Kepu on kivi suomalaisten kengässä - tappelee kaikkien kanssa pahassa olossaan

Anonyymi-ap

Marinin ja Saarikon viisikkoa uhkaa Sipilän ja Stubbin sirkus. Suomeen on muodostettu kriisikabinetti, mutta sisäpolitiikka on muuttumassa sirkukseksi, koska keskustaa ahdistaa. Keskusta päätyy jälleen äänestämään omia esityksiään vastaan, kuten keskustalaisen pääministerin Juha Sipilän hallituskin, joka jätti teatraalisesti eronpyyntönsä ennen aikojaan.

Nyt samalla tiellä on SDP:n Sanna Marinin ja keskustan Annika Saarikon hallitus. Sitä ei uhkaa niinkään hajoaminen, vaan toimintakyvyttömyys ja vapaa pudotus kohti ensi huhtikuun eduskuntavaaleja. Keskustalaisilla on paha mieli gallupeista, ja se vaikuttaa kaikkeen, kertoo toisen hallituspuolueen keskeinen vaikuttaja.

Taloustutkimus mittasi keskustalle Ylen edellisessä kannatuskyselyssä 10,3 prosentin suosion. Maalaisliitto–keskustan kannatus ei ole ollut toisen maailmansodan jälkeen yhtä heikoissa kantimissa kuin nyt. Keskustalaiset eivät ole päässeet irti edellisen vaalikauden pääministerin Sipilän käännöksestä, jossa he hylkäsivät vanhan aluepolitiikan, kilpailija ruotii armottomasti.

Keskusta on puhunut valtiontalouden tasapainon tarpeesta, mutta tehnyt itsestään epäuskottavan, kun hallitus on ottanut kymmeniä miljardeja euroja lisää valtionvelkaa.

8

81

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Pian tuo Saarikko tilaa Sipilän lennättämään kierroksen ja palaamaan hetkeksi takaisin hallitukseen, kunnes kepulaiseen tapaan alkaa lopullisen hallituskumppaneitten haukkumisen ja poistuu pettäen kaikki kumppaninsa ja koko Suomen kansan. Tuttu peli kepulta. Kepu pettää aina.

  • Anonyymi

   Kaikki me jo tiedämme kuinka tässä taas käy, koska niin käy aina ja joka kerta kun kepukat ovat mukana päätöksenteossa. Toivottavasti tämä on nyt sitten se viimeinen kerta kun tuo Kepu pääsee maamme asioita sotkemaan. Tämä on kaikkien meidän harras toive.

  • Anonyymi

   Keskusta on tienhaarassa, jossa ei tiedä valitsisiko ruton vaiko koleran?

  • Anonyymi

   Katsokaapa tämän päivän Hesarin yleisönosaston kirjoituksia. Ihmiset ovat huolissaan Kepun elinympäristön tuholaisuudesta.

  • Anonyymi

   Mikä tahansa puolue ahdistuisi, jos kannatus puolittuisi kuudessa vuodessa.

   Millaista säntäilyä nähtäisiin Kokoomuksessa vuonna 2028, jos heidän kannatus olisi tuolloin 12 %?

   Suomessa puolueiden kannatusmuutokset ovat perinteisesti olleet hyvin pieniä, luokkaa 1-3 % (populistisia SMP:tä ja Perussuomalaisia lukuunottamatta). Se mitä Keskustalle nyt tapahtuu, on historiallista.

  • Anonyymi

   Keskustapuolueen jäsenillä on paha olo. Syyt pitää selvittää, muuten meillä ei ole tulevaisuutta lainkaan.

  • Anonyymi

   Kepu on Suomen Freak Show.

  • Anonyymi

   Kepu on aina ollut riitelijä. Kotiseudulla riitelevät teistä ja rajoista naapureidensa kanssa, puolueen koko muun Suomen kanssa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Marin myönsi, ei kunnon syytä matkustaa Uutseen-seelantiin ja Australiaan

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b910963d-bfe4-4e77-9ad9-c501b10596d5 Kukaan muu pääministeri suomessa ei ole koskaan tehnyt vastaavaa matkaa. N
   Maailman menoa
   472
   2181
  2. Vähän välillä tuntuu kuin jos.

   Sinullakin on ikävä. Voin kyllä olla väärässä. Mistäpä sen tietää.
   Ikävä
   122
   1499
  3. Sannan "valtiovierailu" nyt

   Sanna pitänyt puheen valtiovierailun aluksi. Toimittajat aivan äimänä, kaikki vittuilee Sannalle ja kyselee mitä vittua se siellä tekee. Joku jopa ott
   Maailman menoa
   443
   1472
  4. En kestä enää olla erossa...

   Mitä jos mää vaan tuun ja alan suuteleen sua?
   Ikävä
   107
   1217
  5. Mitä oikeasti tuo koronarokote on ?

   Minun faijan proidi nyt puolisonsa kera koronassa. Ja 3 rokotetta ottaneena. Ikää noin 75v , Ja tuntuu ettei hengissä pysy . Hyi helvetti mitä tää rok
   Maailman menoa
   255
   1112
  6. Tulen hulluksi

   Joka päivä mielessä. Typerä mies ei vaan voi mennä pois päästäni. Mitä enemmän pyristelen vastaan sitä enemmän siellä asuu. Olisipa joku katkaisija, j
   Ikävä
   65
   978
  7. Riittääkö sulle nainen

   Seurustelu vai pitäskö jossain kohtaa sitte olla ihan sormuksia sovittelemassa?
   Ikävä
   85
   884
  8. Suomessa on perheiden yhä vaikeampi saada apua - Supernanny Pia Penttala kohtaa nämä ongelmat

   Järkyttävää, että Suomessa on yhä vaikeampi saada apua, olipa kyse sitten perheen ongelmista, lapsen haasteista, päihde- tai mielenterveysongelmista.
   Maailman menoa
   23
   841
  Aihe