Suomalaisten pelottelu on nyt nostettu infernaaliseen mediapaatokseen

Anonyymi-ap

Viimeisen kuuden kuukauden ajan Me Suomen kansa olemme joutuneet rauhanajan suurimman manipulaation jopa propagandan uhreiksi - meitä ollaan viemässä perinteellisesti vakaan natovastaisen mielipiteemme vastaisesti lännen sotakoneeseen - Natoon |1, joka edellisen kerran osallistui Serbian sotaan |2, johtajanaan Yhdysvallat, joka on myös ainaissotilasjohtaja Natossa.
.
|1 ~ https://www.tiede.fi/keskustelu/22446/ketju/lehdiston_nato_pakkopullaa_kansalaisille -
|2 ~ https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000003871510.html -
.

Meitä ei uhkaa muu kuin kahden suurvallan vastakkainolo rajalla olo meidän itärajalla - jopa 1200 kilometrin matkalta - Kuolasta Kannakselle
Me olemme eläneet ilman mitään sotilaallista uhkaa aina vuodesta 1946 ja se täyden rauhanodotuksen osalta päättyi de facto, kun muutamat poliitikot kansalta ja eduskunnalta salassa allekirjoittivat Nato - Isäntämaa pöytäkirjan |3, joka toi liki vuosittain amerikkalaiset sotavoimat erityisesti Lappiin harjoittelemaan sotaa, rynnäköintejä ja hyökkäyksiä - "puolustautumisen hokemamantralla".
.
|3 ~ https://ilkkaluoma.blogspot.com/2015/02/nato-isantamaa-mou-poytakirja.html -
.

Suomi jos mikä tietää mitä on itä

- venäläisinä, oli se sitten Autonomiaa tsaarin vallan alta, Neuvostoliittoa Talvisodan hyökkäyksenä kuin meidän osallistumisena Saksan kolmannen valtakunnan kanssa Operaatio Barbarossaan vuonna 1941, jolloin teimme raskaan valintavirheen "lännen suunnalta".

Me olemme idän ja lännen vedenjakajalla
[ ~ https://www.tiede.fi/keskustelu/77550/suomen-rooli-idan-ja-lannen-vedenjakajalla - ]

-sanovat natointoiset mitä tahansa; olemme geneettisesti enemmän idästä, olemme monin osin omaksuneet kielemme myös itäiseltä retkeltämme Suomenniemelle |4, saimme kulttuuritartuntoja idästä, mutta myös lännestä, varsinkin mitä idemmäksi mennään Suomessa, sen enemmän jopa itäiset uskonnot vaikuttavat. Ruokakulttuuriakin on niin idästä kuin lännestä.
.
|4 ~ https://www.facebook.com/groups/5749603299 - S.J.E - Suomalaisuuden Juurien Etsijät
.

Vakava kysymys Nato-pohdiskeluun!

Venäjän suurydinsodan esto- ja uhkajärjestelmät sijaitsevat Suomen Lapin lentokentiltä noin 15 minuutin rynnäkkömatkan päässä - siellä ollen Venäjän strategisten ydinsukellusveneiden toinen päätukikohta |5, josta jopa 16 monikärkiydinohjussiiloilla varustetut Borei-veneet partioivat maailman merillä estäen ydinsodan olemassaolonsa voimalla. Tämän amerikkalaiset tietävät erittäin tarkasti, kuin myös toisin päin US-Ohio-luokan sukellusveneiden osalta.
.
|5 ~ https://www.tiede.fi/keskustelu/80280/venajan-sotilaallinen-voima-ja-heikkous -
.

Herkkä tasapainotila on mahdollisesti menetetty - juuri Suomen Lapissa, ja se on meidän paha ongelma oikeana uhkana - Nato/USA' n luomana vaaratilanteena, joka tulisi purkaa, jos haluamme tuon vakaan rauhantilan jatkuvan myös idän osalta.

Näin tämä herkkä tasapainotila on uhattuna, kun US ja Nato toistuvasti sotaharjoittelevat Suomen Lapissa. Tämä on noteerattu Kremlissä erityisen tarkoin, ja se on tuottanut muutoksia Venäjän puolustautumisen strategiaan, jota meillä nato-intoiset kutsuvat uhkaamiseksi, vaikka sen oikea nimitys on varautumista viholliskandidaatin hyökkäykselle.

