei Luther.

        Mutta koska Luther edelleen on helluntai-okkultistien se ensimmäinen vihan kohde, he vetävät aina nimenomaan "Lutherin" mukaan ketjuihin, joissa muutoin ollaan todistamassa luciferistisen anababtismi-helluntai-illuminaatin tekoja ja rikoksia.

        Helluntailaiset eivät koskaan nimeä muita kristittyjä vihollisikseen, kuin yksistään Lutherin.

        Heissä on Balthasar Hubmaierin ja Parhamin kerhon henki.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Asepalveluksesta kieltäytyneet lahkolaiset rinnastettiin rintamakarkureihin. Siitä on kysymys, ei mistään uskonnollisesta rasismista, kuten väärin puhutaan.

        Helluntailaiset keräävät huijattavansa nk. kouluttamattomasta väestöstä, jolla ei yleensä ole laajempaa sivistystä, ei tietoa asioiden todellisesta laidasta.

        Helluntailaisuuteen on tästä syystä aina kuulunut "teologian" (pah!) halveksunta, sillä kirkkohistoria, ym historia, todistavat myös itse anabaptisteja vastaan.

        1500-luvun anabaptistit kun eivät tuolloin jättäneet kristittyjä rauhaan, eivät eläneet omaa elämäänsä, vaan kävivät samaa, aggressiivista ja muiden uskoa kunnioittamatonta, hengellistä hyökkäystä kristittyjä, myös uskonpuhdistaja Lutheria vastaan, kuin edelleen tänäkin päivänä.

        Sitten nuo, salaten kokototuuden, uhriuttavat itsensä, kun heille tuolloinkin vastattiin sen maailmanajan oikeuslaitosten toiminnan mukaisesti.

        Tänä päivänä anabaptisti-hellareilla on seurakuuntiinsa kuuluvia poliiseja ja mm. juristeja, jotka pitävät huolen, ettei heidän keskuudessaan tapahtuvia rikoksia viedä maallisten tuomioistuinten eteen, "vaan lakaistaan mattojen alle". Murrettuja rikosuhreja kun voi, vapaamuurarien satanistisin keinoin, manipuloida ja syyllistää: jopa itse Raamatun, -Jumalan! - sanaa väärinkäyttäen!

        Olen myös itse tällainen, monilaaja-alainen rikosuhri (helluntailaiset petasivat asian tarkoin). Tuosta kaikesta, läpi elämän taistellen, noussut edes tähänkin, nyt vallitsevaan sieluntilaani, ylös todellisesta henkisestä montusta.

        Voimaa ei antanut väärä anteeksiantamus, vaan hyvä muisti, varma oikeudentunto ja viha vääryyttä vastaan sekä aikomus "kerran kostaa".


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Helluntailaiset keräävät huijattavansa nk. kouluttamattomasta väestöstä, jolla ei yleensä ole laajempaa sivistystä, ei tietoa asioiden todellisesta laidasta.

        Helluntailaisuuteen on tästä syystä aina kuulunut "teologian" (pah!) halveksunta, sillä kirkkohistoria, ym historia, todistavat myös itse anabaptisteja vastaan.

        1500-luvun anabaptistit kun eivät tuolloin jättäneet kristittyjä rauhaan, eivät eläneet omaa elämäänsä, vaan kävivät samaa, aggressiivista ja muiden uskoa kunnioittamatonta, hengellistä hyökkäystä kristittyjä, myös uskonpuhdistaja Lutheria vastaan, kuin edelleen tänäkin päivänä.

        Sitten nuo, salaten kokototuuden, uhriuttavat itsensä, kun heille tuolloinkin vastattiin sen maailmanajan oikeuslaitosten toiminnan mukaisesti.

        Tänä päivänä anabaptisti-hellareilla on seurakuuntiinsa kuuluvia poliiseja ja mm. juristeja, jotka pitävät huolen, ettei heidän keskuudessaan tapahtuvia rikoksia viedä maallisten tuomioistuinten eteen, "vaan lakaistaan mattojen alle". Murrettuja rikosuhreja kun voi, vapaamuurarien satanistisin keinoin, manipuloida ja syyllistää: jopa itse Raamatun, -Jumalan! - sanaa väärinkäyttäen!

        Olen myös itse tällainen, monilaaja-alainen rikosuhri (helluntailaiset petasivat asian tarkoin). Tuosta kaikesta, läpi elämän taistellen, noussut edes tähänkin, nyt vallitsevaan sieluntilaani, ylös todellisesta henkisestä montusta.

        Voimaa ei antanut väärä anteeksiantamus, vaan hyvä muisti, varma oikeudentunto ja viha vääryyttä vastaan sekä aikomus "kerran kostaa".

        vedä nyt soffi henkeä välillä ettet tukehdu paatokseesi ja tule viinmeinkin järkiisi !


    • Anonyymi

      Parhami sai syytteen sodomiasta v. 1907.
      -----------
      Sanakirjan mukaan engl.kielisissä maissa "sodomite" tarkoittaa homoseksuaalisuuhen lisäksi lapsiin sekaantumista ja eläimiin sekaantumista.

      Keksi siitä nyt sitten lapsille niitä iltasatuja?

      • Anonyymi

        Ei sulla ole päivää ilman parham epäjumalaasi.


    • Anonyymi

      Jokaisessa uskonliikkeessä on maallikoita. Helluntaikirkon teologia tulee koulutetuilta helluntaiteologeilta, jotka kouluttavat pastoreita myöskin täällä Suomessa. Tällä palstalla kirjoittelevat tuskin ovat Helluntaikirkon jäseniä. Helluntailaisyliopistoja on 14 ympäri maailman.

      • Anonyymi

        Linnakundit tms.maallikot ei ole ehtinyt käydä niitä kouluja, ovat kirjekurssien ja traktaattion varassa.

        Nigeriasta asti tuodaan poppamiehiä puhumaan kuinka Suomesta alkaa se raju herätys.


