Helluntailaista Raamatun "oppia" vai mitä sorttia?

Anonyymi-ap

Helluntailaista Raamatun "oppia" vai mitä sorttia?



Kun miehet syyllistävät uskovia naisia "iisebelin hengestä..."?
-----------------------------------------------------------------------------


Jo vuosikausia on ollut näkyvissä sellainen kampanja, jolla uskovia naisia vihaavat miehet leimaavat naisia "Iisebelin hengessä" toimiviksi. Tällaisia naisten syyllistämisen kirjoituksia voi nähdä siellä ja täällä, jossa tietyn asenteen vallassa olevat miehet esiintyvät.

Seuraava kopioitu kommentti löytyy tässä ketjussa, esimerkki.
https://keskustelu.suomi24.fi/t/17607638/seurakunta-vai-quotorjaleiri---naiset-jumalan-asioissa--(-osa-2)
• Anonyymi2022-10-26 19:41:18
• "tuollaiset kommentit on laadittu Iisebelin hengessä..
Määritelmä Iisebelille: Iisebel on paholaisen vertauskuva - paatunut, katumukseen kykenemätön. Hän edustaa viettelevää henkeä, joka toimii maailmassa juuri nyt ja haluaa tuottaa sekaannusta Jumalan huoneeseen. Tämä henki aikoo riistää seurakunnalta kaiken Isälle annettavan pyhän ylistyksen. Se yrittää johtaa uskovia harhaan palvomasta Jumalaa puhtaalla sydämellä!"

Tuo kommentoija on ryhtynyt sen porukan jatkeeksi, jotka vihakirjoituksillaan ovat sättineet ja leimanneet ko. Aloittajaa toistuvasti. Solvausten lista on äärimmäisen laaja ja ruma. Oikeastaan kaikki mahdolliset herjaukset on tuotu? Kymmeniä ja kymmenia likaisia solvauksia? (Mistähän "hengestä" tuollainen uskovaan naiseen (Aloittajaan) tähdätty solvaustulva oikein nousee??)

Ja nyt Aloittajaa leimataan "iisebelin hengessä" olevaksi "viettelijäksi", joka - on -? Eli, kommentoija koettaa TAAS yhtä uutta keinoa, jolla voisi mustata ja tallata? Että Aloittaja nähtäisiin kuin "paholaisen vertauskuvana"? Nyt on palattava ruotuun.

Sanottava on, tässäkin yhteydessä näkyy ko. miesten kyklooppimainen asenne, naisten syyllistäminen. Ikäänkuin Iisebel olisi (muinoin) ollut pahan juuri, ja että nykyäänkin vain NAISET olisivat pahan patteristoa? On siis tarpeen katsoa tarkasti, mitä tämä Iisebel aikoinaan osoittaa? Kuka Iisebel oli? Kuka oli hänen miehensä, ja millainen? Että KUKA se oikastaan "vietteli" Herran kansaa (Israelia) syntiin ja jumalattomuuteen? Iisbel, vai kuningas?

Jotta emme olisi fiktioiden varassa, on tarpeen katsoa faktoja!


1) Langenneet kuninkaan vaimo
______________________________


Iisebel oli jumalattoman Ahab-nimisen Israelin kuninkaan (pakanavaimo). Kun miehet syyllistävät naisia "iisebelin hengestä" he ilmeisen tahallaan koettavat piilottaa ne synnit, joihin kuningas Aahab lankesi! Tässä listaa:

• Hän otti "pakanavaimon", Iisebelin siidonilaisen naisen! ( 1 Kun 16:30)
• Vaikka Herra oli ehdottomasti kieltänyt kansansa miehiä ottamassa pakanavaimoa!
• Hän pysytti alttarina Baalille -epäjumalalle. (1 Kun 16:32-33)
• Asetti toisen epäjumalan (Aseran) aloitti uudelleen epäjumalien palvelun Israelissa.
• Alkoi jumalattomuudessaan vainota Herran profeettaa, Eliaa. ( 1 Kun 17:1)
• Aiheutti jumalattomuuden synnillä yli kolmen (3) vuoden kuivuuden ja nälänhädän maassa! ( 1 Kun 18.luku)
• Syyllistyi syyttömän harkittuun murhaan. ( 1 Kun 21. luku)
• Varasti syyttömän köyhän miehen perinnön ja murhasi hänet. ( 1 Kun 21:19)
• Johdatti Israelin kansan syntiin ja tottelemattomuuteen Herraa vastaan. ( 1 Kun 21:22)
• Antoi pakanavaimon (Iiseblin) ohjata itseään. ( 1 Kun 21:7-9)
• Lähti älyttömään sotaan vastoin Herran profeetta Miikan varoitusta. ( 1 Kun 22:14-17)

aloitus jatkuu...

