Rauhan asian kannattajat

Anonyymi-ap

siirtyvät Suomen Kommunistiseen puolueeseen.

85

753

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Harkitsen siirtymistä. He eivät imartele sotahurttia.

    • Anonyymi

      Miksi vasta nyt rauhan asialle, SKP, miksei jo myöhäsyksyllä 1941 kun Wehrmachtin panssaridivisioonat jyrisivät Moskovan esikaupungeissa?

      Ai niin, nythän on aivan eri asia, koska Ukraina on saatava antautumaan tuon saman Moskovan fasistijuntan orjuuteen.

      Tuomitkaa ensin toveripuolueenne, Venäjän federaation kommunistinen puolue, tuo Putinin fasistihallinnon imperialistinen juoksupoika ja nöyrä häntyri, niin katsellaan sitten tarkemmin sitä teidän rauhantahtoanne.

    • Anonyymi

      Toista oli 1939. Silloin Stalinin vainoista hengissä selvinneet SKP:n rippeet olivat hyvin myötämielisiä kommunisti Stalinin suunnitelmille vallata Suomi ihan aidolla sodalla. Tällaisia sosialistisin rauhanasein käytäviä sotia ei tietenkään voi verrata ns. porvarillisiin sotiin, mutta eihän me porvaripötkylät olla ikinä dialektisen ja historiallisen materialismin salaisuuksia ymmärretty.

      Vielä järkyttävämpää on, kun erehdymme usein kutsumaan reaalikarmeita sosialistijärjestelmiä kommunistisiksi, mikä viimeistään osoittaa meidän olevan mistään mitään ymmärtämättömiä moukkia. Rajusti pieleen menneet kommunistiset kokeilut voi kätevästi kuitata väittämällä, ettei kommunismia ole vielä onnistuttu saavuttamaan missään. Missä muuten on päästy lähimmäksi? Tieto auttaisi reaalisosialististen järjestelmien ja kommunistisen paratiisin välisen eron tarkastelussa. Mitä pitäisi tai olisi vielä pitänyt tehdä, jotta kommunistinen paratiisi saavutettaisiin (tai olisi saavutettu)?

    • Anonyymi

      Läntisessä rauhanpuheessa sanottiin Venäjän johdolle: älä hyökkää. Läntisessä rauhanpuheessa sanottiin Venäjän hyökkäyksen alettua: lopettakaa hyökkäys. Läntisessä rauhanpuheessa sanotaan Venäjän peräytyessä: lopettakaa sotiminen ja menkää. Menkää niin pitkälle kuin pippuri kasvaa! Läntiset demokratiat ovat olleet tässä koko ajan rauhan asialla, kun taas valloitussotaa on yrittänyt kommunistiajan kasvatit Venäjän johdossa.

    • Anonyymi

      Venäjän ohjusiskut ukrainalaisiin siviilikohteisiin ovat lahja venäläisille kommunisteille, joista monet ovat jo pitkään vaatineet ottamaan järeämmät keinot käyttöön ja hävittämään Ukrainan siviili-infrastruktuuria. Venäjän kommunistit ovat SKP:n toveripuolue. SKP ei ole vaatinut koskaan Venäjältä aseistariisuntaa, vaan vaatimus aseista riisunnasta on kohdistettu Venäjän rajanaapureille ja länsimaille.

    • Anonyymi

      Minä olen kysynyt useampaan kertaan täällä uutterasti kommentoivalta nimimerkki Partacukselta, että kuinka monta miljoonaa ukrainalaista ja kuinka monta tuhatta neliökilometriä Ukrainan viljavaa maata hän on tällä kertaa valmis luovuttamaan sen Venäjän sotasaaliskuormaan, jonka hän on itsekin myöntänyt olevan "kiistatta fasistinen, militaristinen ja imperialistinen valtio", mutta jostain syystä kyseisellä kommentoijalla ei ole ollut joutoaikaa vastaamaan tähän varsin oleelliseen kysymykseen.

      Hänen käyttäytymisensä perusteella näyttää aivan ilmeiseltä, ettei hän ainakaan niitä fasismin vastaisen taistelun etujoukon sankareita ole, sen verran antaumuksella tuo kommunistikommentoija on vuosien varrella Kremlin fasistijohdon pikkuapulaisena uurastanut ja sen sarjarikoksia parhain päin selitellyt.

      Odotellaan nyt vielä sitä vastausta, mutta älkäämme pitkästykö.

    • Anonyymi

      Partacuksen vastaus on ennakoitavissa.....??. Kommunistit eivät kannata sotaa. ?
      Venäjällä kuitenkin kannattavat hyökkäyssotaa. ?

    • Anonyymi

      Muutama kansalainen edellä kokee sotaisen maailman onnelliseksi.
      Työtä tekevät ymmärtävät rauhantilan välttämättömyyden luoda maapallon ihmisille tyydyttävän olotilan. Sotaan kyllästyneet kääntyvät kommunistien puoleen.

    • Anonyymi

      https://yle.fi/uutiset/74-20001180
      Tiede- ja kulttuuriministeri Petri Honkonen (kesk.) on huolestunut varhaiskasvatuksen opettajapulasta.
      Tulevaisuuskaan ei näytä hyvältä. Kokoomuksen Orpo esittää moneksi hallituskaudeksi kovia julkisten toimintojen leikkauksia vedoten sotatarvike ja sotakuluihin.

    • Anonyymi

      Venäjä on yksin syyllinen Euroopan sotilasmenojen kasvulle, uhka tulee idästä kuten se on aina tullut, aseet tuovat aina myös rauhan ja ovat turvanneet ihmisille pitkän ja rauhalliset ajat. Normaaliälyinen ihminen tiedostaa, ettei aseettomuuteen voida luottaa, ja kuitenkin joku siinä tilanteessa tarttuisi aseeseen. Aseet tuovat kuitenkin järjestystä maailmaan.

    • Anonyymi

      Mihin Venäjän sotavoima kykenee? Ei mitään mahdollisuutta mihinkään suuntaan.
      Sotakiihko alkaa laimeta. Rauhanaktivistit pääsevät esiin. SKP tukee aidosti sodan lakkauttamista ja siitä pisteet puolueelle.

      • Anonyymi

        Venäjän sotavoima kykenee vain terrorismiin, joukot varasteluun ja paskomaan Ukrainalaisilta valtaamiltaan taloihin. Rauhan aktivistia ovat lännen demokraattiset valtiot, he toimivat rauhan puolesta sotaa vastaan. Ukrainaa on avustettava niin vahvasti, että Venäjä häipyy Ukrainan maaperältä ja häviää sodan. Sitten tulee rauha.


      • Anonyymi

        Kuinka monta miljoonaa ukrainalaista lasta, naista ja miestä ja millaisen osan Ukrainan maata tämä alati rauhaa rakastava Suomen Kommunistinen Puolue on tällä kertaa myöntyväinen luovuttamaan Moskovan fasistijuntan ja sitä tukevan Gennadi Zjuganovin kommunistipuolueen välietappisotasaaliiksi?
        5 miljoonaa? 10 miljoonaa? 20 miljoonaa? Enemmänkö?
        SKP:n kannattaa käydä Venäjän fasismidiktatuurin hyökkäyssotaa paenneiden ukrainalaisten vastaanottokeskuksessa kysymässä heidän mielipidettään, mutta suosittelen pukemaan haarniskan päälle sitä ennen.

        SKP käytännössä hyväksyi jo vuonna 2014 Moskovan fasistijuntan ja sitä tukevan Venäjän federaation kommunistisen puolueen Ukrainan Krimin pakkoliiton osaksi Venäjän fasismidiktatuuria ja Itä-Ukrainan osien Moskovan fasistijuntan alaisuuteen pakottamisen, joten puolueella on kyllä perinteitä ukrainalaisten lahjoittamisesta Venäjän fasismidiktatuurille.

        Moskovassa 104 vuotta sitten Venäjän asiaa ajamaan perustettu Suomen Kommunistinen Puolue ajaa jo toista vuosisataansa Venäjän asiaa, eikä diktatuurin vaihtuminen tällä välin kommunistisesta fasistiseksi näytä olevan mikään este perinteen jatkamiselle.


