Esko Matikainen helluntailaisuuden ytimessä

Anonyymi-ap

Tälläkin foorumilla puhutaan paljon helluntailaisuudesta, vaikka siitä ei ehkä ole omakohtaista kokemusta tai kokemus on hyvin pintapuolista. Esko Matikainen kertoo tällä videolla mitä helluntailainen usko oikeasti on. Esko on itse toisen polven helluntailainen ja hän on ollut sekä lähetystyössä että pastorina kotimaassa. Eskon mukaan helluntailaisuus on herätyskristillinen liike, joka korostaa henkilökohtaista uskonratkaisua. Esko kuitenkin korostaa, että pelastus on täysin Jumalan työ ja käden kohottaminen herätyskokouksessa on Jumalan armoa.

Esko Matikaisen osuus on videon kohdassa 34:15-53:20min.
Keskustelu aiheesta: Miksi toiset uskovat Kristukseen ja toiset eivät?
https://www.youtube.com/watch?v=FPEcz1pCMug&t=3255s

12

481

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Tässä vielä osa raamatunkohdista Eskon puheeseen liittyen.

      1.Timoteuksen kirje:
      2:3 Sillä se on hyvää ja otollista Jumalalle, meidän vapahtajallemme,
      2:4 joka tahtoo, että kaikki ihmiset pelastuisivat ja tulisivat tuntemaan totuuden.

      2.Korinttolaiskirje:
      6:1 Hänen työtovereinaan me myös kehoitamme teitä vastaanottamaan Jumalan armon niin, ettei se jää turhaksi.
      6:2 Sillä hän sanoo: "Otollisella ajalla minä olen sinua kuullut ja pelastuksen päivänä sinua auttanut." Katso, nyt on otollinen aika, katso, nyt on pelastuksen päivä.

      Johanneksen evankeliumi:
      6:44 Ei kukaan voi tulla minun tyköni, ellei Isä, joka on minut lähettänyt, häntä vedä; ja minä herätän hänet viimeisenä päivänä.

    • Anonyymi

      Tuossa oli kaiken kaikkiaan kyse "ekumenian" rakentamisesta.

      Siis tuo helluntailainen tinki Totuudesta ollakseen kaveria muiden kanssa.

      Se tie vie turmioon !

      • Anonyymi

        Aamen, älkää vääristäkö JUMALAN Sanaa


    • Anonyymi

      STI on järjestö, joka antaa tunnustuksellista koulutusta yliopistossa opiskeleville.
      >STI tukee erityisesti teologian opiskelijoita sekä heidän opinnoissaan että hengellisessä elämässään ja pitää esillä Raamatulle uskollista teologiaa.<

      En usko että Matikainen oli harjoittamassa ekumeniaa, vaan kerotmassa helluntailaisten Raamatun opetuksen sisältöä STIn järjestämässä tilaisuudessa.

      Tässä myös hyvä STIn video kasteeseen liittyen. Vahva suositus kaikille joita asia kiinnostaa.

      https://www.youtube.com/watch?v=O-FfGOd83Mk&t=4672s
      Suuri keskustelu kasteesta Mitä tapahtuu, kun ihminen kastetaan? Miten roomalaiskatolinen, helluntailainen ja luterilainen käsitys kasteesta eroavat toisistaan? Keskustelussa mukana TL, isä pastori Oskari Juurikkala, TT, pastori Matti Kankaaniemi ja TT, pastori Timo Laato.

    • Anonyymi

      Nyt on valmistautumisen loppumetrit,

      MESSIAAN tulo on hyvin lähellä.

      Jollei helluntaiseurakunta valmista MESSIAAN tuloon, juoskaa pois sieltä.

      Ilman pyhyyttä ei kukaan ole näkevä HERRAA

      • Anonyymi

        ..ilman pyhitystä...!


      • Anonyymi

        Ilm.17:18 Nainen jonka näit, on se suuri kaupunki joka hallitsee maan kaikkia hallitsijoita..
        ( MitenKÄ ROOMA JA RKK TULEE NYT MIELEEN MINULLE - ONko se MAHDOLLISTA ? )
        #NIISTÄ LORTOISTA PUHEenOLLEN: Ilm.18:( Babylonin tuho )1Tämän jälkeen Näin taas yhden enkelin tulevan alas Taivaasta. Hänellä suuri valta ja Kirkkautensa valaisi koko Maan. 2Huusi kovalla äänellä: Kukistunut(2X) suuri Babylon!