      • Anonyymi

        ei ne omitään yliopistoja ole, höpö, höpö


      • Anonyymi

        Ai, teillä on nykyään peräti teologia!
        Aiemminhan te hyökkäsitte kaikkea teologiaa vastaan, joka oli kait... "saatanasta"?

        Ja omat yliopistot tälle teologialle, peräti 14 omaa yliopistoa!
        Suo anteeksi mutten usko.

        Ehkä teillä joissain maailman yliopistoissa on lupa opettaa myös omia oppejanne, mutta että olisitte perustaneet kokonaiset yliopistot...? Ei sovi kaavaan. Yleensä te olette toimineet taustalla, hiljaisina loisina.

        Ensinnäkin teidän tulisi määritellä "helluntailaisuus" uskontona ja tätähän te ette ole koskaan, ainakaan maailmanlaajuisesti tehneet.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Linnakundit tms.maallikot ei ole ehtinyt käydä niitä kouluja, ovat kirjekurssien ja traktaattion varassa.

        Nigeriasta asti tuodaan poppamiehiä puhumaan kuinka Suomesta alkaa se raju herätys.

        Yliopiston käyneet luterilaiset papit käyttävät Tarot-kortteja. Että tällaista korkeatasoista opetusta!

        https://www.kirkkojakaupunki.fi/-/-jos-tarot-sana-tuntuu-pahalta-naita-voisi-nimittaa-armon-korteiksi-pappi-henri-jarvinen-kayttaa-tarot-kortteja-itsetuntemuksen-lisaamiseen


    • Anonyymi

      Emävalhe, sanoi Veikko Vennamo. Sen palvelijan herra , joka rupeaa lyömään kanssapalvelijoita tulee hetkenä joita hän ei odota. Se on Herran Sana sinulle. Mitä hyödyt kun käytät isoa lekaa. Edestäsi kyllä lyödät Elät rautakautta.

      • Anonyymi

        Kouluttaminen ja käännyttäminen on hieman eri asioita.

        Hellarit on keskittynyt siihen "käännyttämiseen"


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kouluttaminen ja käännyttäminen on hieman eri asioita.

        Hellarit on keskittynyt siihen "käännyttämiseen"

        Hellareilla on ajatus käännyttää kristitty pois lapsuuden uskosta ja kasteesta ja kääntyä helluntailaiseen uskoon. Helluntailaiten uskoon liitytään käännynnäiskasteella eli proselyyttikaseella, jota he kutsuvat uskontossa upotuskasteeksi.

        Matt. 23:15

        "Voi teitä, lainopettajat ja fariseukset! Te teeskentelijät! Te kierrätte maat ja meret hankkiaksenne edes yhden käännynnäisen, ja kun siinä onnistutte, teette hänestä helvetin oman, kahta vertaa pahemman kuin itse olette.


    • Anonyymi

      Raamatun tuntemus heikolla tasolla KYLLÄ. Heidän julistuksensa sen paljastaa. Näin julistavat: Uuden Liiton sapatti ei ole edes lauantai. Myöskin näin: Sabatti ei kuulu Jumalan ja Kristuksen seurakunnalle, PISTE !

      Heikko on Raamatun tuntemus.

      1234567---

      • Anonyymi

        Miksihän u-k-i-e nr ei noudata sapattia?


    • Anonyymi

      Helluntailaiset on kristittyjen käännyttäjiä omiin lahkoihinsa.

      Lahkoihinsa käännyttäjät pyrkii vähättelemään ja mitätöimään kristityn ihmisen uskon ja kasteen ja tuo omat opit ja rituaalit tilalle.

    • Anonyymi

      Lahkolaisten käännytyskoulut eivät ole mitän yliopistoja!

      • Anonyymi

        Parhami oli täysin maallikko ja perusti sen ensimmäisen helluntailaiseksi käännyttävän "yliopiston" lupaamalla mustille slummien miehille täydellisen vieraan kielen taidon käymättä päivääkään tavallista koulua.

        Kukaa ei mitään kieliä oppinut puhumaan Parhamin "yliopistossa" ja miehet erosivat petettyinä koko Pentecostalismista.


      • Anonyymi

        ei todellakaan ! heh, heh , hyvä jos kaikilla sinne helluntai-raamattukouluun on edes peruskoulu sitä ennen käyty . . .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ei todellakaan ! heh, heh , hyvä jos kaikilla sinne helluntai-raamattukouluun on edes peruskoulu sitä ennen käyty . . .

        Helluntailaisuus perustuu erilaisiin valheisiin.
        Iso Kirja ei ole mikään yliopisto, jossa opetettaisiin minkäänlaista teologiaa.

        Siellä opetetaan hellareiden, toisistaan irrallisia näkemyksiä, joita ei voi ainakaan yhteiseksi "logiikaksi" kutsua.

        Helluntailaisuudessa yksi asia on "näin", mutta toinen ja kolmas asia eivät olekaan samoin, vaan näille on omat selityksensä. Teologiaksi ei tuollaista sekoilua voi kutsua.

        He näennäisesti väittävät uskovansa samoin kuin kristityt ja mm. tunnustavansa apostolisen uskontunnustuksen, mutta esim. L. Heikkilän, pelleilevä Pohjalainen uskontunnustus (hellareiden pitää aina saada "vitsailla") ei ole apostolinen uskontunnustus, vaikka siltä äkkiseltään kuulostaisi, vaan sisältää mm. areiolaisen muunnoksen.

        Heikkilän laatima uskontunnustus: "Isä, Poika ja Pyhä Henki, NE KOLME YHTÄ OVAT". Tämä ei ole kristinoppi.

        Kristinusko ei tunnusta kolmea eri jumaluutta, jotka "pitäisivät yhtä", vaan YHDEN Pyhän Jumalan, joka on kolminaisuus. Kristinopin mukaan nuo Jumalan eri persoonat ovat JUMALUUDESSAAN yhdenvertaiset. Jeesuksen IHMISYYTEEN katsottuna, Isä taas on ylempi.

