Kyllä tämän kylän asukkaita riivaa jokin.
Onko tosiaan niin huono kasvatus tai oikeastaan ei ole ollut kasvatusta lapsille vuosikymmeniin. Vanhemmille on tärkeämpää oma ura ja seurauksena sapelimiehiä ym. Mitä on nämä sikun porukat jotka valtaa fontanellan höyrysaunan kokonaan ja hauskaa tuntuu olevan.
Risuharjulla normimeininki
12
437
Vastaukset
- Anonyymi
En tiedä sikuista mutta rottia tuntuu riittävän Siilinjärvellä. Tietääkö kukaan miksi näin?
- Anonyymi
Olen huomannut, että pikkulintujen ruokinta-astioilla vierailee usein oravia. Oravat ottavat mukaansa ruokaa, jonka ne sitten käyvät kaivamassa ja hautaamassa kuoppiin lähialueitten nurmikoille. Tämän ruuan huomaavat pienet jyrsijät helposti. Niitä pesiintyy tonttien kiviröykkiöihin joitten läheisyyteen oravat toimittavat ruokaa niin että hyvä etteivät kivenkolojen asukkien ovikelloa rimpauta pähkinöitä ja muita siemeniä maahan kaivaessaan.
- Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Olen huomannut, että pikkulintujen ruokinta-astioilla vierailee usein oravia. Oravat ottavat mukaansa ruokaa, jonka ne sitten käyvät kaivamassa ja hautaamassa kuoppiin lähialueitten nurmikoille. Tämän ruuan huomaavat pienet jyrsijät helposti. Niitä pesiintyy tonttien kiviröykkiöihin joitten läheisyyteen oravat toimittavat ruokaa niin että hyvä etteivät kivenkolojen asukkien ovikelloa rimpauta pähkinöitä ja muita siemeniä maahan kaivaessaan.
Oravakeitto - 3 annosta :
2 kuivattua oravaa
1 l kuorittuja perunoita
Vettä
Suolaa
1,5 rkl vehnäjauhoja
Yksi pieni sipuli
Vähän voita
Oravat nyljetään, puhdistetaan, huuhdellaan ja asetetaan valumaan
Sitten ne kuivataan miedossa uuninlämmössä.
Kuivatut oravat asetetaan kiehumaan suolalla maustettuun veteen.
Kun liha alkaa pehmetä, lisätään paloitellut, kuoritut perunat, sipuli ja voi.
Vehnäjauhot vispataan pieneen vesitilkkaseen ja lisätään keittoon.
Saa kiehua kypsäksi.
Suolaa lisätään maun mukaan. - Anonyymi
Anonyymi kirjoitti:
Oravakeitto - 3 annosta :
2 kuivattua oravaa
1 l kuorittuja perunoita
Vettä
Suolaa
1,5 rkl vehnäjauhoja
Yksi pieni sipuli
Vähän voita
Oravat nyljetään, puhdistetaan, huuhdellaan ja asetetaan valumaan
Sitten ne kuivataan miedossa uuninlämmössä.
Kuivatut oravat asetetaan kiehumaan suolalla maustettuun veteen.
Kun liha alkaa pehmetä, lisätään paloitellut, kuoritut perunat, sipuli ja voi.
Vehnäjauhot vispataan pieneen vesitilkkaseen ja lisätään keittoon.
Saa kiehua kypsäksi.
Suolaa lisätään maun mukaan.Maistuis varmaan pöljälle.
- Anonyymi
Itikoita on. Ja hirvikärpäsiä. Jos lähellä on lehmätila, on kärpäsiä ja jopa paarmoja. Syksyllä usein sataa ja ihan hirveää on, kun kohta tulee taas lunta ja liukastakin on.
- Anonyymi
Jos on liukkaat lipposet niin voi kaatua pyrstölleen kuraloskaan .kauheaa se on kyllä, ihan muistuu lapsuus mieleen kun takapuoli on märkä.
- Anonyymi
Varmaan kasvatuksen ja perusarvojen puuttuminen tuottaa onnettomia ihmisiä, jotka kohentavat oloaan päihteillä ja lääkkeillä. Sitten sattuu ja tapahtuu.