Nato ja USA on jo Kremlistä nimetty viholliskandidaatiksi, jota 1930-luvulla oli Saksan kolmas valtakunta, joka lopulta ajoi meidät sotiin ---

Me tiedämme jo nykyään paljon jopa Talvisodan Neuvostoliiton hyökkäyksestä maahamme 1939,

.. jonka 105 päiväisen sodan sotilaamme Mannerheimin johdolla suorittivat Isänmaamme pelastamisena, johon vaikutti voimallisesti Saksan johtaja Adolf Hitlerin osallistuminen Talvisodan päättämiseen ilmoittamalla Neuvostoliiton johtajalle Josif Stalinille, että Suomi voidaan jättää rauhaan. Tämän Hitlerin viestin toi Suomelle Saksan Luftwaffe' n Hermann Göringin luottoupseeri Veltjens kertomalla, että tehkää rauha keinolla jos toisella, niin saatte myöhemmin kaiken takaisin korkojen kera. Tietävästi Stalin sai tämänkin tiedon jo korviinsa (?)

Samoin tiedämme jo aiemman presidenttimme Urho Kekkosen noottisuunnitelmat |6 juuri Mainilan laukauksien jälkeen,

.. Urho yritti ulkoministeriössä palvelevan ystävänsä Aaro Pakaslahden avulla lähettää nootin Kremliin, nootissa esitettiin Suomen armeijan vetäytyvän heti 50 kilometrin päähän silloiselta rajalta (katso kartta A) - mutta tuolloinen hallitus, ilmeisesti paljolti ulkoministeri Eljas Erkon vastustuksella torppasi nootin lähettämisen - Stalin odotti muutaman päivän, irstisanoi hyökkäämättömyyssopimuksen ja aloitti Talvisodan.
.
|6 ~ https://journal.fi/tt/article/view/49424/14596 -
.

51

66

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Hyvä ja ajankohtainen otsikko. Tiedän mistä puhut vaikka en kaikkea lukenutkaan.

    • Anonyymi

      Tokihan ollaan tässä pallolla jossakin geopoliittisessa asemassa ja omataan geenit, joita emme ole valinneet.
      Nyt olemme länsimainen demokratia. Diktatuuri onmeille kauhistus. Putin näytti, mihin yksinvaltius pahimmillaan johtaa. Samman kuin Hitlerilläkin. Kansanmurhaan. Toisten väheksymistä ja luokittelemista 'vähävenäläisiksi' tai 'ali-ihmisiksi'.


      Meillä ei ole kiire tulla tuomituiksi lännen agentteina kuolemaan. Nyt tuetaan Ukrainaa ja Venäjälle kukaan ei haluakaan hyöhätä eikä me voitais sitä uhatakaan. Joku moitti vihapuhetta Suomessa, mutta jätti Venäjän toiminnallisen siiviileihin kohdistuvan konkreettisen vihan tuomitsematta. Kummallista.

    • Anonyymi

      II

      Koitti Välirauha, ja jouduimme enemmän tai vähemmän Neuvostoliiton uhkailujen kohteeksi, olimmehan voitokkaasti hävinneet - itsenäisyytemme säilyttäen sodan, jossa mittasuhde oli meille hyvin raskas, vaikka saimme Raatteen tiellä tuhottua suuren Neuvostoliiton divisioonan - jotka olivat miehitetty syystä tai toisesta ukrainalaisilla talvisotimiseen tottumattomilla kokemattomilla sotilailla.

      Koitti aika jolloin teimme raskaat virheet, valmistauduimme hyvissä ajoin Saksan kolmannen valtakunnan ehdotuksesta sotaan ja heille tärkeän Petsamon nikkelin houkuttelemana Wehrmacht' in ja Waffen-SS' n voimiin luottaen. Olimme revanssihenkisiä - halusimme takaisin menetetyt - luovutetut alueet, jopa suurentamalla Suur-Suomi haavein reviirejämme kauemmaksi vanhoilta rajoilta, kuten Jatkosodan hyökkäyksessämme tapahtuikin, jolloin Talvisodan jermujen kuultiin sanovan osapuilleen - "ollaan nyt vieraalla maalla, toisen maalla - tämä ei pääty hyvin". Eikä päättynytkään. Menetimme nikkelit, Suomi-neidon oikean käden ja pahimpana kymmeniä tuhansia sotilaita isänmaan multiin.

