Koska ihminen on luotu

Anonyymi-ap

Raamatullinen Luominen ja Luomisoppi/Kreationismi R.L.L.K.
Markus Hakulinen · 3 pv ·
Nuori ihmiskunta
Evoluutioteorian mukaan nykyihminen (Homo sapiens) kehittyi noin 200 000 vuotta sitten.
"Primitiivinen ihminen" (Homo erectus, pystyihminen) kuitenkin kehittyi jostain apinan kaltaisesta esi-isästä muutama miljoona vuotta sitten. Tiedämme varmasti, että muinaiset ihmiset mukaan luettuina) hautasivat kuolleensa tavaroineen. Tämä on yksi monista todisteista siitä, että he todellakin olivat ihmisiä. Luut hajoavat hyvin hitaasti. Siispä, jos ihmisiä olisi ollut maapallolla 200 000 vuotta, maahan pitäisi olla haudattuina miljardeja ihmisten luurankoja, vaikka populaatio ei olisi ollut edes kovin suuri.
Evoluution alkukoti Afrikassa -teorian mukaan kehityimme pystyihmisistä Afrikassa aikana, jolloin pystyihmisten määrä oli pudonnut noin 10 000 yksilöön. Tällaiseen arvioon nykyihmisen kehitysajasta päädytään, kun jätetään huomiotta se tosiasia, että pienet populaatiot ovat suuressa vaarassa kuolla sukupuuttoon ja että pieniin populaatioihin kerääntyy nopeaan tahtiin geneettisiä vaurioita. Ennen tätä aikaa populaatio olisi kuitenkin ollut suurempi. Kuinka monta varhaista ihmistä olisi elänyt tuon oletetun kuuden miljoonan vuoden aikana siitä lähtien kun meillä oli yhteinen kantamuoto simpanssien kanssa? Jos yhden sukupolven iäksi oletetaan 30 vuotta, heitä olisi helpostikin voinut olla useita miljardeja. Hautalöytöjen määrä ei kuitenkaan ole lähelläkään tarvittavaa lukua, vaikka huomioisimme ainoastaan oletetut 200 000 vuotta siitä, kun nykyihmisen piti ilmestyä Afrikkaan ja Eurooppaan.
Ei ole mitään viitteitä siitä, että näin paljon ihmisiä olisi koskaan kävellyt tällä planeetalla.
Vain muutamia tuhansia luurankoja tai niiden osia on löydetty. Tämä on _yksi_ todiste siitä, että 200 000 vuoden aikaa ei ole koskaan ollutkaan, puhumattakaan sitä edeltävästä kuuden miljoonan vuoden ajasta.
Kirjasta: Syvän ajan petos (Michael J. Oard)


https://www.facebook.com/photo/?fbid=5866015763409876&set=gm.2796242327187200&idorvanity=1171843262960456

7

165

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Jos miettii, että nykyinen fauna on ainoastaan 1% kaikista planeetallamme eläneistä lajeista, loput 99% on kuollut sukupuuttoon aikojen saatossa, niin suoraan määrään katsoen myös eläinten luita tulisi olla miljardeja maastossa, vaan ei ole. Ne ovat hajonneet ja kadonneet aikoja sitten.
   Ja tästä voimme päätellä että...
   ;)

   • Anonyymi

    "Jos miettii, että nykyinen fauna on ainoastaan 1% kaikista planeetallamme eläneistä lajeista..."

    Nykyinen fauna on vielä vähemmän kuin 1 % kaikista lajeista. Lajejahan on nimittäin muitakin kuin faunaa, eli eläinkuntaa. Mutta jos haluat noin miettiä, niin siinähän mietit.

    "loput 99% on kuollut sukupuuttoon aikojen saatossa, niin suoraan määrään katsoen myös eläinten luita tulisi olla miljardeja maastossa, vaan ei ole. Ne ovat hajonneet ja kadonneet aikoja sitten."

