Erilaiset uskonnot eivät voi pelastaa

Anonyymi-ap

Jeesus Kristus, Jumalan Poika, syntyi ihmiseksi kaksituhatta vuotta sitten. Hän kuoli sijaisuhrina ristillä, jotta sinä voit vapautua synnin siteistä ja uskonnon kahleista. Jeesus ansaitsi meille pääsyn Jumalan yhteyteen. ”Minä olen ovi. Kuka ikinä tulee sisälle minun kauttani, hän pelastuu. Hän käy sisälle ja ulos ja löytää laitumen.” Joh. 10:9.

Jumala etsii sinua, eksynyttä tuhlaajalastaan. Ja kun sinäkin etsit Häntä ja tahdot kääntyä Hänen puoleensa, saat varmasti nyt tulla Jumalan lapseksi! Hän odottaa voidakseen olla sinulle armollinen: ”Tulkaa, käykäämme oikeutta keskenämme, sanoo Herra . Vaikka teidän syntinne ovat verenpunaiset, ne tulevat lumivalkeiksi. Vaikka ne ovat purppuranväriset, ne tulevat villanvalkoisiksi.” Jes. 1:18.

Jumalalla on hyvä tahto sinua kohtaan!

Jeesus on elävä Henkilö, kuningasten Kuningas ja herrain Herra! Hän ei ole uskonnollinen ideologia tai pelkkä Raamatun oppi! ”mutta häntä haavoitettiin meidän rikkomustemme tähden, runneltiin meidän pahojen tekojemme tähden. rangaistus oli hänen päällään, että meillä olisi rauha, ja hänen haavojensa kautta meidät on parannettu.” Jes. 53:5.
Uskontojen avulla et voi löytää pelastusta ja saavuttaa Jumalan mielisuosiota. Jumala on suunnitellut kokonaan toisenlaisen tien. ”Jeesus vastasi: ”Minä olen tie, totuus ja elämä. Ei kukaan tule Isän luo muuten kuin minun kauttani.” Joh.14:6.

Väärät uskomukset johtavat ihmisen harhaan. Sellaisia ovat esim. hindulaisuus, katolilaisuus, luterilaisuus, mormonit ja Jehovan todistajat, yms. Vain Jeesuksen veri puhdistaa synnistä!

Näin Raamattu sen opettaa: ”Sanoma rististä on hullutusta niille, jotka joutuvat kadotukseen, mutta meille, jotka pelastumme, se on Jumalan voima.” 1 Kor. 1:18.
Jeesus ei kehottanut seuraajiaan perustamaan kirkkoa tai muitakaan uskontoja! Uskonnon ja elävän uskon ero onkin siinä, että ihminen on uskontojen perustaja ja ylläpitäjä; elävän uskon perustaja ja ylläpitäjä on Jumalan Pyhä Henki! Paholainenkin hyväksyy erilaiset uskonnot. Se jopa käyttää niitä tarkoitusperiensä toteuttamiseen: pitämään ihmiset erossa Jeesuksesta. Uskonto onkin usein asetettu ihmisten sydämissä sille paikalle, joka kuuluu Jeesukselle! Uskonnot ovat KORVIKE ELÄVÄLLE USKOLLE.

Aidossa uskoon tulemisessa ihmisen sisin henki (persoonallisuuden keskus) herää ja sinne tulee uusi Elämä Pyhän Hengen myötä:

”Jeesus vastasi hänelle: ”Totisesti, totisesti minä sanon sinulle: joka ei synny uudesti, ylhäältä, se ei voi nähdä Jumalan valtakuntaa.” Nikodemos kysyi: ”Kuinka ihminen voi vanhana syntyä? Ei kai hän voi mennä takaisin äitinsä kohtuun ja syntyä uudestaan?” Jeesus vastasi: ”Totisesti, totisesti minä sanon sinulle: jos joku ei synny vedestä ja Hengestä, hän ei voi päästä sisälle Jumalan valtakuntaan. Mikä lihasta on syntynyt, on liha, ja mikä Hengestä on syntynyt, on henki.” Joh. 3:3-6.