      Teimme Jatkosodan osalta raskaan valintavirheen -

      .. olisi ollut muitakin vaihtoehtoja, jotka ovat hyvin oletettuina todisteina Kremlin Stalin-K -arkistoissa, niiden ollen vähän aikaa auki - mutta nyt kiinni.

      On arveltu Suomen täyttäessä 100 vuotta itsenäisyytensä julistuksesta, joka muuten muun muassa Stalinin ja Leninin allekirjoituksin itsenäisyystunnustuksena ensimmäisenä tuotettiin maahamme 4.1.1918. Venäjän presidentti Vladimir Putin lähetti meidän TP Sauli Niinistölle onnittelukirjeen, joka saadun tiedon mukaan sisälsi liitteen historiastamme, ja juuri tuolta Kremlin arkistoista? Onnittelukirje mahdollisine litteineen on julistettu Suomen taholta salaiseksi ... edelleenkö?

      Hyökkäsimme osana Operaatio Barbarossaa 1941 kesällä lunastamaan Göringin vuoden 1940-viestin mukaisia korkoja, menetettyjen maa-alueiden lisäksi -
      .. etenimme paljon kauemmaksi mitä vanha raja olisi edellyttänyt, mutta onneksemme voimiemme vähäisyyden vuoksi ja marsalkka C.G.E. Mannerheimin kaukoviisaudella emme osallistuneet vahvasti Leningradin pommituksiin - osin kyllä piiritykseen - jättäen talvisen jäätien useimmiten rauhaan - se oli kaukoviisautta,

      .. kuten sekin, että juuri Mannerheim suositti J.K. Paasikiven ohella vuoden 1939 syksyn maanvaihtoneuvotteluissa istumaan neuvottelupöydässä niin kauan kuin sopimus syntyy. Emme istuneet, vetäydyimme ja loppu onkin Talvisodan osalta tunnettua historiaa - maa-aluemenetyksineen, jotka olivat huomattavasti suuremmat kuin mitä Stalin olisi neuvottelupöydässä halunnut! Entä tässä nyt besserwisserimäinen jälkiviisaus ... ?

      Tämän päivän nato-valintavirheiden välttämiseksi viisastelemme vielä lisää - miksi emme hyväksyneet Saksan tarjoamaan hyökkäämättömyyssopimusta vuoden 1939 kevään osalta |7 -

      .. näinkö torppasimme tuolla kieltäytymisellä oman mahdollisuuden selvitä Talvisodasta, jonka pohjaa luotiin Molotov-Ribbentrop sopimuksen salaisessa lisäosassa. Ehkä, ja jos jossittelemme kuitenkin, niin Saksan tarjoukseen tarttuminen olisi estänyt Stalinin hyökkäyksen myöhemmin syksyllä, mutta antaneen Saksalle ehkä sopimusten vastaisesti Petsamon nikkelin (kts. Antti Hietalahden - Talvisodan salainen strategia - OTAVA ~ https://www.savonsanomat.fi/paikalliset/3026030 - )
      .
      |7 ~ https://journal.fi/tt/article/view/56114 -

      --

    • Anonyymi

      Ukrainakin olis välttänyt sodan, kun olis antanut vaihtaa hallituksen ja hävittää natsit (kansallismieliset, siis ne, jotka eivät pitäneet kotimaanaan Venäjää)

      Suomikin voi välttää sodan, kun antaa maa-alueet Venäjän turvaksi ja suomenmieliset laitetaan kasvamaan venäläisiksi jonnekin Siperian työleireille.
      Karjalan raiskattu ja autio maa vain siirtyis vähän länteen,

      • Anonyymi

        Ja hyväksynyt Minskin rauhansopimuksen, joka oli vieläpä Ranskan ja Saksan kätilöimä, mutta USA löi luun kurkkuun ja alkoi taistelu- ja hyökkäysaseiden vyöry US:n ylijäämävarastoista Ukrainaan.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Ja hyväksynyt Minskin rauhansopimuksen, joka oli vieläpä Ranskan ja Saksan kätilöimä, mutta USA löi luun kurkkuun ja alkoi taistelu- ja hyökkäysaseiden vyöry US:n ylijäämävarastoista Ukrainaan.

