WTBTS:n Hallintoelin valehtelee valan vannoneenakin

Anonyymi-ap

Ohessa video Australian Royal Commission oikeudenkäynnistä, joka koski keskeisesti Vartiotorniseuran harjoittamaa lasten hyväksikäytön vuosikymmeniä kestänyttä peittelyä Australiassa.

Valan käsi Raamatulla vannonut Vartiotorniseuran hallintoelimen jäsen Geoffrey Jackson kiemurtelee, kaartelee ja härskisti harhaanjohtaa ja valehtelee tuomioistuimelle karttamisesta väittäen, että tuon järjestön voi jättää ilman seuraamuksia.

*

"Jehovah's Witness Governing Body Member Lies Under Oath"

"During the 2015 Australian Royal Commission, governing body member Geoffrey Jackson tries to explain that members of Jehovah's Witnesses that become inactive are not shunned and can leave the religion without consequences."

- https://www.youtube.com/watch?v=MoaNYKkHelg

*

Kohdasta 2:12 alkaen tuomari kysyy katsooko Vartiotorniseuran hallintoelin olevansa Jumalan puhekanava maan päällä, johon edelleen Geoffrey Jackson vastaa ensin empien / hakien ja sitten harhaanjohtavasti ja valehdellen.

"Jehovah's Witnesses in Australia: testimony of Geoffrey Jackson" (summary)

- https://www.youtube.com/watch?v=eu6X1YU6YYI

VS.

Tuon hallintoelimen jäsenen oikeusistuimelle valan käsi Raamatulla vannoneena lausuman valheen vastaisesti Vartiotorniseuran dogmiikan todellisuus on seuraava, jopa Jumalan profeettaan rinnastautuen.

Kyse ei ole ainoastaan tuosta rooliväittämästä, vaan jo sen kyseenalaistaminen on kiellettyä ja sanktioihin johtavaa, eli luopiona erottamiseen ja karttamiseen johtavaa.

1) "Aivan kuten suuri rukouksen Kuulija käyttää 'uskollista ja ymmärtäväistä orjaansa' nykyään, hän valtuutti leeviläisen profeetan Jahasielin antamaan koolle olleille Hänen vastauksensa (Matt.24:45)." Vartiotorni 1.5.1998 s.20

2) "Ryhmänä orjaluokka on antanut erinomaisen mallin "seuraamalla jatkuvasti Karitsaa, minne hän meneekin". - - Heidän suustaan ei löydetä mitään opillisia valheita, ja he pysyvät "moitteettomina" eli puhtaina Saatanan maailman tahroista." (Vartiotorni 15. helmikuuta 2009, s. 24)

vs.

"Watchtower's Political Involvement"

- https://www.jwfacts.com/watchtower/politics.php

"Watchtower's United Nations Association"

- https://www.jwfacts.com/watchtower/united-nations-association.php

"Malawi, Mexico, Oath of Allegiance"

- https://www.jwfacts.com/watchtower/malawi-mexico-oath-allegiance.php

3) "Orja saa siis ohjausta Jehovalta. Siksi voimme luottaa täysin siihen raamatulliseen ymmärrykseen ja opastukseen, jota orja meille antaa." (Vartiotorni 15. helmikuuta 2009, s. 24, 25)

vs.

"changed teachings"

- https://jwfacts.com/watchtower/changed-watchtower-teachings.php

4) "Älkäämme koskaan kyseenalaistako sanoin tai teoin Jehovan nykyään käyttämää viestintäkanavaa." (Vartiotorni 15. marraskuuta 2009 s. 14)

*

Ohessa materiaalilainauksineen ja viitelähteineen Vatiotorniseuran harjoittama _kestovalhetelu_ sen suhteen mitä se opetti ja ennusti _edeltä käsin_ vuotta 1914 koskien.

Tässäkin oppi- ja ennusteluhistoriaansa koskevassa asiassa se _valehtee omille jäsenilleenkin_, sillä he eivät ole asianmukaisesti perillä järjestön historiasta ja jota seura koettaa valkopestä valheisiinkin tukeutuen. Sen omat JW.org-sivut eivät mahdollista sen oppihistorian todellisuuteen perehtymistä.

"1914 : Failed Watchtower Prophecy"

- https://www.jwfacts.com/watchtower/failed-1914-predictions.php

*

Yllä olevankin valossa alla olevan täytynee olla joko täysiverisen narsistis-hengellistä skitsofreniaa tai sitten umpirehellisen suoranainen kehoitus erota Vartiotorniseurasta.

"On ilmeistä, että tosi Jumala, joka itse on ”totuuden Jumala” ja joka vihaa valheita, ei katso suopeasti niitä, jotka pitävät kiinni valhetta opettavista järjestöistä."

