Lindströmin teesit, huolehdi omat kulmasi ensin

Anonyymi-ap

Jari VITSI. Asiat koetaan siten, että mikäli Etelä-Kymenlaakso saa jotakin niin se on meiltä [kouvolalaisilta] pois – ja päinvastoin. Ei se Kouvola näin mene. Se päinvastoin, kysy vaikka Toikalta ja Wehringiltä kahdenkesken ettei kuulu Kotkaan asti.. No onhan muitakin bessrwisser specialisteja

8

246

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kuusankoskella asuva Jari Lindström sanoo viihtyvänsä nykyisessä suoja työssään.
   Omana mielipiteenä voin sanoa, että suomalainen politiikka kaipaa Timo Soinia.

   Me suomalaiset emme Lindströmmiä, se kortti ja persut on jo nähty.

  • Anonyymi

   Mitä Jarppa tavoittelee? Luulee taas pääsevänsä päättäjäksi, kun jaksaa haukkua muita luottohenkilöitä ja kehuu virkakoneistoa.
   Ministerinä itki omaa osaamattomuuttaan
   ja jaksamistaan Hesarissa kotimaisemissa. Sanna Marin ei moiseen lankea eivätkä muutkaan ministerit. Sipilän ja Soinin suojatti.

  • Anonyymi

   Minun nyt PIENeläkeläisen painajaisia aiheuttivat Sipilä ja Lindström. 60 v potkut media-alalta, sitten mahtava kiky.. tällä alalla ei todella ollut töitä. Sipilä melko lailla nykyään turpa tukossa, mutta varmasti sulaa KEPUN taustalla, Jartsa HUS EERAA MUUTEN VAAN KOVALLA LIKSALLA.¡!!!!!!!¡!!!!!!!!?¿¿¿?¿???????

  • Anonyymi

   Kaikesta huolimatta... rehellinen mies verraten nykyisiin persuihin

   • Anonyymi

    Tosin kun muistelee Lindströmin historiaa niin voi olla toistakin mieltä. Taisi itsekin aikoinaan ilmoittaa julkisesti vaalien jälkeen että takki kääntyy ja ne puheet millä pääsi eduskuntaan on mennyttä aikaa. Ja näkyihän tuo seuraavissa vaaleissa.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Tosin kun muistelee Lindströmin historiaa niin voi olla toistakin mieltä. Taisi itsekin aikoinaan ilmoittaa julkisesti vaalien jälkeen että takki kääntyy ja ne puheet millä pääsi eduskuntaan on mennyttä aikaa. Ja näkyihän tuo seuraavissa vaaleissa.

    Velat kuitenkin maksettu...?


  • Anonyymi

   Jarppa syötti Soinin tarinaa vuosia muille, kun tuli aika itsensä olla lojaali. Ei kestänyt perse meri- eikä edes sisävettä. Ja ne rohkeat päätökset? Oli niitä vuosia aikaa tehdä, mitä teki kiinalaisten rahavedätyksissä koskien sairaalan kiinteistöä, ei mitään, vaikka paperit lyötiin käsiin. Ja onhan täällä yritetty tehdä päätöksiä, mutta äänestäjät on torppaamassa ne samantien. Kuten säästöt ja kiinteistöt. mikään ei käy, kyllä kymenlaakson yhteistyössä on vain yksi piikki. Kouvola.

   • Anonyymi

    Surkea ja epäluotettava, näillä sanoin voi jarppaa kuvata poliitikkona, lupaili ummet ja lammet vaalipuheissaan mutta mikään ei pitänyt, ei sitten mikään.
    Soinin ja sipilän puudeli jolle sitten miinoitettiin muheva joutovirka , kyllä juha muisti melkein kaikkia uskollisia, paitsi että sampo terho taisi jäädä ihan ilman, kumma kyllä.
    Oikeusministerinä olisi voinut tehdä paljon monenkin asian korjaamiseksi mutta ei, kyvyt ei sitten riittäneet, kai sen niinkin voi kiteyttää.
    Sinisen tulevaisuuden jarppa kuitenkin itselleen sai, sehän se on pääasia, muusta viis.


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. ALFA TV:N Konkurissi katastrofi media-alalle

   ALFA TV:n konkurssi on katastrofi, koska paljon hyviä asiaohjelmia katoaa televisiotarjonnasta ja ALFA:lla ääneen pääsi myös yrittäjiä ja tasapuolises
   Maailman menoa
   592
   1889
  2. Tajuan, että tein virheen

   kun pidin sinua hyvänä, mukavana, vaatimattomana, ymmärtäväisenä, oikeudenmukaisena ja älykkäänä ihmisenä. Sitä mielikuvaa ikävöin, en koskaan oikeaa
   Ikävä
   78
   1475
  3. Martinan jorailut

   Ai että Martina on jäykän näköinen kun hän joraa muiden naisten kanssa botskilla Dubaissa..Ja onpa hänellä hiirenhäntä ponnariksi🙄 Tämä ei ole provo,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   254
   1205
  4. Mulla on ikävä sitä aikaa

   kun säkin olit ihastunut minuun mies. Siltä se silloin alussa tuntui. Sekosin susta täysin ja tuntuu että en pääse irti enää.
   Ikävä
   54
   1190
  5. Sano sano todella

   Onko sinulla Ikävä minua?
   Ikävä
   72
   875
  6. Arvaapa mies

   montako vuotta oon sua ihaillut salaa?
   Ikävä
   71
   826
  7. Miehet hoi!

   Kysymys teille Jos näätte ja tapaatte naisen,joka on mielestänne mukava ja haluaisitte jatkaa vaikka siitä mihin jäitte tai haluatte nähdä tämän nais
   Ikävä
   38
   765
  8. Voiko yksi kohtaaminen

   jäädä pysyvästi mieleen?
   Ikävä
   49
   714
  9. Kerro jotain kaivatustasi

   jotain mitä teille on sattunut keskenään? Ei silmiin katsomista kun sitä on kaikilla. Jotain mistä hän voisi tietää että olet täällä...
   Ikävä
   63
   709
  Aihe