46

67

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Jatkoa aloitukseen: Helluntailaista Raamatun "oppia" vai mitä sorttia?

      2) Herran antama todistus Ahabista
      -------------------------------------------------

      Raamatun lahjomaton totuus on, että Kuningas Aahab oli se primus-motor, joka kantoi vastuuta kansan jumalattomuudesta ja ekytyksestä. Hän oli kuningas ja käytti kuninkaan valtaa. Väärin.

      Oli raskauttava virhe ottaa vaimoksi siidonilainen Iisebel, pakananainen. Jumalan tuomio ja kuritus oli loogisessa ja adekvaattisessa balanssissa, koskien Aahabia. Olettehan toki lukeneet?

      Tässä listausta: 1 Kun 16:30-33
      • "Ahab, Omrin poika, tuli Israelin kuninkaaksi Aasan, Juudan kuninkaan, kolmantenakymmenentenä kahdeksantena hallitusvuotena. Mutta Ahab, Omrin poika, teki sitä, mikä on pahaa Herran silmissä, enemmän kuin kaikki hänen edeltäjänsä. Ei ollut siinä kylliksi, että hän vaelsi Jerobeamin, Nebatin pojan, synneissä, vaan hän otti myös vaimokseen Iisebelin, siidonilaisten kuninkaan Etbaalin tyttären, ja rupesi palvelemaan Baalia ja kumartamaan sitä.

      • Ja hän pystytti alttarin Baalille Baalin temppeliin, jonka hän oli rakentanut Samariaan. Ahab teki myös aseran. Ja Ahab teki vielä paljon muuta ja vihoitti Herraa, Israelin Jumalaa, enemmän kuin kukaan niistä Israelin kuninkaista, jotka olivat olleet ennen häntä."

      • "Totisesti ei ole ollut ketään, joka olisi niin myynyt itsensä tekemään sitä, mikä on pahaa Herran silmissä, kuin Ahab, kun hänen vaimonsa Iisebel vietteli häntä. Hän teki ylen kauhistavasti, kun lähti seuraamaan kivijumalia, aivan niinkuin amorilaiset tekivät, jotka Herra karkoitti israelilaisten tieltä. " ( 1 Kun 21:25)


      3. Profeetta Elia julisti Jumalan tuomion Aahabille: 1 Kun 21: 17-25
      -------------------------------------------------------------

      • "Nouse ja mene tapaamaan Ahabia, Israelin kuningasta, joka asuu Samariassa. Katso, hän on Naabotin viinitarhassa, jota hän on mennyt ottamaan haltuunsa. Ja puhu hänelle ja sano: 'Näin sanoo Herra: Oletko sinä sekä tappanut että anastanut perinnön?'

      • "Ja puhu sitten hänelle ja sano: 'Näin sanoo Herra: Siinä paikassa, missä koirat nuoleskelivat Naabotin veren, tulevat koirat nuoleskelemaan sinunkin veresi.'"

      • "Ahab sanoi Elialle: "Joko löysit minut, sinä vihamieheni?" Hän vastasi: "Jo löysin. Koska sinä olet myynyt itsesi tekemään sitä, mikä on pahaa Herran silmissä!

      • "-- niin katso, minä annan onnettomuuden kohdata sinua ja lakaisen sinut pois ja hävitän Israelista Ahabin miespuoliset jälkeläiset, kaikki tyynni. Ja minä teen sinun suvullesi niinkuin Jerobeamin, Nebatin pojan, suvulle ja niinkuin Baesan, Ahian pojan, suvulle, koska sinä olet vihoittanut minut ja saattanut Israelin tekemään syntiä."

      • " Myöskin Iisebelistä on Herra puhunut sanoen: Koirat syövät Iisebelin Jisreelin muurin luona. Joka Ahabin jälkeläisistä kuolee kaupungissa, sen koirat syövät, ja joka kuolee kedolle, sen syövät taivaan linnut."

      • " Totisesti ei ole ollut ketään, joka olisi niin myynyt itsensä tekemään sitä, mikä on pahaa Herran silmissä, kuin Ahab, kun hänen vaimonsa Iisebel vietteli häntä. "


      4) Jumalan tuomio ja rangaistus kävi toteen
      ..........................................................................