Vanhan ihmisen sisälle on syntynyt uusi luomus! Sellainen ihminen on tullut uskoon, saanut syntinsä anteeksi, tehnyt parannuksen, pelastunut eli uudestisyntynyt Pyhästä Hengestä. Tämä on kokonaan eri asia kuin jonkin uskonnon valitseminen. ”Siis jos joku on Kristuksessa, niin hän on uusi luomus; se, mikä on vanhaa, on kadonnut, katso uusi on sijaan tullut.” 2 Kor. 5:17.

”Mutta kaikille, jotka ottivat hänet vastaan, hän antoi oikeuden tulla Jumalan lapsiksi, niille, jotka uskovat hänen nimeensä.” Joh.1:12.

Voit nyt katsoa sydämesi silmin Golgatan ristillä kärsivään ruoskittuun ja ristiinnaulittuun Jeesukseen. Saat pyytää Häneltä syntisi anteeksi. Hän on kärsinyt sinulle kuuluvan rangaistuksen. Hän tahtoo armahtaa sinut. Ota siis vastaan Jeesus ja Hänen pelastustekonsa ja anna elämäsi Hänelle!

Ihmiskunta jakaantuu kahteen eri ryhmään: 1.) Uskossa olevat, jotka ovat menossa Taivaaseen; ja 2.) uskosta osattomat eli synnin tilassa olevat, jotka menevät kadotukseen. Uskontojen jäsenyys ei muuta tätä tosiasiaa! Sinun pitää tulla uskoon, jos aiot päästä Taivaaseen.
Vain uskossa olevat ihmiset ovat Jumalan seurakunta! Uskosta osattomat eivät kuulu Jumalan seurakuntaan, vaikka kuuluvatkin uskontojen jäsenkortistoihin.
Lähetyskäsky

”Hän sanoi heille: ”Menkää kaikkialle maailmaan ja julistakaa evankeliumia kaikille luoduille. Joka uskoo ja saa kasteen, pelastuu, mutta joka ei usko, se tuomitaan kadotukseen.” Markus 16:15-16.

Uskoontulon jälkeen on vuorossa upotuskaste Jeesuksen Kristuksen nimeen.

”Ne, jotka ottivat Pietarin sanat vastaan, kastettiin, ja uskovien joukkoon tuli sinä päivänä lisää noin kolmetuhatta henkeä.” Apostolien teot 2:41.

15

189

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Alkuseurakunta oli ENSIMMÄINEN sukupolvi kun kastekäsky vasta annettiin, HE siis olivat aikuisia perhekuntineen,
   ja ALKU-seurakunnan aikaan kaikki otti KIIREESTI kasteen, ei he vuositolkulla ensin opetelleet kirjoituksia, ja sitten vasta joskus pitkän harkinnan . . . jälkeen kasteelle, toisekseen, seurakuntaan ei koskaan ole kuuluneet kastamattomat, vaan kasteen saaneita opetettiin (tietenkin).

   "sillä teille ja teidän lapsillenne tämä lupaus on annettu"
   Apt: 2: 39
   eihän mitään alkuseurakuntaa tule seurata, vaan tehdä niinkuin Jeesus on
   KÄSKENYT:
   "Menkää siis ja TEHKÄÄ kaikki kansat minun opetuslapsikseni KASTAMALLA heitä
   Isän ja Pojan ja Pyhän Hengen nimeen" Matt: 28: 19

   • Anonyymi

    Ensin usko, sitten kaste Jeesuksen Kristuksen nimeen. Jos joku uskoo Jeesukseen kokosydämisesti silloin voi mennä upotuskasteelle Jeesuksen Kristuksen nimeen.