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Athanasioksen_uskontunnustus

        Tätä kristinoppia helluntailaisuus ei tunnusta. Heillä on eri jumalat, joita on ilmeisesti kolme eri kaverusta, kuitenkin "yksimielisinä".


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Helluntailaisuus perustuu erilaisiin valheisiin.
        Iso Kirja ei ole mikään yliopisto, jossa opetettaisiin minkäänlaista teologiaa.

        Siellä opetetaan hellareiden, toisistaan irrallisia näkemyksiä, joita ei voi ainakaan yhteiseksi "logiikaksi" kutsua.

        Helluntailaisuudessa yksi asia on "näin", mutta toinen ja kolmas asia eivät olekaan samoin, vaan näille on omat selityksensä. Teologiaksi ei tuollaista sekoilua voi kutsua.

        He näennäisesti väittävät uskovansa samoin kuin kristityt ja mm. tunnustavansa apostolisen uskontunnustuksen, mutta esim. L. Heikkilän, pelleilevä Pohjalainen uskontunnustus (hellareiden pitää aina saada "vitsailla") ei ole apostolinen uskontunnustus, vaikka siltä äkkiseltään kuulostaisi, vaan sisältää mm. areiolaisen muunnoksen.

        Heikkilän laatima uskontunnustus: "Isä, Poika ja Pyhä Henki, NE KOLME YHTÄ OVAT". Tämä ei ole kristinoppi.

        Kristinusko ei tunnusta kolmea eri jumaluutta, jotka "pitäisivät yhtä", vaan YHDEN Pyhän Jumalan, joka on kolminaisuus. Kristinopin mukaan nuo Jumalan eri persoonat ovat JUMALUUDESSAAN yhdenvertaiset. Jeesuksen IHMISYYTEEN katsottuna, Isä taas on ylempi.

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Athanasioksen_uskontunnustus

        Tätä kristinoppia helluntailaisuus ei tunnusta. Heillä on eri jumalat, joita on ilmeisesti kolme eri kaverusta, kuitenkin "yksimielisinä".

        Et taida tietää, että sinun tekstissäsi on epäraamatullisia väitteitä, ainakin yhden
        huomasin. Tehtäväksesi jätän löytää sen väittämäsi, joka ei ole raamatullinen.
        Et siis sinäkään ole erehtymätön ihmine.


    • Anonyymi

      Onko elämäntehtäväsi parjata helluntailaisia ? Kevyt se on. Sulla ei ole minkäänlaista sivistystä. Suomeen mahtuu vielä hyvin yksi iso herätysliike. Mun puolesta kirkko saa toimia kuten haluaa. Et tiedä pätkääkää : siunatkaa oikealle ja vasemmalle, että siunauksen perisitte. Sinä vaan kiroat. pelle.

    • Anonyymi

      Saat vikoilla loppuelämäsi. Noin ei kylläkään taivaan portit sulle aukea. Se on varmaa.

      • Anonyymi

        soffikos se siinä tutulla kaavallaan helluntaita sorkkii!


    • Anonyymi

      "sodomite"

      Kaikkia uskontoja niitä on tänne tuotukin.

    • Anonyymi

      Isä, Poika ja Pyhä Henki toiminat yhdessä, siksi on Kolmiyhteinen Jumala.

      Siksi Jeesus käski kastamaan nimeen Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen, koska ne kaikki ovat mukana, kun lapsi otetaan Kristittyjen kasteessa Jumalan lapseksi.

      Room. 9:8

      Tämä tarkoittaa, etteivät Jumalan lapsia ole luonnolliset jälkeläiset, vaan että jälkeläisiksi luetaan lupauksen voimasta syntyneet lapset.

      1.Joh.5

      7 Sillä kolme ovat, jotka todistavat taivaassa: Isä, Sana ja Pyhä Henki, ja ne kolme yksi ovat:
      8 Ja kolme ovat, jotka todistavat maan päällä: Henki ja vesi ja veri, ja ne kolme yhdessä ovat.

      • Anonyymi

        Eivät "toimi yhdessä", vaan ovat Yksi Jumala, joka ilmaisee Itsensä kolmessa eri persoonassa.

        Juuri tuossa on tuo areiolainen eksytyksenne: opetatte mahd. kahdesta, tai kolmesta eri jumalasta, jotka toimisivat yhdessä.

        Tietenkin Yksi Jumala, kolmessakin "eri persoonassa", toimii oman Itsensä mukaisesti!

        Joka uskoo 2-3:een eri jumalaan, ei ole kristitty, vaan jotain muuta. Hänellä / heillä on eri jumala(t) kuin juutalaisilla ja kristityillä.

        Itseasiassa monet teistä myös kiellätte Pyhän Hengen olevan itsenäinen persoona ja olevan vain jostakin (Isästä?) lähtevä "voimavaikutus".

        Te ette ole kristittyjä. Kristityille Yksi Pyhä Kolmiyhteinen Jumala on ensimmäinen pääopinkappale ja itsestäänselvyys, jota ei edes kyseenalaisteta.

        Joh. 14: 6-10 📖
        6 Jeesus sanoi hänelle: "Minä olen tie ja totuus ja elämä; ei kukaan tule Isän tykö muutoin kuin minun kauttani.
        7 Jos te olisitte tunteneet minut, niin te tuntisitte myös minun Isäni; tästälähin te tunnette hänet, ja te olette nähneet hänet."
        8 Filippus sanoi hänelle: "Herra, näytä meille Isä, niin me tyydymme".
        9 Jeesus sanoi hänelle: "Niin kauan aikaa minä olen ollut teidän kanssanne, etkä sinä tunne minua, Filippus! Joka on nähnyt minut, on nähnyt Isän; kuinka sinä sitten sanot: 'Näytä meille Isä'?
        10 Etkö usko, että minä olen Isässä, ja että Isä on minussa? Niitä sanoja, jotka minä teille puhun, minä en puhu itsestäni; ja Isä, joka minussa asuu, tekee teot, jotka ovat hänen.