      Kun Aahab ylimielisesti lähti sotimaan, Jumala toteutti sanansa. Vaikka Aahab koetti piiloutua, tekeytyi tuntemattomaksi ( 1 Kun 22:30). Se ei auttanut. Se ainoa aukkokohta joka Aahabin sotisovassa oli, koitui hänen kuolemakseen. ( 1 Kun 22:34-35, 37-38)

      • "Mutta eräs mies, joka oli jännittänyt jousensa ja ampui umpimähkään, satutti Israelin kuningasta vyöpanssarin ja rintahaarniskan väliin. Niin tämä sanoi vaunujensa ohjaajalle: "Käännä vaunut ja vie minut pois sotarinnasta, sillä minä olen haavoittunut."

      • "Mutta kun taistelu sinä päivänä yltyi yltymistään, jäi kuningas seisomaan vaunuihinsa, päin aramilaisia. Illalla hän kuoli; ja verta oli vuotanut haavasta vaununpohjaan. "

      • " Näin kuoli kuningas, ja hänet vietiin Samariaan; ja kuningas haudattiin Samariaan."

      "Ja kun vaunut huuhdottiin Samarian lammikolla, nuoleskelivat koirat hänen vertansa, ja portot peseytyivät siinä, sen sanan mukaan, jonka Herra oli puhunut."


      (aloitus jatkuu...)

    • Anonyymi

      Jatkoa aloitukseen: Helluntailaista Raamatun "oppia" vai mitä sorttia?

      Yhteenveto: Iisebelin henki ja Aahabin synnit Jumalaa vastaan?
      ----------------------------------------------------------------------------

      Edellä kerrottujen tapausten nojalla nousee kokonaiskuva siitä, mitä tähän Iisebeliin tulee?

      Kun tietyt miehet ovat ottaneet tuon tapaus Iisebelin likaiseksi lyömäaseeksi (uskovia naisia) vastaan, he ovat ilmeisen tahallaan (?) jättäneet pois kuningas Aahabin osuuden? Aahabin synnit?
      Aahabin "hengen"! Oliko Aahab muka "Jumalan hengessä" kun vietteli Jumalan kansaa Baalin ja Aseran, epäjumalien palvontaan? Jokainen normijärkinen osaa vastata!

      Miksi sitten jotkut sortuvat niin pimeään suhteellisuustajun sokeuteen ja puolueellisuuteen, että vain IISEBEL olisi jokin kaiken-pahanjuuri? Kun niin ei ollut.

      Aahabin primääri synti oli, että hän oli TOTTELEMATON Jumalan käskyä vastaan ja otti pakanavaimon! (Hurskaat juutalaiset eivät avioituneet pakanoiden kanssa.) Tästä syntyi sitten paha ongelma? Kyllä. Kyse oli Aahabin synnistä. Hän kapinoi Jumalan säätämystä vastaan. Hän antoi viholliselle ja pahalle ovet auki.

      Toisin sanoen, joku "iisebelin henki" - joka on keksitty lyömäaseeksi naisia vastaan, on "aahabin henki". Hän juuri vietteli kansaa!

      Miksi sitten tietyt, naisia vihaavat miehet sortuvat tuollaiseen? Syynä lienee sama synti, joka näkyy Paratiisissa? Aadam alkoi syyttää vaimoa:
      • " Vaimo jonka annoit olemaan kanssani..." ( 1 Moos 3:12)

      Mutta uskoiko Jumala Aadamin puolistuspuheen? Ei. ( 1 Moos 23:17)

      • " Koska kuulut vaimoasi ja söit puusta josta MINÄ KIELSIN sinua: "älä syö siitä"... niin?

      Niinkuin Aadam syytti vaimoa; naista, niin tämänkin päivän aatamit syyllistävät naisia pahan juuriksi. Niin asia ei ole. Mies oli "tottelematon" - ja se synti oli jopa suurempi, kuin se että käärme petti Eevan. Mies uskoi enemmän vaimoaan kuin Jumalaa!

      Sama syndrooma näkyy siis kuningas Aahabin asiassa.. .

    • Anonyymi

      Vaikuttaa siltä, että ne ovat helluntailaista (?) tai jotakin muuta taustaa, jotka
      kantavat viha-asennetta naisia, uskovia naisia - kohtaan?

      Tässä esimerkkiä:

      "Harhaoppeja on jo julkituotu Yksin Kristus-oppi ja Naiset valtaan-oppi. Nuo molemmat opit ovat Herra Jumalaa vastaan ja ovat syntiä.

      Tuo kommentointi on psykologista manipulointia [ kusetus] , joka on toimintaa, jonka avulla luterilaista Kirkkoraamattua ja Yksin Kristus-oppia ja Naiset valtaan-oppia tuodaan esille ja pyritään aktiivisesti vaikuttamaan toisten toimintaan ja ajatuksiin. tarkoitus on käsitellä, vaikuttaa ihmisiin taitavasti, muuntaa totuuden tietoja omien harhaoppiensa tähden."
      ----------------------------------------------------------
      Eli; ainakin ne vihaavat evlut kirkon tahoa? Ja ovat julistanee kuin jonkun jihadin niitä uskovia (naisia) vastaan, jotka eivät ole samaa mieltä heidän kanssaan?