"Ja haluaisitko sitä paitsi edes kuulua uskontoon, joka ei ole ollut rehellinen sinua kohtaan?" (Nykyinen elämämme 1975, s. 45)

4

135

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Valan käsi Raamatulla vannonut Vartiotorniseuran hallintoelimen jäsen Geoffrey Jackson kiemurtelee, kaartelee ja härskisti harhaanjohtaa ja valehtelee tuomioistuimelle karttamisesta väittäen, että tuon järjestön voi jättää ilman seuraamuksia.

   *

   "Jehovah's Witness Governing Body Member Lies Under Oath"

   "During the 2015 Australian Royal Commission, governing body member Geoffrey Jackson tries to explain that members of Jehovah's Witnesses that become inactive are not shunned and can leave the religion without consequences."

   - https://www.youtube.com/watch?v=MoaNYKkHelg

   vs.

   Piti laittamani avaukseen edellistä koskien mustaa valkoisella järjestön omalla kirjallisuudella osoittaen sen todellinen ja virallinen karttamispolitiikka.

   "Disfellowshipping and Shunning"

   - http://www.jwfacts.com/watchtower/disfellowship-shunning.php

   .

  • Anonyymi

   "Kohdasta 2:12 alkaen tuomari kysyy katsooko Vartiotorniseuran hallintoelin olevansa Jumalan puhekanava maan päällä, johon edelleen Geoffrey Jackson vastaa ensin empien / hakien ja sitten harhaanjohtavasti ja valehdellen."

   Jos Jt-kokouksessa kysytään, että kuka on uskollinen ja ymmärtäväinen orja, ja joku vastaisi siihen samaan tapaan kuin Jackson ARC:n kuulustelussa, niin kirjastoa tulisi, jos edes selviäisi niin vähällä.

   Jehovan todistajien järjestö katsoo, etteivät ulkopuoliset ansaitse totuutta, eivätkä aina sen omat rivijäsenetkään.

  • Anonyymi

   Hallintoelimellä ei ole mitään todisteita asemastaan "uskollisena ja ymmärtäväisenä orjana", ainoastaan oma röyhkeä väitteensä. Myöskään palstan mainosvaltuutetuilta ei saa, useaan kertaan kysyttyäkään, asiallista vastausta siihen, miksi järjestö olisi Jumalan käyttämä ja mitä todisteita on siitä, että sen opetukset ovat Jumalan normien mukaisia. Vedotaan esimerkiksi kysyjän väärään asenteeseen, jos suostutaan vastaamaan ollenkaan. Toisin sanoen tulisi vain uskoa järjestön asemaan ja sanomaan.

   • Anonyymi

    Jehova vihaa valehtelijoita. Lue Ilmestyskirjasta ja vaikkapa Ps.119.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mikäs muutos Marttiinalla nyt tuli

   On niin salaperäknen päivitys et enteileekö muuttoa johkin?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   277
   2418
  2. Martina naimisiin.

   Etsimässä täydellistä hääpukua Roomassa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   259
   1944
  3. Ymmärrän jos tää oli nyt tässä

   Mä mokasin ja toivon sulle pelkkää hyvää.
   Ikävä
   95
   1589
  4. Lapulais poika.

   Onko tämä Lapualais poika jäänyt naisiin, kun hyvin pidellään ei malta lähtiä kotia. Tavataan sanoa. Mitä sitä äiteelle soittelemaan, kun naiset pite
   Lapua
   24
   1353
  5. Hyvää iltaa miehelle

   Mukavalle. Jäi eilen kesken tuo keskustelu.:)
   Ikävä
   175
   1217
  6. Perheen äidin kohtalo surettaa Iisalmessa

   Kolmekymppinen mies käynnisti auton keskellä yötä kotonaan Iisalmessa keskiviikkona 16. marraskuuta. Kyydissä oli samaan ikäluokkaan kuuluva nainen. M
   Iisalmi
   30
   1182
  7. Haluaisin kertoa sulle

   Kuinka paljon susta tykkään. Oisko se paha tilanne?
   Tunteet
   87
   954
  8. Sofia ei tee enää lomareissuja

   Jostain syystä häntä ei enää kiinnosta Dubain ja Espanjan lomat eikä edes Leville vaivaudu. Mitä lie tapahtunut?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   80
   919
  9. En voi edes kirjoittaa siitä.

   Se olis liian lapsellista. Kun on yhteys tosielämän puolella ja selvät sävelet. Älykäs se on, todennäköisesti älykkäämpi kuin kukaan, ketä olen tavann
   Ikävä
   58
   904
  10. Etsin sinua vakavissani

   Täältä tai ihan mistä tahansa. Meillä jäi asioita selvittämättä, ja minun sydän on sanonut painavan sanansa, että meillä jäi juttu pahasti kesken. Syd
   Ikävä
   54
   855
  Aihe