        Helluntailaisuus ei todellisuudessa perustu uskoon ja aitoon, hengelliseen uudestisyntymään, vaan on järkeisoppia (tässä kohdin harhaoppi nimeltä nestoriolaisuus).

        Hellarit aina "selittävät" / "tulkitsevat" Raamattua. Väitteistään huolimatta he eivät ole fundamentalisteja. Filippus oli kuin "hellari", hän ei nähnyt, uskonut mitään, vaan selvän sanan sijasta, yritti saada Jeesuksen "tulkitsemaan" omia puheitaan!

        Luukas 3: 21-22 📖
        21 Kun siis kaikkea kansaa kastettiin ja myöskin Jeesus oli saanut kasteen ja rukoili, niin tapahtui, että taivas aukeni
        22 ja Pyhä Henki laskeutui hänen päällensä ruumiillisessa muodossa, niinkuin kyyhkynen, ja taivaasta tuli ääni: "Sinä olet minun rakas Poikani; sinuun minä olen mielistynyt".

        Tässä hetkessä oli Yhden Pyhän Kolmiyhteisen Jumalan kukin persoona yhtäaikaa havaittavissa: Isän ääni, Jeesuksen ja Pyhän Hengen fyysiset muodot.

        Matteus 12:32 📖
        32 Ja jos joku sanoo sanan Ihmisen Poikaa vastaan, niin hänelle annetaan anteeksi; mutta jos joku sanoo jotakin Pyhää Henkeä vastaan, niin hänelle ei anteeksi anneta, ei tässä maailmassa eikä tulevassa.

        Markus 4: 9-12 📖
        9 Ja hän sanoi: "Jolla on korvat kuulla, se kuulkoon".
        10 Ja kun hän oli jäänyt yksin, niin ne, jotka olivat hänen ympärillään, ynnä ne kaksitoista kysyivät häneltä näitä vertauksia.
        11 Niin hän sanoi heille: "Teille on annettu Jumalan valtakunnan salaisuus, mutta noille ulkopuolella oleville kaikki tulee vertauksissa,
        12 että he näkemällä näkisivät, eivätkä huomaisi, ja kuulemalla kuulisivat, eivätkä ymmärtäisi, niin etteivät kääntyisi ja saisi anteeksi".
        🔥🕊️


    • Anonyymi

      >Helluntailaisuus on maallikkoliike. Siksi heidän raamatuntuntemus on heikolla tasolla<

      Helluntaiherätyksen kulmakivet ovat lapsityö ja lähetystyö. Kyllä helluntailaiset Raamattua osaavat lukea. Se on totta että helluntailaisille Suomessa ei akateeminen Raamatun koulutus ole ollut tärkeää mutta on nykyään muutama teologian tohtori herätysliikkeessä.

      https://www.ristinvoitto.fi/paakirjoitukset/lahetystyo_kannattaa_/
      Elokuun lopulla pidettiin Etiopiassa suomalaisen lähetystyön tuloksena syntyneen Guenet-kirkon 70-vuotisjuhlat. Tapahtuma huipentui stadionilla 30 000 uskovan juhliessa Jumalan suuruutta. Paikalla ollut lähes 30 hengen suomalaisjoukko sai todisteen siitä, että lähetystyö on kantanut hedelmää. Guenet-seurakuntiin kuuluu nykyisin yli kaksi miljoonaa uskovaa.

      Ensimmäiset helluntailaiset lähetystyöntekijät Etiopiassa olivat Anna-Liisa ja Sandfrid Mattson. Heidän vanavedessään lähti useita muita lähettejä. He lähtivät Suomesta tuntemattomaan maahan uskoen ja luottaen Jumalaan. Varmasti kukaan heistä ei pystynyt kuvittelemaan mielessään sitä valtavan suurta herätystä, joka on pyyhkinyt yli Etiopian vuosikymmenten ajan.

    • Anonyymi
      • Anonyymi

        Helluntailailaiset pitävät muslimeja uskon veljinään ja heidän lapsensakin on kuulemma kristittyjä lapsia, vaikka heitä ei ole edes kastettu Kristityiksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Helluntailailaiset pitävät muslimeja uskon veljinään ja heidän lapsensakin on kuulemma kristittyjä lapsia, vaikka heitä ei ole edes kastettu Kristityiksi.

        Luuletko vauvakastettu, että sinun valheitasi joku uskoo. Olet yksinkertainen!

        Vauvakastettujen "vapahtaja" ei ole vapauttanut vauvakastettua kirjoittamasta saastaa.
        Hän on pahempi kuin jumalaton!


      • Anonyymi

        Muslimit eivät usko samaan jumalaan kuin juutalaiset ja kristityt ja teologit tietävät tämän erittäin hyvin.

        600-luvulla j.a.a, syntynyt arabialainen "Muhamed" oli syntyjään Mekan kaupungista. Hän vahvisti uususkonnon tämän kotikaupunkinsa oman kaupunkijumalan ympärille, tämä luonnonjumala oli olemukseltaan "Kuun jumala".

        Muhamed nimesi tämän, mekkalaisten Kuun jumalan, ainoaksi tosi jumaluudeksi, allahiksi, ja sepusteli tämän jumaluuden ympärille oppikirjan "Koraani".

        Muslimien allah ei ole ainakaan sama jumaluus kuin Raamatun JHWH / Isä, Poika ja Pyhä Henki, vaan ihan muu jumaluus. Maailmassahan vaikuttavat lukemattomat eri henkiolennot, "jumaluudet", kahden eri lajin enkelit, myösa riivaajat.

        - JHWH / Adonai / Ha-Sem / Herra Sebaot ei ole olemukseltaan nk. luonnonjumala, kuten esim. Allah on, vaan edustaa korkeinta kaikkivaltiutta.

