Trumpin piti kuulemma aloittaa III-maailmansota

Anonyymi-ap

Näiden anti-trumpettifanaatikkojen mielestä. Noh, miten on, kun se on nyt Bidenin hallitus joka on tuonut maailman ydinsodan partaalle. Yhdysvallat on tehnyt kaikkensa eskaloidakseen tilannetta Ukrainassa, eikä ole yrittänyt diplomatiaa kertaakaan. Nyt Yhdysvallat on päättänyt, että se voi vastata ydinaseilla ei-ydinaseellisiin uhkiin koton ja ulkomailla. Melko hurjaa on meno. Selväähän se on, että Yhdysvallat provosoi sodan Ukrainassa ja nyt vaan kiihdyttää tahtia. Aivan hulluja. Venäjä sen sijana on todennut, että ei käytä ydinaseita Ukrainassa, vain jos sen olemassaoloa itseään uhataan. Venäjällä on asedoktriinina, että se ei suorita ensi-iskua. Jenkeillä taas on ollut aina ennaltaehkäisevän iskun mahdollisuus, jota nyt laajentavat.

https://www.zerohedge.com/markets/stunning-strategy-reversal-pentagon-will-no-longer-rule-out-use-nuclear-weapons-against-non

35

60

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ja jenkit ovat ainoa maa joka on käyttänyt ydinaseita siviilejä vastaan.

      • Anonyymi

        Jos jenkit eivät olisi käyttäneet Japania vastaan ydinaseita, olisi japseja kuollut moninkertainen määrä, kun taistelua Japania vastaan olisi jouduttu jatkamaan saari saarelta.


    • Anonyymi

      Trump tuo rauhan tälle Bidenin aloittamalle sodalle

      • Anonyymi

        Kun Putin aloitti mistään muusta jenkkien osuudesta ei ole näyttöä vain venäjän toimista on ei natseista eikä edes saatanan läsnäoloa vaan kun on Putin!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kun Putin aloitti mistään muusta jenkkien osuudesta ei ole näyttöä vain venäjän toimista on ei natseista eikä edes saatanan läsnäoloa vaan kun on Putin!

        Aijaa. Minä vuonna se aloitti?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Aijaa. Minä vuonna se aloitti?

        Hyökkäyssodan 24.02.2022 Ukrainaan mutta alkoi Krimin valtaamisella tai miehittämisellä 27.02 2014 valheellisin perustein sekin ,,,,


    • USA on hullu tai täysin vähä-älyinen, kun he eivät koskaan saaneet selville EU:n ohjustorjuntajärjestelmää. Suunnitellaan vaan joku aivan mielipuolinen sotatyyppi sillä varauksella, errä jos se ei onnistu niin sitten käytetään ydinpommia. Mutta missä Joe Biden niitä käyttää, kun avaruus on täynnä ohjustorjuntasatelliitteja hänen plansien takia.

    • Anonyymi

      Etkö tollo tajuu et Putin vie mualimaa ysodan partaalle. Tänään Putler puhui maiden itsemääräämisoikeudesta. Paraski puhumaan. Miten sen Ukrainan itsemääräämisoikeuden kanssa?

      Ihan vapaasta tahdostaan Ukraina haluaa NATO:on. Ja sekin on Putlerin oma vika, koska hän uhkaa Ukrainan olemassaoloa. Putlerin takiahan Suomi ja Ruotsikin liittyvät NATO:oon. Suomessa 188 kedustajaa kannatti liittymistä.

      Kyllä Venäjällekin kelpaa mikä maa tahansa kumppaniksi, mm. Iran ja P-Korea. Ei sekään kysy Lännen mielipidettä.

      Putler lähti soitellen sotaan, kardinaalimoka! Syyttää aina Länttä omista virheistään,lol!

      • Anonyymi

        No eikö sun kannattais ostaa pommisuoja?


      • Anonyymi

        Putin se on joka uhkaa koko maailmaa niillä ydinase uhkailuillaan. Miettikää koko maailma vaarassa yhden takia. Eikä tuo oikeuta jo itsepuolustukseen? Jos ei niin saatetaan olla lajina kohta entinen.


    • Anonyymi

      Trump oli diplomatiaa ja rauhaa kannattava presidentti, siksipä USA-eliitti / deep state vihasikin häntä niin paljon. Olihan tuo aika uskomatonta, miten poliittisten vastustajien, FBI:n, CIA:n ja eliitin ohjaileman valtamadian salaliitto pyrki valheillaan kampeamaan Trumpin pois Valkoisesta talosta. Ei ole tainnut Suomenkaan valtamedia tehdä ainoatakaan korjausta Trumpia herjanneisiin valhejuttuihinsa.

      • Anonyymi

        Unohdit tuosta salaliittokouhotuksesta rokotteet ja liskoihmiset.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Unohdit tuosta salaliittokouhotuksesta rokotteet ja liskoihmiset.

        Lueppa vaikka tuosta:

        https://www.theepochtimes.com/new-email-reveals-answer-to-establishments-efforts-to-oust-trump_4815112.html?utm_source=partner&utm_campaign=ZeroHedge&src_src=partner&src_cmp=ZeroHedge

        Ja ennen kuin alat "kouhottaa", niin juttu siis pohjautuu virallisiin lähteisiin.

        Rokotteisiin liittyen, ilmoitusta Pfizerin rokotteen valmistumisestahan tarkoituksella siirrettiin kaksi viikkoa, vuoden 2020 vaalien jälkeiseen aikaan, jottei Trump saisi kunniaa siitä. Trump ei tosin olisi pakottanut rokotetta kenellekään, eikä olisi käyttänyt sitä totalitarismin edistämiseen. Jännä juttu muuten sekin, että 2020 ne ihmiset, jotka ovat nykyisin suurimpia rokotefaneja, vannoivat, että he eivät ikinä ota "Trumpin rokotetta". Kun sitä ei ollut testattu tarpeeksi, se oli vaarallinen, jne.


