Trumpin piti kuulemma aloittaa III-maailmansota

Anonyymi-ap

Näiden anti-trumpettifanaatikkojen mielestä. Noh, miten on, kun se on nyt Bidenin hallitus joka on tuonut maailman ydinsodan partaalle. Yhdysvallat on tehnyt kaikkensa eskaloidakseen tilannetta Ukrainassa, eikä ole yrittänyt diplomatiaa kertaakaan. Nyt Yhdysvallat on päättänyt, että se voi vastata ydinaseilla ei-ydinaseellisiin uhkiin koton ja ulkomailla. Melko hurjaa on meno. Selväähän se on, että Yhdysvallat provosoi sodan Ukrainassa ja nyt vaan kiihdyttää tahtia. Aivan hulluja. Venäjä sen sijana on todennut, että ei käytä ydinaseita Ukrainassa, vain jos sen olemassaoloa itseään uhataan. Venäjällä on asedoktriinina, että se ei suorita ensi-iskua. Jenkeillä taas on ollut aina ennaltaehkäisevän iskun mahdollisuus, jota nyt laajentavat.

https://www.zerohedge.com/markets/stunning-strategy-reversal-pentagon-will-no-longer-rule-out-use-nuclear-weapons-against-non

35

131

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ja jenkit ovat ainoa maa joka on käyttänyt ydinaseita siviilejä vastaan.

   • Anonyymi

    Jos jenkit eivät olisi käyttäneet Japania vastaan ydinaseita, olisi japseja kuollut moninkertainen määrä, kun taistelua Japania vastaan olisi jouduttu jatkamaan saari saarelta.


  • Anonyymi

   Trump tuo rauhan tälle Bidenin aloittamalle sodalle

   • Anonyymi

    Kun Putin aloitti mistään muusta jenkkien osuudesta ei ole näyttöä vain venäjän toimista on ei natseista eikä edes saatanan läsnäoloa vaan kun on Putin!


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Kun Putin aloitti mistään muusta jenkkien osuudesta ei ole näyttöä vain venäjän toimista on ei natseista eikä edes saatanan läsnäoloa vaan kun on Putin!

    Aijaa. Minä vuonna se aloitti?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Aijaa. Minä vuonna se aloitti?

    Hyökkäyssodan 24.02.2022 Ukrainaan mutta alkoi Krimin valtaamisella tai miehittämisellä 27.02 2014 valheellisin perustein sekin ,,,,


  • USA on hullu tai täysin vähä-älyinen, kun he eivät koskaan saaneet selville EU:n ohjustorjuntajärjestelmää. Suunnitellaan vaan joku aivan mielipuolinen sotatyyppi sillä varauksella, errä jos se ei onnistu niin sitten käytetään ydinpommia. Mutta missä Joe Biden niitä käyttää, kun avaruus on täynnä ohjustorjuntasatelliitteja hänen plansien takia.

  • Anonyymi

   Etkö tollo tajuu et Putin vie mualimaa ysodan partaalle. Tänään Putler puhui maiden itsemääräämisoikeudesta. Paraski puhumaan. Miten sen Ukrainan itsemääräämisoikeuden kanssa?

   Ihan vapaasta tahdostaan Ukraina haluaa NATO:on. Ja sekin on Putlerin oma vika, koska hän uhkaa Ukrainan olemassaoloa. Putlerin takiahan Suomi ja Ruotsikin liittyvät NATO:oon. Suomessa 188 kedustajaa kannatti liittymistä.

   Kyllä Venäjällekin kelpaa mikä maa tahansa kumppaniksi, mm. Iran ja P-Korea. Ei sekään kysy Lännen mielipidettä.

   Putler lähti soitellen sotaan, kardinaalimoka! Syyttää aina Länttä omista virheistään,lol!

   • Anonyymi

    No eikö sun kannattais ostaa pommisuoja?


   • Anonyymi

    Putin se on joka uhkaa koko maailmaa niillä ydinase uhkailuillaan. Miettikää koko maailma vaarassa yhden takia. Eikä tuo oikeuta jo itsepuolustukseen? Jos ei niin saatetaan olla lajina kohta entinen.