    [Silloin Filippos sanoi hänelle: ”Jos sinä uskot koko sydämestäsi, se tapahtukoon.” Hoviherra vastasi: ”Minä uskon, että Jeesus Kristus on Jumalan Poika.”] Ap. teot 8:37 FINRK (jae puuttuu joistain käännöksistä)


    "Niin Pietari sanoi heille: "Tehkää parannus ja ottakoon kukin teistä kasteen Jeesuksen Kristuksen nimeen syntienne anteeksisaamiseksi, niin te saatte Pyhän Hengen lahjan." Apt. 2:38


  • Anonyymi

   Miten sitten kun tavallista ihmistä pilkataan ja runnellaan ja joutuu häväistyksi niin se ei saa siitä mitään. Saihan se jeesus hyvän palkan omistaa koko maailmankaikkeuden vai onko niitä useita kuten nykyään arvellaan.

   • Anonyymi

    Inehmo kaltaiseni: emme nykyään voi olla varmoja , tapahtuuko tämä kokemamme tässä vai jossain rinnakkaismaailmassa. Edes Einstein ei ollut tästä varma.


   • Anonyymi

    Miksi pitäisi saada?


  • Anonyymi

   Ihminen ainoastaan voi pelastaa tai hävittää älyllään!Takerrutaan näkymättömään,jonka on joku aikoinaan julistanut jumalaksi ja laiksi,ei päivity kuin ihmisen kehittyvän älykkyyden johdattelemana!Uskomukse eivät saa olla lakikirja,jota seurataan ikuisesti epäilemättä!Uskonnon(lakikirjan) puolesta on alistettu,taisteltu ja tapettu(tosin kristityt ovat sivistyneet jo tässä asiassa vuosisatoja sitten)siis uskovaisten ajattelun mukaan syntiä tekemällä on levitetty uskonnon tietämystä!

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Pelastavan uskon ja uskontojen ero on se, että uskonnoissa ihminen yrittää omilla teoillaan päästä Jumalan tai jumalien yhteyteen, pelastaa itsensä töillään. Usko Jeesukseen on ainut, mikä pelastaa, ei mikään uskonto. Jeesus sovitti verellään kaikkien synnit. Hän rakasti meitä niin valtavasti, että antoi meille lahjaksi ikuisen elämän. Jos haluamme vaihtaa meille tekojemme takia kuuluvan kohtalon helvetissä ikuiseen elämään Jumalan luona, meidän tarvitsee vain ottyaa Jeesuksen lahja vastaan. Nyt armon ajassa pelastuminen on meille niin helpoksi tehty. Heti uskovien ylöstempauksen jälkeen (uskoakseni hyvin hyvin pian) siirrytään taas kuningaskunnan evankeliumiin. Silloin ei pelastu yksin uskosta, vaan tarvitaan myös tekoja. Viisas uskoo nyt. Vihan aika tulee olemaan suunnattoman kauheaa. Ne, jotka eivät suostu palvomaan petoa (onko hän sitten Macron vai joku muu) Jumalan tähden, joutuvat mestatuiksi tai kuolevat nälkään. Muut joutuvat helvettiin. Nyt on vielä helppo pelastua. Jokainen voi pelastua teoistaan huolimatta, jos uskoo Jeesuksen veren sovituksen oman syntisyytensä kohdalle.

  • Anonyymi

   Sanot luterilaisia vääräuskoisiksi en tiedä mihin lahkoon kuulut mutta minulle opetettiin nämä jo lapsena.

   • Anonyymi

    Luterilainen oppi/kirkko on 1500-luvulla syntynyt. Nykyään he ovat jo liittoutuneet esim. SETAn kanssa.

    Aidossa kristinuskossa pitäydytään terveeseen oppiin, Raamattuun!

    Uskovien on osattava jatkossakin olla irti ihmismielipiteistä ja sieltä nousevista uskonnollisista selitysmalleista. Kol. 2:8. 2 Piet. 1:19-21.

