Vain ydinasepuolustus suojaisi laajenemishaluisen Venäjän rajamaita

Anonyymi-ap

Parempi kun länsi antaa Ukrainalle kymmenisen ballistista ydinohjuslavettia, jotta Putte ja Kreml tietää mikä vastalahja on tulossa Moskovaan Pietariin jne. jos Z-terroristit tekevät ensi-iskun ydinaseilla. Tämän jälkeen Ukraina voi vapaasti tasapuolisuuden nimissä räiskiä takaisin Venäjän alueelle konventionaalisilla länsiaseilla kunnes Putte vetää joukkonsa Ukrainasta. Tämä lopettaisi sodan nopeasti eikä Putte enää pyrkisi vapaaseen Ukrainaan. Myös Suomen pitää saada samaiset noin kymmenen ydinohjuslavettia jotka toimivat rauhan takaajana. Puttekaan tuskin on valmis hyväksymään Moskovan, Pietarin ja jokusen muun Venäjän suurkaupungin muuttumista asumiskelvottomaksi ydinjoutomaaksi suuruudenhullujen laajentamishalujensa vastineeksi.

6

81

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Se on selvä etteivät länsimaat turhaan käytä ydinpelotettaan, toisin kuin fanaattiset terroristimaat.

  • Anonyymi

   Enpä olis uskonut suomalaisten olevan näin heikossa hapessa, että uutisotsikot saa totaaliseen psykoosiin ja ihannoimaan tuhoamista. Tähänkö ne Sipilän toteuttamat mt-huollon leikkaukset johti?

   • Anonyymi

    Tuhoamista? Ei vaan puolustautumista sotarikollisterroristien hyökkäystä vastaan. Ajatelkaa millainen maailmasta tulisi jos ihmisoikeusrikoksia tekevien terroristidiktaattorien edessä antauduttaisiin. Oli se sitten ISIS, Taleban, Pohjois-Korea tai Putinin Venäjä. Lopulta nämä maapallon jakaneet terroristidiktatuurit tai kalifaatit sotisivat vielä toisiaan vastaan, joten edes pelkän diktaattorin ja tämän korruptiohallinnon mielivallan armoilla olo ei riittäisi, vaan joka tapauksessa edessä olisi mobilisointi suuruudenhullujen välisiin valloitussotiin.


  • Anonyymi

   Liennytys ja kaikkensa tekeminen sen eteen että suhteet säilyisivät sopuisina olisi järkevämpää kuin joukkotuhoaseiden haaliminen rajaseuduille. Kuulostaa itsemurhakandidaatin ehdotukselta.

  • Anonyymi

   Suomen olisi kiireellisesti valmistettava oma ydinase.
   Suomessa on tuhansia järviä joiden pohjaan voisi ohjussiilot turvallisesti rakentaa.
   Osaamisesta ja raaka-aineista se ainakaan ole kiinni.

  • Anonyymi

   Jokaisen Nato-maan tulisi ottaa vastuun paino omalta osin, myös ydinaseiden suhteen. Suomessa olisi pitänyt jo olla ydinaseet, koska ainoa asia mikä suojaa Suomen itsenäisyyttä on Venäjän toistaiseksi voimassa oleva laki hyökkäyssotaa vastaan, joka on heilumassa Ukrainan suhteen kaikilla tavoin.
   Ukrainalle toimitetaan ydinaseita, se näyttäisi olevan yksi ratkaisu, vai onko jollain kumoava argumentti, muutakin kuin pykälien suhteen, jotka estää Ukrainan Nato-jäsenyydenkin?
   Ydinaseden ja Naton kanssa yhdessä, emme tarvii edes asevelvollisuusarmeijaa, johon voi lisätä EU:n/Naton yhteisen armeijan, muttei välttämätöntä.
   On kuitenkin päätetty Suomessa, monessa muussa (Nato-)maassa, että ei ydinpuolustusta, ja mainitut Ukrainan suhteen.
   En usko, että Nato-mailla joilla ei ole ydinaseita olisi ydinasepuolustus. Se argumentti on hyvin vahva, koska toisen maan puolustaminen ydinaseilla johtaa välttämättä oman maan tuhoon. Sillä, onko maa 5:ssä artiklassa vai ei, tuskin vaikuttaa noin isoon asiaan, sen ollen todennäköinen bluffi, jonka mm. Venäjä voi katsoa joku päivä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kaksi kuollut ulosajossa lauantai-iltana Loimaalla

   On tainnut olla melkoinen ylinopeus kun on tuollaista jälkeä tullut. Onneksi ei kuitenkaan sivullisia menehtynyt https://viranomaisuutiset.fi/ulosajo-
   Loimaa
   239
   11406
  2. 732
   3961
  3. Haittaako se, että olen sua nuorempi?

   Mulle ikäerolla ei ole mitään väliä, mutta voiko naista se haitata, jos on vanhempi miestä?
   Ikävä
   143
   1987
  4. Kaikkea hyvää

   Emme enää tapaa.
   Ikävä
   169
   1568
  5. Hoosiannaa samban tahdissa

   Tallensin tänä aamuna klo 10 Helsingin Paavalin kirkosta (Hermannissa) tulleen Adventti-jumalanpalveluksen. Aloitus, eli kirkkoherra Kari Kanalan ja
   Luterilaisuus
   140
   1458
  6. Kysymys haavemaihin

   Hei haaveileva mukava nainen, miten meni viikonloppu?
   Ikävä
   226
   984
  7. Näin sinuakin kytätään - näyttöihin upotetut kamerat

   On tultu uuteen vaiheeseen , jota monet eivät vieläkään ymmärrä. Uusimpiin puhelimiin sekä tietokoneisiin on ilmeisesti häivytetty/piilotettu kamerat
   Maailman menoa
   218
   979
  8. Sanna Marin: Suomessa romahtaa nyt kaikki!

   - Pisatutkimus kertoo koulutuksen tason romahduksesta. - Olkiluoto 3 kertoo suomalaisen teollisuusosaamisen tason. - Vanhusten hoito retuperällä. - So
   Maailman menoa
   259
   968
  9. Haittaako mies

   Että mulla on seksuaalisia haluja sua kohtaan? Onko se sun mielestä outoa? Oot vaan niin kuuma mies. 🤤
   Ikävä
   41
   934
  10. Zelensky ei halua neuvottelupöytään.

   Lukasenkan ehdotus ei käy. Kokeilisi edes, olisihan se sitten nähty saako keskustelu mitään aikaan. Eikö nyt kannattaisi kokeilla kaikki mahdollinen s
   Maailman menoa
   400
   832
  Aihe