      Raamatusta siis? Naisten oikeudesta puhua ja käyttää Jumalan antamaa puhumisen lahjaa?

    • Anonyymi

      JK: Huomautusta.

      Aloittajalla (ja muiden vastaavien aloitusten) aloittajalla ei ole MITÄÄN tekemistä joidenkin "oppien" kuten:

      * Yksin Kristus-oppi ja
      * Naiset valtaan-oppi

      Aloittaja ei liputa minkään sorttisten "ihmisoppien" uskonsuuntien ja lahkojen ja kirkkokuntien nimissä!

      Riittää Raamatun Sanan autenttiset opetukset ja Jeesuksen seuraaminen opissa ja elämässä! (Joh 14: 23-24, Joha 10: 27-30)

    • Anonyymi

      Ei tuollainen iisebeli-oppi ole mikään Raamatun sanan mukainen!

    • Anonyymi

      En ole koskaan evlut kirkossa törmännyt sellaiseen, että ihmisiä aletaan syyllistää.
      Mutta kauan sitten kyllä helluntaiherätyksessä näkyi tosi pahaa!! Mutta pahempaan on taidettu mennä? Kilpailu on kova. Pitää saada maksavia jäseniä hellsrk- iin, haukkumalla toisia!

      • Anonyymi

        Siksi haukumme luterilaisia mm vauvanvalelijoiksi ja vedenpalvojksi. On meillä kikat!


    • Anonyymi

      2Kun.9:34-37 Sitten Jeehu meni sisään, söi ja joi. Ja hän sanoi: Korjatkaa se kirottu ja haudatkaa hänet, sillä onhan hän kuninkaan tytär. Mutta kun he menivät hautaamaan häntä, eivät he löytäneet hänestä muuta kuin pääkallon, jalat ja kädet. Ja he tulivat takaisin ja ilmoittivat sen Jeehulle. Niin hän sanoi: Tässä on toteutunut Herran sana, jonka hän puhui palvelijansa tisbeläisen Elian kautta: Jisreelin vainiolla koirat syövät Iisebelin lihan; ja Iisebelin ruumis on oleva niinkuin pellon lanta Jisreelin vainiolla, niin ettei voida sanoa: Tämä on Iisebel.

      • Anonyymi

        2Kun.9:34-37 Sitten Jeehu meni sisään, söi ja joi.

        Viinaa ne joi.


    • Anonyymi

      2Kun.9:37 Biblia (1776) Näin tuli Isebelin raato niinkuin loka kedolla, Jisreelin pellolla, ettei sanoa taidettu: tämä on Isebel.

      • Anonyymi

        Anonyymi
        2022-10-27 16:34:41 >>Näin tuli Isebelin raato niinkuin loka kedolla>>

        tuossa on naisvallan lopputulos ja elämä päättyy raatona lokaan kedolla.


    • Anonyymi

      2Kun.9:35 Biblia. Kuin he menivät pois häntä hautaamaan, niin ei he löytäneet hänestä muuta mitään kuin pääkallon ja jalat ja paljaat kämmenet. 1Kun.22:38-39 Biblia. Mutta kuin vaunut virutettiin Samarian kalalammikossa, nuolivat koirat hänen vertansa, ja portot pesivät, Herran sanan jälkeen, jonka hän puhui. Mitä Ahabista enempi on sanomista, ja kaikista hänen töistänsä, ja huoneesta, jonka hän elephantin luista rakensi, ja kaikista kaupungeista, jotka hän rakensi: eikö ne ole kirjoitetut Israelin kuningasten aikakirjassa?

    • Anonyymi

      Niin juuri. Israelin kuningas Aaham. vaimoineen, jo oli pakana!

    • Anonyymi

      Jumalan varoitus meidänkin ajalle.

      Jumala kyllä maksaa. Palkan. Sekä hyvästä että pahasta...

      • Anonyymi

        Valaiseva aloitus sellaisille, joiden Raamatun tuntemus on huono""


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Valaiseva aloitus sellaisille, joiden Raamatun tuntemus on huono""

        " Valaiseva aloitus sellaisille, joiden Raamatun tuntemus on huono"

        Iisebelin henki vaikuttaa myös sillä tavalla, että se nostaa naisen johtamaan hengellistä työtä tuhoamalla ja syrjäyttämällä ne miehet, joiden kuuluisi johtaa hengellistä työtä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        " Valaiseva aloitus sellaisille, joiden Raamatun tuntemus on huono"

        Iisebelin henki vaikuttaa myös sillä tavalla, että se nostaa naisen johtamaan hengellistä työtä tuhoamalla ja syrjäyttämällä ne miehet, joiden kuuluisi johtaa hengellistä työtä.