      • Anonyymi

        Älä jauha jaskaa. Trumppia ei kiinosta mikään muu kuin trump itse. Pelkästään capitolin valtauksen takia kuuluisi vankilaan. Se siihen mellakkaan oli pääsyyllinen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Älä jauha jaskaa. Trumppia ei kiinosta mikään muu kuin trump itse. Pelkästään capitolin valtauksen takia kuuluisi vankilaan. Se siihen mellakkaan oli pääsyyllinen.

        Kyllä on näköjään valtamediat luettu...


      • Anonyymi

        Trump päätyy korkeintaan poseen. Seuraaja sai juuri 90 vuoden tuomion.


    • Mäkin olen kuullut siitä, että Trumpin piti aloittaa 3. maailmansota. Mutta sitä ei aloitettu sen takia, koska minä olin keksinyt täysterveyden 90-luvulla ja sitä Fitnekseen liittyvää täysterveyttä tutkittiin juuri niihin aikoihin. EU:hun kohdistuvat tutkimukset olivat siis kesken. Kehuin sitä, kuinka vähän Trump soti eri puolilla maailmaa ja luulin, ettei Trump olekaan niin sotaisa USA:n presidentti kuin moni muu. Niin ei se ollut sitä.

    • Anonyymi

      turhaan enää viivytellä vaan nyt pitää aloittaa ennakoiva tehokas
      ensi isku noihin idän pahuden kohteisiin, siten päästään vähemmällä

    • Anonyymi

      Trump lupasi Putinille Euroopan ja pitää jenkit sen sodan ulkopuolella, uuno.

      • Anonyymi

        Päinvastoin. Trump varoitti saksalaisia siitä, että ovat liian riippuvaisia venäläisestä energiasta. Hänelle vaan naureskeltiin.


    • Anonyymi

      Suomi24 jatkaa yhä Kremlin sotapropagandan jakamista…

      • Anonyymi

        Joo täällä niitä pyörii paljon tai sitten muutama niin aktiivinen että millä ne jakssa niin paljon? Viinan ja pirin voimalla varmaankin. On nimittäin niin kahjoa juttua. Jos sellaista tulee selvästä päästä niin sitten ovat vielä enemmän sekaisin kuin luulen.


      • Anonyymi

        Kyllä on koomista teidän nasutrollien parkuminen XD Palstoilla ei ole tipan tippaa mitään "kremlin propagandaa", mutta silti te parkujat vain jaksatte sellaisesta parkua. Onko kenties jotain mt-ongelmien itseterapointia menossa?


    • Anonyymi

      Kun Trump valitaan uudelleen jenkkilässä niin he vetäytyvät euroopasta /natosta ja näinollen Ukrainan avustuksesta . Joten koko paska kaatuu EU: meppien syliin .

      • Anonyymi

        Voi lasta. Eikö äiti ole antanut piparia.:D


    • Anonyymi

      USA:n strategiaan kuuluu ajaa Venäjä sisäiseen kaaokseen ja jopa vallankaappaukseen. USA:n märkä uni on saada Venäjän johtoon länsimielistä ainesta, joka avaa ovet USA:lle, jonka jälkeen voidaan alkaa masinoimaan Venäjän pilkkomista useampaan "länsimaahan".

    • Anonyymi

      No Trump ei ehtinyt koska häntä ei enää haluttu presidentiksi. Yritti kyllä vielä aiheuttaa ongelmia jälkikäteen varastamalla valtionsalaisuuksia, mutta jäi siitä kiinni ja joutuu vankilaan.

      Joten vankilasta käsin on vaikea aloittaa mitään sotia. ;)

      • Anonyymi

        Heheh, Trump vankilassa, "liberaalien" märkä päiväuni ikuisesti...


    • Anonyymi

      Aivoton trollaus. Sodan aloitti Venäjä. Ydinaseista on puhunut yksin Venäjä, Venäjä ja Venäjä.

    • Anonyymi

      Suurin osa tämänkin palstan kommentoijista on propagandan uhreja. Tosin uhri-sana voi olla väärä, koska suuri osa imee valheet halukkaasti itseensä. Monen koko elämänkatsomus perustuu valheeseen.
      Nämä ovat niitä Joe Bidenin kannattajia ts. Trumpin vastustajia, jotka innokkaasti vievät maailmaa kohti tuhoa.

      • Anonyymi

        Jep jep. Venäjämielinen/venäjä ei valehtele, he elävät kuin valhe olisi totta.


    • Anonyymi

      Kylmäävä visio vapaalle läntiselle maailmalle: USAn välivaaleissa valitaan tai ei valita MAGA-trumpisteja, jotka eivät hyväksy vaalitulosta, jos se ei miellytä. "Patriootit" vaativat "oikeaa" tulosta väkivallan uhalla, jos omat äänet eivät riitä.

      Se on goodbye demokratialle. Tämähän sopii putinisteille hyvin...

      • Anonyymi

        Ja sieltä tuli taas niin kuin suoraan Hyysäristä...


    • Anonyymi

      Kolmas maailmansota on jo käynnissä. Eskalaatiota odotellessa. Sotiminenhan on kuitenkin ihmiskunnan lempiharrastus. Joten nauttikaa nyt sitten niin maan perusteellisesti.

    • Anonyymi

      Sananvapaus on uhka sananvapaudelle

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      243
      3789
    2. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      27
      2284
    3. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2111
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      90
      2015
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      92
      1685
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      24
      1391
    7. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      8
      1301
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      36
      1287
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      35
      1227
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1218
    Aihe