        Siitä tullut pahojen henkien tyyssija ja kaikkien saastaisten henkien ja kaikkien saastaisten ja inhottavien lintujen pesäpaikka. 3Sen PORTON.. vihan viiniä KAIKKI( UN ? )KANSAT juoneet, kaikki MAAILMAn kuninkaat irstailleet hänen kanssaan, ja kaikki MAAILMAn kauppamiehet rikastuneet hänen vauraudestaan ja ylellisestä elämästään.»

        4Minä kuulin taivaasta toisenkin äänen, joka sanoi: »LÄHTEKÄÄ POIS, JÄTTÄKÄÄ HÄNET jotka olette Minun Kansaani, ettette joutuisi ottamaan osaa hänen synteihinsä ettekä jäisi alttiiksi niille vitsauksille joilla häntä Lyödään.
        5»syntiensä röykkiö ulottuu jo Taivaaseen asti, eikä Jumala unohda hänen pahoja tekojaan. 6Tehkää hänelle niin kuin hän on tehnyt muille, maksakaa 2-verroin teoistaan. Siihen maljaan, johon toisille juomansa sekoittanut, sekoittakaa häntä itseään varten 2X katkerampi juoma. 7Minkä hän on mainetta ja rikkautta ahnehtinut, saman verran antakaa hänelle tuskaa ja murhetta.

        yhä vakuuttelee itselleen: ’olen kuningatar ja istun valtaistuimella. Leski en ole, surua en ikinä koe.’ 8SIKSI häneen iskevät yhtenä ja samana päivänä kaikki hänelle langetetut vitsaukset, rutto, murhe ja nälkä, ja hänet Poltetaan tuhkaksi. Väkevä on Herra Jumala, joka on Tuominnut hänet.

        9»Maailman kuninkaat, jotka ohänen kanssaan irstailleet ja mässäilleet, itkevät ja valittavat häntä, kun näkevät savun nousevan hänen roviostaan. 10seisovat loitolla, kauhuissaan siitä, miten häntä piinataan. sanovat:
        – VOI sinua, suuri kaupunki! VOI sinua, Babylon, mahtava kaupunki: hetkessä tuli tuomiosi.
        11»Maailman kauppamiehet itkevät ja surevat häntä, sillä enää ei kukaan osta heidän tavaroitaan: ..ei orjia, ihmisiä ruumiineen ja sieluineen.
        14– Hedelmät, joita koko sydämestäsi himoitsit, ovat nyt poissa,
        kaikki komeutesi ja koreutesi on mennyttä, eikä se milloinkaan palaa.
        15»Noiden tavaroiden kauppiaat, nuo jotka rikastuneet porton vauraudesta, seisovat loitolla, kauhuissaan siitä miten häntä piinataan. itkevät ja valittavat...

        19:( Riemulaulu Taivaassa )1Tämän jälkeen kuulin Taivaasta mahtavan äänen,
        kuin suuri kansanjoukko olisi laulanut: – Halleluja!
        Pelastuksen tuo MEidän Jumalamme, Hänen on Kirkkaus ja Voima.
        2Oikeat ja vanhurskaat ovat hänen tuomionsa: Hän on tuominnut suuren PORTON,
        joka turmeli maailman iljetyksillään.. Kostanut PORTOLLE palvelijoidensa veren.
        3Taas kuului ääni: – Halleluja!
        Porton roviosta nousee savu aina ja ikuisesti.
        4 24 vanhinta ja ne 4 olentoa heittäytyivät kasvoilleen Jumalan eteen ja osoittivat kunnioitustaan Hänelle joka istuu Valtaistuimella. Sanoivat: – Amen. Halleluja!
        5Ja valtaistuimelta kuului ääni: – Ylistäkää meidän Jumalaamme, kaikki te hänen palvelijansa, te jotka Häntä pelkäätte, pienet ja suuret!
        6Sitten kuulin äänen joka oli kuin suuren kansanjoukon kohinaa, kuin suurten vesien pauhua ja voimakasta ukkosen jylinää. Lausui: – Halleluja!
        Herra, meidän Jumalamme, Kaikkivaltias, on ottanut kuninkuuden.
        7Iloitkaamme ja riemuitkaamme, antakaamme Hänelle kunnia!
        Nyt on tullut Karitsan häiden aika: Morsiamensa on valmiina,
        8hänen ylleen on Puettu hääpuku, hohtavan valkea pellavapuku.
        ( Se pellavapuku tarkoittaa pyhien vanhurskaita tekoja. )
        9Enkeli sanoi minulle: »Kirjoita: Autuaita ne jotka on kutsuttu Karitsan hääaterialle.» Ja jatkoi: »Nämä ovat tosia Jumalan sanoja.»
        10heittäydyin jalkoihinsa kumartaakseni häntä, mutta sanoi: »Älä tee niin! Olen vain Jumalan palvelija, niin kuin sinä ja veljesi, jotka olette Jeesuksen todistajia. Jumalaa sinun tulee kumartaa!»

