FT:n toimittaja joka puolusti Marinin twiittiä, oli SDP:n kutsumana Suomessa keväällä

Anonyymi-ap

15

102

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Suomi on tuttu maa norjalaiselle ekonomisti-toimittaja Martin Sandbulle. Iltalehti haastatteli häntä viime keväänä, kun Sandbu vieraili SDP:n järjestämässä Tulevaisuusfoorumissa. Hän vaati päättäjiltä rakenteellisia uudistuksia, velkahanojen avaamista sekä verotuksen painopisteen siirtoa työn verottamisesta pääomien verottamiseen.

   – Meidän ei pitäisi pelätä lisävelan ottamista. Ensinnäkin velka on halpaa, vaikka velkatasot ovat ennätyskorkealla. Velkarahan hinta on ennätyshalpaa. Vaikka korot lähtisivät tulevaisuudessa nousuun, niin me voimme nyt lukita korot, Sandbu kommentoi Iltalehdelle keväällä.

   Sittemmin valtion velan korot ovat lähteneet kovaan nousuun. Sandbun vierailun aikaan kymmenen vuoden valtionlainan korko oli 1,36 prosenttia. Lokakuussa kyseinen korko on ylittänyt kolme prosenttia.

   Tuolloin Sandbu arvioi, että Suomi voisi ottaa suuret määrät matalakorkoista velkaa hyvin pitkillä laina-ajoilla. Velkaantumisen sijaan hän näki ongelmana sen, että Suomi ei ottaisi tarpeeksi lainaa investointien rahoittamista varten."

  • Anonyymi

   Sdp johtavana hallituspuolueen (17,8% äänistä) on noudattanut vakaata talouslinjaa eli velkaa otetaan ja lujasti.

   Lisää pääomaa saadaan esim. yksityisen kansainvälisen pääoman omistamien yritysten kanssa tehtyjen ulkoistussopimusten purkamisesta ilman korvausta ja pelastushelikopterien toiminnan sopimusten lopettamisella ja perustamalla oma lentoyhtiö 100 miljoonalla eurolla.
   Sote tuo selvää säästöä ja loppuu yksityinen terveysrahastus.

   Myös valtionyhtiön myynillä saatiin 500 miljoonaa euroa (Uniper).

   Hyväosaisten verotuksen kiristäminen ja apteekarien ansiotason laskeminen omasta apteekistaan ovat onnistuneet aika kivasti.
   Apteekkarien ansiotasoa saataisiin lisää pienennettyä kieltämällä mm. käsikauppalääkkeiden myynti apteekeissa.

   Kaikki toimii koska velkaa ei tarvitse maksaa takaisin ja korot ovat nollassa.
   Kyseessä on SDP:n järjestämää ilmaista rahaa jaettavaksi.

   • Anonyymi

    Jännä että tuon toimittajan kommenttia jaetaan Marinin trolliarmeijan toimesta velanottoa ja Marinin puolustukseksi.


  • Anonyymi

   Vaikuttaa olevan demarien luottotoimittelijalta, jolta voi tilata aina tilanteeseen sopivan asiantuntijalausunnon.

   • Anonyymi

    Ja vielä ulkomaisessa mediassa töissä ja se on sossuille tärkeintä mitä on olemassa. Sanna taas mainittu tuttavan toimesta oikein ulkomailla...


  • Anonyymi

   Eihän siitä ylistyskirjoituksesta jäänyt puuttumaan kuin nahkatakin ja käsilaukun kehuminen.

   • Anonyymi

    Tilaustyötä demareilta. Muistuttivat toimittajaa siitä kun sinua vieraanvaraisesti kestittiin Suomessa. Pääsi varmasti myös Kesärantaan syömään, juomaan ja saunomaan suomalaisten veronmaksajien piikkiin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tilaustyötä demareilta. Muistuttivat toimittajaa siitä kun sinua vieraanvaraisesti kestittiin Suomessa. Pääsi varmasti myös Kesärantaan syömään, juomaan ja saunomaan suomalaisten veronmaksajien piikkiin.

    On varmasti syötetty ja juotettu hyvin. Ja Suomessako ei ole korruptiota? Ainakin demarileirissä näyttää olevan. Näyttää ainakin toimivan tuo demarien kieroilu.


  • Anonyymi

   Marin on täysi feikki, pelkkä itseriittoinen samppanjasosialisti ja tyhmä sellainen.

  • Anonyymi

   Demarileirissä kovin hiljaista. Onko Sanna jo twiitannut toimittelija kaverilleen?

   • Anonyymi

    Keväällä Marin piti myös 180 suomalaiselle "politiikan toimittajalle":) bileet Kesärannassa veronmaksajien piikkiin. Ei ole näkynyt tutkivaa journalismia siitä paljonko se tuli maksamaan.


  • Anonyymi

   Sdp:n toiminnassa ihmetyttää, että miksi ei oteta velkaa pikkasen enemmän ja laiteta vähäosaisten asiat kuntoon? Kaikkeen muuhun otetaan kyllä velkaa, mutta ei köyhien suoraan rahalliseen apuun. Jos annettaisiin vaikkapa miljoona euroa jokaiselle köyhälle, köyhyys loppuisi kuin seinään ja suomalaisista tulisi ruotsalaisia rikkaampia. Myös verotulot lisääntyisivät, sillä rahakkailta peritään enemmän veoja.

   • Anonyymi

    Olisi ihanaa saada miljoona euroa!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Olisi ihanaa saada miljoona euroa!

    Kalliiksi tulee veronmaksajille Marinin jatkuva imagonkohotus.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. ALFA TV:N Konkurissi katastrofi media-alalle

   ALFA TV:n konkurssi on katastrofi, koska paljon hyviä asiaohjelmia katoaa televisiotarjonnasta ja ALFA:lla ääneen pääsi myös yrittäjiä ja tasapuolises
   Maailman menoa
   592
   1909
  2. Tajuan, että tein virheen

   kun pidin sinua hyvänä, mukavana, vaatimattomana, ymmärtäväisenä, oikeudenmukaisena ja älykkäänä ihmisenä. Sitä mielikuvaa ikävöin, en koskaan oikeaa
   Ikävä
   79
   1487
  3. Martinan jorailut

   Ai että Martina on jäykän näköinen kun hän joraa muiden naisten kanssa botskilla Dubaissa..Ja onpa hänellä hiirenhäntä ponnariksi🙄 Tämä ei ole provo,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   254
   1220
  4. Mulla on ikävä sitä aikaa

   kun säkin olit ihastunut minuun mies. Siltä se silloin alussa tuntui. Sekosin susta täysin ja tuntuu että en pääse irti enää.
   Ikävä
   54
   1198
  5. Sano sano todella

   Onko sinulla Ikävä minua?
   Ikävä
   73
   883
  6. Arvaapa mies

   montako vuotta oon sua ihaillut salaa?
   Ikävä
   73
   830
  7. Miehet hoi!

   Kysymys teille Jos näätte ja tapaatte naisen,joka on mielestänne mukava ja haluaisitte jatkaa vaikka siitä mihin jäitte tai haluatte nähdä tämän nais
   Ikävä
   38
   777
  8. Kerro jotain kaivatustasi

   jotain mitä teille on sattunut keskenään? Ei silmiin katsomista kun sitä on kaikilla. Jotain mistä hän voisi tietää että olet täällä...
   Ikävä
   66
   726
  9. Voiko yksi kohtaaminen

   jäädä pysyvästi mieleen?
   Ikävä
   49
   716
  Aihe