  • Anonyymi

   Trump oli diplomatiaa ja rauhaa kannattava presidentti, siksipä USA-eliitti / deep state vihasikin häntä niin paljon. Olihan tuo aika uskomatonta, miten poliittisten vastustajien, FBI:n, CIA:n ja eliitin ohjaileman valtamadian salaliitto pyrki valheillaan kampeamaan Trumpin pois Valkoisesta talosta. Ei ole tainnut Suomenkaan valtamedia tehdä ainoatakaan korjausta Trumpia herjanneisiin valhejuttuihinsa.

   • Anonyymi

    Unohdit tuosta salaliittokouhotuksesta rokotteet ja liskoihmiset.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Unohdit tuosta salaliittokouhotuksesta rokotteet ja liskoihmiset.

    Lueppa vaikka tuosta:

    https://www.theepochtimes.com/new-email-reveals-answer-to-establishments-efforts-to-oust-trump_4815112.html?utm_source=partner&utm_campaign=ZeroHedge&src_src=partner&src_cmp=ZeroHedge

    Ja ennen kuin alat "kouhottaa", niin juttu siis pohjautuu virallisiin lähteisiin.

    Rokotteisiin liittyen, ilmoitusta Pfizerin rokotteen valmistumisestahan tarkoituksella siirrettiin kaksi viikkoa, vuoden 2020 vaalien jälkeiseen aikaan, jottei Trump saisi kunniaa siitä. Trump ei tosin olisi pakottanut rokotetta kenellekään, eikä olisi käyttänyt sitä totalitarismin edistämiseen. Jännä juttu muuten sekin, että 2020 ne ihmiset, jotka ovat nykyisin suurimpia rokotefaneja, vannoivat, että he eivät ikinä ota "Trumpin rokotetta". Kun sitä ei ollut testattu tarpeeksi, se oli vaarallinen, jne.


   • Anonyymi

    Älä jauha jaskaa. Trumppia ei kiinosta mikään muu kuin trump itse. Pelkästään capitolin valtauksen takia kuuluisi vankilaan. Se siihen mellakkaan oli pääsyyllinen.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Älä jauha jaskaa. Trumppia ei kiinosta mikään muu kuin trump itse. Pelkästään capitolin valtauksen takia kuuluisi vankilaan. Se siihen mellakkaan oli pääsyyllinen.

    Kyllä on näköjään valtamediat luettu...


   • Anonyymi

    Trump päätyy korkeintaan poseen. Seuraaja sai juuri 90 vuoden tuomion.


  • Mäkin olen kuullut siitä, että Trumpin piti aloittaa 3. maailmansota. Mutta sitä ei aloitettu sen takia, koska minä olin keksinyt täysterveyden 90-luvulla ja sitä Fitnekseen liittyvää täysterveyttä tutkittiin juuri niihin aikoihin. EU:hun kohdistuvat tutkimukset olivat siis kesken. Kehuin sitä, kuinka vähän Trump soti eri puolilla maailmaa ja luulin, ettei Trump olekaan niin sotaisa USA:n presidentti kuin moni muu. Niin ei se ollut sitä.

  • Anonyymi

   turhaan enää viivytellä vaan nyt pitää aloittaa ennakoiva tehokas
   ensi isku noihin idän pahuden kohteisiin, siten päästään vähemmällä

  • Anonyymi

   Trump lupasi Putinille Euroopan ja pitää jenkit sen sodan ulkopuolella, uuno.

   • Anonyymi

    Päinvastoin. Trump varoitti saksalaisia siitä, että ovat liian riippuvaisia venäläisestä energiasta. Hänelle vaan naureskeltiin.


  • Anonyymi

   Suomi24 jatkaa yhä Kremlin sotapropagandan jakamista…

   • Anonyymi

    Joo täällä niitä pyörii paljon tai sitten muutama niin aktiivinen että millä ne jakssa niin paljon? Viinan ja pirin voimalla varmaankin. On nimittäin niin kahjoa juttua. Jos sellaista tulee selvästä päästä niin sitten ovat vielä enemmän sekaisin kuin luulen.


   • Anonyymi

    Kyllä on koomista teidän nasutrollien parkuminen XD Palstoilla ei ole tipan tippaa mitään "kremlin propagandaa", mutta silti te parkujat vain jaksatte sellaisesta parkua. Onko kenties jotain mt-ongelmien itseterapointia menossa?


  • Anonyymi

   Kun Trump valitaan uudelleen jenkkilässä niin he vetäytyvät euroopasta /natosta ja näinollen Ukrainan avustuksesta . Joten koko paska kaatuu EU: meppien syliin .

