Parien parittelu parempaa

Anonyymi-ap

Olemme kokeilleet sekä kolmansiapyöriä että pareja ja tulleet siihen tulokseen, että parien kanssa parittelu on parempaa. Kolmannen pyörän kanssa saan toki olla keskipisteenä, mutta parin kanssa on helpompi tehdä kaikkea muutakin kuin panna.
Olemme ystävystyneet nykyisen parin kanssa niin hyvin, että voin käydä Maijan kanssa kahdestaankin shoppailemassa, teatterissa ja milloin missäkin. Samoin tekevät miehemme.
Enkä ole yhtään mustasukkainen, vaikka mieheni on pannut Maijaa jo ties montako kertaa sekä pilluun että pyllyyn. Eikä tunnu olevan Maijakaan, vaikka samoin teen hänen miehensä kanssa.
Usein vertailemme miestemme seksitaitoja ja juttelemme omista fantasioistamme. On ollut tosi avartavaa ja vapauttavaa. Fantasioita olemme laittaneet käytäntöönkin, kuten toinen kyrpä pilluun ja toinen pyllyyn. Molemmat olemme kokeillet, mutta Maija tykkäsi enemmän ja on halunnut uudelleenkin. Ehkä minäkin taas pian?
Sekstailuillat tai viikonloput sovimme yleensä hyvissä ajoin, mutta joskus soitamme heille tai he meille, että nyt panettaa ja tarttis saada pikainen apu. Yleensä toiveet on täytetty. Kerran minä menin yksin, kun mieheni oli reissussa. Kerroin kyllä. Saimme Maijan kanssa vuorotellen, mutta minä sain spermat sisääni. Olihan sekin hauska kokemus
Viikonloppu kuluu yleensä niin, että menemme ensin yhdessä saunaan ja pesujen jälkeen otamme ekan erän kahdestaan vieraan kumppanin kanssa. Sitten alamme valmistaa yhdessä illallista. Pitkän illallisen ja hyvien juttujen jälkeen siirrymme kaikki samaan sänkyyn. Vaihdamme välillä kumppaneita ja nautimme pitkään.
Orgasmien uuvuttamana nukumme hyvin ja aamulla heräämme monesti toisen parin rakasteluun. Siitä viikonloppu jatkuu erilaisten aktiviteettien parissa. Kaikki voivat käydä välillä panemassa, jos siltä tuntuu. Illalla kuitenkin kaikki samaan sänkyyn.
Kolmannen pyörän kanssa emme ole vastaavaan yltäneet. Tapaamiset ovat olleet liiaksi seksipainotteisia, enkä millään jaksa olla esimerkiksi koko viikonloppua pelkkänä panopuuna, vaikka seksi kivaa onkin. N 40

15

1718

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Se on sattumasta kiinni, jos hyvän parin löytää. Me kokeilimme, mutta ei synkannut yhtään.
      Sen sijaan yksi kolmaspyörä oli oikein hyvä.
      Sain niin tajunnan räjäyttäviä orkkuja, ettei koskaan ennen.😁

    • Anonyymi

      Samaa mieltä kuin aloittaja. Mutta kemioiden pitää sopia kaikkien neljän välillä.
      Jos joidenkin kesken ei toimi, niin koko yhtälö menee pieleen. Suurempi vaara siihen neljän kesken kuin kolmen.

    • Anonyymi

      Kerran laivalla kolmas pyörä mukana, akti ilman ehkäisyä, sairaan kiihottava,samalla mustasukkainen kokemus.
      Itsellä lenti sivusta vaimon vatsalle ja karvoille, kun vieras mies surutta päästeli sisälle pilluun.

    • Anonyymi

      Olen aikoinani ollut muutaman kerran, muutamalle eri pariskunnalle se 3.pyörä, ja vietimme myös kokonaisia viikonloppuja yhdessä, esim. mökillä, eivätkä ne viikonloput olleet todellakaan ihan pelkkää seksiä, naintia, panemista eli rouvan ei tarvinnut olla todellakaan pelkkänä panopuuna vaan nautimme mm. hyvästä ruuasta pitkän kaavan mukaan, keskustelimme erinäisistä asioista, pelailimme pelejä jne...
      No, eihän se tietysti kaikkien 3.pyörien kanssa ole mahdollista, jotkut kun taitavat tuppaamaan olemaan niitä että naivat sen yhden kerran rouvaa ja läksevät... toki sekin on ihan ok jos pariskunta sitä haluaa mutta kivempaa se on pidemmän kaavan mukaan ;)

      • Anonyymi

        Säkästä tietysti kiinni, millainen kolmas pyörä tai pari sattuu olemaan. Meillä hyviä ja huonoja kokemuksia molemmista. Machoja ehkä enemmän yksin tulevissa miehissä. Vaimoni inhoaa sellaisia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Säkästä tietysti kiinni, millainen kolmas pyörä tai pari sattuu olemaan. Meillä hyviä ja huonoja kokemuksia molemmista. Machoja ehkä enemmän yksin tulevissa miehissä. Vaimoni inhoaa sellaisia.