    Paitsi ne, jotka eivät ole hajonneet, ja niitä on vaikka kuinka paljoa. Luun säilyminen pitkiä aikoja on epätodennäköisempää kuin sen maatuminen. Ei ole mitään ihmettelemistä siinä, että eliöstöstä ei ole mielivaltaisen kattavaa otantaa tarjolla juuri luina. Monet muut eliöjäänteet, kuten hammaskiille, erilaiset kuoret säilyvät sellaisenaan luita paremmin. Eliöistä on jäänyt myös muita jälkiä kuin fossiileita (fossiilihan siis voi olla pelkkä luu, tai se voi olla re- tai permineralisoitunut luu tai muu eliöjäänne), siis kirjaimellisesti pelkkiä jälkiä (iknofossiileja).

    "Ja tästä voimme päätellä että..."

    Että sinä et tiedä juuri mitään aiheesta josta yrität vääntää jotain heikkoa argumenttia.

    ";)"

    Idiootin tyhjänpäiväinen ivaava hymy ei merkitse mitään.


  • Anonyymi

   Olipas aloitusta täysin tietämätön kirjoitus.

   • Anonyymi

    Vastaus vai aloitus?

    "Ei ole mitään viitteitä siitä, että näin paljon ihmisiä olisi koskaan kävellyt tällä planeetalla."
    Tuo on jo melko paksua (pajunköyttä), jos ei halua tutustua todisteisiin se ei tarkoita ettei niitä ole, simple.

    Jääkaudet, joista viimeisin päättyi 10 - 11 000 v sitten, veivät mennessään paljon materiaa, kuten myös jääkauden lopun tulvat (meriveden nousu).

    "Tiedämme varmasti, että muinaiset ihmiset mukaan luettuina) hautasivat kuolleensa tavaroineen. Tämä on yksi monista todisteista siitä, että he todellakin olivat ihmisiä. "

    Eli?
    Tiedämme myös yhtä varmasti, etteivät hominidit (nykyään nimitys on kai homininit) ennen nykyihmista ja neandertalilaisia haudanneet vainajiaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Vastaus vai aloitus?

    "Ei ole mitään viitteitä siitä, että näin paljon ihmisiä olisi koskaan kävellyt tällä planeetalla."
    Tuo on jo melko paksua (pajunköyttä), jos ei halua tutustua todisteisiin se ei tarkoita ettei niitä ole, simple.

    Jääkaudet, joista viimeisin päättyi 10 - 11 000 v sitten, veivät mennessään paljon materiaa, kuten myös jääkauden lopun tulvat (meriveden nousu).

    "Tiedämme varmasti, että muinaiset ihmiset mukaan luettuina) hautasivat kuolleensa tavaroineen. Tämä on yksi monista todisteista siitä, että he todellakin olivat ihmisiä. "

    Eli?
    Tiedämme myös yhtä varmasti, etteivät hominidit (nykyään nimitys on kai homininit) ennen nykyihmista ja neandertalilaisia haudanneet vainajiaan.

    Koko aloitus on naurettava ja erittäin tietämättömän ihmisen kirjoittama.


  • Anonyymi

   Jos vaikkapa tyrmää kaikki iänmääritysmetodit (argumentilla Ei voi olla totta kun Raamattu sanoo toisin), ei ole suorittanut koskaan juuri mitään arkeologista tai paleontologista kenttätyötä (sopinee kollektiivisesti nuoren maan kreationisteille ryhmänä?), kieltäytyy uskomasta todisteita muista meitä edeltäneistä ihmislajeista, ei "usko" kymmeniin tuhansiin (arvio voi olla alakanttiinkin) hyvin alkeellisten ja hyvin hyvin vanhojen työkalujen sanomaa, ohittaa faktan että lähes kaikki eri aikojen hominidilöydöt on tehty luolista, ja on voitu todeta että ne ovat toisinaan olleet asutettuja tuhansia vuosia löytöjen edustaessa kerroksittain eri aikoja (ja esim työkalut ovat kehittyneet erittäin primitiivisesta hieman kehittyneimmiksi loogisessa skaalassa....jne jne
   Niin joo, mistä niitä todisteita "kuuluisi" löytää jos faktuaaliset eivät 'kelpaa'.
   Pitäisikö luolan seinämässä lukea Kilroy was here 60 000 years ago?
   ;)