        Joo? Ja Aahabin henki - jumalattoman kuninkaan henki, keksii Iisebelistä syyn vainota uskovia Herran naisia!!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        " Valaiseva aloitus sellaisille, joiden Raamatun tuntemus on huono"

        Iisebelin henki vaikuttaa myös sillä tavalla, että se nostaa naisen johtamaan hengellistä työtä tuhoamalla ja syrjäyttämällä ne miehet, joiden kuuluisi johtaa hengellistä työtä.

        Miksi sitten ne miehet eivät johda? Ovatko he Jumalan armeijan käpykaartilaisia?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        " Valaiseva aloitus sellaisille, joiden Raamatun tuntemus on huono"

        Iisebelin henki vaikuttaa myös sillä tavalla, että se nostaa naisen johtamaan hengellistä työtä tuhoamalla ja syrjäyttämällä ne miehet, joiden kuuluisi johtaa hengellistä työtä.

        Miksi sitten oel luuseri? Mikset johda Herran työtä? Oma on mokasi!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        " Valaiseva aloitus sellaisille, joiden Raamatun tuntemus on huono"

        Iisebelin henki vaikuttaa myös sillä tavalla, että se nostaa naisen johtamaan hengellistä työtä tuhoamalla ja syrjäyttämällä ne miehet, joiden kuuluisi johtaa hengellistä työtä.

        Se on juuri tärkeää, ettei niputeta kaikkia (uskoviakaan) naisia, eikä naisia yleensä jonkun pikatuomion mukaan "iiseblin-hengiksi! Varsinkaan kun ei tunneta ihmistä, juuri lainkaan!

        Jeesus varoitti tekemästä tuomioita "silmän näöltä ja korvan kuulolta!

        Mitä Iisebeliin tulee, tämä nainen oli siis Isaelin kuninkaan Aahabin ottama vaimo.
        Raamattu kuvaa häntä, että "hän vietteli" Aahabia. ( 1 Kun 21:25)

        Ongelma oli siis Aahabin ja Iisebelin yhteinen himo. Aahabin vastuu oli toki suurempi, koska hän oli tottelematon Jumalan käskyllä. Pakanavaimot oli kielletty.

        Erittäin rankkaa turmeltuneisuutta Iisebel kaikessa osoittaa! Mutta surkeaa on, että Aahab suostui Iisebelin "tohvelisankariksi"? Luuseriksi, selkärangattomaksi himon orjaksi.

        Suostui kaikkeen Iisebelin ketkuihin! Kuuten Naabalin murhaan! ( 1 Kun 21:5-7)

        Kun Aahab sii oli antanut "pikkusormen pahalle" eikä hallinnut himojaan ja vehkeitään, hän sai katkeran kalkin palkinnoksi. Pahuus otti koko homman haltuun!

        Kyse ei ollut vain Iisebelistä, vaan yhteistoiminnasta.

        Kun Ilmestyskirjan Tyatiran seurakunnassa oli Iisebel- niminen nainen, siinä viitataan juuri Aahabin vaimoon. Seurakunta suosi turmeltunutta profeettaa.

        Kyseessä ei ollut mikään "iisebelin-henki" - vaan silkka haureus, epäjumalien palvonta, johon seurakunnan miehetkin olivat hurahtaneet! Miehet, Iiseblin kanssa.

        Kyseessä oli syntipaketti. Samoine piirteineen kuin muinaisen Aahabin tapaus!


        Miten on nyt?

        Nuo haureuden ja joka lajin perverssien seksististen syntien asiat ovat tätä päivää.
        Seurakunnissa. On insestiä, pettämistä, pedofiliaa, sodoman syntejä. Uskovat (?) miehet katsovat kovaa pornoa netissä, ovat tindereissä?

        Mikä se henki on? Kyllä se ihan se aadamin synnin juuri...

        Joten parannuksen asiaa on paljon!


    • Anonyymi

      >>Riittää Raamatun Sanan autenttiset opetukset ja Jeesuksen seuraaminen opissa ja elämässä! (Joh 14: 23-24, Joha 10: 27-30)>>

      tuossa tuli lisää valhetta ja syntiä. eli harhaoppia jumalasta >>30 Minä ja Isä olemme yhtä.">>

      voi voi..mitä lihallista oppia.

      • Anonyymi

        Ne olivat Jeesuksen itsensä lausumat sana, ei Aloittajan!

        Joten syytöskirjeen voi lähettää Jeesuksella...