- Anonyymi
Ei enää ole tapoja! https://youtu.be/PSKQ3ZNQ_O8
- Anonyymi
Eikäkö... nythän mää vasta hokasin, että moottorisahan äänihän on vähän niinkuin piiitkä pieru.
- Anonyymi
Ja tämäkö jotenkin liittyy Risuharjun onnettomaan tapaukseen?
- Anonyymi
Nyhtömajavaa :
majavan lihaa, 1- 2 takajalkaa luineen tai takajalka ja selkäranka/kaulapala luineen
hyvä valurautapata jossa on kansi
vettä
nokare voita paistamiseen
Näin teet majavan:
Paista voissa pannulla tai valurautapadassa (jos se on sellainen jonka voi laittaa hellalle) majavan lihoihin ruskea paistopinta. Laita majavanlihapalat valurautapataan. Kaada vettä pannulle tai suoraan pataan muutamia desilitroja ja laita kansi päälle hyvin. Veden ei tule peittää koko lihaa, riittää että pohjalla on parin sentin verran vettä. Huolehdi pitkän haudutusajan aikana siitä ettei neste vaan pääse haihtumaan jolloin liha kuivuisi. Anna hautua uunissa 150 asteessa usean tunnin ajan kunnes liha on niin mureaa että haarukalla tökkimällä saat selvästi "nyhtölihaa" haarukkaan. Haudutin tässä majavan lihaa varmaan nelisen tuntia. Riippuu varmaan sekä lihapalan koosta että padasta missä ajassa liha valmistuu. Anna olla mieluummin liian kauan kuin liian vähän aikaa.
Ota pata uunista ja avaa kansi.
Siirrä lihapalat leikkuulaudalle, anna jäähtyä hetken aikaa ennen paloittelua ettei sormet pala. Nyt voit maistaa "haudutuslientä" ja miettiä haluatko suurustaa sen maizenalla ja maustaa kermalla ja mausteilla vai heitätkö sen pois.. Minusta se haisee niin kovin majavan rasvalta, enkä pidä maustakaan erityisesti, että itse en käytä sitä vaan teen uuden kastikkeen. Voi olla että nuorilla majavilla tai uroksilla ei ole yhtä paljon rasvaa kuin esim. naarailla tms. joten käytä omaa harkintaasi.
Teen sitten erikseen kastikkeen ja leikkuulaudan päällä paloittelen majavan sopiviksi suupaloiksi ja lisää lihat uuteen kastikkeeseen. Voit myös tarjoilla nyhtölihan erikseen ja kastikkeen erikseen.
Peruskastikkeen voi tehdä nopeasti ja se maistuu koko perheelle.
Peruskastikkeeseen tarvitset:
kermaa
soijakastiketta
lihaliemikuutio
mustapippuria
(suolaa)
Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Maatalous- ja yritystuet pois, työeläkevaroilla valtion velka pois
Suomi saadaan eheytettyä kädenkäänteessä, kun uskalletaan tehdä rohkeita ratkaisuja. Maatalous- ja yritystuet ovat hait223027- 392617
Mies mä oon ihan helppo
Miehelle johon oon ihastunut. Olen harvoin ihastunut, mutta suhun olen. Ei tarvitse kuin pyytää, niin...381483- 841350
- 631251
Mies olen aika erakko nykyään
Vanhentunutkin olen muutamana viime vuonna parikyt vuotta. Kun en ennenkään kelvannut, niin tuskin nytkään kelpaan. Lisä40999Lavroville taitaa olla jo ikkuna raollaan?
Lavrovin syytä välttää korkeita paikkoja ja ikkunoiden läheisyyttä.Ettei vain keikahda ikkunasta pihalle.125903- 32806
Ylen johdon hulppeat bonukset alkavat taas
Suora kopio Iltalehdestä: "Asiasta kertoo Iltalehdelle Ylen hallituksen puheenjohtaja Matti Apunen. Mitä tulospalkkioi28656Skenaario
Elämä ja kuolema ovat merkillisin nyytti olevaisuutta. Mutta kun kumpaakaan ei ole, syntyy lapsuksia, joita korjaamaan59621