   • Anonyymi

    Voi lasta. Eikö äiti ole antanut piparia.:D


  • Anonyymi

   USA:n strategiaan kuuluu ajaa Venäjä sisäiseen kaaokseen ja jopa vallankaappaukseen. USA:n märkä uni on saada Venäjän johtoon länsimielistä ainesta, joka avaa ovet USA:lle, jonka jälkeen voidaan alkaa masinoimaan Venäjän pilkkomista useampaan "länsimaahan".

  • Anonyymi

   No Trump ei ehtinyt koska häntä ei enää haluttu presidentiksi. Yritti kyllä vielä aiheuttaa ongelmia jälkikäteen varastamalla valtionsalaisuuksia, mutta jäi siitä kiinni ja joutuu vankilaan.

   Joten vankilasta käsin on vaikea aloittaa mitään sotia. ;)

   • Anonyymi

    Heheh, Trump vankilassa, "liberaalien" märkä päiväuni ikuisesti...


  • Anonyymi

   Aivoton trollaus. Sodan aloitti Venäjä. Ydinaseista on puhunut yksin Venäjä, Venäjä ja Venäjä.

  • Anonyymi

   Suurin osa tämänkin palstan kommentoijista on propagandan uhreja. Tosin uhri-sana voi olla väärä, koska suuri osa imee valheet halukkaasti itseensä. Monen koko elämänkatsomus perustuu valheeseen.
   Nämä ovat niitä Joe Bidenin kannattajia ts. Trumpin vastustajia, jotka innokkaasti vievät maailmaa kohti tuhoa.

   • Anonyymi

    Jep jep. Venäjämielinen/venäjä ei valehtele, he elävät kuin valhe olisi totta.


  • Anonyymi

   Kylmäävä visio vapaalle läntiselle maailmalle: USAn välivaaleissa valitaan tai ei valita MAGA-trumpisteja, jotka eivät hyväksy vaalitulosta, jos se ei miellytä. "Patriootit" vaativat "oikeaa" tulosta väkivallan uhalla, jos omat äänet eivät riitä.

   Se on goodbye demokratialle. Tämähän sopii putinisteille hyvin...

   • Anonyymi

    Ja sieltä tuli taas niin kuin suoraan Hyysäristä...


  • Anonyymi

   Kolmas maailmansota on jo käynnissä. Eskalaatiota odotellessa. Sotiminenhan on kuitenkin ihmiskunnan lempiharrastus. Joten nauttikaa nyt sitten niin maan perusteellisesti.

  • Anonyymi

   Sananvapaus on uhka sananvapaudelle

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mikäs muutos Marttiinalla nyt tuli

   On niin salaperäknen päivitys et enteileekö muuttoa johkin?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   241
   1763
  2. Ymmärrän jos tää oli nyt tässä

   Mä mokasin ja toivon sulle pelkkää hyvää.
   Ikävä
   91
   1294
  3. Martina naimisiin.

   Etsimässä täydellistä hääpukua Roomassa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   190
   1270
  4. Hyvää iltaa miehelle

   Mukavalle. Jäi eilen kesken tuo keskustelu.:)
   Ikävä
   167
   1033
  5. Lapulais poika.

   Onko tämä Lapualais poika jäänyt naisiin, kun hyvin pidellään ei malta lähtiä kotia. Tavataan sanoa. Mitä sitä äiteelle soittelemaan, kun naiset pite
   Lapua
   13
   837
  6. Perheen äidin kohtalo surettaa Iisalmessa

   Kolmekymppinen mies käynnisti auton keskellä yötä kotonaan Iisalmessa keskiviikkona 16. marraskuuta. Kyydissä oli samaan ikäluokkaan kuuluva nainen. M
   Iisalmi
   18
   738
  7. En voi edes kirjoittaa siitä.

   Se olis liian lapsellista. Kun on yhteys tosielämän puolella ja selvät sävelet. Älykäs se on, todennäköisesti älykkäämpi kuin kukaan, ketä olen tavann
   Ikävä
   52
   707
  8. Haluaisin kertoa sulle

   Kuinka paljon susta tykkään. Oisko se paha tilanne?
   Tunteet
   48
   665
  9. Sofia ei tee enää lomareissuja

   Jostain syystä häntä ei enää kiinnosta Dubain ja Espanjan lomat eikä edes Leville vaivaudu. Mitä lie tapahtunut?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   59
   606
  Aihe