Lohi uhkaa hallituksesta lähdöllä

Anonyymi-ap

8

71

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kuuluu Sipilän Rauhanyhdistyken lahkoliikkeeseen.

   • Anonyymi

    Lohi: täyttäkäämme maa.


  • Anonyymi

   Eihän Lohi millään hallituksesta lähdöllä uhkaillut. Sehän nyt vasta farssi olisikin, että Keskusta kaataisi kahdella perättäisellä vaalikaudella hallituksen. Sitä ei voisi pitää minään vastuullisena tekona vaan pikemminkin löisi vastuunpakoiljan leiman puolueeseen.

   Tätähän tietysti oppositio toivoisi ja etenkin konservatiivisimmat voimat siellä, koska Keskustan kannatus putoaisi sen jälkeen takuuvarmasti alle 10 %:n, pahimmillaan vihreiden sekä vasureiden taakse.

   Lohi ei tyrmännyt ajatusta siitä, että Keskusta tulisi jatkossakin tekemään yhteistyötä SDP:n kanssa, mutta vaikka hän ei suoraan maininnut mitään tulevaisuuden yhteistyöstä vihreiden ja vasureiden kanssa, niin kyllä havaittavissa oli, ettei Keskusta välttämättä lämpene poliittiselle yhteistyölle näiden kanssa lähitulevaisuudessa.

   Hieman ihmetyttää se, että miten Keskusta voi olla tyytymätön itse allekirjoittamaansa varsin kepulaiseen hallitusohjelmaan? Tämä vaikuttaa kuin käsienpesuyritykseltä. Onko kysymys enemmänkin puolueen sisäisestä kipuilusta, joka haluttaisiin verhoilla hallituskumppanien syyksi? Lohi varsin hyvin vertasi Kataisen sixpack-hallitusta nykyhallitukseen. Sixpack-hallitus teki huomattavasti vasemmistolaisempaa politiikkaa kuin nykyinen hallitus, mutta oppositio yrittää maalata sellaista mielikuvaa, että Keskusta olisi ollut vihervasemmistolaisten vietävissä. Kokoomus on myymässä sekä sivistyksellisen että ympäristöpoliittisen sielunsa persuille?

  • Anonyymi

   Lohi ei voi lähteä hallituksesta, koska ei ole hallituksen jäsenenä.

  • Anonyymi

   Kepu(li)puolue pettää aina

  • Anonyymi

   Keskustassa on selvästi kaksi ryhmä lesta-kepulit ja uusvihreäkepulien osa Saarikkolaiset transmaalaiset , näyttää siltä jotta puolue voi hajoata ja lestakeput voisi liittyä kristillisiin, pervokeput vihreisiin. Pitäisin hajoamista melko varmana viimeistään vaalin jälkeen.

   • Anonyymi

    Ennen olivat Citykeput ja Maalaiskeput. Nyt ei tätä jakoa enää ole, koska vain muutama maanviljelijä on enää Kepun tukena. Nimikin piti muuttaa Maalaisliitosta Keskustaksi, vaikka muutos olisi pitänyt tehdä Maalaisliitosta Reunustaksi kannattajien löytyessä vain keskustojen ulkopuolisilta reunustoilta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ennen olivat Citykeput ja Maalaiskeput. Nyt ei tätä jakoa enää ole, koska vain muutama maanviljelijä on enää Kepun tukena. Nimikin piti muuttaa Maalaisliitosta Keskustaksi, vaikka muutos olisi pitänyt tehdä Maalaisliitosta Reunustaksi kannattajien löytyessä vain keskustojen ulkopuolisilta reunustoilta.

    Puolue ei siis enää toimi oman aatteensa ajamana vaan puolueen sisäisten klikkien etujen mukaan riippuen siitä, ketkä vuorollaan tahtipuikkoa heiluttavat.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Rasmus Takaluoma

   Poliisi oli pahoinpidellyt Rasmuksen baarissa julkisesti. Virkaveljet salailevat nyt tapahtuneen julki tuomista. Usko meni poliisiin täysin.
   Kadonneet ihmiset
   14
   3651
  2. Marin myönsi, ei kunnon syytä matkustaa Uutseen-seelantiin ja Australiaan

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b910963d-bfe4-4e77-9ad9-c501b10596d5 Kukaan muu pääministeri suomessa ei ole koskaan tehnyt vastaavaa matkaa. N
   Maailman menoa
   399
   1300
  3. Vähän välillä tuntuu kuin jos.

   Sinullakin on ikävä. Voin kyllä olla väärässä. Mistäpä sen tietää.
   Ikävä
   96
   1254
  4. Sannan "valtiovierailu" nyt

   Sanna pitänyt puheen valtiovierailun aluksi. Toimittajat aivan äimänä, kaikki vittuilee Sannalle ja kyselee mitä vittua se siellä tekee. Joku jopa ott
   Maailman menoa
   426
   1212
  5. En kestä enää olla erossa...

   Mitä jos mää vaan tuun ja alan suuteleen sua?
   Ikävä
   64
   795
  6. Tulen hulluksi

   Joka päivä mielessä. Typerä mies ei vaan voi mennä pois päästäni. Mitä enemmän pyristelen vastaan sitä enemmän siellä asuu. Olisipa joku katkaisija, j
   Ikävä
   49
   734
  7. Riittääkö sulle nainen

   Seurustelu vai pitäskö jossain kohtaa sitte olla ihan sormuksia sovittelemassa?
   Ikävä
   71
   707
  8. Suomessa on perheiden yhä vaikeampi saada apua - Supernanny Pia Penttala kohtaa nämä ongelmat

   Järkyttävää, että Suomessa on yhä vaikeampi saada apua, olipa kyse sitten perheen ongelmista, lapsen haasteista, päihde- tai mielenterveysongelmista.
   Maailman menoa
   18
   699
  9. Mitä oikeasti tuo koronarokote on ?

   Minun faijan proidi nyt puolisonsa kera koronassa. Ja 3 rokotetta ottaneena. Ikää noin 75v , Ja tuntuu ettei hengissä pysy . Hyi helvetti mitä tää rok
   Maailman menoa
   161
   651
  Aihe