        JESHUAn todistajissa on PROFETOImisen Henki.

        11Näin Taivaan avoinna.. valkoisen hevosen ja sen selässä miehen. Hän on uskollinen ja totuudellinen, tuomitsee ja taistelee vanhurskaasti. 12Silmänsä kuin tulen liekit, hänellä päässään monta kruunua, ja häneen kirjoitettu nimi, jota ei tunne kukaan muu kuin hän itse. 13Hänellä pukunaan vereen kastettu viitta, ja Nimensä on Jumalan Sana.

        14Jäljessään tulivat Taivaan SOTAjoukot, valkoisilla hevosilla ratsastavat soturit, joiden puku hohtavan valkeaa pellavaa. 15Suustaan lähtee terävä Miekka; sillä Miekalla Lyö kansoja, paimentaa niitä rautaisella sauvalla ja polkee viini-kuurnassa kaikkivaltiaan Jumalan hehkuvan vihan viinin. 16Viittaansa reiden kohdalle kirjoitettu Nimi: kuninkaiden Kuningas, herrojen Herra.

        17Sitten näin enkelin joka seisoi ylhäällä auringossa. Huusi kovalla äänellä kaikille linnuille, jotka lensivät korkealla taivaan laella: »Tulkaa, kokoontukaa Jumalan juhla-aterialle! 18Saatte SYÖDÄ kuninkaiden.. sotapäälliköiden ja mahtimiesten.. ratsujen ja ratsastajien LIHAA; kaikkien lihaa, niin vapaiden kuin orjien, niin pienten kuin suurten...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        ..ilman pyhitystä...!

        ok, ilman sitä sitten.


    • Anonyymi

      ( niinPAsk*JAuhanJISTA ! d ) SEURAAvaksi tutustumME lyhyesti (Rooman )Katolisen Kirkon(=RKK )OPPIin; sen OPINkappaleet ja OPEtukset tässä seuraavassa http://www.kotipetripaavola.com/Katolinen_kirkko.html tutkimuksessa suoria lainauksia (Rooman )Katolisesta Katekismuksesta:

      1. RKK tuo Jumalan Sanan RINNALLE IHMISten PERINNEsäännöt, joilla IHMISET aina kumoavat Jumalan Sanan( Jh.1; 1.Jh.2:6); JESHUAn MUKAAN perinnäis-sääntöjen noudattaminen turhaa "Jumalan palvelemista": RKK ON RÖYHKEÄ opissaan.. käskee uskoa kaiken minkä (Rooman Katolinen )Kirkko opettaa; RKK
      ei ole Kristuksen SeuraAJAkunta.. uskontojen sekoittuessa keskenään kristilliset ja pakana-käsitteet SEKOITETTIIN(=BABYLON): RKK:sta tuli mysteeriuskonto - RKKn "evankeliumi" on MUUta..

      2. (AAVE-)Maria:
      Raamatun opetus Mirjamista on erilainen kuin RKKn.. Maria ei ole ikuinen neitsyt, sillä Raamatun mukaan JESHUAn syntymän jälkeen Mirjam synnytti lisää lapsia Josefille. Marialla ei mitään osuutta Lunastuksessa, eikä ole Välittäjä, sillä Yksi ON VäliMIES ihmisen ja Jumalan välillä, JESHUA Messias. Raamattu opettaa että JESHUA ON Ainoa Välittäjä ja Sovittaja. Maria ei osallistu Lunastustyöhön, sillä HerraJHVH JESHUA Yksin kuoli ristillä ja Sovitti syntimme, ilman kenenkään ihmisen apua tai osallisuutta..

      Raamattu ei opeta että Maria "otettiin Taivaaseen ruumineen ja sieluineen" eikä.. että "Mariasta tuli täysin Jeesuksen kaltainen"; Maria on ihminen, mutta JESHUA ON Jumalan Poika JA Jumala.

      RKKn MUKAan "Marialla pelastava virka - esirukous jonka kautta Maria tuo pelastuksen lahjat" ..että "Maria suostui Poikansa lunastustyöhön, siksi Maria katoliselle Välittäjätär": RKKn opetus Mariasta on TOISTA(=MUU )"evankeliumia"; harhaoppia.. "Maria välittää heidät Jumalalle" - TÄMÄn HARHA-LUULOn takia ..siihen uskovat EIVÄT OLE Pelastettuja, sillä Pelastuneilla ON vain Yksi AINOA Välittäjä HerraJHVH JESHUA Messias.