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ne olivat Jeesuksen itsensä lausumat sana, ei Aloittajan!

        Joten syytöskirjeen voi lähettää Jeesuksella...

        Anonyymi
        2022-10-28 10:00:44

        2 kpl väärää väitettä on julkitullut

        1. >>Ne olivat Jeesuksen itsensä lausumat sana,>>

        2. >>Joten syytöskirjeen voi lähettää Jeesuksella...>>


        kumpikaan väite ei pidä paikkaansa.


      • Anonyymi

        Jeesus itse sanoi - mitä? Johannes 10:27-30.

        Oletko repinyt irti Raamatustasi Jeesuksen sanat:
        "Minä ja Isä olemme yhtä.

        Jos olet. Et ole Raamatun Jumalan ja Jeesuksen palvelija.

        Oppisi on "lihallista oppia"..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Jeesus itse sanoi - mitä? Johannes 10:27-30.

        Oletko repinyt irti Raamatustasi Jeesuksen sanat:
        "Minä ja Isä olemme yhtä.

        Jos olet. Et ole Raamatun Jumalan ja Jeesuksen palvelija.

        Oppisi on "lihallista oppia"..

        tuo on valhetta eli syntiä.

        koska jeesus ei opettanut kolminaisuusoppia.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        tuo on valhetta eli syntiä.

        koska jeesus ei opettanut kolminaisuusoppia.

        Jeesus opetti Isästä, ja opetti Hengestä! Etkä tosiaan tunne Raamattua, UT:n evankeliumeita? Jeesuksen opetuksia?

        Jeesuksen opetukset eivät olleet eiväktä ole valhetta ja syntiä!
        Tässäkin ovat läsnä
        * Jeesus itse,
        * Isä Jumala ja
        * Pyhä Henki!

        Johannes 14:26-

        " Mutta Puolustaja Pyhä Henki
        jonka Isä on lähettävä minun nimessäni....,
        hän opettaa teille kaikki ja muistuttaa teitä kaikesta mitä minä olen teille sanonut."


        Jos joku koettaa KUMOTA Herramme Jeesuksen itsensä opetuksia, hänessä ei vaikuta Pyhä Henki, vaan -- pahuuden vastustava voima?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        tuo on valhetta eli syntiä.

        koska jeesus ei opettanut kolminaisuusoppia.

        Olet itse harhassa oleva....


    • Anonyymi

      Jeesuksen omia sanoja, Joh 10:26-30

      "Mutta te ette usko, sillä te ette ole minun lampaitani.
      Minun lampaani kuulevat minun ääntäni, ja minä tunnen ne, ja ne seuraavat minua.

      Ja minä annan heille iankaikkisen elämän, ja he eivät ikinä huku, eikä kukaan ryöstä heitä minun kädestäni. Minun Isäni, joka on heidät minulle antanut, on suurempi kaikkia, eikä kukaan voi ryöstää heitä minun Isäni kädestä.
      30 Minä ja Isä olemme yhtä."

      --------------------------

      Jos joku koettaa väittä että nuo Jeesuksen sanat ovat harhaoppia, hän vastaa siitä Jeesuksen ja Jumalan edessä.

      • Anonyymi

        tuo on täysin typerä kommentti.

        Jeesus ei opettanut myöskään kolmiyhteistä jumalaa.

        tuollaisita vääristä epäjumalakommenteista tulee rangaistus aikanaan.


      • Anonyymi

        Anonyymi 28.10.-22 klo 11.32

        tuo kommentti on Iisebelin ja valheen hengestä syntynyt kommenntti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Anonyymi 28.10.-22 klo 11.32

        tuo kommentti on Iisebelin ja valheen hengestä syntynyt kommenntti.

        Edellä kerrottujen tapausten nojalla nousee kokonaiskuva siitä, mitä tähän Iisebeliin tulee?

        Kun tietyt miehet ovat ottaneet tuon tapaus Iisebelin likaiseksi lyömäaseeksi (uskovia naisia) vastaan, he ovat ilmeisen tahallaan (?) jättäneet pois kuningas Aahabin osuuden? Aahabin synnit?

        Aahabin "hengen"! Oliko Aahab muka "Jumalan hengessä" kun vietteli Jumalan kansaa Baalin ja Aseran, epäjumalien palvontaan? Jokainen normijärkinen osaa vastata!

        Miksi sitten jotkut sortuvat niin pimeään suhteellisuustajun sokeuteen ja puolueellisuuteen, että vain IISEBEL olisi jokin kaiken-pahanjuuri? Kun niin ei ollut.