    Esimerkiksi kirkkoisien laatimat katekismukset, uskontunnustukset, kirkkokäsikirjat, raamattukoulut, yms. Raamatun ulkopuoliset opit ovat kaikki eksyttäviä ihmisoppeja, jotka ovat esteenä Raamatun ymmärtämiselle. Tosin tarvitsemme tervettä opetusta Pyhällä Hengellä täytettyjen ja kasteella käyneiden uskovien saarnoista ja opetuskirjoituksista. Tätä opetusta saamme apostolisen seurakuntatoiminnan yhteydessä kirkoista poislähteneinä.

    Myös kirkolliset juhlapäivät ovat orjuttaavia. Sellaisista Paavalikin varoittaa.


  • Anonyymi

   Voihan sitä pesulla käydessään heittää vettä päälleen isän pojan ja pyhänhengen nimeen luulisin että siinä ei ole mitään väärää.

   • Anonyymi

    Tässä sinulle ohjeita:

    "Tietä kulkiessaan he tulivat veden ääreen. Hoviherra sanoi: ”Tässä on vettä. Mikä estää kastamasta minua?” [Silloin Filippos sanoi hänelle: ”Jos sinä uskot koko sydämestäsi, se tapahtukoon.” Hoviherra vastasi: ”Minä uskon, että Jeesus Kristus on Jumalan Poika.”] Hän käski pysäyttää vaunut, ja he molemmat, Filippos ja hoviherra, astuivat veteen, ja Filippos kastoi hänet. " AP. Teot 8:36-38 RK


  • Anonyymi
  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Martina naimisiin.

   Etsimässä täydellistä hääpukua Roomassa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   375
   3631
  2. Etsin sinua vakavissani

   Täältä tai ihan mistä tahansa. Meillä jäi asioita selvittämättä, ja minun sydän on sanonut painavan sanansa, että meillä jäi juttu pahasti kesken. Syd
   Ikävä
   63
   1630
  3. En minä seksin perässä ollut

   vaikka niin luulit, vaan sinun, koska halusin sinut kokonaan. Vihjailit nimittäin siihen suuntaan. Miksi muuten epäilit minusta kaikkea pahaa, nainen?
   Ikävä
   74
   1346
  4. En voi edes kirjoittaa siitä.

   Se olis liian lapsellista. Kun on yhteys tosielämän puolella ja selvät sävelet. Älykäs se on, todennäköisesti älykkäämpi kuin kukaan, ketä olen tavann
   Ikävä
   62
   1205
  5. Vanhempi mies

   Rakkain, kuinka me enää koskaan voitais sopia näkemisestä? Soittasin, soittasin -mutta, kun?
   Ikävä
   70
   1127
  6. Olen pahoillani nainen

   Olen pahoillani siitä, että vielä säännöllisesti nähdessämme asiat välillämme ajautuivat suuntaan, joka ei ollut kummallekaan hyvästä. Harmittaa puole
   Ikävä
   70
   995
  7. Viiskymppisenä

   Ja alan olla kyllä aina vaan enemmän sitä mieltä, mikä on kyllä ihan tieteellinen faktakin, että elämä viiskymppisenä alkaa olla turhista turhinta. Uu
   Sinkut
   326
   969
  8. Hääpukuja ei turhaan ostella

   Olisiko todella niin, että Hanuri-Hannu on taas kehissä ja vanha suola janottaa todella pahasti - Martti on liikkeellä ja nyt lienee tosi kyseessä! O
   Kotimaiset julkkisjuorut
   73
   933
  9. En löydä sinua

   jotta voisin viestiä lähettää.
   Ikävä
   43
   867
  10. Martina kiusoittelee kateellisia vihaajiaan

   Palstan Martina vihaajat menivät sekaisin kun Martina lähti Roomaan. Tätä on hauska seurata 🤭
   Kotimaiset julkkisjuorut
   146
   860
  Aihe