Olen jo päättänyt!

Anonyymi-ap

Perussuomalaiset tulee ottamaan veret seisauttavan vaalivoiton kevään vaaleissa.
Vihervasemmisto kaikkine hulluuksineen ja oman maan tuhoamisineen jää oppositioon räksyttämään.

Tämä on fakta!

10

72

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Joo, persu pettyy aina.

   • Anonyymi

    Vihervasemmistohan on oppositiossa hallituksessakin koska niillä on kaikki aina ylöasalaisin ja takaperin kuten avioliittohommatkin.


  • Anonyymi

   Lämpimiä, ellei suo rastaan palavia, mutta ei niinkään rakkaudentäyteisiä, mutta lennokkaita tuntemuksia! ”Peto on helakanpunainen…”

   Ulkoa kuului taas jyrinää taivaalta, kuten joka ilta. Ei ei, nyt kyllä kuvitteit väärin. ”Pilvien herra, ei tällä kertaa ajellut siellä vaunuillaan ja heitellyt salamoita.” -Mutta kun pimeäkin oli haalautunut rehellisen taivaan peitoksi kuin kavala röyhkeä miesvihaaja miestuhooja feministi rehellisyyden peitoksi, ei voinut erottaa jyrisijän muotoja, eikä värejä.

   Tuli mieleeni kun lensimme Valko-Venäjän yli ”Misnarodni avialini Ukraini” yhtiön omistamalla vahvarakenteisella Antonov -koneella Helsingistä Kiovaan, inhimillisyyden lämmön ja hyvän kohtelun ilon ja naurun keitaaseen; pahantahtoisuuden, vahingonilon ja ateismin täyttämästä parempien tunteiden erämaasta. ”Maailman onnellisimmaksi” luonnehditusta maasta. -Rakkaasta kotimaastani.

   -Hyvä sillä oli lentää. Olin kuitenkin nauranut koneelle, sillä sen melutaso ja polttoainepäästöt ylittivät EU:ssa sallitut rajat. Mutta niin sitä vaan mentiin. Tosin viimeisiä kertoja ennen kuin koneet tuolla reitillä vaihdettiin. Sattui sitten juuri Venäjän запад (zapad), sotaharjoituksen aikana, että lentokoneen vasemmalta puolelta näimme kun ballistinen ohjus Satan II, hujahti vastasuunnasta ohi. Sanoin vieressä istuvalle, että näitkö sen, että se oli sinivalkoinen… Vieruskaveri, (vai olikohan vierustoveri) sanoi siihen, että oli siinä jonkin verran myös punaista.

   Tuli mieleeni medioissa esitettyjä kuvia Venäjän alas ampuman malesialaiskoneen jäännöksistä. Nyt kun tuotakin tapahtumaa jälkeenpäin ajattelee, että nuo Satan -malliset ohjukset voitiin ja voitaisiin varustaa Sarmat ohjuksen tavoin ydinkärjillä. Se olisi se ”kaikkien väärin tuomitsemisien äiti” ja väärintuomitsemisien klimax. Maria Saharovan, -kaikkien feministien äidin- henkäys?

  • Anonyymi

   Persu luulee aina, persu ei koskaan tiedä. Persut on turha puolue, tyhjän saa pyytämättäkin, ei kannata turhia äänestää.

   • Anonyymi

    Ikävää, mutta persut on vähiten turha puolue. Muut ovat vieläkin turhempia.


   • Anonyymi

    Persut on valintana ojasta allikkoon. Suomessa ei ole hyvää puoluetta jolla olisi kansanedustajia. Persut on sieltä huonoimmasta päästä.


   • Anonyymi

    Demari ei edes luule tietävänsä vaan valehtelee aina


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Persut on valintana ojasta allikkoon. Suomessa ei ole hyvää puoluetta jolla olisi kansanedustajia. Persut on sieltä huonoimmasta päästä.

    Persut on vähän niinku Demareita jolla on terveet arvot


  • Anonyymi

   päärön pääröa kuin häcirräjälwnräjällä, mika joku hufittava sarjakin HBO acvaeuusa acvewnu32

   Fly safe - Fly Drunk.
   I'm Captain and I'm an alcoholic.

  • Anonyymi

   Anon vkk saa vaalivoiton ja kannatus on 0,7% soinin timon korjausliike häviää ja saa 0,5% kannatuksen kristallipuole jysättää järkyttävät 0,3% kannatuksen sinimustien ja suomi ensini puolueiden jääden kumpainenkin 0,2% kannatukssen kyllä ano voittaa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. ALFA TV:N Konkurissi katastrofi media-alalle

   ALFA TV:n konkurssi on katastrofi, koska paljon hyviä asiaohjelmia katoaa televisiotarjonnasta ja ALFA:lla ääneen pääsi myös yrittäjiä ja tasapuolises
   Maailman menoa
   604
   2035
  2. Tajuan, että tein virheen

   kun pidin sinua hyvänä, mukavana, vaatimattomana, ymmärtäväisenä, oikeudenmukaisena ja älykkäänä ihmisenä. Sitä mielikuvaa ikävöin, en koskaan oikeaa
   Ikävä
   82
   1564
  3. Martinan jorailut

   Ai että Martina on jäykän näköinen kun hän joraa muiden naisten kanssa botskilla Dubaissa..Ja onpa hänellä hiirenhäntä ponnariksi🙄 Tämä ei ole provo,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   257
   1287
  4. Mulla on ikävä sitä aikaa

   kun säkin olit ihastunut minuun mies. Siltä se silloin alussa tuntui. Sekosin susta täysin ja tuntuu että en pääse irti enää.
   Ikävä
   54
   1222
  5. Sano sano todella

   Onko sinulla Ikävä minua?
   Ikävä
   78
   933
  6. Arvaapa mies

   montako vuotta oon sua ihaillut salaa?
   Ikävä
   75
   872
  7. Kerro jotain kaivatustasi

   jotain mitä teille on sattunut keskenään? Ei silmiin katsomista kun sitä on kaikilla. Jotain mistä hän voisi tietää että olet täällä...
   Ikävä
   77
   836
  8. Miehet hoi!

   Kysymys teille Jos näätte ja tapaatte naisen,joka on mielestänne mukava ja haluaisitte jatkaa vaikka siitä mihin jäitte tai haluatte nähdä tämän nais
   Ikävä
   38
   805
  9. Voiko yksi kohtaaminen

   jäädä pysyvästi mieleen?
   Ikävä
   49
   733
  Aihe