Voinko saada tukihenkilön

Anonyymi-ap

Siis sellaisen joka hoitaa monia asioita mun puolesta? Mulla on asperger, add, paha pakko-oireinen pakkotoimintopainotteinen häiriö, vähintään keskisvaikea masennus, vakava sosiaalisten tilanteiden pelko, yleistynyt ahdistuneisuushäiriö.

Olen jo yli kolmekymppinen mies, isä kuollut reilu 2 vuotta sitten ja pelkään jo sitä päivää koska äitikin kuolee. Äitikin on jo kohta lähempänä 70 ikävuotta. Sisaruksia mulla ei ole eikä sukulaisiakaan jotka vois auttaa. Kavereitakaan ei kehtaa vaivata.

Vai onko niin että en voi saada tukihenkilöä joten mun on tehtävä itsemurha?

10

217

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mä neuvoin aloittajaa mutta näköjään täällä ei saa asiallisesti neuvoa.

  • Anonyymi

   Ota yhteys kuntasi sosiaalityöntekijän ja varaa aika,eiköhän asiat järjesty sitten sitä kautta.Tsemppiä sulle:)

  • Anonyymi

   Näköjään ylläpidolla on sanat joita ei saa käyttää.Kun ehdotin kunnan piip niin ylläpito poisti.Muta sanan sosiallityöntekijän ylläpito hyväksyi.

  • Anonyymi

   Löytyy sellainen varmasti

  • Anonyymi

   Tai meillä on kuntayhtymässä etuushoitaja. Jelppaa juurikin asioiden ja papereiden kanssa.

  • Anonyymi

   Jotain varmasti saat, mutta saatko oikeaa apua?

  • Anonyymi

   Mene diakonian juttusille. Tai jonkun vapaan suunnan seurakunnan työntekijöille kertomaan että tarvitset apua, sellaiset on monesti henkilöitä joiden puoleen enemmän kuin järkeä kääntyä jos sossusta yms ei saa mitään ymmärrystä tai apua.

  • Anonyymi

   Ei sun tule tehdä itsemurhaa, sen synnin Jeesus on jo ristillä kantanut sinun edestäsi. Hän rakastaa sinua ja odottaa että tulet hänen tykönsä.

  • Hei,

   Saitkin jo hyviä vastauksia, mutta vastaan vielä minäkin. Laitan tiedoksi muutaman linkin, josta voi saada vertaistukea sekä myös ammattilaisen tai koulutetun vapaaehtoisen tukihenkilön tarjoamaa keskusteluapua. Etenkin itsetuhoisista ajatuksista kannattaisi keskustella ammattilaisen kanssa.

   - Tukinet.net - Tukipisteesi netissä https://tukinet.net/

   Tukinetin sivuilla palveluita tarjoaa yli 100 järjestöä, joten sieltä löytyy monenlaista ammatti- ja vertaistukea.

   Esimerkiksi Mieli Tukisuhteessa voi keskustella tukihenkilön kanssa luottamuksellisesti. Tukisuhde voi kestää joitakin kuukausia.

   https://tukinet.net/teemat/mieli-tukisuhde/tukisuhteet/

   Aikuisille suunnatussa Solmussa-chatissä voi keskustella päivystäjän kanssa reaaliaikaisesti. Päivystys on aina ma-to klo 15-19.

   https://tukinet.net/teemat/solmussa-chat-783075200/

   Tukinetin kaikki palvelut saa käyttöönsä rekisteröitymällä palveluun anonyymisti. Osaa palveluista voi käyttää ilmankin rekisteröitymistä.

   Keskusteluapua on mahdollista saada matalalla kynnyksellä myös seuraavilta tahoilta:

   - Valtakunnallinen kriisipuhelin

   Jos soittaminen tuntuu omimmalta vaihtoehdolta, niin valtakunnallinen kriisipuhelin päivystää24/7 numerossa 09 2525 0111.

   - Kriisikeskukset

   Ympäri Suomea toimii myös kriisikeskuksia, joihin voi mennä keskustelemaan paikan päälle. Myös etävastaanotto on mahdollista osassa paikoista. Kriisikeskusten yhteystiedot löytyvät mm. MIELI Suomen Mielenterveys ry:n nettisivuilta: https://mieli.fi/tukea-ja-apua/keskusteluapua-kriisivastaanotoilla/

   Ystävällisin terveisin
   SOS-kriisikeskus/Kata

   • Anonyymi

    Noista ei mitään apua saa! Itse erehdyin synkimmällä hetkellä ottamaan yhteyttä. Minulle chattasi täysin pihalla oleva tyyppi. Vastaukset minulle siinä tilanteessa oli niin kurjia että vieläkin tulee ahdistava olo kun muistelen vaikka aikaa on jo kulunut 6 vuotta. Kun kerroin että hän loukkasi minua niin vastauksena oli täysi hiljaisuus!! Siihen jätettiin avun pyytäjä. Olisi tietenkin pitänyt ottaa keskustelu talteen ja tehdä joku ilmoitus mutta ei siinä kunnossa kykene. Ihmetyttää mihin keräätte rahaa kun vastailemassa on näitä ilmaisia kadulta revittyjä vapaaehtoisia. Oli siis tuo tukinet palvelu.


  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Yhä useammat miehet jäävät ilman seksikumppania

   Seksuaalinen yksinäisyys on myös yhteiskunnallinen ongelma: https://www.hs.fi/mielipide/art-2000009348479.html?share=e7236ee8014c17d4d350174fb6afe007
   Sinkut
   440
   2905
  2. Martina ei viihdy kotona!

   Montako päivää ehti Martina olla kotona ennen kuin oli taas menossa. Tällä kertaa sentään koira mukanaan mutta loput perheestä jäi taas muiden hoidet
   Kotimaiset julkkisjuorut
   363
   1641
  3. Emeka Matthew Ekperech tuomittiin raiskauksesta vankeuteen - hän on valittanut tuomiosta

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/43a4cae4-09ed-485b-b47b-ded8761c4d07 Tuomittu joutuu maksamaan myös korvauksia. Yhdynnän kohteena ollut h
   Maailman menoa
   15
   918
  4. Ähtärin pandapäätös

   Kun pandapäätöstä valmisteltiin eläinpuiston toimitusjohtajana oli Juhani Haapaniemi, hallituksen puheenjohtajana oli kaupunginhallituksen puheenjoht
   Ähtäri
   33
   915
  5. Hengaillaan

   Hengaillaan-visailuohjelmasta ei todellakaan tule suosittua ja pitkäikäistä vaan se floppaa ja komeasti karahtaa kunnolla kivikolle,tuleepahan kokeilt
   Yle
   71
   872
  6. Millon olet

   Tavannut kaivattusi viimeksi ja missä.
   Ikävä
   48
   808
  7. Mistä juttelitte

   kun näitte viimeksi?
   Ikävä
   45
   747
  8. Minkä takia sä nainen vihaat mua

   Myönnän tehneeni väärin kun en ole ottanut asiaa heti pöydälle. Katuva mies.
   Ikävä
   56
   730
  9. Joko sinä mies unohdit tämän naisen?

   Kohta nähdään varmaan taas, mutta tykkäätkö yhtään?
   Ikävä
   50
   717
  Aihe