        Aahabin primääri synti oli, että hän oli TOTTELEMATON Jumalan käskyä vastaan ja otti pakanavaimon! (Hurskaat juutalaiset eivät avioituneet pakanoiden kanssa.) Tästä syntyi sitten paha ongelma? Kyllä. Kyse oli Aahabin synnistä. Hän kapinoi Jumalan säätämystä vastaan. Hän antoi viholliselle ja pahalle ovet auki.

        Toisin sanoen, joku "iisebelin henki" - joka on keksitty lyömäaseeksi naisia vastaan, on "aahabin henki". Hän juuri vietteli kansaa!

        Miksi sitten tietyt, naisia vihaavat miehet sortuvat tuollaiseen? Syynä lienee sama synti, joka näkyy Paratiisissa? Aadam alkoi syyttää vaimoa:
        • " Vaimo jonka annoit olemaan kanssani..." ( 1 Moos 3:12)

        Mutta uskoiko Jumala Aadamin puolistuspuheen? Ei. ( 1 Moos 23:17)

        • " Koska kuulut vaimoasi ja söit puusta josta MINÄ KIELSIN sinua: "älä syö siitä"... niin?

        Niinkuin Aadam syytti vaimoa; naista, niin tämänkin päivän aatamit syyllistävät naisia pahan juuriksi. Niin asia ei ole. Mies oli "tottelematon" - ja se synti oli jopa suurempi, kuin se että käärme petti Eevan. Mies uskoi enemmän vaimoaan kuin Jumalaa!

        Sama syndrooma näkyy siis kuningas Aahabin asiassa.. .


        ------ Ja se näkyy täälläkin!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Anonyymi 28.10.-22 klo 11.32

        tuo kommentti on Iisebelin ja valheen hengestä syntynyt kommenntti.

        Vai niin? Sanovat että sinussa on niin paha henki---- että - vai oliko se että niin paha pierun haju pöksyissä, jotta oli tekemässä ilmastosaastetta? Ainakin siis pieru, jollei pahempaa?

        MOT.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Vai niin? Sanovat että sinussa on niin paha henki---- että - vai oliko se että niin paha pierun haju pöksyissä, jotta oli tekemässä ilmastosaastetta? Ainakin siis pieru, jollei pahempaa?

        MOT.

        joo. mene vessan istunnolle... niin helpottaa - myös liian suuressa stressissä....


    • Anonyymi

      Kyllä on todettu. Miehet nostaa tikun nokkaan Iisebelin. Mutta koettavat piilottaa sen, miten hirveä jumalaton kuningas Ahab oki. Aloitus valaisee!!

    • Anonyymi

      Näin se on nähty ja menee!

    • Anonyymi

      Nää tällaiset naisvihaajat nousee yleensä pienistä lahjoista ja yhden-miehen-poteroista. Niillä on traumoja ja komplekseja naisiin, ja ne yrittää pönkittää omaa miehisyyttään. Paikata jotakin alemmuuskompleksia...

      • Anonyymi

        Siis pienistä lahkoista....


    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Mikä on "Iisebelin henki"?
      Se oli muinaisessa horatsussa nimeltä Iisebel vaikuttanut henki.

      Naiset ovat erilaisia. Emme ole "hengeltämme" ihan yhtä ja samaa joukkoa. Jokin tietty yhteinen piirre voi olla mutta esim. seksuaalisuuden kohdalla olemuksemme vaihtelevat melkoisesti.

      Iisebel henkilönä oli kai jonkinlainen viettelijätär. Monet naiset ovat tällaisia, mutta toisaalta naisellisuuteen liittyy enemmänkin nk. siveellisyys, häveliäisyys, itsensä kätkeminen. Myös luontainen äidinvaisto. Suojeluhalu. Näin on kaikilla "naarailla", etenkin eläimillä. Tästä luonnollisesta elämänvaistosta poikkeava, rietas Iisebel ei siis itseasiassa ole aito, terve nainen ollenkaan.

      Esim. koirien kohdalla voi havaita selvän eron uroksen ja naaraan käytöksessä. Kun joku koira tulee tervehtimään itseäni, käytöksestä näen heti kumpi on kyseessä.

      • Anonyymi

        Oikein hyviä ajatuksia!

        Se on juuri tärkeää, ettei niputeta kaikkia (uskoviakaan) naisia, eikä naisia yleensä jonkun pikatuomion mukaan "iiseblin-hengiksi! Varsinkaan kun ei tunneta ihmistä, juuri lainkaan!

        Jeesus varoitti tekemästä tuomioita "silmän näöltä ja korvan kuulolta!