        Toki se vyöry alkoi vasta kun Kalsarinmyrkyttäjän possujunat ensin vyöryivät naapurimaahan.


      • Anonyymi

        Niinpä niin. Ei edes montaa sataa kilometriä tarvitse rajaa siirtää.


    • Anonyymi

      Missä päin Venäjää aloituksen me suomalaiset asuu?

      • Anonyymi

        Ei missään päin. Suomi on tässä, missä me asumme. Ehkä vielä selviämme ilman sotakenttänä olemista, jos turha sotaintoilu loppuisi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei missään päin. Suomi on tässä, missä me asumme. Ehkä vielä selviämme ilman sotakenttänä olemista, jos turha sotaintoilu loppuisi.

        Kannattais ny hurrien ja venäläisten ottaa tappelu, kumpi voittaa, saa Suomen. Kumpikin on "omistanut" tämän läntin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei missään päin. Suomi on tässä, missä me asumme. Ehkä vielä selviämme ilman sotakenttänä olemista, jos turha sotaintoilu loppuisi.

        Laita Putlerillesi sähköpostia että lopettaa sotaintoilunsa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kannattais ny hurrien ja venäläisten ottaa tappelu, kumpi voittaa, saa Suomen. Kumpikin on "omistanut" tämän läntin.

        Molemmat pistää meidät rintamalle eli kumpaa vastaan me sitten taistellaan, tuleeko siitä sisällissota. Voi vattu.


    • Anonyymi

      Media-pelottelu on todellakin ollut massiivista jo pitkään. Surullisinta on, että se uppoaa Suomen kansaan todella järkyttävän helposti. Medialla täytyy olla jokin yhteinen sopimus viime aikaisista toimista. Mutta kuka tätä touhua mahtaa johtaa?
      Media on myös huomannut lopullisesti, kuinka helposti kansa voidaan manipuloida ajattelemaan ja toimimaan miten tahansa. Melko pelottava kehityssuuntaa.

      • Anonyymi

        Ei suomalaisiin putinin propaganda juurikaan uppoa, muutamaa putinatsia lukuunottamatta.


      • Ihme juttu, että tuo kaikki alkoi vasta sitten kun tsaarinne oli ensin hyökännyt Ukrainaan. Siis meidän rajanaapurimme oli hyökännyt unionimme rajanaapuriin.

        Kannattiko?


    • Anonyymi

      Me suomalaiset venäläinen taas kirjoittelee....

      Hohhoijaa, kirjoita nimelläsi ja kuvallasi niin ne on helpompi skipata.

    • Anonyymi

      Vaalit tulossa, niin pelottelu kiihtyy. Ja halutaan unohtaa uniper yms. itse aiheutettu..
      Lietsotaan trensikkäästi tätä sotaa jotta omat ongelmat , itse pilattu talous, enrgiakriisi, turvattomuus, unhoittuisi.
      - tämä on uusi vietnam, etupiiri sota ja nyt näyttäisi, että jatkuu pitkään.
      Venäjä ei halua natoa moskovan porteille.
      Sota Loppuu, vasta kun lännessä rahat uupuu ja busines miehet erkanee lännen ristiretkestä itään. Niin silloin us. vetäytyy. Kuin teki aiemmin vietnamissa, irakista, afganistanista....jne..
      Eu ja us. keskuspankki talous on kuralla, niin hetken aikaa tarvitaan "pelastavaa" kriisiä.
      Mutta vain hetken, että talouspelin velkakupla korjataan. Köyhät maksaa pakolla. Ja elintason pudotuksesta voidaan syyttää Venäjää! KÄTEVÄÄ.

      Vapaata tiedonvälitystä ei enää ole. Nyt vihapuhe ja sodan lietsonta, lännen propaganda ohjaa ihmisiä vihaan.
      Maksetut Nato politrukit puhuu joutavia joka päivä.. Se on jo huvittavaa.

      • Anonyymi

        Meillä suomalasilla on vapaa ja tiedonvälitys.

        Ja niin tulee olemaan jatkossakin vaikka kuinka muuta toivoisitte.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Meillä suomalasilla on vapaa ja tiedonvälitys.

        Ja niin tulee olemaan jatkossakin vaikka kuinka muuta toivoisitte.

        Poistettu yhteisö normien rikkomisesta eli joku päättää mitä mieltä olet.