        - Luonnonjumalia ovat nk. pakanuudessa (roomalaiset, kreikkalaiset, ym eri kansojen uskomat ja näin esiintyvät), jonkin luonnonilmiön ympärille rakennellut "jumaluudet", kuten: auringon, kuun, tähtien (Egyptissä Orionin tähtikuvio, Suomessa Otava), Ukko ilman, Tapio metsän, Ahti veden, Pekko pellon, Prkl / Thor / Mars sodankäynnin, Freija (gooteilla) hedelmällisyyden, jne oma jumaluus.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Muslimit eivät usko samaan jumalaan kuin juutalaiset ja kristityt ja teologit tietävät tämän erittäin hyvin.

        600-luvulla j.a.a, syntynyt arabialainen "Muhamed" oli syntyjään Mekan kaupungista. Hän vahvisti uususkonnon tämän kotikaupunkinsa oman kaupunkijumalan ympärille, tämä luonnonjumala oli olemukseltaan "Kuun jumala".

        Muhamed nimesi tämän, mekkalaisten Kuun jumalan, ainoaksi tosi jumaluudeksi, allahiksi, ja sepusteli tämän jumaluuden ympärille oppikirjan "Koraani".

        Muslimien allah ei ole ainakaan sama jumaluus kuin Raamatun JHWH / Isä, Poika ja Pyhä Henki, vaan ihan muu jumaluus. Maailmassahan vaikuttavat lukemattomat eri henkiolennot, "jumaluudet", kahden eri lajin enkelit, myösa riivaajat.

        - JHWH / Adonai / Ha-Sem / Herra Sebaot ei ole olemukseltaan nk. luonnonjumala, kuten esim. Allah on, vaan edustaa korkeinta kaikkivaltiutta.

        - Luonnonjumalia ovat nk. pakanuudessa (roomalaiset, kreikkalaiset, ym eri kansojen uskomat ja näin esiintyvät), jonkin luonnonilmiön ympärille rakennellut "jumaluudet", kuten: auringon, kuun, tähtien (Egyptissä Orionin tähtikuvio, Suomessa Otava), Ukko ilman, Tapio metsän, Ahti veden, Pekko pellon, Prkl / Thor / Mars sodankäynnin, Freija (gooteilla) hedelmällisyyden, jne oma jumaluus.

        Tuon Kuun jumalan kunniaksi islamin tunnus on kuunsirppi. 🌜*


      • Anonyymi

        Vauvakastettu on taas humalassa.
        Teksti sammaltaa.
        Hänen "herransa" panee hänet kirjoittamaan saastaa 24/7.
        Tässä on vauvakastettujen ihailema uskontaistelija.


      • Anonyymi

        Omatkin ovat täällä sanoneet etteivät tunnusta tuon ihmisen toiia, onneksi kaikk hellarit eiv ole tuollaisia.


    • Anonyymi

      Lapsityö, nuorisotyö ja vankilatyö.

      • Anonyymi

        vauvakaste rippikoulu nuuskahuuli.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        vauvakaste rippikoulu nuuskahuuli.

        uudestikastetulla taas vauvat mielessä. Se haluaa niitä


    • Anonyymi

      Tässä hyvä video. Kaikkien kannattaa katsoa.

      https://www.youtube.com/watch?v=FPEcz1pCMug&t=3255s
      Neljä teologia – Martti Haverinen luterilaisesta kirkosta, Oskari Juurikkala katolisesta kirkosta, Esko Matikainen helluntaikirkosta ja Mikael Sundkvist ortodoksisesta kirkosta – käyttää puheenvuoron aiheesta Miksi toiset uskovat Kristukseen ja toiset eivät? Onko ihmisen tahto uskon syntymisessä vapaa vai sidottu? Mikä on Jumalan osuus ja mikä ihmisen? Mitä opetan tästä seurakunnassa ja miten tämä vaikuttaa siihen, miten toimin?

    • Anonyymi

      Suurin yksittäinen kommenttien ja aloitusten postaaja on luterilais-pakanamessiaanen ylläpito. Lähes kaikki ylläpidon kautta tulevat viestit ovat täynnä vihapuhetta; solvauksia ja panettelua ja valheellisia väittämiä.

      • Anonyymi

        Taas näitä salaliittoteoreetikoita!

        Ylläpito on robotti, joka tekee tiettyjen algoritmien mukaan automaattisia valintoja siitä, mitä poistetaan tai ei poistetaan. Kinkkisimmät tapaukset jätetään aidoille ihmisille, ja he eivät tunnusta mitään uskontoa. Vain sinä tunnustat. Omaasi!


      • Anonyymi

        Sinä olet osallinen kiihottamiseen kansaryhmää vastaan. Olet suurin yksittäinen aloitusten tekijä ja kommenttien lähettäjä. Lähes kaikki kauttasi palstalle postatut kommentit sisältävät vihapuhetta ja panettelua ja solvaamista ja valheellisia väittämiä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taas näitä salaliittoteoreetikoita!

        Ylläpito on robotti, joka tekee tiettyjen algoritmien mukaan automaattisia valintoja siitä, mitä poistetaan tai ei poistetaan. Kinkkisimmät tapaukset jätetään aidoille ihmisille, ja he eivät tunnusta mitään uskontoa. Vain sinä tunnustat. Omaasi!

        Jokaisen kirjoituksen oikeassa nurkassa on kolme pistettä, joita klikkaamalla voi lähettää viestin ylläpidolle. Tämäkään ei näköjään auta mitään.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Taas näitä salaliittoteoreetikoita!

        Ylläpito on robotti, joka tekee tiettyjen algoritmien mukaan automaattisia valintoja siitä, mitä poistetaan tai ei poistetaan. Kinkkisimmät tapaukset jätetään aidoille ihmisille, ja he eivät tunnusta mitään uskontoa. Vain sinä tunnustat. Omaasi!

        Kierointa on vauvakastetuissa rienaajissa se että he kirjoittelevat saastaisia tekstejä helluntailaisten nimissä.

        Tämän keskustelupalstan siivoamista ei ole tai siivoojat ovat vauvakastettuja.


      • Anonyymi

        Vauvakastettu on taas humalassa.
        Teksti sammaltaa.
        Saastan kirjoitukset kiihtyy yötä kohti.


    • Vittujako Raamatulla on väliä jos on tullu uskoon!