        Näinhän se valitettavasti tuppaa joskus kait olemaan, että se 3.pyörä ei tiedä ns. paikkaansa vaan yrittää saada rouvan yksin itselleen, hakee vain sitä omaa nautintoaan ja jättää naisen huomioimatta mutta silloinhan se todellakin jää vain siihen yhteen kertaan, harhalaukaukseen..
        Mutta kun 3.pyörä on asiallinen ja korrekti ja kemiat kaikilla osapuolilla kohtaavat niin vain taivas on kattona sen nautinnon määrässä mitä itsekukin niissä tapaamisissa voi saada ja saavuttaa ;)


      • Anonyymi

        Mekin olemme hakeneet kolmansia ja pareja mieluiten vakkareiksi.
        Parhaan kolmannen pyörän löysimme omasta kaverista heti kun uskalsi kysyä.
        Nyt mennään naisen ehdoilla.
        Yleensä touhutaan kaikkea muutakin ja ilman seksiä jäädään jos ei saada vaimoani innostumaan.


    • Anonyymi

      Älkää nyt kolmansia pyöriä moittiko. Meillä oikea herrasmies ja kestävä panija. Tuottaa minulle mahtavia orgasmeja ja suurta iloa.
      Pareja emme ole kokeilleet, vaikka mies sitä toivonut, että hänkin saisi vierasta. Harkinnassa on.😁😁😁

    • Anonyymi

      Meillä käy rouvan naiskaveri kolmantena pyöränä. Seksi toimii hyvin, mutta kolmestaan on esimerkiksi hotellihuoneen varaaminen , kaksi naista ja mies ehkä hiukan hankalampaa, ainakin meifän mielestä. Jos olisi pariskunta silloin se ei herättäisi niin huomiota. Mutta emme valita. Naiset ovat hyvin eri mallisia ja toinen on tumma ja toinen vaalea häpykarvoja myöten. Se tuo vaihtelua.

    • Kyllähän tuollainen parien välinen meno on juuri sitä mitä mekin olemme haaveilleet.
      No jospa se vielä onnistuu..

      • Anonyymi

        Parien ja yksittäisten miesten kanssa pidetty kivaa. Parinvaihdossa tärkeintä miehet tulee keskenään hyvin juttuun, ilman kateutta toisilleen, jomppi kumpi aina aktiivisempi seksissä jolloin toisen pitää ymmärtää aktiivisempaa osapuolta. Pari 50v


    • Anonyymi

      Näin on, kun hyvän parin löytää. Kaikkien kesken pitää synkata hyvin, eikä kukaan saa olla mustasukkainen.
      Meillä yksi sellainen oli, mutta muuttivat muualle. Uutta ollut vaikea löytää, vaikka haettu on. Onneksi vanhan tuttavaparin kanssa tapaamme vielä pari kertaa vuodessa.❤️

    • Anonyymi

      Parinvaihdossa niin naisten kuin miestenkin täytyy tulla keskenään hyvin toimeen. Tapaamiset eivät tosiaankaan ole pelkkää sekstailua.
      Miehet voivat välillä touhuta omia juttujaan, kuten naisetkin. Sitten taas on niitä hetkiä, kun harrastetaan seksiä yhdessä tai erikseen.
      Ainakin kerran viikonlopun aikana me naiset olemme varanneet molemmat miehet vain toisen iloksi. Sivuun jäänyt on katsellut ja masturboinut, kun miehet ovat antaneet yhdessä täyden tyydytyksen toiselle naisista. Kiihottavaa katsottavaaa sekin.😁

      • Anonyymi

        Kyllä juuri noin.. viikonloppuja ja kesälomilla usein mökillämme, miehet touhuaa keskenään veneillen, kalastaen ym. Me naiset teemme ruokaa ja puhumme kaikesta parisuhteesta, lapsista ja arjesta. Unohtamatta seksiä toisen puolison kanssa, ryhmässä yleensä olemme harvemmin. Mitään aikataulua tai käsikirjoitusta ennekkoon tehty, Aina kun haluttaa siirtyy puolisot nauttii toisistaan. Pari 50v


    • Anonyymi

      Molemmista on kokemusta, mutta tykkään enemmän kolmansista pyöristä, kun saan siinä olla kahden miehen keskipisteenä. Ovat olleet tyydyttävämpiä, kuin vain yhden kanssa yhtymistä. Parinvaihto ainakin meillä meni vain pariskunnan miehen kanssa olemiseen, toki omakin on välillä kävi liukkailla.
      Mutta kaksi miestä vuorotellen ja yhtäaikaa. Siitä minä nautin.😁

    Ketjusta on poistettu 40 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      439
      9708
    2. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      258
      6795
    3. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      14
      2751
    4. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      335
      2353
    5. Salakamera! Kirsikka Simberg julkaisi Farmilla otetut salakuvat: "Paha tapa" paljastuu! Katso kuvat!

      Oho, no nyt on kyllä rikottu sääntöjä… Farmi Suomi -kuvauksista paljastuu yllättävää materiaalia. Lue lisää: https://w
      Tv-sarjat
      9
      1727
    6. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      95
      1643
    7. Keski-ikäinen nainen raiskasi miehen

      https://www.hs.fi/helsinki/art-2000010451173.html Ei olisi varmasti kymmenen vuotta nuorempana tarvinnut pakottaa.
      Sinkut
      190
      1342
    8. Olen ollut pois täältä neljä kuukautta

      Neljä kuukautta sitten olin tosiaan psykoottinen, ja jouduinkin osastolle hoidettavaksi kahdeksi kuukaudeksi. Ystävyys-
      Ikävä
      188
      1283
    9. Olen ollut ikävä, tiedän

      ja myönnän sitten ettei johdu mistään vahvuudesta, vaan siitä, että olen ollut aika loukkaantunut. Voit kerätä siitä pi
      Ikävä
      77
      999
    10. Olet seksikäs nainen

      Olet seksikäs nainen
      Ikävä
      48
      974
    Aihe