   Mahtavaa kirsikanpoimintaa taas kerran sekin hieman epäselväksi jäänyt väite että muinaiset ihmiset todella olivat ihmisiä koska he hautasivat vainajansa, kun päinvastaisesta, eli siitä että monet homininilajit *eivät* haudanneet vainajiaan, on runsaasti todistusaineistoa. Tällaista faktojen käsittelyä kutsutaan myös parhaimmassa tapauksessa täydelliseksi tietämättömyydeksi ja pahimmassa tapauksessa lukijoiden huijaamiseksi.

  • Anonyymi

   "Tiedämme varmasti, että muinaiset ihmiset mukaan luettuina) hautasivat kuolleensa tavaroineen."

   Mitä tarkoitat muinainen?

   Ei todellakaan olla haudattu muuta miljoonaa vuotta ruumiita. Tai edes 200 000 vuotta. Puhutaan alle 40 000 vuodesta tästä rituaalista, ja sekin oli vain osalla käytössä. Ei silloin ollut mitään maailmanlaajuisia tapoja viedä omia rituaaleja eteenpäin. Puhumattakaan koko fossiilisesta prosessista. Luuthan siis eivät säily ajan kanssa ikuisesti.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sinä olit jotain, mitä ei pitänyt olla olemassa

   Hei kaunis, maailmani pysähtyi, vaikka en ollut valmis pysähtymään. Yhtäkkiä, arvaamatta, olit siinä edessäni valmiina riisumaan kaiken. Ja voi armas
   Ikävä
   191
   2975
  2. Rasmus Takaluoma

   Poliisi oli pahoinpidellyt Rasmuksen baarissa julkisesti. Virkaveljet salailevat nyt tapahtuneen julki tuomista. Usko meni poliisiin täysin.
   Kadonneet ihmiset
   11
   2611
  3. Paperittomille täydet Kelan edut! Suomalaiset 1500:- kk palkalla töihin.

   Ohisalo ja vihreet vihaa Suomalaisia , kuinka paperittomalle joka livahtaa jostain vaan Suomeen .annetaan paremmat edut kuin Suomalaiselle?
   Helsinki
   149
   2095
  4. Mies, olen tullut siihen tulokseen

   ..Että tempperamenttini on sinulle liikaa.
   Ikävä
   139
   1255
  5. Sannan "valtiovierailu" nyt

   Sanna pitänyt puheen valtiovierailun aluksi. Toimittajat aivan äimänä, kaikki vittuilee Sannalle ja kyselee mitä vittua se siellä tekee. Joku jopa ott
   Maailman menoa
   404
   1106
  6. Marin myönsi, ei kunnon syytä matkustaa Uutseen-seelantiin ja Australiaan

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b910963d-bfe4-4e77-9ad9-c501b10596d5 Kukaan muu pääministeri suomessa ei ole koskaan tehnyt vastaavaa matkaa. N
   Maailman menoa
   341
   1090
  7. Kyllä minä sen myönnän

   että minua varmasti joskus vtuttaa jos ja kun sinulla on joku, toivottavasti joku hyvä, ettet pilaa elämääsi. Ajattele järkevästi ja rauhoitu joskus
   Ikävä
   46
   1090
  8. Vähän välillä tuntuu kuin jos.

   Sinullakin on ikävä. Voin kyllä olla väärässä. Mistäpä sen tietää.
   Ikävä
   90
   1088
  9. Saavuttamattomalle

   Leikin kotia täällä ja sydän vaeltaa jossain..
   Ikävä
   62
   995
  10. Hyvää yötä

   Mukavimmalle miehelle. Vältän yhtä tiettyä sanaa kun heti sotketaan.
   Ikävä
   99
   754
  Aihe