    • Anonyymi

      Kyllä Tampereella on toimittu oikein. Tässä on esimerkki kaikille seurakunnille, myös luterilaisille.

      https://www.ristinvoitto.fi/uutiset/rauhallisen_pyhan_hengen_syyspaivat_tampereella_-_esilla_naisten_palveleminen_yhdistysten_hankkeita_ja_haasteita_-_hiipuvat_seurakunnat_nostettiin_keskusteluun/

      >Tampereen helluntaiseurakunnan piirissä on noin 130 solua.Koronapandemia näytti meille aika graavilla tavalla, mitä jää, kun meiltä otetaan kokoukset pois. Yhteys jäi. Se yhteys johon on panostettu, ei mene rikki, pastori Hannakaisa Shehu kertoi.
      >Kun pandemia oli ohi, yhteytemme solulaisten kanssa oli vain vahvistunut, koska pidimme soluja koko ajan. Ketään heistä ei tarvinnut metsästää takaisin seurakunnan yhteyteen.

      • Anonyymi

        Joopa joo taas kerran !

        Tuostako Raamatun vastaisesta touhuilustako pitäisi ottaa esimerkkiä ?

        Naiset pastoreina !

        Naisia vanhimmistoon !

        Voi voi voi......................


      • Anonyymi

        Olkaa varuillanne tämän naisen kanssa.


    • Anonyymi

      Fariseukset olivat aikansa helluntailaisia. He luottivat omaan uskoonsa ja vaellukseensa.

      He menivät Johanneksen kasteelle velvollisuuden tuntoisina tekemää sitä kastettaan suorituksena, koska jopa synnitön Jeesus kävi kasteella.

      Fariseukset eivät tunnustaneet olevansa syntisiä ennen kastetta ja siksi Johannes ei kastanut heitä ollenkaan, vaan lähetti heidät synneissään takaisin lahkoihinsa ja koteihinsa ja nimitteli heitä kyykäärmeiden sikiöiksi.

      • Anonyymi

        [Fariseukset kuuluivat maallikkoliikkeeseen, jolle olivat tärkeitä puhtaus- ja pyhyyssäädökset.]

        Fariseukset perustivat autuutensa omaan uskoonsa ja parannuksentekoihinsa.

        Se on juuri sitä hiekalle rakentamista.


      • Anonyymi

        Vauvakastettu luulee, että kun hän kirjoittaa tänne saastaa , niin pelastuu.
        Heillä on antievankeliumi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vauvakastettu luulee, että kun hän kirjoittaa tänne saastaa , niin pelastuu.
        Heillä on antievankeliumi.

        Uudestikastettu haluaa taas vauvoja. Hänen evankeliuminsa julistusta ylläpito joutui rajoittamaan niin etä heitti tuon tyypin jäähylle.
        Kertoo aika paljon


    • Anonyymi

      Nikodemus etsi totuutta ja lähti yöllä kyselemään Jeesuksen kasteen jälkeen kasteen todellista syvällistä merkitystä, johon Jeesus vastasi ihan suoraan ystävälleen Juutalaiselle uskonnonopettajalle, jolle Jeesuksen ei tarvinnut käyttää mitään vertauskuvia eikä symbooleja. Jeesus puhui ihan suoraan.

      Jeesus vastasi: "Totisesti, totisesti: jos ihminen ei synny vedestä ja Hengestä, hän ei pääse Jumalan valtakuntaan."

      • Anonyymi

        Room. 9:8

        "Tämä tarkoittaa, etteivät Jumalan lapsia ole luonnolliset jälkeläiset, vaan että jälkeläisiksi luetaan lupauksen voimasta syntyneet lapset."


    • Anonyymi

      Minä olen ylpeä siitä, että minua on kovasti taas pyydetty helluntailaisten tilaisuuksiin. Tiistaina kävinkin rukouskokouksessa pitkän tauon jälkeen. En kuulu virallisesti siihen yhteisöön, mutta moni luulee seurakunnassa, että kuuluisin. Siis noin vuonna -95 kävin ensimmäisen kerran helluntailaisten telttakokouksessa, jossa oli Viktor Klimenko vierailemassa tai siis ns. pääesiintyjä. Siellä joku vanhempi rouva huomautti minulle, että pitäisi olla upotuskaste minullakin. Sen sentään olen älynnyt ottaakin. Heti kasteen jälkeen helluntailaiset pitivät minua mitä parhaana kaverinaan, vaikka kasteen otin muualla, kuin helluntaiseurakunnassa. Kannatta käydä muidenkin suuntien kokouksissa, mutta minä nyt keskityn lähinnä helluntaiseurakuntaan. Uskon, että Pyhä Henki toimii vahvana siellä. Siis ei tarvitse olla mitään erityistä palvelutehtävääkään siellä. Minun viime käynti siellä oli ennen korona-aikaa ja nyt huomasin pitkän tauon jälkeen, että olivat iloissaan minun sinne menosta.

      • Anonyymi

        Ei siellä helluntailaisten teltassa ole mitään Pyhää Henkeä. Muita hurmoshenkiä ja tämän maailman heikkoja alkeisvoimia, jotka niitä siellä selälleen viskoo ja saa ihmisen sekaisin päästään ja molisemaan "glossolaliaa". Niillä tempuillaan ne ihmisiä eksyttää liittymään samaan eksytyksen kavaliin juoniin.

        1. Kor. 14:9

        Niin myös te, jos te kielillä puhutte ja ette puhu selkiästi; kuinka se ymmärretään, mitä puhuttu on? Sillä te puhutte tuuleen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei siellä helluntailaisten teltassa ole mitään Pyhää Henkeä. Muita hurmoshenkiä ja tämän maailman heikkoja alkeisvoimia, jotka niitä siellä selälleen viskoo ja saa ihmisen sekaisin päästään ja molisemaan "glossolaliaa". Niillä tempuillaan ne ihmisiä eksyttää liittymään samaan eksytyksen kavaliin juoniin.

        1. Kor. 14:9

        Niin myös te, jos te kielillä puhutte ja ette puhu selkiästi; kuinka se ymmärretään, mitä puhuttu on? Sillä te puhutte tuuleen.

        Helluntailaisuus ei ole kristinuskoa, vaan Amerikassa 100 v. sitten perustettu uususkonto.
        Nekin, jotka ovat entuudestaan kristittyjä, heidän pitää mennä helluntailaisten harhaoppien taakse ja kietää monet ihan keskeiset Raamatun totuude, syntiinlankeemuksta ja perisynnistä alkaen kielletään ihmisen syntisyys Jumalan edessä.

        Raamatussa on sivukaupalla varoituksia helluntailaisuuden kaltaisista uusista uskonnoista, jotka yrittää syrjäyttää perinteisen kristinuskon.

        1. Tim. 4:1

        Mutta Henki sanoo selvästi, että tulevina aikoina moniaat luopuvat uskosta ja noudattavat villitseviä henkiä ja riivaajien oppeja.


    • Anonyymi

      Luterilaiset ovat tutkineet Raamattua ja löytäneet sieltä kohdan joka antaa luvan vihkiä homoja. Nyt homoja vihitään jatkuvasti.

      • Anonyymi

        Room. 8:3

        Sillä mikä laille oli mahdotonta, koska se oli lihan kautta heikoksi tullut, sen Jumala teki, lähettämällä oman Poikansa syntisen lihan kaltaisuudessa ja synnin tähden..

        Luuk. 19:7

        Ja sen nähdessään kaikki nurisivat sanoen: "Syntisen miehen luokse hän meni majailemaan".

        "Katsokaa syömäriä ja viinan juomaria, syntisen miehen luoksen hän menee majailemaan"


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Room. 8:3

        Sillä mikä laille oli mahdotonta, koska se oli lihan kautta heikoksi tullut, sen Jumala teki, lähettämällä oman Poikansa syntisen lihan kaltaisuudessa ja synnin tähden..

        Luuk. 19:7

        Ja sen nähdessään kaikki nurisivat sanoen: "Syntisen miehen luokse hän meni majailemaan".

        "Katsokaa syömäriä ja viinan juomaria, syntisen miehen luoksen hän menee majailemaan"

        Jeesus oli äitinsä puolelta perisynnin kuolemantuomion ja kadotustuomion alainen. Siksi Jeesuskin pitä kastaa Jordanilla jotta vanhurskaus täytettäisiin myös Jeesuksen kohdalla. Jeesuksella ei ollut omia tekosyntejä, sillä hän noudatti kaikkia lakeja ja säädöksiä. Kukaan muu siihen ei pysty.

        Jeesus puhuu itsestään, kaikkien muiden ihmisten ohella, kun Nikodemus kysyi häneltä kasteen merkitystä.

        Lauserakenne "joku" tarkoittaa puhujaa itseään, kaikkien muiden ihmisten lisäksi.

        Jeesus vastasi: "Totisesti, totisesti minä sanon sinulle: jos joku ei synny vedestä ja Hengestä, ei hän voi päästä sisälle Jumalan valtakuntaan.

        Jesus answered, Verily, verily, I say unto thee, Except a man be born of water and of the Spirit, he cannot enter into the kingdom of God.

        απεκριθη ο ιησους αμην αμην λεγω σοι εαν μη τις γεννηθη εξ υδατος και πνευματος ου δυναται εισελθειν εις την βασιλειαν του θεου


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jeesus oli äitinsä puolelta perisynnin kuolemantuomion ja kadotustuomion alainen. Siksi Jeesuskin pitä kastaa Jordanilla jotta vanhurskaus täytettäisiin myös Jeesuksen kohdalla. Jeesuksella ei ollut omia tekosyntejä, sillä hän noudatti kaikkia lakeja ja säädöksiä. Kukaan muu siihen ei pysty.

        Jeesus puhuu itsestään, kaikkien muiden ihmisten ohella, kun Nikodemus kysyi häneltä kasteen merkitystä.

        Lauserakenne "joku" tarkoittaa puhujaa itseään, kaikkien muiden ihmisten lisäksi.

        Jeesus vastasi: "Totisesti, totisesti minä sanon sinulle: jos joku ei synny vedestä ja Hengestä, ei hän voi päästä sisälle Jumalan valtakuntaan.

        Jesus answered, Verily, verily, I say unto thee, Except a man be born of water and of the Spirit, he cannot enter into the kingdom of God.

        απεκριθη ο ιησους αμην αμην λεγω σοι εαν μη τις γεννηθη εξ υδατος και πνευματος ου δυναται εισελθειν εις την βασιλειαν του θεου

        Jeesukselle luotiin ylösnousemusruumis kasteessa, jossa Jeesus kulki ylösnousemusruumiissaan seinien läpi, mutta söi ja joi ja oli ihmise hahmossa.

        Ei haudassa ihmiselle enää mitään uutta ruumista luoda vedestä ja Hengestä, mistä kaikki on luotu, mikä luotu on.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jeesukselle luotiin ylösnousemusruumis kasteessa, jossa Jeesus kulki ylösnousemusruumiissaan seinien läpi, mutta söi ja joi ja oli ihmise hahmossa.

        Ei haudassa ihmiselle enää mitään uutta ruumista luoda vedestä ja Hengestä, mistä kaikki on luotu, mikä luotu on.

        2. Piet. 3:5

        Sillä tietensä he eivät ole tietävinään, että taivaat ja samoin maa, vedestä ja veden kautta rakennettu, olivat ikivanhastaan olemassa Jumalan sanan voimasta.

        Taivaat on luotu vedestä ja Hengestä Jumalan sanan voimasta. Niin kyllä taivaitten asukkaatkin luodaan vedestä ja Hengestä Jumalan sanan voimasta, kasteessa.

        1. Joh. 5:8

        Ja kolme ovat, jotka todistavat maan päällä: Henki ja vesi ja veri, ja ne kolme yhdessä ovat.