      • Anonyymi kirjoitti:

        Poistettu yhteisö normien rikkomisesta eli joku päättää mitä mieltä olet.

        Jos on pakko kommentoida, tee se niin että joku muukin kuun sinä ymmärtää mitä Hittoa horiset.


    • Anonyymi

      Miksi Googlen judet kuvaavat Suomen teitä?

      • Anonyymi

        Nenä haistaa rahaa vaiko ystävyydestä.


      • Anonyymi

        Onhan ne pakko kartoittaa valmiiksi ettei turhaan tarvi tankkeroisten metsäteitä huristella. Pääsevät suoralinjaisesti ajamaan selkämerelle saakka.
        On muuten hyvä tieverkko aikanaan tehtykin nimenomaan moista ajatellen.


    • Anonyymi

      Tarkoitatko, että meidän pitäisi unohtaa se, että venäjän armeija murhaa siviilejä Ukrainassa?

    • Anonyymi

      Pelottelun piiriin on nyt tuotu myös ydinaseet!

      • Anonyymi

        Miksi te anolaiset pelkäätte?


    • Anonyymi

      Vkk väki taas pelkäämässä natoa.

    • Anonyymi

      Missä päin Pietaria aloituksen Me Suomen kansa asuu?

    • Anonyymi

      Mene äärioikeistolapsonen jenkkiryssä, äitisi luokse hoitoon.

      • Anonyymi

        Mikä hitto on jenkkiryssä?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mikä hitto on jenkkiryssä?

        HAHAHAHAA jenkkiryssä siinäpä nimitys.


    • Anonyymi

      Suomen kansan suurin, selkein ENEMMISTÖ, EI ole koskaan hyväksynyt, AutokratiaUsan SotaRikosliitto-hanketta, eli se hanke, kuten pörssirikollisten veroparatiisihävittäjähanke, on LAITON.

      • Anonyymi

        Voisit yrittää välillä keksiä uusiakin yhdyssanoja. Nuo alkavat olla jo nähty.


    • Anonyymi

      Mitään KANSANÄÄNESTYSTÄ ei ole järjestetty.

      http://eskoseppanen.puheenvuoro.uusisuomi.fi/235806-suomen-ja-venajan-hyokkaamattomyyssopimus

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17470104/ex-aarioikeistohallitus-oli-laiton-usan-sotarikosliitto-hanke-on-laiton#comment-114962517

      Isot pörssirikolliset, jotka ensin ryöstivät Suomen valtion ja eläkerahastot, vaihtoivat sitten kansalaisuuden AutokratiaUsan kansalaisiksi, ja sieltä käsin jatkoivat lopullista ryöstöretkeään, SotaRikosliitto- ja veroparatiisihävittäjä-hankkeilla, ovat kyseisten isojen ja kohtalokkaiden virheiden takana, suuressa ahneudessaan ja itsekkyydessään.

      https://keskustelu.suomi24.fi/t/17533977/eduskunta-selvitystilaan-isot-talousrikostutkinnat-ministerioihin-tultava

      KorruptioNiinistöBolsonaro / eduskunnan yksipuoluejärjestelmä, kuuluvat tutkintoihin, eikä uhittelemaan, äärimmäiseen köyhyyteen pahoinpidellyille Suomen kansalaisille ek-medioissa.

      • Anonyymi

        Jaksaa ja jaksaa............


    • Kun Ilkka kirjoittaa Antsuna, hän ei sentään käytä lähteenään omia juttujaan. Tyyliään hän ei valitettavasti osaa uudistaa.

    • Anonyymi

      Päätös on laillisesti tehty, siis siitä Natoon hakemisesta.

      Ei siis galluppien, palstahörhöjen aloitusten lukumäärällä laskettuna.

      Normaalissa parlamentaarisessa järjestyksessä. Monet meistä suomalaisita seuraavat ihan tätä valtamediaa. Ja uskovat, kun uutisissa kerrotaan Venäjän vyöryttäneen tankkinsa Ukrainan valtion alueelle kolmesta ilmansuunnasta.

      Jos se olis valetta, olisin siitä äärimmäisen kiitollinen!