      3. paavi:
      Raamatusta ei löydy opetusta, että Pietari olisi Rooman piispa ja KOKO MAAILMAN-laajuisen seurakunnan päämies. Tämän VALHE-opetuksen päästessä valtaan, paavista tehtiin pian "Jumalan pojan viransijainen"( V I C a r I V s f I L I I D e I =666) Raamatusta ei löydy opetusta, että Pietari ja seuraajansa olisivat "Kristuksen sijaisia maan päällä":
      ANTI-kristus tarkoittaa joko VASTAAN tai/ja SIJAAN - RKKn oppi paavista "Jumalan pojan viransijaisena" sopii paremmin ANTIkristukseen joka "Jeesuksen sijaisena" VASTUSTAA(=S*T*N VS. )Jumalan Sanan Totuutta ja eksyttää ihmisiä opillaan. Raamattu opettaa että SeuraAJAkunnan Päämies on Seurakunta-Ruumiin Pää Eli JESHUA HaMashiach.

      Kukaan uskovaKAAN ihminen ei erehtymätön, vain Jumala erehtymätön ja täydellinen, mutta USKOVAkin ihminen vajavainen ja erehtyväinen. Raamatussa ei sellaista kohtaa että kirkon opetusvirka erehtymätön tai että kirkon opetus-viralla "erehtymättömyyden lahja"..

      kaste:
      RKK opettaa "lapsikasteen pelastavan"; tämä RKKn ensimmäinen pelastustie(& 2.:
      KIIRASTULI ON S*T*Nan VALHE ! ). Babyloniassa ja muissakin pakanauskonnoissa "veden vihmonnan kautta ihminen puhdistuu synneistä ja saa uuden elämän" - tässä RKKn YLEISEN VAUVAn-kasteLUN juuret..

      Raamattu opettaa että Kristuksen vanhurskauden tähden ja Lunastusuhrin kautta ihmiselle Tarjotaan syntien ANTEEKSIiantamus(=HaSLICHA)..luetaan niiden hyväksi, jotka Jumalan Armo(=HaCHESED)-vaikutuksen kautta tekevät parannuksen ja vastaanOTTAVAT JESHUAn elämänsä Herraksi ja Vapahtajaksi.

      ehtoollinen:
      Egyptissä palvottiin aurinkoa.. alttareilla pyöreitä AURINGONmuotoisia vohveleita; Egyptin pappi rukoili happamattomien pikku vohveleiden yläpuolella TEHDEN ne PYHIKSI.. edusti auringonjumalan ruumista ja keskellä alkukirjaimet IHS (Isis, Horus, Seb.. Egyptin kolminaisuus - RKKn ehtoollisleivässä kirjaimet IHS). ..muuttuneen aurinkojumala Osiriksen lihaksi ja ..kansa söi jumalansa.. muistuttaa lähes täysin RKKn oppia, jossa pappi muuttaa(= IHMIS-TEKO) ehtoollisleivän "Jeesuksen ruumiiksi"..

      Vanhan Liiton PESACH ei ollut se tapahtuma, jossa Israelin kansa Vapautettiin Egyptin orjuudesta, vaan PESACH viettiin tämän Vapautumisen muistoksi..
      myös Uudessa( HaBerith )Liitossa. Ehtoollisessa ei uhrata Jeesusta, koska JESHUA Golgatalla antoi kertakaikkisen uhrin. Ehtoollinen vietetään JESHUAn kuoleman MUISTOksi, jossa muistellaan ja julistetaan HerranJHVH kuolemaa. Ehtoollinen
      ei ole syntien anteeksisaamisen sakramentti, koska syntien anteeksisaaminen tapahtui Golgatalla, jota ehtoollisella muistellaan HerranJHVH JESHUAn kunniaksi... JATKUU .. ja tämä( VALHEen )henki hyökkää rajusti niitä vastaan joilla on Kristuksen Henki. MOT .( AIVAN SAMOIN SUOLI24 "ylläpidossa" TEHTIIN MYÖS ALLAOLEVALLE KETJULLE KUN
      http://keskustelu.suomi24.fi/t/18575185/tukholman-profetia-nyt-ajankohtainen-2-0 SIELLÄ OTIN ESILLE JESHUA MESSIAANISIA TUKEVAN SIVUSTON ARTIKKELIN -
      MITÄ VOIMME TÄSTÄ PÄÄTELLÄ ? VIHAMIELINEN TAHO ON MIEHITTÄNYT SUOMI24-SIVUSTON "ylläpidon" JA SE VIHOLLINEN EI SUVAITSE JESHUA MESSIAANISIA, EIKÄ SITÄ ETTÄ Rooman Katolista Kirkkoa KRITISOIDAAN !