    • Anonyymi

      Älkää viitsikö yhtä ja samaa natopropagandaa suoltaa. Pyytäkää elämässä liikkuvia apukirjoituksia.
      Vain työväenluokka voi kukistaa sotahaukat ja jotka asustavat natomaissa sekä oligarkkien Venäjällä.
      Sodanvastainen ajatuskanta voimistuu. SKP esiintyy rehdisti rauhan asian puolesta. Siksi sinne alkaa virrata jäseniä ja kannatusta.

      • Anonyymi

        Venäjääkö ei saisi arvostella yhtään ? Venäjä yksin on syyllinen aloitettuun sotaan, ja se on sitten "nato-propagandaa", Ukrainaa vain pitäisi yksin syyllistää. Kommunistit ovat oikeita demokratian vihollisia.


    • Anonyymi

      Sodanvastaiset liikkeet alkavat nousta vastarinnasta piittaamatta. Kyllä kommunistit esiintyvät tyylikkäästi ja asiallisesti rauhan puolesta.

      • Anonyymi

        Skp voi tuon lähettää viestissä Venäjän kommunistipuolueen pääjohtajalle Gennadi Zjuganoville, että "kommunistiseen ideologiaan ei kuulu sodat". Vain diktatuurit syyllistyvät sotiin ja hävityksiin, demokratiat eivät taistele keskenään.


    • Anonyymi

      SKP tuomitsee Ukrainan sodan kokonaisuudessaan. Porvarit kiistelevät keskenään minkä maan porvarit olisivat hyviksiä tai pahiksia. Suomalaisporvarit ihannoivat ukrainalaisvainajia ja tuhottuja peltoja.
      SKP tuomitsee kaiken tämän. Siksi se saa kannatusta. Ei puolikasta vaan täyttä.

      • Anonyymi

        Skp:n kannatus 0,01 prosenttia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Skp:n kannatus 0,01 prosenttia.

        Vähättelet, se on 0,06 % eli prosentin kymmenesosiin pyöristettynä 0,1 %! Kannatuksen noustessa täyteen 0,1 %:iin SKP:lla on täysi eikä puolikas kannatus.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vähättelet, se on 0,06 % eli prosentin kymmenesosiin pyöristettynä 0,1 %! Kannatuksen noustessa täyteen 0,1 %:iin SKP:lla on täysi eikä puolikas kannatus.

        Mikähän mahtaa olla tämän hetken kannatus? Mitä sanoo gallupit.?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikähän mahtaa olla tämän hetken kannatus? Mitä sanoo gallupit.?

        Gallupeissa SKP ei näy, sillä kannatus on liian matala. Viime vaaleissa SKP sai n. 1800 ääntä. Kommunistien ikärakenteen huomioiden veikkaan seuraavissa vaaleissa n. 1500 ääntä.


    • Anonyymi

      Sota on julma asia mutta muutamat trollit leikittelevät ulkomaalaisten päiden lyhennyksellä.
      Rauhanliike nousee, sosialismi etenee.

    • Anonyymi

      SKP tosiaan tuomitsi viime helmikuussa kiitettävän selväsanaisesti Venäjän hyökkäyssodan Ukrainaa ja sen kansaa vastaan, kaiveltuaan tosin sitä ennen kahdeksan vuotta suurella huolellisuudella perskannikkaansa, sillä Venäjän fasismidiktatuurihan hyökkäsi Ukrainaan jo vuonna 2014.

      SKP 24.2.2022:

      - "Venäjän presidentti Vladimir Putinin päätös aloittaa sota Ukrainassa on täysin tuomittava ja asettaa koko maailman turvallisuuden vaakalaudalle."

      - "Venäjän toimet huokuvat imperialismia ja isovenäläisyyttä."

      - "vastuun kantavat Putin ja hänen tukijansa"

      Jostain syystä sitten täällä kommentoiva kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacus on kuitenkin kaikin tavoin yrittänyt siirtää tuota Moskovan fasistijuntan ja sitä fanaattisesti tukevan Venäjän federaation kommunistisen pulueen hyökkäysotarikosta Ukrainassa kaikkien muiden kuin kuin Venäjän kontolle, mikä on sinänsä merkillistä, sillä onhan hän itsekin myöntänyt sen olevan sotaisan imperialistisen fasistivaltion.
      Ota näitten kommunistien aivoituksista sitten selvää, omanlaisiaan uskovaisia kun ovat.

      • Anonyymi

        Tämä trolli on esimerkki sotakiihkoilijasta.
        SKP edellyttää aseiden laskemista, rauhanneuvotteluja ja rauhaa. Sekä Ukraina että Venäjä ovat äärioikeiston hallinnassa. Näitä tukevat nato- ja eu-valtiot toimivat sotaisen kapitalismin alias fasismin keinoilla. Saatte pitää kainalossanne Dzuganovin poppoon.
        SKP vaatii aselepoa ja sodan lopettamista. Suomalaiset eduskuntapuolueet huutavat kaikki sodan puolesta. Siirtymä äärioikealle vaarantaa Suomen itsenäisyyden. Siksi kansalaiset alkavat lähestyä kommunisteja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tämä trolli on esimerkki sotakiihkoilijasta.
        SKP edellyttää aseiden laskemista, rauhanneuvotteluja ja rauhaa. Sekä Ukraina että Venäjä ovat äärioikeiston hallinnassa. Näitä tukevat nato- ja eu-valtiot toimivat sotaisen kapitalismin alias fasismin keinoilla. Saatte pitää kainalossanne Dzuganovin poppoon.
        SKP vaatii aselepoa ja sodan lopettamista. Suomalaiset eduskuntapuolueet huutavat kaikki sodan puolesta. Siirtymä äärioikealle vaarantaa Suomen itsenäisyyden. Siksi kansalaiset alkavat lähestyä kommunisteja.

        Kun SKP:tä moittii siitä, kun se on tietoisesti vitkutellut Venäjän fasismidiktatuurin vuonna 2014 aloittaman Ukrainaan hyökkäämisen tuomitsemisessa, on tuon sanoja kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacuksen mukaan "sotakiihkoilija".
        No sillä tavalla. Ei tarvitse lainkaan ihmetellä, miksi SKP:n poliittinen kannatus on soikea nolla(0).

        Sinun toverisi Kommunistien liitossa, Kommunistisessa Työväenpuolueessa ja onpa heitä myös Suomen Kommunistisessa Puolueessa, tukevat Venäjän fasismidiktatuurin imperialistista sotaa Ukrainassa ja ovat he tehneet niin jo vuodesta 2014 lähtien.

        Puolustatko sinä Partacus perhettäsi ja kotiasi jos teille tunkeutuu väkivaltainen rosvojoukko, ja haluatko sinä Poliisin toimivan tilanteen vaatimalla voimalla, jotta roistojoukko saadaan poistettua ja rauha teidän kotiinne palautettua?

        Oletan vahvasti, että sinä haluat juuri tuon tapahtuvan, mutta jostain syystä kun kyseessä sitten ovat ukrainalaisten kodit Ukrainassa, joihin Venäjän fasismidiktatuuri rosvoarmeija on tunkeutunut, niin sinä et soisikaan tuota rosvojoukkiota poistettavan tarpeellista voimaa käyttäen, vaan sen sijaan haukut vaahto suupielistä roiskuen sellaista toimintaa kannattavia "sotahulluiksi".

        Ymmärrätkö sinä itse lainkaan kuinka typerää tuo sinun solkkaamisesi on?

        Kuinka monta miljoonaa ukrainalaista sinä, kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacus, haluat tällä kertaa luovuttaa Moskovan fasistijuntan sotasaaliiksi, sen ahneuden tyydyttämiseksi?


    • Anonyymi

      Sosialismin aatteen alamäki jää jälkeen. Kansalaisten silmät alkavat nähdä kapitalismin raa'an ja kylmäverisen luonteen. Rauhanvoimat alkavat nousta. Kiinnostus Marxin ja Engelsin ajatteluun kohoaa. Kapitalismin kuolinkellot alkoivat soida niiden tuotua sota Eurooppaan.

      • Anonyymi

        OHHOH! Oletko nähnyt tuollaisia unia viimeaikoina. ???


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        OHHOH! Oletko nähnyt tuollaisia unia viimeaikoina. ???

        Kuka muu voi lopettaa sodat kaupan jatkeena kuin sosialismi?
        Työväenluokka ei tarvitse sotaa mutta rakastaa tuotannon työkaluja ja tehtaita.
        SKP:llä on oikea linjaus rauhanomaisen maailman tavoitteessa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kuka muu voi lopettaa sodat kaupan jatkeena kuin sosialismi?
        Työväenluokka ei tarvitse sotaa mutta rakastaa tuotannon työkaluja ja tehtaita.
        SKP:llä on oikea linjaus rauhanomaisen maailman tavoitteessa.

        Oliko Otto Wilhelm Kuusinen oikea kommunisti ja vielä rauhan asialla pyytäessään Josif Stalinin työpöydällään perustaman Terijoen hallituksen pääministerinä Neuvostoliiton Puna-armeijan valloittajaksi ja miehittäjäksi Suomeen 1. joulukuuta 1939?

        "Suomen Kansanhallitus _ _ _ hyväksyy täydellisesti Punaisen
        Armeijan toiminnan Suomen alueella ja kannattaa sitä."

        Minä en ole nähnyt SKP:n moittivan millään tavalla Kuusista tuosta.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oliko Otto Wilhelm Kuusinen oikea kommunisti ja vielä rauhan asialla pyytäessään Josif Stalinin työpöydällään perustaman Terijoen hallituksen pääministerinä Neuvostoliiton Puna-armeijan valloittajaksi ja miehittäjäksi Suomeen 1. joulukuuta 1939?

        "Suomen Kansanhallitus _ _ _ hyväksyy täydellisesti Punaisen
        Armeijan toiminnan Suomen alueella ja kannattaa sitä."

        Minä en ole nähnyt SKP:n moittivan millään tavalla Kuusista tuosta.

        Oletteko te koskaan tuominnut saksalaisen fasismin holokaustia ja seksuaalipoikkeavien murhaamista?
        Rauhanomaiset kansalaiset lähestyvät kommunisteja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oletteko te koskaan tuominnut saksalaisen fasismin holokaustia ja seksuaalipoikkeavien murhaamista?
        Rauhanomaiset kansalaiset lähestyvät kommunisteja.

        Oletteko koskaan tuominneet Ukrainassa tapahtuneen 1932-1933 tapahtuneen holodomor kansanmurhan jossa kuoli suurimpien arvioiden mukaan jopa 10 miljoonaa ihmistä nälkään.? Päätökset olivat poliittisia ja koskivat Ukrainaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oletteko te koskaan tuominnut saksalaisen fasismin holokaustia ja seksuaalipoikkeavien murhaamista?
        Rauhanomaiset kansalaiset lähestyvät kommunisteja.

        No oliko SKP:n jäsen Otto Kuusinen Terijoen hallituksen pääministerinä oikea kommunisti valtuuttaessaan Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin imperialistisen hyökkäyksen Suomeen, jolla suomalaiset piti orjuuttaa tuon diktatuurin pakkovaltaan, jonka rikoksista koottuja dokumentteja nykyinen SKP:n johto piilottelee vielä 62 vuotta niiden luovuttamisen jälkeen? Tuosta kertoo Matti Viialainen kirjassaan Neljä järisyttävää päivää. SKP:n puolinainen vallanvaihdos.

        Elokuun 1939 Stalin-Hitler -paktin seurauksena Stalinin Neuvostoliitto ja Hitlerin olivat liittolaisia ja sitten syyskuussa Puolaan hyökättyään jo aseveljiä ja tietysti myös toisen maailmansodan aloittajia Euroopassa.
        Nämä ovat historiallisia tosiasioita.

        Kommunistinen Internationaali, johon Suomen Kommunistinen Puolue tuolloin kuului, siunasi näiden kahden diktatuurin hyökkäyssotarikokset niin Puolaan, Suomeen talvella 1939-1940 kuin Saksan hyökkäyksen Länsi-Eurooppaan keväällä 1940, joista voitoista Moskova aina onnitteli Berliiniä, siis Adolf Hitleriä.

        Etkö sinä, kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacus, ole tutustunut lainkaan objektiiviseen historian tutkimukseen niitten Moskovan puoluekoulun ja Sirola-opiston aivopesukoulimisten ohella?


    • Anonyymi

      Kommunistinen järjestelmä pysyy pystyssä vain kovalla väkivaltakoneistolla ja kansalaisten keskinäisellä kontrollilla. Nykyisin kamerat ovat hyvä väline kasalaisten seurantaan, Kiinassa kameroita on valvomassa väestöä kohta yhtä paljon kuin on kiinalaisia.

    • Putinin aloittama hyökkäyssota palveli militarismin aatetta kapitalististen maiden kansalaisiin. Sitä voi verrata uskonnolliseen hurmokseen suurissa kansanjoukoissa. Maailma ei rauhanteon jälkeen ole enää entisensä. Nato on ilmaissut seuraavan kohteen olevan edessä. On pelättävissä pitkäaikaisen sotien aikakauden tuleminen.
      1990 luvulla vielä suurvaltojen johtajat kykenivät tapaamaan toisiaan ja neuvottelemaan asioista. Tänään presidentti tai hallitus on sitä arvokkaampi mitä jyrkemmin se pitäytyy omissa teeseissään. Kapitalismi on kehkeytymässä valtakautensa suurimpaan kriisiin.
      Vain sosialismiin siirtyminen voi pelastaa maapallon tuholta. Siksi kansalaiset hakeutuvat työväenluokan maailmankatsomuksen kannalle, sota-aseettoman maailman kannalle, sosialismin kannalle. Nykyisen sotahuuman lakattua kommunistien rinnalle astuu suuria joukkoja demokraattisia porvareita. Ne ottavat sotaa vihaavan kannan "ei koskaan enää".
      Uusi maailmanjärjestys syntyy. Vanhat järjestelmät kuten YK ja ETYJ uusiutuvat. Ne suuntaavat kansat rauhanomaisen tuotannon, luonnon suojelun puolesta, lasten ja aikuisten puolesta. Sotaporvareille annetaan autiosaaria ja leivänmuruja mukaan. Siellä saavat ammuskella toisiaan mielensä mukaan

      • Anonyymi

        Puolustatko sinä itseäsi, perhettäsi, ystäviäsi ja naapureitasi, jos kimppuun hyökkää väkivaltainen, aseistettu joukkio, ja haluatko sinä poliisin paikalle estämään noiden hyökkääjien toiminnan ja palauttamaan rauhan, ja tarvittaessa tekemään sen vaikka voimaa käyttäen?


      • Anonyymi

        Aivanko olet tosissasi kun tuollaisia päästelet.? Kansalaiset hakeutuvat "työväenluokan maailmankatsomuksen kannalle"?. Kyllä olisi ankea tulevaisuus maailmalle ja" ilman sota-aseita". Paskan tarjoaminen aikuisille ihmisille, että kansalaiset olisivat rynnimässä kommunismiin on komuloisen omassa päässä ulkoa opittua, tietoista valehtelua, kommunismi romahti neukkulan mukana.


    • Anonyymi

      SKP ja suomalaiset kommunistit antaneet jälleen kerran Moskovan fasistijuntan "rauhanpuheiden" höynäyttää itseään, kun Vladimir Putinin päämäärä Ukrainan suhteen ei ole todellisuudessa muuttuneet miksikään, vaan Ukrainan valtaaminen on edelleen ykkösenä hänen asialistallaan.

      Latvian Riiassa toimivan venäläisten toimittajien ylläpitämän Meduza-verkkolehden tämänpäiväinen kirjoitus - "Miksi Venäjä ajaa paluuta neuvotteluihin" - tuo esiin Venäjän hallitusta lähellä oleviin lähteisiin viitaten, että Kreml haluaa ostaa aselevolla ja sen jälkeisillä neuvotteluilla aikaa kouluttaaksen nyt liikekannalle panossa saatavia sotilaita ja valmistautuakseen jälleen "täysimittaiseen hyökkäykseen" Ukrainaan todennäköisesti helmi-maaliskuussa 2023.

    • Anonyymi

      SKP:lle VKK:lle ja sen semmoisille rauhan asia tarkoittaa, että Venäjän pitää antaa sotia rauhassa sekaantumatta sotaan mitenkään. Tämmmöinen on tietysti sitä vanhaa kunnon kommunistista kielenkäyttöä, jota Neuvostoliitossa harrastettiin ja jota Putin jatkaa. Totuus käännetään päälaelleen. Putinin Venäjä tekee Ukrainassa rauhantyötä kun tuhoaa kaupunkeja soraläjiksi ja murhaa siviiliväestöä lapsiakaan säästämättä. Maat, jotka auttavat provosoimattoman hyökkäyksen uhria ovat sotakiihkoilijoita samaan aikaan kun Putinin hallinto kiihottaa venäläisiä sotaan ja pakottaa imperiumin alamaisia rangaistuksen uhalla kannattamaan hallituksensa toteuttamaa raakaa terroria naapurimaassa.

    • Anonyymi

      "Puolustatko sinä itseäsi, perhettäsi, ystäviäsi ja naapureitasi, jos kimppuun hyökkää väkivaltainen, aseistettu joukkio,.."
      Yrittäkääpä tulla varkaisiin. Teidät otetaan kiinni, maalataan silmien ympärys ja marssitetaan poliisetien luo. Matkalla voidaan maksaa lisääkin hivutusta. Olette tainnut saada jo oppiakin.

      Sota on täysin eri asia. Kapitalismin logiikassa on sisään kaivautunut väkivalta. Se ei voi itselleen mitään.
      Siksi ihmiset alkavat siirtyä kommunistien kannattajiksi. He katsovat menneisyyteen, ottavat sieltä oppia ja alkavat särkeä tykkejä ja kivääreitä. Paljain nyrkein voidaan tapella silloin tällöin mutta sivistyksen kohoaminen vähentää sitäkin.

      • Anonyymi

        Eli sinä haluat kotirauhan palauttamista puolustamalla itseäsi, perhettäsi, kotiasi ja ystäviäsi, ja haluat myös poliisin toimivan omalla voimallaan sen aikaan saamiseksi, mikä on aivan oikea valinta, sillä noin toimii jokainen moraalisesti ja eettisesti toimiva ihminen, ja noin toimin tietysti myös minäkin, olen jo toiminutkin, vastaavassa tilanteessa.

        Mutta sitten, kun täällä käydään keskustelua ukrainalaisten oikeudesta ja kyvystä toteuttaa vastaavaa puolustusta ja rauhan palauttamista itsensä, perheidensä, ystäviensä, kotinsa ja maansa puolustamiseksi, niin sinun itsesi ja monien useimpien muiden suomalaisten kommunistien mielestä heidän ei pitäisikään tehdä sitä, sillä jos Ukraina ei olisi saanut muilta Euroopan mailta ja Yhdysvalloilta uusia aseita, ammuksia ja muuta apua, mitä te siellä SKP:ssä puolueena ja sinä itse henkilökohtaiseesti näissä keskusteluketjussa olette vastustaneet jyrkästi, ei olisi enää itsenäistä Ukrainaa, eikä sen itsenäisiä kansalaisia, vaan Venäjä olisi orjuuttanut heidät, tehnyt heidät puolustuskyvyttömäksi.

        Te kommunistit näytätte olevan totaalisen kyvyttömiä ymmärtämään sitä, että ukrainalaisilla Ukrainassa on oikeus puolustaa kotejaan ja Suomella on oikeus ja jopa velvollisuus auttaa heitä siinä, ja minä luulen, että juuri Venäjän osallisuus sotaan on se tekijä, joka teitä hiertää, sillä Moskovahan oli ja on edelleen kommunisteille Pyhä Kaupunki.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Eli sinä haluat kotirauhan palauttamista puolustamalla itseäsi, perhettäsi, kotiasi ja ystäviäsi, ja haluat myös poliisin toimivan omalla voimallaan sen aikaan saamiseksi, mikä on aivan oikea valinta, sillä noin toimii jokainen moraalisesti ja eettisesti toimiva ihminen, ja noin toimin tietysti myös minäkin, olen jo toiminutkin, vastaavassa tilanteessa.

        Mutta sitten, kun täällä käydään keskustelua ukrainalaisten oikeudesta ja kyvystä toteuttaa vastaavaa puolustusta ja rauhan palauttamista itsensä, perheidensä, ystäviensä, kotinsa ja maansa puolustamiseksi, niin sinun itsesi ja monien useimpien muiden suomalaisten kommunistien mielestä heidän ei pitäisikään tehdä sitä, sillä jos Ukraina ei olisi saanut muilta Euroopan mailta ja Yhdysvalloilta uusia aseita, ammuksia ja muuta apua, mitä te siellä SKP:ssä puolueena ja sinä itse henkilökohtaiseesti näissä keskusteluketjussa olette vastustaneet jyrkästi, ei olisi enää itsenäistä Ukrainaa, eikä sen itsenäisiä kansalaisia, vaan Venäjä olisi orjuuttanut heidät, tehnyt heidät puolustuskyvyttömäksi.

        Te kommunistit näytätte olevan totaalisen kyvyttömiä ymmärtämään sitä, että ukrainalaisilla Ukrainassa on oikeus puolustaa kotejaan ja Suomella on oikeus ja jopa velvollisuus auttaa heitä siinä, ja minä luulen, että juuri Venäjän osallisuus sotaan on se tekijä, joka teitä hiertää, sillä Moskovahan oli ja on edelleen kommunisteille Pyhä Kaupunki.

        "Toinen maailmansota on eri asia kuin Ukrainan sota. Demokraattinen porvaristo ja Neuvostoliitto liittoutuivat fasismin kukistamiseksi."

        Joillekin Mekka, toisille Moskova. Kuka näkee pyhyyttä missäkin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Toinen maailmansota on eri asia kuin Ukrainan sota. Demokraattinen porvaristo ja Neuvostoliitto liittoutuivat fasismin kukistamiseksi."

        Joillekin Mekka, toisille Moskova. Kuka näkee pyhyyttä missäkin.

        "Moskovahan oli ja on edelleen kommunisteille Pyhä Kaupunki."

        Tarkoitus oli kommentoida tähän, väärä copy paste, sorry.


      • Anonyymi

        "Sota on täysin eri asia."

        Ei se nyt ihan eri asia ole. Ihan samoin kuin koulukiusaaja hyökkää heikomman luokkatoverinsa tai nuoremman lapsen kimppuun pönkittääkseen omaa itsetuntoaan, myös diktaattori voi pönkittääkseen egoaan hyökätä heikomman naapurivaltion kimppuun. Kysymys on siitä, onko kiusaamisen kohteeksi joutuneella lapsella oikeus puolustautua, pyytää apua ja saada apua, ja vastaavasti siitä, onko hyökkäyksen kohteeksi joutuneella valtiolla oikeus puolustautua, pyytää apua ja saada apua.

        Kirjoituksistasi ilmenee, että sinun mielestäsi sinulla itselläsi on oikeus puolustautua, pyytää poliisin apua ja saada poliisin apua murtovarasta vastaan, mutta Venäjän hyökkäyksen kohteeksi joutuneella Ulrainalla ei mielestäsi ole oikeutta puolustautua, pyytää apua ja saada apua muilta mailta. Arvioni mukaan tämän ristiriitaisen suhtautumistavan takana huokuu sympatia Neuvostoliiton perillisen pyrkimyksille palauttaa edesmenneen kommunistidiktatuurin rajat. "Kapitalistidiktaattoriksi" nimittelemänne suorasanainen monipuoluedemokratian puolustaja on aivan oikeassa kuvatessaan suhtautumistapanne olevan hyvin ristiriitainen.


    • Anonyymi

      Älkää esiintykö tyhmempänä kuin olette.
      Kokeilkaa varastamista ja väkivaltaa. Saatte taatusti köniin. Teidät talutetaan poliisille, Takamuksenne saattavat mustelmoitua matkalla. Että kehtaattekin ihannoida varastamista.

      • Anonyymi

        Partacus:

        "Kokeilkaa varastamista ja väkivaltaa."

        Partacus samassa kommentissa:

        "Että kehtaattekin ihannoida varastamista.

        Tuo näyttää sekaisin olevan ihmisen kirjoitukselta yllyttäessään ensin itse rikoksiin ja syyttäessään vain vähän myöhemmin aivan aiheetta muita tälläisen rikoksen "ihannoimisesta".

        Jos SKP:n terävimmät ja aktiivisimmat kynät ovat ajattelijoina tätä "tasoa", ei tarvitse hakea kaukaa syytä sille, miksi puolueen poliittinen kannatus on soikea nolla (0).

        Ota muutaman viikon breikki, syö hyvin, nuku hyvin, ulkoile ja hakeudu tarvittaessa ammattiauttajan tykö, niin siitä se todellisuudentaju alkaa pikkuhiljaa palautumaan.


    • Anonyymi

      Lukekaapa tämä: https://www.hs.fi/mielipide/art-2000009128017.html

      Tosiasia on, että USA-vastainen, NL:n rahoittama läntinen rauhanliike länsiaseiden saamiseksi kaappiin on mennyttä aikaa. Mennyttä aikaa on myös haaveet,että länsiaseiden mentyä kaappiin puna-armeijan tankit ajavat sota-aseettomiin Länsi-Euroopan maihin ilman vastarintaa ja sen jälkeen niihin pystytetään kommunistidiktatuuri ilman vastarintaa. NL hajosi jo 1991 eikä sen palauttamisesta haaveillut Venäjä osoittautunut taistelukentillä kovin hyvin vahvaksi.

      • Anonyymi

        Suomalaiset Kommunistien liitto ja Kommunistinen Työväenpuolue ovat Vladimir Putinin Venäjän hallinnon fanaattisia tukijoita,riippumatta sen diktatuurisuudesta, ja löytyy heitä myös Suomen Kommunistisesta puolueesta.

        Näille kommunisteille Venäjän imperialistinen sota Ukrainassa ei ole mikään este puolustella Moskovan sotapolitiikkaa, vaatia Ukrainaa antautumaan ja muita maita lopettamaan kaiken Ukrainan aseavun lopettamisen, mitä muuten SKP puolueenakin on vaatinut, mikä johtaisi siihen, että Venäjä miehittäisi maan, lakkauttaisi sen itsenäisyyden ja pakkoliittäisi Krimin lailla kokonaan omaan valtioonsa. Venäjän imperialistinen hyökkäyssotapolitiikka olisi voittanut.


    • Yleinen aseistariisunta ei voi eikä saa toteutua yksipuolisesti. Olemassa olevat blokit, suurvallat ja pienvallat toteuttavat sen yhdessä. Kommunistit ovat valmiit tähän.
      Ukrainan sodan luulisi vihdoin tuovan järkeä ihmiskuntaan.
      Kommunistit vaativat yleistä aseistariisuntaa eivätkä luovu siitä. Emme hyväksy myöskään porvarien keskinäisiä sotia. Niissäkin unohdetaan ihmisyys.
      Kommunistien vankkumaton rauhantyö on totta. Se tuo jäseniä ja kannattajia sotahurmospuolueilta.

    • Anonyymi

      Suomen Kommunistisen Puolueen viime helmikuinen vaatimus kaiken aseviennin estämisestä Ukrainaan, olisi tarkoittanut toteutuessaan sitä, että Venäjän imperialismin olisi annettu tapahtua todellisuudessa edes yrittämättä auttaa ukrainalaisia sen estämisessä, ja ukrainalaiset viruisivat nyt Vladimir Putinin diktatuurin orjuudessa.

      Venäjä olisi aloittanut etnisen "puhdistuksen": Ukrainan hallinnon vangitsemiset ja heidän teloittamisensa olisi käynnistetty välittömästi ja kuri Ukrainassa olisi nyt stalinistisen kovaa. Suomalaiset kommunistit Kommunistien liitossa, Kommunistisessa Työväenpuolueessa ja Suomen Kommunistisessa Puolueessa olisivat tietysti tyytyväisiä tilanteeseen, varsinkin jos Ukrainan uusi Kreml-mielinen nukkehallinto muistaisi mainita Leninin ja Stalinin ylistävissä yhteyksissä. Olisi Moskovan "rauha" 2022.

      Merkillistä, että nämä samat alati rauhaa rakastavat SKP:n kommunismidiktatuurin puuhastelijat eivät ole kuitenkaan moittineet lainkaan Yhdysvaltain Lend-Lease -aseapua Neuvostoliitolle toisen maailmansodan aikaan, ja he vieläpä juhlivat näyttävästi Voitonpäivää sodassa aina 9. toukokuuta, eikä puhettakaan että he olisivat pitäneet Neuvostoliiton neuvotteluja Hitlerin Saksan kanssa ja niissä tehtäviä myönnytyksiä puolustautumista parempana vaihtoehtona syksyllä 1941.

    • Anonyymi

      Yhdysvaltojen Venäjälle toisessa maailmansodassa antama ase-apu oli toisen roistovaltion tukemista. Voi v..tu mikä moka...Venäjä jäi tuohon riesaksi,,,, tuleehan sillekkin vielä loppu ajallaan.

    • Anonyymi

      Toinen maailmansota on eri asia kuin Ukrainan sota. Demokraattinen porvaristo ja Neuvostoliitto liittoutuivat fasismin kukistamiseksi.
      Ukrainassa porvarit sotivat porvareita vastaan. Suomen porvaristo asennoitui ensin fasismin puolelle kunnes rauhanoppositio pääsi valtaan 1944 ja irtaantui fasismin tukisotijan roolista.
      NL:n olemassaolon aikana se yhdessä lännen kanssa sai aikaan monia aserajoituksia. Ne taitaa tätä nykyä olla tyhjää paperia. Läntinen kapitalismi aikoo rynniä maailman valtiaaksi jopa ukrainalaiset ja venäläiset syöksemällä sotaan. Nato sai aikaan suursodan manipuloimalla porvarien Venäjän hyökkääjäksi.
      Lännen kapitalismissa nousee koko ajan sodanvastainen liikehdintä. SKP tukee rauhaliikettä.

      • Anonyymi

        Kylmän sodanaikana asevarustelu oli kiivaimmillaan Neuvostoliiton takia, Euroopassa jaetun Saksan ja Berliinin välillä panssarien piiput osittivat muutaman metrien päässä toisistaan Varsovan-liitto ja vapaa maailma olivat vastakkain. Onneksi Neuvostoliitto hajosi, Venäjä odottaa vuoroaan.


      • Anonyymi

        "Toinen maailmansota on eri asia kuin Ukrainan sota. Demokraattinen porvaristo ja Neuvostoliitto liittoutuivat fasismin kukistamiseksi."

        Tämä liittoutuminen tapahtui kuitenkin vasta kesäkuussa 1941, kun Hitler hyökkäsi NL:on. Sitä ennen NL oli natsin kanssa natsiliitossa tekemässä sille luontevaa työtä fasismin ja sodan puolesta. Nyt demokraattinen porvaristo ja myös demokraattinen vasemmisto ympäri Eurooppaa on liittoutunut ainakin sympatian, humanitäärisen avun ja rajoitetun aseavun kautta Ukrainan tueksi. Venäjän nykyhallintoa on luonnehdittu fasistiseksi. Jokainen pohdiskelkoon tahollaan, onko luonnehdinta perusteltu ja jos, niin miksi tai miksi ei. Hienoa on, että demokraattiset länsiliittoutuneet nykyäänkin tekevät fasismim vastaista työtä, joka taas kommunisteille on perinteisesti näyttäytynyt vastenmielisenä tehtävänä.


      • Anonyymi

        Kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacus:

        "jopa ukrainalaiset ja venäläiset syöksemällä sotaan."

        Oletko sinä siis eri mieltä kuin Suomen Kommunistinen Puolue, joka Venäjän hyökkäyksen Ukrainaan tuomitsevassa helmikuun 2022 kannanotossaan ilmoitti, että hyökkäyksestä _ _

        - "vastuun kantavat Putin ja hänen tukijansa"

        ?

        Kommunisti Partacus tuppaa toistuvasti unohtamaan sen tosiasian, että Neuvostoliitto ja Saksa olivat elokuun 1939 Stalin - Hitler -paktin seurauksena liittolaisia ja Puolaan hyökättyään jo aseveljiä ja tietysti toisen maailmansodan aloittajia Euroopassa.

        Kommunistinen Internationaali, Kominter, Suomen Kommunistinen Puolue osana sitä, hyväksyi riemumiellä tuon Puolaan hyökkäämisen, vieläpä selittäen sen Englannin ja Ranskan syyksi, ja sama tapahtui Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin hyökätessä marraskuussa 1939 Suomeen.

        Sellaista se oli Suomen Kommunistisen Puolueen "rauhantahtoisuus" syksyllä ja alkutalvesta 1939, kun nuo kaksi Euroopan diktatuuria syöksivät maanosamme toiseen maailmansotaan.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Toinen maailmansota on eri asia kuin Ukrainan sota. Demokraattinen porvaristo ja Neuvostoliitto liittoutuivat fasismin kukistamiseksi."

        Tämä liittoutuminen tapahtui kuitenkin vasta kesäkuussa 1941, kun Hitler hyökkäsi NL:on. Sitä ennen NL oli natsin kanssa natsiliitossa tekemässä sille luontevaa työtä fasismin ja sodan puolesta. Nyt demokraattinen porvaristo ja myös demokraattinen vasemmisto ympäri Eurooppaa on liittoutunut ainakin sympatian, humanitäärisen avun ja rajoitetun aseavun kautta Ukrainan tueksi. Venäjän nykyhallintoa on luonnehdittu fasistiseksi. Jokainen pohdiskelkoon tahollaan, onko luonnehdinta perusteltu ja jos, niin miksi tai miksi ei. Hienoa on, että demokraattiset länsiliittoutuneet nykyäänkin tekevät fasismim vastaista työtä, joka taas kommunisteille on perinteisesti näyttäytynyt vastenmielisenä tehtävänä.

        Samastahan on kyse nytkin Ukrainan sodassa, imperialistinen Venäjä oli valloitushaluinen toisen maailmansodan aikanakin kuin nyt Venäjä Ukrainan kimpussa.?? Ukrainan tukemisessa ei ole mitään pahaa, pahaa olisi jos ei tuettaisi.?


    • Anonyymi

      Suomen Kommunistisen Puolueen toveripuolue Venäjän federaation kommunistinen puolue on kaikkein fanaattisimpia Vladimir Putinin fasistihallinnon tukijoita tämän imperialistisessa hyökkäyssodassa Ukrainaa ja sen sen urheaa, sisukasta kansaa vastaan, eikä SKP ole halunnut tuomita millään tavalla stalinistista kommunistijohtajaa Gennadi Zjuganovia & tovereitaan kanssarikolisuudesta tuohon sotaan.
      Mistä tälläinen piittaamattomuus johtuu, SKP, onko puolueenne stalinistisiivellä niin vahva ote?

    • Anonyymi

      Stalinisti-siivellä on ollut kokoajan ote puolueesta, tuo porukka jäi vähemmistöksi vasemmistoliitossa ja perustivat "oikeaoppisen" marxilaisen pikkupoppoon, jatkavat edelleen "oikeassa olemista" ja tiukka sitoutuminen synnyinmaahansa Venäjään ja Venäjän kommunisteihin on kiveen hakattu.

    • Anonyymi

      Kommunistien rauhantahtoisuus ei riitä. Maailman kansalaisten suuri enemmistö inhoaa sotaa. Jokaisen kommarin, porvarin, uskovaisen, erivärisen, miesten ja naisten on laitettava kortensa kekoon - ei enää koskaan sotaa.

      • Anonyymi

        "Kommunistien rauhantahtoisuus ei riitä."

        Venäjän federaation kommunistinen puolue, suomalainen Kommunistien liitto, Kommunistinen Työväenpuolue sekä SKP:n stalinistit ja Venäjän pikkuapulaiset eivät ole tuominneet Venäjän fasismidiktatuurin vuonna 2014 aloittamaa imperialistista hyökkäyssotaa Ukrainassa, eikä sitä ole tuominnut myöskään Kiinan kommunismidiktatuuri, joten tarkoittanet vain muutamaa kymmentä SKP:n jäsentä.

        Suomen Kommunistisen Puolueen toveri, Kiinan kommunismidiktatuurin johtaja Xi Jinping uhosi sunnuntaina 16. lokakuuta Kiinan kommunistisen puolueen puoluekokouksessa pitämässään puheessa, että Taiwanin kysymyksen ratkaiseminen on yksin kiinalaisten päätettävissä oleva asia, ja ettei Kiina koskaan lupaa luopua voimankäytöstä ja varaa mahdollisuuden ryhtyä kaikkiin tarvittaviin toimiin sen tekemiseksi.

        Taiwanin kansa ei halua alistua Kiinan kommunismidiktatuurin orjuuteen, joten teidän SKP:n toverinne Kiinan kommunismidiktatuuri tulee aloittamaan lähitulevaisuudessa imperialistisen hyökkäyssodan Taiwaniin.

        Kiinan imperialistinen sotauho Taiwania kohtaan on täysin tuomittava asia.

        Miltäs tuntuu, Partacus, joko sinä nyt haluat tuomita Kiinan kommunismidiktatuurin imperialistisen, maailmanrauhaa vaarantavan sotauhon? Minä lyön vetoa, ettei kaltaisesi vellihousu tule sitä tekemään.


    • Anonyymi

      Oikein sanottu.

    • Anonyymi

      Skp:lä on ollut samat kannat Krimin miehitykseen kuin Venäjän hallinnolla ja kom-puolueella. Äänestykset on hyväksytty, ei ainakaan olla kritisoitu. Venäjän hallinnon syrjivät toimet ukrainankielisiä ja tataareja kohtaan niistä skp on vaiennut. Krimin pakolaisongelmaan ei olla reagoitu millään tavalla. Krimiltähän lähti muualle Ukrainaan lähes miljoona ihmistä.

    • Anonyymi

      Menneestä maailmanaodasta.
      Vuonna 1939 NL, Ranska ja Englanti neuvottelivat Saksan uhasta. Ehdotuksena oli näiden lisäksi Puola, Baltian maita, Tsekkoslovakia , näiden liitto Saksaa vastaan jos se hyökkää Puolaan. Englanti ja Ranska kieltäytyivät. Saksa hyökkäsi suunnitelmiensa mukaisesti. Länsi ei sotinut lainkaan Puolan puolesta vaikka julisti sodan Saksalle
      Tämä on menneisyyttä. Maailmantilanne on tänään toinen.

      • Anonyymi

        Oiotaanpa kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacuksen patologista valehtelua.

        Neuvostoliitto, Ranska ja Englanti kävivät kesällä 1939 kolmivaltaneuvotteluja Saksan patoamiseksi ja siinä päästiinkin niin pitkälle, että sopimuksen poliittinen osuus oli heinäkuun lopulla valmis, mutta kun alettiin valmistella sen sotilaallista puolta, tarttuikin Josif Stalin Adolf Hitlerin tarjoukseen, joka takasi Neuvostoliitolle puolet yhdessä Saksan kanssa vallattavasta Puolasta sekä Suomen, Viron ja Latvian, kuten elokuun 1939 Stalin - Hitler -paktin salaisessa lisäpöytäkirjassa määriteltiin.

        Saksa ja Neuvostoliiton kommunismidiktatuuri hyökkäsivät Puolaan syyskuussa jakaen maan, aloittaen tietysti samalla toisen maailmansodan Euroopassa.

        Suomen osalta toisen maailmansodan aloitti Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin hyökkäys 30. marraskuuta 1939.

        Suomen Kommunistinen Puolue kannatti osana Kominternia molempia hyökkäyssotia, eli se oli kanssarikollinen toisen maailmansodan aloittamiseen Euroopassa.

        SKP:n tulee pyytää postuumisti anteeksi puolueensa tuolloista rikollista toimintaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Oiotaanpa kommunismidiktatuurin puuhastelija Partacuksen patologista valehtelua.

        Neuvostoliitto, Ranska ja Englanti kävivät kesällä 1939 kolmivaltaneuvotteluja Saksan patoamiseksi ja siinä päästiinkin niin pitkälle, että sopimuksen poliittinen osuus oli heinäkuun lopulla valmis, mutta kun alettiin valmistella sen sotilaallista puolta, tarttuikin Josif Stalin Adolf Hitlerin tarjoukseen, joka takasi Neuvostoliitolle puolet yhdessä Saksan kanssa vallattavasta Puolasta sekä Suomen, Viron ja Latvian, kuten elokuun 1939 Stalin - Hitler -paktin salaisessa lisäpöytäkirjassa määriteltiin.

        Saksa ja Neuvostoliiton kommunismidiktatuuri hyökkäsivät Puolaan syyskuussa jakaen maan, aloittaen tietysti samalla toisen maailmansodan Euroopassa.

        Suomen osalta toisen maailmansodan aloitti Neuvostoliiton kommunismidiktatuurin hyökkäys 30. marraskuuta 1939.

        Suomen Kommunistinen Puolue kannatti osana Kominternia molempia hyökkäyssotia, eli se oli kanssarikollinen toisen maailmansodan aloittamiseen Euroopassa.

        SKP:n tulee pyytää postuumisti anteeksi puolueensa tuolloista rikollista toimintaa.

        Englanti ja Ranska ovat jo pyytäneet anteeksi virheellistä politiikkansa. Liittoutuneet löivät myöhemmin Saksan ja suomalaisen fasismin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Englanti ja Ranska ovat jo pyytäneet anteeksi virheellistä politiikkansa. Liittoutuneet löivät myöhemmin Saksan ja suomalaisen fasismin.

        NL ei pyytänyt anteeksi sitä, että liittoutui natsien kanssa natsiliittoon. Myös SKP teki silloin töitä sodan ja fasismin puolesta, ainakin se porukka, joka Stalinin vainoista oli jäänyt henkiin. Tosi on, että näitä teloitettuja SKP:n aktiiveja komut eivät ole siunanneet, kaikesta päätellen ilmeisen sopimatonta uskonnollisuutta kommunisteille? Sen sijaan teloitukset tehneen NL:n toimintaa kyllä on ylistetty, jos ei sentään siunailemaan ole käyty.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Englanti ja Ranska ovat jo pyytäneet anteeksi virheellistä politiikkansa. Liittoutuneet löivät myöhemmin Saksan ja suomalaisen fasismin.

        Suomen Kommunistinen Puolue ei ole pyytänyt vieläkään anteeksi kanssarikollisuuttaan osana Kommunistista Internationaalia Kominternia, joka antoi täyden tukensa Neuvostoliiton ja Saksan yhteistuumin ja sovitusti toteuttamalle hyökkäykselle Puolaan syyskuussa 1939 sekä Neuvostoliiton hyökkäykselle Suomeen talvella 1939-1940.
        SKP kuului tuolloin Kominterniin.

        Riittääkö SKP:n nykyjohdolla rehellisyyttä tehdä tuo todellista rauhantahtoisuutta osoittavaa teko vai jatkavatko suomalaiset kommunismidiktatuurin puuhastelijat valheellista puolueensa rikostensa peittelyä ja historian tosiasioiden piilottelua?

        Epäilen vahvasti, että SKP jatkaa tässäkin entisellä epärehellisellä sumutuslinjallaan, koska tosiasioiden tunnustaminen romuttaisi puolueen harvalukuisten kannattajien illuusion SKP:n oikeamielisyydestä vaikka se hurrasi Saksan ja Neuvostoliiton aloittaessa sotansa Puolaa vastaan ja Neuvostoliitto Suomea vastaan, tahtoen vakaasti miehittäjien orjuuttavan molemmat valtiot.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Suomen Kommunistinen Puolue ei ole pyytänyt vieläkään anteeksi kanssarikollisuuttaan osana Kommunistista Internationaalia Kominternia, joka antoi täyden tukensa Neuvostoliiton ja Saksan yhteistuumin ja sovitusti toteuttamalle hyökkäykselle Puolaan syyskuussa 1939 sekä Neuvostoliiton hyökkäykselle Suomeen talvella 1939-1940.
        SKP kuului tuolloin Kominterniin.

        Riittääkö SKP:n nykyjohdolla rehellisyyttä tehdä tuo todellista rauhantahtoisuutta osoittavaa teko vai jatkavatko suomalaiset kommunismidiktatuurin puuhastelijat valheellista puolueensa rikostensa peittelyä ja historian tosiasioiden piilottelua?

        Epäilen vahvasti, että SKP jatkaa tässäkin entisellä epärehellisellä sumutuslinjallaan, koska tosiasioiden tunnustaminen romuttaisi puolueen harvalukuisten kannattajien illuusion SKP:n oikeamielisyydestä vaikka se hurrasi Saksan ja Neuvostoliiton aloittaessa sotansa Puolaa vastaan ja Neuvostoliitto Suomea vastaan, tahtoen vakaasti miehittäjien orjuuttavan molemmat valtiot.

        Skp:n raskas historiallinen lähimenneisyys on kokonaan käsittelemättä, sitä ei nykyporukka edes halua selvittää perusteellisesti, koska halutaan säilyttää "puhtoinen imago". Jos jonkun se on tehtävä, se on heidän itsensä. Rehellisyyden nimissä jos joku sitä tekisi, sellainen henkilö leimataan liikkeen petturiksi, fasistien kätyriksi, maksetuksi porvarien sanansaattajaksi, ym. Tuollainen ajattelu ajoi koko liikkeen suomalaisessa yhteiskunnassa marginaaliin, valheellisen ideologian julistamisen ja historian virheiden ja osallisuus rikosten selvään peittelyyn ja kaunisteluun, liikkeen ollessa Neuvostoliiton punafasismin täydellisenä tukijana. Kommunistien kasvojen pesu ei ole vielä alkanut.
        Tällaisina näyttäytyvät kommunistit


    • Anonyymi

      Kaikki maailman sotahullut ja natsipellet ja muuten vaan mieleltään sairaat ! Liittykää kommunistiseen puolueeseen ! URAA URAA !

    • Anonyymi

      Vesipuuroja, vellejä, juureksia, jauhoja. makarooneja, ei oo köyhällä taxfree aamiaisia, eikä voivuorta.
      Jäi lihat ostamatta kaupasta kun on hinnat nousseet.
      Asunnossa 17 astetta, villapaita, päällysvaatteet päällä sisällä !
      Ei varaa autoon ja auton käyttöön enää.
      Pula-aika tuli kun uskottiin naivisti eu. us. joulupukkiin.
      Suomi 2022.

      Länsi ( us. cia, keinottelu raha ), teki vallankaappauksen ukrainassa, nyt siellä on sota.
      Länsi epäonnistui vallankaappauksessa valko-venäjällä, niinpä siellä ei ole sotaa!

      Suomessa ollaan taas ajopuuteoriassa!
      Sotaa lietsotaan lännessä yleisesti . Venäläiset vastaavat uhitteluun.
      Hullu tilanne, järjetön. Lännen ristiretki Moskovan porteille!!
      Jopa eu-rauhanrahasto muutettiin nopeasti sota-rahastoksi!!
      Järki on KADONNUT.
      Meidänkin pm ja pres vihapuhuu, Se on trendikästä.
      Ajopuuteoriassa ollaan taas. pikkupolitikotkin toistaa samaa vihaa.....

      ukrainassa on vallassa cia-us. valtaan nostamat korruptio rosvot, jotka säälittä tuhoaa omaa kansaa ja maata. Us. pelinappuloina us. ristiretkellä itään.
      ukrainan vallanvaihto, cia valtaan nostama johto haluaa tuhota oman kansan ja maan
      -- siitä vaan.
      Ja brysselin elintaso politikotkin tukee sotaa ja tuhoa !!
      Suomikin toimii sodan nettomaksajana pakolla.

    • Anonyymi

      Moskovan tiltukin noussut haudasta.

    • Anonyymi

      SKP jatkaa realistisella linjalla ja saa kannatusta. Vihreihin pettyneet siirtyvät SKP.:n taakse. SKP tukee ympäristön suojelua ja rauhanomaista maailmaa.

      • Anonyymi

        Komuhuumoria kerta kaikkiaan ihan sieltä itseltään. HAHAHAA !!


    • Anonyymi

      Vihreät, Keskusta ja Vasemmistoliitto menettävät sotahuumallaan väkeä kommunistien suuntaan. Persuihin kukaan ei usko.
      Tulevaisuus kuuluu sosialismille.

      • Anonyymi

        Mitä näyttää gallupit SKP:lle?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mitä näyttää gallupit SKP:lle?

        En tiedä gallupeista, mutta kommenttiensa perusteella kommunistien aivosähkökäyrä piirtää vakaata vaakasuoraa viivaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En tiedä gallupeista, mutta kommenttiensa perusteella kommunistien aivosähkökäyrä piirtää vakaata vaakasuoraa viivaa.

        Kommunisteilla ei ole enää mitään toivoa, ei ole ollut pitkään aikaan. Höpinää on vain sosialistisesta maailmasta. Tuottaa varmasti ehkä jotain mielihyvää uskovalleen.


    • Anonyymi

      Porvarit uskovat ihmisen sotaisuuden oleva geeniperimässä. Juutalaisuskon Jahve-jumala olisi savipaakkuun hengen luomisen yhteydessä asentanut sotageenin.
      Kommunistit tietävät, että olettamus on virheellinen. Ensinnäkään henkiolentoa ei ole eikä mitään materian ulkopuolista luojaa. Luojia ovat ihmiset. Luonnonvalinta, evoluutio on nostanut elottomasta materiasta eläin- ja kasvikunnan.
      Kommunistit tietävät, että ihmiskunnan eräs kehitystrendi on tiedon ja sivistystason jatkuva kohoaminen.

      • Anonyymi

        Ihminen on konfliktiherkkä laji oli sitten kommunisti tai kapitalisti, ihminen on myös sotinut aina, ruuasta, reviireistä kun on ollut nälkä, näin jo ihmisen alkuajoista asti. Ihminen on yksi eläinlaji joka käyttäytyy eläimen tavalla, olemalla osa luontoa joka myös käy taistelua olemassa olostaan myös keskenään. Turhaa kieltää ja valehdella, etteikö näin olisi.


    • Anonyymi

      Näyttää aivan siltä että kommunistit esiintyvät johtavana rauhan asian puolueena.

      • Anonyymi

        Kiinan kommunistinen puolue ei näytä kovinkaan rauhantahtoiselta sen johtajan Xi Jinpingin uhottua äskettäisessä puoluekokouksessa Taiwanin alistamisella Pekingin diktatuurin alle tarvittaessa vaikka asevoimaa käyttäen, ja SKP:n venäläinen toveripuolue Venäjän federaation kommunistinen puolue on ollut Ukrainan työkansaa kohtaan vähintään yhtä verenhimoisen sotainen ja imperialistinen kuin Moskovan fasistijunttakin, Kim Jon-unin Pohjois-Korean kommunismidiktatuurin antaessa niin ikään vankkumattoman tukensa Putinin imperialistiselle sodalle Ukrainaa ja sen työtätekevää kansaa vastaan, jota hyökkäyssotaa edes kommunistinen Kiinakaan ei ole nähnyt tarpeelliseksi tuomita.

        Eivät nuo kommunistit minusta siis millään erityisellä tavalla "rauhan asialla" näyttäisi olevan, joten keitäköhän kommunisteja kommentoija mahtaakaan tarkoittaa, suomalaisiako?

        No heistäkin Kommunistien liitto ja Kommunistinen Työväenpuolue ovat Venäjän fasismidiktatuurin pikkuapulaisia ja nöyriä juoksupoikia puolustellessaan sen sotaisaa imperialismia Ukrainassa, eikä Suomen kommunistinen puoluekaan ole viime helmikuun Venäjän hyökkäyssodan tuomitsevasta kannanotostaan huolimatta mikään yhtenäinen ryhmä, vaan puolueen Venäjä-mielinen siipi tukee näemmä estoitta sen sotaa Ukrainassa.

        Neuvostoliiton johtaja Josif Stalin kiitti marraskuussa 1943 liittoutuneiden Teheranin kokouksessa Yhdysvaltain presidenttiä Franklin D. Rooseveltiä ase- ja muusta avusta:

        - ”Yhdysvallat on koneiden maa. Me saamme niitä Yhdysvalloilta. Ilman niitä häviäisimme sodan”

        Ukrainan presidentti Volodomyr Zelenskyikin on kiittänyt niin Yhdysvaltain kuin kaikkien muidenkin ase- ja muuta apua antaneiden maiden johtajia, epäilemättä samalla perusteella kuin Stalin Rooseveltille.

        Suomen Kommunistinen Puolue oli helmikuun Venäjän hyökkäyssodan tuomitsevassa kannaotossaan sitä mieltä, että Ukrainalle ei tule missään tapauksessa antaa aseita, joilla se voisi puolustaa maataan, mikä on sinänsä merkillistä, sillä SKP ei taida tuon perusteella oikeasti halutakaan, että fasisminvastaista taistelua käydään, sillä onhan jopa täällä uutterasti naputteleva Partacuskin todennut kommentissaan joulukuussa 2019: "Tämän päivän Venäjä on kiistatta, fasistinen, militaristinen ja imperialistinen valtio", mistä asiasta minä olen tämän kommunistin kanssa kerrankin aivan samaa mieltä.

        Tekikö Roosevelt siis SKP:n mielestä kerrassaan anteeksiantamattoman virheen laivauttaessaan massiivisia määriä aseita ja ammuksia sekä muuta sotatyökalua Yhdysvalloista Neuvostoliittoon vuosina 1942-1945, ja olisiko Neuvostoliiton johdon ollut sittenkin viisaampi istua rauhanpiippua poltellen neuvottelupöytään Adolf Hitlerin kanssa jo heti syksyllä 1941 kun Wehrmachtin panssarit jyrähtelivät Moskovan esikaupungeissa?
        Mitäs mieltä kommunistit ovat esittämistäni asioista?

        Pyydän: Yrittäkää kommunistit tämän kerran käyttäytyä sivistyneesti ja keskittykää kommenttini asiasisältöön. Kiitos.


    • Anonyymi

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋

      🍑 Kuumat tytöt odottavat sinua -> https://www.ero4.fun/girl4love

      🔞💋❤️💋❤️💋🔞💋❤️💋❤️💋🔞

    • Anonyymi

      Amerikkalaiset rauhan asian kannattajat tiedetään. USA olisi ehkä jo hyökännyt Kiinaan, ellei Ukrainan sota olisi tullut.
      USA astuu kahdella jalalla yhtä aikaa. Samuli sanoo aamulla: Lyökää Venäjä matalaksi. Illalla Samuli huutaa, lyökää Kiina nurinniskoin, aamulla USA ruinaa Kiinaa Ukrainan sodan lopettajaksi, illalla Samuli vaati - älkää ampuko Venäjää älkääkä Israelia. Parin päivän kuluttua Samuli vaatii Kiinan tuhoamista.
      Porvarit osaavat olla vitsikkäitä.

    • Anonyymi

      Kyllä SKP vetää puoleensa rauhan kannalla olevia. useat porvarilliset rauhanliikkeet ovat tuhonneet itsensä tukiessaan naton sotatoimia.
      Vihreät puolueena tuhosi maineikkaan menneisyytensä asettumalla naton sotatorveksi.

    • Anonyymi

      Ulostaja, ehkä persukin, syyttää kommareita, jotka puhuvat yleisestä aseistariisunnasta ja sotaa vastaan.
      Oikeistolaiset ympäri Eurooppaa vannovat aseistuksen voimaan. Vetoomus on, että aikaisemminkin on sodittu.
      Nyt katsotaankin eteenpäin. Maailman tulee rakentaa sellainen turvallisuusjärjestelmä, jossa ongelmat ratkaistaan neuvottelemalla.
      On vastenmielistä lukea kirjoitusta, jossa vaaditaan nenä sinisenä aseistautumista.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      115
      9214
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      41
      2709
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      152
      2493
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      2019
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1766
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1560
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1527
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      11
      1464
    9. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      7
      1330
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1326
    Aihe