    • Anonyymi

      Mihin unohdit koronan? Sieltä se alkoi, joka ikinen päivä, tunnin välein. Miljoona "asiantuntijaa" lässytti mitä lässytti ja saman firman (thl) ämmät ja äijät lässytti, mitä sylki suuhun toi, ihan eri lailla, mutta "kuollaan kaikki". No entä nyt Ukraina vst Venäjä? Voi jumalauta mikä "sotatieteilijöiden" määrä änkyttää milloin mitäkin, tunnin välein, päivästä toiseen. Vedetään talvisodasta alkaen( kas kun ei Nuijasodasta), jos vaikka minkälaista paskaa suoltaen. Täysin unohdettu, että sotatarvikkeetkin oli 1939 jotain muuta, kun 2022. Ja sitten, voi prrrkkele sentään, joku stanan "kirjailija" Oksanen lässyttää omia typeriä aivoituksiaan. Arrrrgggghhhh!
      Ketä enää kiinnostaa? Huorahallituksflla on poterot valmiina koko suvulleen. Harmi on vain se, että alkaa tuo rutsauspuoli saamaan hullut leviämään

    • Anonyymi

      Sota on ennemmin tai myöhemin väistämätöntä.
      On hyvä valmistautua jo muutamaa vuotta aikaisemmin koronan ja ilmasto sekä luontokadon avulla siihen nostamalla veroja ja maksuja.

    • Anonyymi

      Suomi on länsimainen demokratia avaajan ja hänen hengenheimolaistensa kiukuksi.
      Natossa olemme turvassa idän diktaattorin hyökkäyksiltä.

      Se kiukuttaa Kremlin ihannoijia vielä enemmän.

    • Anonyymi

      Ydinaseetkin ovat tuotu suomalaisen pelon piiriin.

      • Anonyymi

        Elä anna anolainen pelollesi valtaa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Elä anna anolainen pelollesi valtaa.

        Joutuuko Suomi Naton taistelu- ja hyökkäysalustaksi itään?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joutuuko Suomi Naton taistelu- ja hyökkäysalustaksi itään?

        Ei joudu.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Joutuuko Suomi Naton taistelu- ja hyökkäysalustaksi itään?

        Ei joudu. Sen sijaan on riski, että joutuu Venäjän hyökkäyksen alustaksi. Sitä riskiä vähentää oleellisesti Suomen liittyminen Natoon, mutta kokonaan sitä riskiä ei saa poistetuksi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei joudu.

        No kyllä joutuu. Katso karttaa ja ymmärrä geopolitiikka. Lyhyttäkin lyhyempi matka leningradiin vai mikä pietsku se nyt on.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ei joudu. Sen sijaan on riski, että joutuu Venäjän hyökkäyksen alustaksi. Sitä riskiä vähentää oleellisesti Suomen liittyminen Natoon, mutta kokonaan sitä riskiä ei saa poistetuksi.

        Et ehkä ole kovin haka ollut maantiedossa?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Et ehkä ole kovin haka ollut maantiedossa?

        Juuri maantietohan se Suomen riski on aina ollutkin. Katsopa vaikka vähän karrttaa, missä Suomi sijaitsee. Periaatteessa maantiedon vuoksi Venäjän on helppo miehittää Suomi ja siirtää hyökkäyssotansa siten Suomen puolelle.

        Onneksi Suomi liittyy Natoon, niin riski pienenee oleellisesti. Se vähentää Venäjän hyökkäyshaluja.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        No kyllä joutuu. Katso karttaa ja ymmärrä geopolitiikka. Lyhyttäkin lyhyempi matka leningradiin vai mikä pietsku se nyt on.

        Niin katsohan karttaa ja yritä ymmärtää. Venäjän hyökkäysjoukoille on hyvät asfalttitiet panssareilleen eikä ole suuria ylittämättömiä vesistöjäkään esteenä. Suomella on vielä sama raideleveyskin Venäjän kanssa, joten sekin lisää

        Onneksi Nato hillitsee Venäjän hyökkäyshaluja.


    • Anonyymi

      Kun Ilkka olet aloittanut propagandan julistamisen omalla nimelläsi, niin voisit jatkaakin sillä. Vai mitä etua uskot saavasi toistamalla samaa pastostasi vielä nimettömänä?

      • Anonyymi

        Kysyvä ei polulta eksy, mitä tarkoitat kommentillasi?


    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5810
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      26
      3687
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      229
      1948
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1782
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      94
      1232
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1187
    7. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      289
      957
    8. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      51
      951
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      76
      889
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      848
    Aihe