    • Anonyymi

      Suomi24 on tehnyt tarkoituksella ja määrätietoisesti helluntailaisuuspalstasta sivut, joissa avoimesti rikotaan Suomen lakeja ja joissa pilkataan ja herjataan Jumalaa ja joissa helluntailaisia vainotaan ja panetellaan. Suomi24 on tuhonnut keskustelun palstan aiheesta, helluntailaisuus.

      • Anonyymi

        ם‎#SANOMA Suomen kansalle TÄMÄ http://suomenkenttalehti.fi/julkaisen-vuonna-1984-saaman-profetian-venalaisen-liikkeista-jonka-yrjo-sakkinen-sai-tukholmassa-eli-taman-mukaan-venalainen-tulee-miehittamaan-osan-suomea-joksikin-aikaa/ Sanoo Jumala:

        KUN
        Ahdistuksen päivät tulevat ja portti idästä nousevalle kuninkaalle.. Avataan,

        (NIIN) TEillä ei yhtään ystävää EUroopassa.. yhtään KANSAa joka nostaisi asetta TEidän http://papers.ssrn.com/sol3/papers.cfm?abstract_id=4263764 puolestanne Venäjää vastaan.

        ..Suomen kansa OLET.. yksinäisempi kuin TalviSODAN päivinä; MUTTA Sama enkeli joka taisteli rinnallanne TalviSODAN päivinä TAISTELEE( FUT.) rinnallanne, ja HUOLEHDIN.. ..Venäjän sotilas joka NOUSEE maahanne ei häpäise teitä eikä ota eikä turmele Öljyä eikä Viiniä.

        Ruokatavarat NOUSEVAT( FUT.) arvaamattomiin hintoihin.. Koiniks-mitta nisuja MAKSAA Denarin ja 3 koiniksia ohria Denarin, mutta Öljyä eikä Viiniä ei turmella.( 1D+1D=2D)

        Öljy=Jumalan Pyhä Henki∧Viini=Jumalan Sana: TEille jää vain 1 paikka mihin voitTE paeta, KUN Ahdistuksen Päivät tulevat, Sanoo HerraJHVH.. Jumalan Sana.

        ..yritätTE paeta Amerikkaan ..Kanadaan, mutta TEitä ei oteta vastaan -
        NIINkuin ei vastaan-otettu Israelin LAPSIAkaan NATSI-Saksan ahdistuksen päivinä, vaan palautettiin( MINNE-SIELLÄ?! )Saksaan - NIIN LÄNSImaat PALAUTTAVAT( FUT.)
        TEidätkin takaisin koti-maahanne.. sillä Tieni http://en.wikipedia.org/wiki/Halakha
        eivät ole TEidän Teitänne(/S*T*N@ ! ).

        MUTTA joka TURVAa Minuun ja PYSYY(/1.Jh.2:6 )Minussa.. Leipää Ahdistuksen keskellä
        ja Lepo Sanassani, Sanoo Jumala - sillä EIvätKÖ päivänne Kädessäni, Sanoo HerraJHVH: Enkö Minä( JaHVeH ! )OLE Jumala - Ahdistuksenkin päivinäKIN?

        TÄMÄ Sanoma Suomen kansalle, Sanoo Herra JHVH: Sinun PITÄÄ TEHDÄ Parannus MURHISTA, VELHOUKSISTA, VARKAUKSISTA, SALAVUOTEISTA, ABORTEISTA
        ja hillittömästä HAUREUDESTA(=H*M*US/PRIDE)-SI; EN KYSY.. vaan Sanon: Sinun

        PITÄÄ TEHDÄ Parannus(=TESHUVA/METANOIA=MIELEN-MUUTOS ! )”. MUTTA

        etTE tee sitä - enkö Minä HerraJHVH paaduttanut faraon sydämen, Näyttääkseni Voimani Moshen kautta: Minä, SAMA Jumala, paadutan Suomen kansan sydämen, että

        etTE TEE Parannusta.. ja kaikista niistä kauhistuksista joita teetTE Nimeni(= JESHUA )ja Kasvojeni(=SHEKINAH; KUNNIA )edessä. MUTTA

        Pyhät LOISTAVAT( FUT.) Ahdistuksen keskellä kuin Lamput(=Soihdut), ja
        YKSIkään teistä jotka olette Omiani, Sanoo Jumala, ei joudu hukkaan sillä
        Minä Herra JHVH NIIN SEN SÄÄDIN.

        Suomen KANSA( VS. EU-NATO-"ELIITTI") - KUTSUIN sinua NIIN monta kymmentä vuotta: TalviSODAN raskaina päivinä rukoilitte Edessäni; joka kirkosta nousi rukous Kasvojeni eteen.. Muistossa Rukousten Maljassa tänäkin päivänä.

        Ja JatkoSODAN raskaina päivinä kun veristä uhria kannettiin Suomesta, rukoilitte Edessäni, kannoitte rukouksin kärsivän kansan kohtalon.. Muistin teitä ja Siirsin kohtalonne hetken.

        Mutta NYT hyvinvoinnin( Hes. 16:49), rikkauden ja yltäkylläisyyden päivinä.. ETUmaisina olevat, tehtävänänne TUNTUU olevan häväistä Sanaani.. PERINNEsäännöistä riiteletTE ja (IHMIS)opista, ja vainoatTE.. Totisia( VS. VILPPI ), Pyhiä ja Yksinkertaisia rukoilijoita..

        puritTE jokaisen Käskyn jonka ANNOIN(/Horeb ! ): ..Sanoin: ÄLÄ tee huorin - teetTE huorin kaikilla alueilla.

        ..Sanoin: ÄLÄ MURHAA - MURHAAT-TE viattomia syntymättömiä lapsia 25 000 vuodessa.

        ..Sanon: ÄLÄ varasta - varastatTE toisiltanne.. yhteiskunnalta ja valtiolta, ja
        valtio varastaa teiltä - KAIKKI TE varastatTE toinen toisiltanne.

        ..Sanon: ÄLÄ sano väärää todistusta lähimmäisestäsi - todistatTE systemaattisesti
        joka päivä VÄÄRIN lähimmäisestänne.

        Kun Sanon: ÄLÄ himoitse lähimmäisesi huonetta - himoitsetTE lähimmäisenne huonetta.

        ..Sanon: MUISTA Pyhittää Lepopäivä - etTE pyhitä Lepopäivää, vaikka teillä Aika Levätä; käytätTE Pyhäpäiväni ja Sapattini riettauden ja haureuden harjoittamiseen..
        noussut Eteeni kuin löyhkä(=SIETÄMÄTÖN PAHA HAJU ! ).

        ..Lähetin profeettani Jeshajahun, Sanoin: Kuulkoot tai olkoot kuulematta - PUHU(=Käsky
        )nämä Sanat - mutta KÄY myös TÄMÄn PROFETIAn: ..kuulevat, mutta ovat kuulematta.

        Suomen johtavat henkilöt - älkää kuvitelko että omalla taidollanne NOUSITTE
        siihen asemaa mikä teillä( NYT )on -

        kukaan EI VOI mitään tehdä ilman Tahtoani ja Sallimustani.

        Sanon TEille, älkää luottako niihin sopimuksiin ja.. asiakirjoihin joita teillä NL:n kanssa.. Luottakaa Sanaani.. Sanani pitää pois tuon MAHTAVAn Venäjän karhun maaltanne.

        KUN(=LOGIIKKAA http://fi.wikipedia.org/wiki/Logiikka; LO NACHON ?! ) TEITTE Tahtoni,
        NIIN Sallin TEille Siunauksen( http://fi.wikipedia.org/wiki/Siunaus )päivät, MUTTA

        KUN käännätTE Minulle selkänne,
        (NIIN) saatTE niittää Kirousta( http://www.raamattu.fi/taustatietoa/taustatietoa/usko-ja-uskonto/kirous ), sillä

        (PYHÄ Totuuden Rakkauden )Henkeni ei Salli että
        Nimeäni jatkuvasti pilkataan, Sanoo HerraJHVH... JATKOan seURAA ! .. ( http://vemari.vuodatus.net/lue/2011/10/jukka-t-niemisen-naky-marraskuussa-1983 ) JATKOa... PS. 37:28 ..Jumalattomain siemen Hävitetään.. LO NACHON ?!

        BeSHEM JESHUA HaMashiach !!!


    • Anonyymi

      XII aPOSTolinEN SUCK-SSeSIOilLE-cOVER: #RISTIriidatON-siIRTO: #R*uKK*P*RK*-P*RS*AUUuuKINen kiRKKosiKIN M*N**H*LV*TTIin Hyvin PIAN !
      MATT 7:23 ..laittomuuden tekijät. 25:41 ..POIS tyköäni KIROTUT,
      SIIhen IKUISEEN Tuleen.. LUUK 13:27 ..VÄÄRYYDEN( VS. Laki )TEKIjät.

      ( p ; Sitä Odotellessa: PariPientäPätkää Purtavaa - siNULL-E-kin 1-2-3 ! D )

      PIETARI
      3:1-4 ..2. kirje.. TEille.. Herätän PUHDASta(/1.Jh.1:9)MIELTÄnne
      jotta MUISTAisITTE( PYHItTÄä Lepo.. ).. Sanoja joita Pyhät
      PROFEETAT.. PUHUIVAT JA(TaNaCH )HerranJHVH ja Vapahtajan
      Käskyä jonka APOSTOLEILTAnNE saitTE(X) ..VIIMEisinä PÄIVINÄ tulee PILKKApuHEiNEEN

      PILKKAAjia jotka VAELTAVAT OMIEN(=MINÄ ITSE>)HIMOJENsa mukaan,

      ja sanovat: Missä lupaus Tulemuksestaan? ..KAIKKI pysyNYT KUTEN luomakunnan alusta.

      :5-12 ..tietensä eivät tietävinään että taivaat ja samoin maa - vedestä ja veden kautta rakennettu - ikivanhastaan olemassa Jumalan Sanan Voimasta;
      ..niiden kautta silloinen maailma hukkui vedenpaisumukseen.
      ..nykyiset taivaat ja maa samalla Sanalla Talletetut Tulelle, Säästetyt
      Jumalattomien ihmisten Tuomion&Kadotuksen(/PARUSIA )Päivään.
      ..1000 vuotta kuin 1 päivä; HerraJHVH(=JESHUA) EI VIIVYTÄ
      Lupauksensa täyttämistä.. vaan on pitkä-mielinen TEitä kohtaan, sillä
      ei tahdo että kukaan hukkuu, vaan että KAIKKI tulevat MIELIn-MUUTOKSEEN !

      Mutta Herran Päivä TULEE kuin varas, ja silloin taivaat pauhinalla katoavat ja alkuaineet kuumuudesta hajoavat, ja maa ja kaikki mitä siihen on tehty palavat.
      Siis kun nämä kaikki näin hajoavat, millaisia tuleekaan TEidän olla Pyhässä(/1.Jh.2:6 (Vaelluksessa ja Jumalisuudessa,
      TEidän jotka Odotatte&JOUDUTETTE Jumalan Päivän Tulemista(=PARUSIA),
      jonka Voimasta taivaat hehkuen hajoavat ja alkuaineet kuumuudesta sulavat!

      :13-18 ..Lupauksensa mukaan odotaME uusia taivaita ja uutta maata joissa Vanhurskaus asuu.
      ..Odottaessanne PYRKIKÄÄ siihen että teidät Havaittaisiin tahrattomiksi ja nuhteettomiksi Hänen Edessään Rauhassa;
      ja lukekaa HerramME(=JHVH) pitkämielisyys Pelastukseksi, josta.. veljemME PaavaliKIN.. Annetun Viisauden mukaan TEille kirjoittanut;
      niinkuin tekee kaikissa kirjeissään.. yhtä ja toista vaikeatajuista jota
      tietämättömät( Tieto=TaNaCH )JA vakaantumattomat(=VAELLUS=TEOT) vääntävät kieroon niinkuin muitakin Kirjoituksia - OMAksi KADOTUKSEKSEEN !
      ..olkaa varuillanne ettette rietasten eksymyksen mukaansa tempaamina lankeaisi pois OMAlta Lujalta(=Sana/TaNaCH )Perustaltanne,
      ja KASVAkaa//Sana )HerramME ja VapahtajamME JESHUA Messiaan Armossa ja tuntemisessa - Hänen olkoon Kunnia..

      &PAAVALI:
      ...TYHMILLE velassa;
      1:15-19 ..TEillekin ROOMassa asuviille julistamaan Evankeliumia; ..en häpeä Evankeliumia, sillä SE on Jumalan Voima(/Apt.5:32 )Pelastukseksi itsekullekin USKOvalle(>Sanaan) - ENSIN juutalaiselle, sitten kreikkalaiselleKIN ..SIINÄ
      Jumalan Vanhurskaus ILMESTYY(=NÄKYY )USKOsta(>Sana>)Uskoon:
      Vanhurskas ELÄÄ( FUT. )USKOsta(>Sanaa )niinkuin on Kirjoitettu. Sillä

      Jumalan Viha Ilmestyy Taivaasta VASTAAN kaikkea ihmisten Jumalattomuutta ja

      VÄÄRYYTTÄ HEidän jotka pitävät Totuutta VÄÄRYYDEN(=Laittomuus )vallassa,
      SIKSI että SE mikä Jumalasta voidaan tietää on ilmeistä keskuudessaan; sillä
      Jumala Ilmoittanut(/Sana=TaNaCH )SEN HEille.

      :20-23 Sillä Näkymätön Olemuksensa, IKUINEN Voimansa ja Jumalallisuutensa
      nähtävinä kun niitä tarkataan(/Sana )Teoissaan maailman Luomisesta asti, NIIN EIVÄT VOI millään itseään puolustaa, koska vaikka TUNSIVAT(/Sana )Jumalan,
      eivät Häntä Jumalana kunnioittaneet(=Pelko=TOTTELEminen) eivätkä kiittäneet, vaan ajatuksiltaan turhistuneet ja ymmärtämätön sydämensä(=OMA-TUNTO& TAHTO )pimentynyt<=>KEHUessaan(=PRIDE=YLPEYS) "viisaita" olevansa
      ovat TYHMIKSI(=VÄÄRÄ ASENNE )TULLEET; ja katoamattoman Jumalan Kirkkauden(=Presence) muuttaneet katoavaisen ihmisen ..kuvan kaltaiseksi.

      :24-28 SIKSI Jumala 1. HYLKÄSI HEIDÄT

      sydämensä himoissa saastaisuuteen häpäisemään itse omat LIHAnsa(=SARX),
      nuo jotka VAIHTOIVAT Jumalan Totuuden valheeseen ..palvelleet luotua
      enemmän kuin Luojaa..

      SIKSI Jumala 2. HYLKÄSI HEIDÄT

      häpeällisiin himoihin; sillä naispuolensa VAIHTOIVAT luonnollisen yhteyden luonnonvastaiseen; samoin miespuoletkin.. kiimoissaan SYTTYIVÄT toisiinsa ja HARJOITTAVAT miespuolet miespuolten kanssa, riettautta ja villiintymisestään
      SAAVAT itseensä(<RIIVAAJIA )sen palkan mikä saada piti.

      ..ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta(/TaNaCH), NIIN

      Jumala 3. HYLKÄSI HEIDÄT

      KELVOTTOMAN MIELENsä valtaan tekemään sopimattomia.

      :29-32 TÄYNNÄ(=iFULLon; JUOVUKSISSA )KAIKKEA VÄÄRYYTTÄ(=Laittomuus), pahuutta, AHNE.. häijyyttä, TÄYNNÄ KATEUTTA: MURHA.. RIITA.. PETOS.. pahanILKIsyyttä: ..korvaanKUISKUtelijoita, PAnetTEliJOITA, Jumalaa VIHAA.. VÄKIVALTA.. YLPEITÄ(=PAiSUNeiTA), KERSKA.. PAHAnKEKSIjöitä, vanhemmille..

      >>TOTTELEMATTOMIA:(>)VAILLA Ymmärrystä,<<

      luotettavuutta, Rakkautta ja laupeutta.. vaikka
      tuntevat Jumalan Vanhurskaan Säädöksen..

      senkaltaisia tekevät (2.)KUOLEMAn ansainneet, eivät vain itse niitä tee vaan
      VIELÄpä oSOITTAVAT( suvaITSEvat )HYVÄKSYmistä HEille jotka TEKEVÄT... MOT .

    Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kuka maksaa Elokapinan töhrinnän?

      Vieläkö tukevat Elokapinan toimintaa mm. Aki Kaurismäki, Sofi Oksanen, Paleface, Koneen Säätiö ym. ? Kenen kukkarosta ot
      Maailman menoa
      577
      3846
    2. Muuttaisiko viesti mitään

      Haluaisin laittaa viestin, mutta muuttaisiko se mitään. Oletko yhä yhtä ehdoton vai valmis kyseenalaistamaan asenteesi j
      Ikävä
      48
      3298
    3. Jos sinulla kiinnostaisi

      Nyt, miten antaisit minun ymmärtää sen?
      Ikävä
      38
      2781
    4. Valpuri Nykänen elokapina

      Aikas kiihkomielinen nainen kun mtv:n uutiset haastatteli. Tuollaisiako ne kaikki on.
      Maailman menoa
      66
      2729
    5. Oon vähän ihastunut suhun nainen

      Vaikka toisin jokin aika sitten väitin mutta saat mut haluamaan olemaan parempi ihminen :)
      Ikävä
      19
      2124
    6. Jospa me nähtäisiin

      Sinne suuntaan menossa🤣
      Ikävä
      32
      2071
    7. Se että tavattiin

      Hyvin arkisissa olosuhteissa oli hyvä asia. Olimme molemmat lähestulkoon aina sitä mitä oikeasti olemme. Tietysti pieni
      Ikävä
      12
      1947
    8. Elämä jatkuu

      Onneksi ilman sinua
      Ikävä
      29
      1845
    9. Oot pala mun sielua

      Jos toivot, että lähden mä lähden. Jos toivot, että jään mä jään. Koen, että olet mun sielunkumppani, mutta lämmöllä my
      Ikävä
      17
      1790
    10. Hei T........

      Ajattelin kertoa että edelleen välillä käyt mielessä.... En ole unohtanut sinua, enkä varmasti ikinä... Vaikka on kulunu
      Suhteet
      47
      1739
    Aihe