WTBTS:n Hallintoelin valehtelee valan vannoneenakin

Anonyymi-ap

Ohessa video Australian Royal Commission oikeudenkäynnistä, joka koski keskeisesti Vartiotorniseuran harjoittamaa lasten hyväksikäytön vuosikymmeniä kestänyttä peittelyä Australiassa.

Valan käsi Raamatulla vannonut Vartiotorniseuran hallintoelimen jäsen Geoffrey Jackson kiemurtelee, kaartelee ja härskisti harhaanjohtaa ja valehtelee tuomioistuimelle karttamisesta väittäen, että tuon järjestön voi jättää ilman seuraamuksia.

*

"Jehovah's Witness Governing Body Member Lies Under Oath"

"During the 2015 Australian Royal Commission, governing body member Geoffrey Jackson tries to explain that members of Jehovah's Witnesses that become inactive are not shunned and can leave the religion without consequences."

- https://www.youtube.com/watch?v=MoaNYKkHelg

*

Kohdasta 2:12 alkaen tuomari kysyy katsooko Vartiotorniseuran hallintoelin olevansa Jumalan puhekanava maan päällä, johon edelleen Geoffrey Jackson vastaa ensin empien / hakien ja sitten harhaanjohtavasti ja valehdellen.

"Jehovah's Witnesses in Australia: testimony of Geoffrey Jackson" (summary)

- https://www.youtube.com/watch?v=eu6X1YU6YYI

VS.

Tuon hallintoelimen jäsenen oikeusistuimelle valan käsi Raamatulla vannoneena lausuman valheen vastaisesti Vartiotorniseuran dogmiikan todellisuus on seuraava, jopa Jumalan profeettaan rinnastautuen.

Kyse ei ole ainoastaan tuosta rooliväittämästä, vaan jo sen kyseenalaistaminen on kiellettyä ja sanktioihin johtavaa, eli luopiona erottamiseen ja karttamiseen johtavaa.

1) "Aivan kuten suuri rukouksen Kuulija käyttää 'uskollista ja ymmärtäväistä orjaansa' nykyään, hän valtuutti leeviläisen profeetan Jahasielin antamaan koolle olleille Hänen vastauksensa (Matt.24:45)." Vartiotorni 1.5.1998 s.20

2) "Ryhmänä orjaluokka on antanut erinomaisen mallin "seuraamalla jatkuvasti Karitsaa, minne hän meneekin". - - Heidän suustaan ei löydetä mitään opillisia valheita, ja he pysyvät "moitteettomina" eli puhtaina Saatanan maailman tahroista." (Vartiotorni 15. helmikuuta 2009, s. 24)

vs.

"Watchtower's Political Involvement"

- https://www.jwfacts.com/watchtower/politics.php

"Watchtower's United Nations Association"

- https://www.jwfacts.com/watchtower/united-nations-association.php

"Malawi, Mexico, Oath of Allegiance"

- https://www.jwfacts.com/watchtower/malawi-mexico-oath-allegiance.php

3) "Orja saa siis ohjausta Jehovalta. Siksi voimme luottaa täysin siihen raamatulliseen ymmärrykseen ja opastukseen, jota orja meille antaa." (Vartiotorni 15. helmikuuta 2009, s. 24, 25)

vs.

"changed teachings"

- https://jwfacts.com/watchtower/changed-watchtower-teachings.php

4) "Älkäämme koskaan kyseenalaistako sanoin tai teoin Jehovan nykyään käyttämää viestintäkanavaa." (Vartiotorni 15. marraskuuta 2009 s. 14)

*

Ohessa materiaalilainauksineen ja viitelähteineen Vatiotorniseuran harjoittama _kestovalhetelu_ sen suhteen mitä se opetti ja ennusti _edeltä käsin_ vuotta 1914 koskien.

Tässäkin oppi- ja ennusteluhistoriaansa koskevassa asiassa se _valehtee omille jäsenilleenkin_, sillä he eivät ole asianmukaisesti perillä järjestön historiasta ja jota seura koettaa valkopestä valheisiinkin tukeutuen. Sen omat JW.org-sivut eivät mahdollista sen oppihistorian todellisuuteen perehtymistä.

"1914 : Failed Watchtower Prophecy"

- https://www.jwfacts.com/watchtower/failed-1914-predictions.php

*

Yllä olevankin valossa alla olevan täytynee olla joko täysiverisen narsistis-hengellistä skitsofreniaa tai sitten umpirehellisen suoranainen kehoitus erota Vartiotorniseurasta.

"On ilmeistä, että tosi Jumala, joka itse on ”totuuden Jumala” ja joka vihaa valheita, ei katso suopeasti niitä, jotka pitävät kiinni valhetta opettavista järjestöistä."

"Ja haluaisitko sitä paitsi edes kuulua uskontoon, joka ei ole ollut rehellinen sinua kohtaan?" (Nykyinen elämämme 1975, s. 45)

4

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Valan käsi Raamatulla vannonut Vartiotorniseuran hallintoelimen jäsen Geoffrey Jackson kiemurtelee, kaartelee ja härskisti harhaanjohtaa ja valehtelee tuomioistuimelle karttamisesta väittäen, että tuon järjestön voi jättää ilman seuraamuksia.

      *

      "Jehovah's Witness Governing Body Member Lies Under Oath"

      "During the 2015 Australian Royal Commission, governing body member Geoffrey Jackson tries to explain that members of Jehovah's Witnesses that become inactive are not shunned and can leave the religion without consequences."

      - https://www.youtube.com/watch?v=MoaNYKkHelg

      vs.

      Piti laittamani avaukseen edellistä koskien mustaa valkoisella järjestön omalla kirjallisuudella osoittaen sen todellinen ja virallinen karttamispolitiikka.

      "Disfellowshipping and Shunning"

      - http://www.jwfacts.com/watchtower/disfellowship-shunning.php

      .

    • Anonyymi

      "Kohdasta 2:12 alkaen tuomari kysyy katsooko Vartiotorniseuran hallintoelin olevansa Jumalan puhekanava maan päällä, johon edelleen Geoffrey Jackson vastaa ensin empien / hakien ja sitten harhaanjohtavasti ja valehdellen."

      Jos Jt-kokouksessa kysytään, että kuka on uskollinen ja ymmärtäväinen orja, ja joku vastaisi siihen samaan tapaan kuin Jackson ARC:n kuulustelussa, niin kirjastoa tulisi, jos edes selviäisi niin vähällä.

      Jehovan todistajien järjestö katsoo, etteivät ulkopuoliset ansaitse totuutta, eivätkä aina sen omat rivijäsenetkään.

    • Anonyymi

      Hallintoelimellä ei ole mitään todisteita asemastaan "uskollisena ja ymmärtäväisenä orjana", ainoastaan oma röyhkeä väitteensä. Myöskään palstan mainosvaltuutetuilta ei saa, useaan kertaan kysyttyäkään, asiallista vastausta siihen, miksi järjestö olisi Jumalan käyttämä ja mitä todisteita on siitä, että sen opetukset ovat Jumalan normien mukaisia. Vedotaan esimerkiksi kysyjän väärään asenteeseen, jos suostutaan vastaamaan ollenkaan. Toisin sanoen tulisi vain uskoa järjestön asemaan ja sanomaan.

      • Anonyymi

        Jehova vihaa valehtelijoita. Lue Ilmestyskirjasta ja vaikkapa Ps.119.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      110
      1947
    2. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      9
      1669
    3. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      15
      1618
    4. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      81
      1517
    5. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      151
      1475
    6. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      107
      1390
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      23
      1357
    8. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      650
      1271
    9. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      17
      1203
    10. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      10
      1158
    Aihe