        Mitä Iisebeliin tulee, tämä nainen oli siis Isaelin kuninkaan Aahabin ottama vaimo.
        Raamattu kuvaa häntä, että "hän vietteli" Aahabia. ( 1 Kun 21:25)

        Ongelma oli siis Aahabin ja Iisebelin yhteinen himo. Aahabin vastuu oli toki suurempi, koska hän oli tottelematon Jumalan käskyllä. Pakanavaimot oli kielletty.

        Erittäin rankkaa turmeltuneisuutta Iisebel kaikessa osoittaa! Mutta surkeaa on, että Aahab suostui Iisebelin "tohvelisankariksi"? Luuseriksi, selkärangattomaksi himon orjaksi.

        Suostui kaikkeen Iisebelin ketkuihin! Kuuten Naabalin murhaan! ( 1 Kun 21:5-7)

        Kun Aahab sii oli antanut "pikkusormen pahalle" eikä hallinnut himojaan ja vehkeitään, hän sai katkeran kalkin palkinnoksi. Pahuus otti koko homman haltuun!

        Kyse ei ollut vain Iisebelistä, vaan yhteistoiminnasta.

        Kun Ilmestyskirjan Tyatiran seurakunnassa oli Iisebel- niminen nainen, siinä viitataan juuri Aahabin vaimoon. Seurakunta suosi turmeltunutta profeettaa.

        Kyseessä ei ollut mikään "iisebelin-henki" - vaan silkka haureus, epäjumalien palvonta, johon seurakunnan miehetkin olivat hurahtaneet! Miehet, Iiseblin kanssa.

        Kyseessä oli syntipaketti. Samoine piirteineen kuin muinaisen Aahabin tapaus!


        Miten on nyt?

        Nuo haureuden ja joka lajin perverssien seksististen syntien asiat ovat tätä päivää.
        Seurakunnissa. On insestiä, pettämistä, pedofiliaa, sodoman syntejä. Uskovat (?) miehet katsovat kovaa pornoa netissä, ovat tindereissä?

        Mikä se henki on? Kyllä se ihan se aadamin synnin juuri...

        Joten parannuksen asiaa on paljon!


    • Anonyymi

      "Se oli muinaisessa horatsussa nimeltä Iisebel vaikuttanut henki."

      Joku kirjoitti?

      Ei mikään pelkkä henki, vaan haureuden monipuolinen synti, jossa osallisina olivat miehetkin. Tyatiran seurakunnassa, Ilm 2: 20-23.

      Osa seurakunnasta oli varjeltunut. ( Ilm 2:24-25)

      Kyseessä oli haureuden henki, joka näinä aikoina on niin kukoistuksissaan, että se lienee saastuttanut kirkot ja lahkot mennen tullen!

      Miehet ja naiset?

      Ongelma ei ole jokin historian "iisebeli" vaan jokaisen omassa kropassa asuva seksi.
      Onko se hallinnassa? Vai ei? Onko se sitä, mitä Jeesus opetti?

      "Joka katsoo naista himoiten häntä, on jo sydämessään tehnyt huorin hänen kanssaan" ( Matt 5:27-29)

      Jos Jeesus astuisi kehiin, löytäisikö Hän ainuttakaan miestä, joka pullisteli ja sanoisi: en ole tehnyt huorin..... Ei löytäisi.

    • Anonyymi

      "...helluntailaiset on kovia valehtelemaan, paitsiYlivainio, jonka kokouksen jälkeen parannuin iskiaksesta, papit sanoivat lääkärit eivät anna koskaan sitä anteeksi että parannuit ilman heitä vaativat maalikkopappien kautta lääkäripiikitystä halvaantumisen uhalla helvettiinjoutumisen uhalla että pysyisin lääketieteen piirissä ja yhteiskunnassa teologisessa tiedekunnassa; Minulle riitti Jaroslav Leninin käyttämä ovi, linja-auton pystytanko ja 11 kiitossanaa "surkeimman" muka surkeimman Helsinin lähetysseurakunnan saarnaajan edessä UKK-hallissa muistaakseni 5. 2. 1980 kiitos kuitenkin, ajattelin, että fraaseja, helluntailaisetkin armeijan upseerit, sotilasvalaa ei saa olla koska se ei ole lapsenusko, vaan väkivallan psykologisointi itsemurhaan, eli sotaan asti

      • Anonyymi

        Olipa sekava postaus??


    • Anonyymi

      Jumalan pilkkaa väittää, että Jumala perustaisi uusia kristillisiä seurakuntia sodomasta tavatun miehen toimesta Amerikassa.

    • Anonyymi

      arkijeesus järkijeesus pelastukaa, itsemurhanvälttö on elämämme ensimmäinen askel EINATO vihollinen on aina minäitse, eli ei saa syyttää Venäjää!

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      138
      1945
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1908
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1858
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1640
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1148
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe