Mun "Sugardaddy"

Anonyymi-ap

68 v. mukava ja karismaattinen mies ja minä 19 v. nainen. Asun tuon miehen luona. Kouluni jäi kesken ja sen seurauksena elämän hallinta petti totaalisesti. Huumeita, seksin myymistä jne. Vuosi sitten tapasin tuon vanhan miehen ja sen jälkeen ole pikkuhiljaa saanut elämästä kiinni. Seksi ei ole pääasia miehelle, eikä minullekkaan. Mutta ei myös vastemieleistäkään hänen kanssaan. Olen harrastanut entisessä elämässä seksiä maksua vastaan, että olen saanut huumeita ym. Inhottavat , likaiset hikiset miehet, oksettaa, kun ajattelenkin millaista se aika oli. Kieltämättä suhteemme on hiukan erikoinen, mutta elämä on. Jos olen ihmisten mielestä huora, niin sitten olen. Mutta... onnellinen sellainen.

33

3128

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tosi hienoa kun olet löytänyt ystävän ja saanut uuden alun elämällesi, paljon onnea uudelle suhteellesi:)

    • Anonyymi

      Mulla on myös avaajan kuvailema suhde, tosin on jo 26v. ja tuo Daddy 60 v. MInulla ei ole huumetaustaa, mutta kouluni jätin kyllä kesken. " Seuraneitinä" oleminen on turvallista, eikä seksillä ole miehelle mitään merkitystä, oli tai ei ole, aivan sama. Hän kyllä ostaa mulle seksikkäitä vaatteita, koska tykkään sellaisista.

      • Olisi kiva tietää lomailetteko yhdessä? Asutko miehesi luona? Miten arkenne sujuu?


      • Anonyymi

        Siis sinä asut.Sinä ja hevosen paska sovitte todella hyvin yhteen.


      • Anonyymi

        Toivottavasti sinä, ja ap, käytätte tilaisuuden hyväksenne ja saatatte kesken jääneet koulut loppuun, kirjoitatte ylioppilaaksi ja toivottavasti hakeudutte vielä jatko-opintojen pariin. Teillä on tähän elämänne paras tilaisuus. Käyttäkää se hyväksenne!


    • Anonyymi

      Aika noloa ja sairasta olla ikkunaa ikäisen kanssa, surullista.
      Ehkä odotat perintöä?

      • Anonyymi

        Köyhä kateelinen siinä taas spidaa.


    • Anonyymi

      Kannattaisi aloittaa ne opiskelut uudestaan ja hankkia itselleen joitakin kiinnostavia pitkän aikajannan mielekkäitä tavoitteita.

      • Anonyymi

        No eipä tuo paljon suakaan näytä auttaneen.Täällä olet edelleen tyrkyllä.


    • Anonyymi

      Hyvää oman elämän pilaamista. Sitku ei enää däddy halua sua ja oot 25v köyhä kellä ei oo työkokemusta saatikka mitään koulutusta niin sit ollaan kahta kauheemmin rapakossa, eli lisää huumeita, huoraamista ja väkivaltaa

      • Anonyymi

        No se on sun kohtalosi.Toiset on ehkä fiksumpia kuin sinä.


    • Anonyymi

      Elämä on täynnä valintoja ja tuossa oli yksi niistä. Varakas mies ( todennäköisesti ) ja nuori nainen. Jos eläisimme esim. Ranskassa tuota ei pidettäisi juuri minään ihmeenä. Tuolla ikäerolla jäät varmaan leskeksi. Keskenäisellä sopimuksella tai testamentilla sinulle varmaan siirtyy omaisuutta, jota voit hyödyntää jatkossa. Suhde tuo myös, kuten kerroit vakautta elämääsi. Ja mistäkö sitten jäät paitsi tuon valintasi johdosta. Mielestäni sinulla on vain voitettavaa. En ole kateellinen, mutta kuitenkin...

      • Anonyymi

        Epätoivonen pershoro ei viitsi tehdä oikeita töitä


    • Anonyymi

      Eli perus 20v jätkällä ei oo mitään mahdollisuuksia saada parisuhdetta nykyään ku muijat haluu vähintään 20 vuotta vanhemman jätkän. Noh kuolempaha yksinäisenä sit

      • Anonyymi

        Saat sen muijan 20v kuluttua.
        Jos olisin nuori ja voisin elää elämäni uudestaan, en menisi naimisiin alle 40 vuotiaana; olin 31 kun menin naimisiin ja minulla on kolme ihanaa lasta.
        Hyvä seksi olisi myös paljon tärkeämpi kriteeri kuin se aikanaan oli. Itseasiassa entinen seksityöntekijä olisi mitä parhain vaimokandidaatti. Hän ainakin ymmärtäisi pitää miehestään hyvää huolta, koska on elämässään nähnyt niin monta laimintyötyä miestä.
        40 vuotiaana on jo ehtinyt tehdä uraa. Itse olin toimitusjohtaja ja osakas hyvässä liiketoiminnassa, josta tienasin 45 vuotiaana kaksinumeroisen summan miljoonia.


    • Anonyymi

      Minulla on tuollainen suhde vanhempaan mieheen. Ikäeroa on n.40 v. Minusta tuo ei ole ongelma. Seksiä, no kyllä harvakseltaan. Opiskelen vieraita kieliä. Muutan Yhdysvaltoihin hänen kanssaan kahdeksi vuodeksi. Taloudesta ei ole huolta.

    • Anonyymi

      Voi kun löytäiskin jostain tuollaisen vanhan sedän joka pitäisi huolta!
      N19

      • Anonyymi

        62v siisti ja hoikka eronnut herrasmies Helsingistä olisi kiinnostunut löytämään nuoremman naisen vakituiseksi seuralaiseksi yya-merkeissä.


      • Anonyymi

        Kerrohan N19 itsestäsi enemmänkin!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        62v siisti ja hoikka eronnut herrasmies Helsingistä olisi kiinnostunut löytämään nuoremman naisen vakituiseksi seuralaiseksi yya-merkeissä.

        Edelleen hakusessa . . . .


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Edelleen hakusessa . . . .

        Unelmissasi varmaan löytyykin


    • Anonyymi

      Olen poika 19v omaan ison.
      Vuokra emäntäni samassa 4h ks
      Ei peri vuokraa huoneesta missä asun.
      Tosi rikas ihan hoidan miesten hommat.
      Hieron ym ja sekstaillaan paljon nainen 65v.
      Antaa mun mennä välillä omissa menoissa.
      Kun kello kilahtaa makkarissa oon valmis

    • Anonyymi

      Vaikka tuo taloudellisen puolen unohtaisi täysin, niin suhde huomattavasti vanhempaan mieheen on minulle luontevampi, kuin ikäseni miehen kanssa. Vanha mies voi olla hyvin karismaattinen ja taitava myös sängyssä. Elämänkokemusta on, ja turha hormonihöyryissä koheltaminen on jäänyt elettyihin vuosiin.

      • Anonyymi

        Jaas, tarkoitat, että hänellä ei enään seiso, eikä siksi käy vieraissa ?


    • Anonyymi

      Mun "suggari Pappa" on vain 43 v. vanhempi, kuin minä. Hän on hyvin vapaamielinen seksin suhteen. Saan mennä ja tulla, ihan miten haluan. Tapailla itseni ikäisiä poikia, vaikka asunkin hänen luonaan ja matkustelen pitkiäkin aikoja hänen mukanaan. Muutamia juttuja hän ei hyväksy ja niistä on sovittu. Hän ei halua, että käyttäisin alkoholia tai polttaisin tupakkaa. Ja minun pitää siivota omat jälkeni... minkä teen mielelläni.

    • Anonyymi

      Käy joku ammattikoulu, että pärjäät kun olet 50v!.

      • Anonyymi

        Minä en ole käynyt, kuin peruskoulun. Sugar Daddy on opettanut minulle sijoittamisen niksit ja olen hyvä siinä. Aloitin kokeilemallla Daddyn antamalla 50000,- eurolla 6.5 vuotta sitten, nyt salkkuni arvo on 230000,- euroa. Daddy lupasi nyt 100000,- euroa lisää. Minulla on tällä matematiikalla yli miljoona euroa kuuden vuoden päästä. Miksi menisin kouluun, kun voin seurailla pörssejä netistä missä tahansa.


    • Anonyymi

      Tuollaisessa ihmissuhteessa on paljon myös hyviä ominaisuuksia. Yleensä listataan vain ne huonot. Minä kirjoitan kokemuksesta. Vaikka tuo taloudellinen puoli onkin ykkönen, niin entäs sitten ? Olisko miellyttävämpää olla tuollainen perushuora ?

      • Anonyymi

        Minulle sopii tuo vanhempi miesystävä oikein hyvin. En lähde edes vertaamaan tuota toimintaani mihinkään perushuora juttuun.


    • Anonyymi

      H­ei! Om­­a str­­­eam. Sisäänkäynti k­aiki­lle, jotk­a haluav­­at pi­­tää ha­­uskaa 👉 http://aram-us.com/H/M1i0F8

    • Mulla on vastaava suhde, ikäero hieman pienempi minä 22 mies mies 67 emme asu yhdessä käyn 2-3 kertaa kuukaudessa, olen tähän suhteeseen todella tyytyväinen kun ajatusmaailmamme on kohdannut, minä olen vahvasti Sub ja hän osaa sitä käyttää.
      Seksi on hyvää, mutta taloudellista puolta tahtoisin parantaa kun itseltä se alkaa sakkaamaan, en oikein tiedä uskallanko ehdottaa mitään vai etsiä muita ratkaisuja? OF olisi yksi tai toinen Daddy mutta täysin terveen ja raittiin löytäminen minunlaiselle terveysfriikille on vaikeaa🤔 Hyvää kevättä sulle kuitenkin☀️

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Olen 70 v. terve mies, ei alkoholia, ei tupakkaa, ei huumeita, kasvisruokavalio. Harrastan soittamista ja kirjoittamista. Purjehtimista ja matkustelua. En asu Suomessa vaikka Suomi on synnyinmaani.

      Ja sitten, kyllä minulla on ollut nuori naisseuralainen 6.5 vuotta. Ei seksin takia, vaan monista muista syistä. Nyt tuo tyttö on onnellisesti naimisissa. Eli niin se elämä voi kuljettaa.

      Ja edelleen, etsin mukavaa nuorta naista seurakseni, en piikaa, en alistettavaa, en seksiseuraa... vaan aivan kaikkeen muuhun. Onko ehdotuksia ?

    Ketjusta on poistettu 74 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      91
      6560
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      25
      2634
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      32
      2210
    4. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      74
      1886
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1661
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      6
      1457
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      9
      1357
    8. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      14
      1341
    9. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      7
      1279
    10. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1233
    Aihe