    • Anonyymi

      Mikä vielä lisää helluntailaisuuden epäluotettavuutta on se, että melkein kaikilla heillä on jonkinlainen laitostausta, monet ovat olleet vankilassa ja osaavat ne asiat edelleen.

      • Anonyymi

        Hän sanoi heille: "On kirjoitettu: 'Minun huoneeni on oleva rukouksen huone.' Mutta te olette tehneet siitä rosvojen luolan."


    • Helluntailaisuus on maallikkoliike. Siksi heidän raamatuntuntemus on heikolla tasolla ja he joutuvat väittelyihin Putinin kanssa.
      😄😄😄😄😄

      • Anonyymi

        Lahkolaispastori voi olla syyllistynyt vaikka henkirikokseen, mikä on vain suositus niihin hommiin. Pelon ilmapiirissä ihmisen ajattelukyky kapenee ja ihminen saadaan nopeammin tekemään se uskonratkaisu helluntailaiseksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Lahkolaispastori voi olla syyllistynyt vaikka henkirikokseen, mikä on vain suositus niihin hommiin. Pelon ilmapiirissä ihmisen ajattelukyky kapenee ja ihminen saadaan nopeammin tekemään se uskonratkaisu helluntailaiseksi.

        Linnassa ympäriinsä tatuoitu karskin näköinen äijä kun laitetaan keräämään kymmenyksiä ja uhrilahjoja läpinäkyvä muovisanko kädessä, pelkät stringit päällä, niin kukaan ei uskalla laittaa sankoon kolikoita.


      • Anonyymi

        Sulla taitaa olla putin-kompleksi?


    • Anonyymi

      Joko vauvakastetut ovat löytäneet Raamatusta vauvakasteen ja kummit, jotka vastailevat vauvan puolesta.
      Sakramentti sanan ja luvan vihkiä homoja.

      • Anonyymi

        Uudestikastetu pedo haluaa taas vauvoja

        Kristityt ovat löytäneet Raamatusta sakramentit. Kummijärjestelmä syntyi Raamatun jälkeen. Mitää vauvan puolesta vastailua ei ole


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Uudestikastetu pedo haluaa taas vauvoja

        Kristityt ovat löytäneet Raamatusta sakramentit. Kummijärjestelmä syntyi Raamatun jälkeen. Mitää vauvan puolesta vastailua ei ole

        Mistä luterilainen löysit homojen vihkimisen?


    • Anonyymi

      Helluntailaisuus on 100 v. sitten Amerikassa perustettu uusi uskonto Kristinuskon rinnalle. Harhaoppinen maallikkoliike. Heresia. Pentecostalismin perustajat eivät olleet kristittyjä ja vaan jumalattomia miehiä, jotka vietii vankilaan sodomiasta ja pahasta homostelusta, mikä oli sen ajan lakien mukaa ankarasti rangaistu teko.

      • Anonyymi

        Maallikot esiintyy täällä teologian tohtoreina ja alkukielien asintuntijoina. Ne läytää kovasti Raamatusta niitä käännövirheitä.
        Ja kun jokin kohta ei sovi Parhmin oppeihin, niin siitä tehdään pelkkää vertauskuvaa, symoliikkaa ja siansaksaa eli glossolaliaa.

        9 Samoin tekin: jos ette kielellänne saa esiin selvää puhetta, kuinka voidaan sellainen puhe ymmärtää? Tehän puhutte silloin tuuleen.

        9 So likewise ye, except ye utter by the tongue words easy to be understood, how shall it be known what is spoken? for ye shall speak into the air. [easy...: Gr. significant]

        9 ουτως και υμεις δια της γλωσσης εαν μη ευσημον λογον δωτε πως γνωσθησεται το λαλουμενον εσεσθε γαρ εις αερα λαλουντες

        The tongue words =siansakaaa, merkityksetöntä molotusta "kielillä puhuminen"

        Thayer's Greek Lexicon


        Translitteroitu


        Strongin koodi 1100

        γλωσσα


        glossa gloce-sah'


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Maallikot esiintyy täällä teologian tohtoreina ja alkukielien asintuntijoina. Ne läytää kovasti Raamatusta niitä käännövirheitä.
        Ja kun jokin kohta ei sovi Parhmin oppeihin, niin siitä tehdään pelkkää vertauskuvaa, symoliikkaa ja siansaksaa eli glossolaliaa.

        9 Samoin tekin: jos ette kielellänne saa esiin selvää puhetta, kuinka voidaan sellainen puhe ymmärtää? Tehän puhutte silloin tuuleen.

        9 So likewise ye, except ye utter by the tongue words easy to be understood, how shall it be known what is spoken? for ye shall speak into the air. [easy...: Gr. significant]

        9 ουτως και υμεις δια της γλωσσης εαν μη ευσημον λογον δωτε πως γνωσθησεται το λαλουμενον εσεσθε γαρ εις αερα λαλουντες

        The tongue words =siansakaaa, merkityksetöntä molotusta "kielillä puhuminen"

        Thayer's Greek Lexicon


        Translitteroitu


        Strongin koodi 1100

        γλωσσα


        glossa gloce-sah'

        Helluntailaisuus on Amerikasta tänne 100 v. sitten tuotu väkevä eksytys eli heresia.

        Ne teltat kannattaa kiertää kaukaa ja pysytellä kristittyjen kirkkojen jäsenenä.


    • Anonyymi

      Helluntailaiset ovat ihan pihalla kun lumiukot Raamatun asioista.

      Kasteestakaan he eivät edes vaivaudu miettimään kasteen merkitystä ja mitä Jumala kasteessa syntiselle ihmiselle tekee.

      Hellarit puhuu vaan veden määrästä , kastetekniikasta ja yrittävät estää lapsien kastamisen kristityiksi. Jankkaavat jostain kummeista ja vesitipoista, joilla herjaavat pyhiä asioita. Hellareiden puheet on Pyhän Hengen pilkkaa.

    Ketjusta on poistettu 9 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14861
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3059
    3. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    4. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    5. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    6. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    7. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    8. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3046
    9. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3044
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe