turhaan on suomi natossa

Anonyymi-ap

Kun Putinilta kysyttiin, mikä sai Moskovan aloittamaan erikoisoperaation, hän sanoi nimenneensä syyt jo monta kertaa aiemmin.

Ensimmäinen on Naton suunnitelmat laajentua Ukrainan kustannuksella;
Toinen on Kiovan kieltäytyminen noudattamasta Minskin sopimuksia.
"Meille kaikki tämä tarkoitti sitä, että meidän oli tehtävä jotain Donbassin kanssa", hän selitti. "Heidän itsenäisyytensä tunnustaminen (Donetskin ja Luhanskin kansantasavallat - toim.) ja yksinkertaisesti jättää heidät kohtalon armoille on yleensä mahdotonta hyväksyä."

Venäjä tiesi, mitä Kiova työskenteli, joten Moskova päätti käynnistää erityisoperaationestääkseen Ukrainan asevoimien toimet Donbassissa, Putin sanoo.

Moskova ei muokannut tätä logiikkaa. Sen saneli verinen valtionvastainen vallankaappaus Ukrainassa vuonna 2014, hän lisäsi.

Moskovalla ei ollut muuta vaihtoehtoa kuin auttaa Donbassin kansaa, Vladimir Putin sanoi Valdain kansainvälisessä keskusteluklubissa pitämässään puheessa.

"Erityisoperaatiolla oli yksi suunnitelma ja yksi tavoite - auttaa Donbassissa asuvia ihmisiä. Tästä me aloitamme", presidentti sanoi.


See more at https://english.pravda.ru/news/world/154612-putin_valdai_speech/

tuossa luin, niin eihän suomes ole tuommoisia yhteyksiä ees

14

108

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   ..tuntuu kyl merkilliselle tuommonen hössötys, natoon että heilahtaa.. joo.. onneksi nämä unkari ja turkki ei ratifioi ja tietäähän niinistökin asian järjettömyyden kun sanoi ettei lakeja muuteta, eli ei hae natoon, vaikka presidenttinä joutuukin sinkoilmemaan ympäriinsä? rivien välissä niin siis "toteaa"..
   nämä jonne nuoret jauhotytöt ja muut taas tajua juuri mistään mitään

   • Anonyymi

    Orban ja Erdogan on Suomen toivot.

    Lähettäkää Unkarin ja Turkin suurlähetystöille viestiä että Suomea ei saa liittää Natoon.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Orban ja Erdogan on Suomen toivot.

    Lähettäkää Unkarin ja Turkin suurlähetystöille viestiä että Suomea ei saa liittää Natoon.

    Olet maanpetturi.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Olet maanpetturi.

    tarkoitatko presidenttiä koska hän vakuutti ettei lakeja muuteta? :)


  • Anonyymi

   Putinin suusta mikä tahansa valhe on yhtä hyvä kuin joku muukin valhe.

   Venäjä hyökkäämällä Ukrainaan rikkoi vuonna 1993 tekmänsä sopimuksen jossa Ukraina rauhaa vastaan luopui Ydinaseistaan.

   Mikäli Ukrainalla olisi ollut Ydinaseet ei Venäjä olisi sinne hyökännyt

  • Anonyymi

   Ristiriitaisen psykopaatin ja narsistin kertomus omasta mahdottomuudestaan. Kun on kaiken rakentanut valheella ja kieroilulle, toisten alistamiselle, ei näe omaa sairasta itseään. Näin toimii paholainen.

  • Anonyymi

   Noin typerät ja huonot valheet kannattaa jättää sinne Venäjän puolelle, täällä noin surkeille valheille vain nauretaan.

   Venäjämielisillä separatisteilla ei ollut mitään aikomusta eikä yritystä noudattaa itse Minskin sopimusta, vaan jatkoivat täysillä venäläisten asejoukkojen tukemaa sotaa, jonka olivat itse aloittaneet.

   Ukraina ei ollut menossa Natoon, koska se ei täytä Naton ehtoja, mikä jo tuolloin täysin selvästi ilmoitettiin. Joten aivan turha valehdella siitä Natosta, kun mitään sellaista ei ollut tapahtumassa.

   Syyt Venäjän hyökkäykselle tiedetään kyllä, ne ovat tulleet esille niin monessa Putlerin eri puheessa, missä tämä haikaili Venäjän imperiumin vanhojen rajojen palauttamisesta. Tyylipuhdas valloitussota, jossa Venäjä halusia vallata koko Ukrainan ja liittää sen Venäjään. Kuten on jo osittain tehnytkin, joten kyseessä on selkeä fakta.

  • Anonyymi

   Putin on luvannut, ettei hyökkää Ukrainaan...! Joten tähän voimme luottaa.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Ukrainassa on ollut sisällissota vuodesta 2014 jota ylläpitäneet ukronatsit lännen rahoituksella. Itä-Ukraina kärsi ja heitä tapettu 8 vuotta ja pyysivät moneen kertaan Venäjää avukseen.

   Viimein Venäjä tuli apuun, eikä lähde ennenkuin ukronatsit lopettavat sotimisen. Ne tosin käyvät WEF:n ja USA:n masinoimaa proxy-sotaa Venäjää vastaan, joten ne eivät lopeta ennenkuin USA:n tavoitteet on saavutettu, eli:

   - romahdutettu Eurooppa (hyvää vauhtia tapahtumassa)
   - romahdutettu Venäjä (Venäjä porskuttaa ja IMF:n mukaan sen kultaan nojaava rupla on maailman vahvin valuutta)

  • Anonyymi

   Yhdysvallat myönsi vahinkohakuisesti suunnitelleensa pitkään sotaa Venäjää vastaan

   Yhdysvallat ja sen liittolaiset ovat syyllistyneet tahalliseen hyökkäyssotaan Venäjää vastaan, jota on suunniteltu pitkään.

   Rand Corporationin yli kolme vuotta sitten julkaisema tutkimus osoittaa kiistattomasti, että Ukrainan sota on itse asiassa ilmentymä laajemmasta tahallisesta vastakkainasettelusta Venäjää vastaan, jolla Yhdysvallat yrittää heikentää ja alistaa Moskovan.

   Naton pääsihteeri Jens Stoltenberg paljasti – luultavasti tahattomasti – Financial Times -lehden mielipidekirjoituksessaan viime kuussa, että Yhdysvaltain johtama sotilasblokki on vuodesta 2014 lähtien aseistanut Ukrainaa jännitteiden lietsomiseksi Venäjän kanssa.

   Ukrainaan pumpattavat Nato-aseet eivät siis ole ”vastaus” Venäjää vastaan ”puolustautumiseen”. Hyökkäävää sotilaallista apua vain nopeutetaan entisen neuvostotasavallan ja Venäjän välittömän läntisen ja historiallisesti läheisen naapurin vuosien provosoivan aseistamisen jälkeen.

   Viime kuussa toinen Naton korkea-arvoinen komentaja, blokin sotilaskomitean puheenjohtaja, amiraali Rob Bauer, myönsi häpeilemättömästi seuraavaa: ”Sen [nykyisen sodan] suunnittelu alkoi vuosia sitten, mutta nyt me toteutamme sitä.”

   On siis kiistatonta, että oikeudelliset perusteet voidaan ja pitääkin esittää. Yhdysvallat ja sen liittolaiset ovat syyllistyneet tahalliseen hyökkäyssotaan Venäjää vastaan, jota on suunniteltu jo pitkään.

   Se ei ole vain korkein sotarikos Nürnbergin periaatteiden mukaan. Se asettaa myös koko maapallon olemassaolon vakavaan vaaraan.

   https://strategic-culture.org/news/2022/10/07/us-in-damning-admission-of-long-planning-war-against-russia/

   • Anonyymi

    Vitsi, toivon niin että olis totta! Nyt näyttää vaan siltä että Venäjä hyökkää ja kansanmurhaa ja NATO ei puutu eikä USA, antaa kyllä aseapua!


  • Anonyymi

   Puuttin on niin typerys jos luulee että muut edelleenkään kuuntelee typerää uhoa joka ei johda mihinkään kuin suurempaan oman yhteiskunnan tuhoon.

  • Anonyymi

   Putin on sankari ja pelastaa Euroopan; ja Venäjä pärjää aina. EU ja NATO eivät ole koko maailma, siellä on n. 6 miljardia muutakin ihmistä.

   Slava Rossija i Putin

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. ALFA TV:N Konkurissi katastrofi media-alalle

   ALFA TV:n konkurssi on katastrofi, koska paljon hyviä asiaohjelmia katoaa televisiotarjonnasta ja ALFA:lla ääneen pääsi myös yrittäjiä ja tasapuolises
   Maailman menoa
   612
   2158
  2. Tajuan, että tein virheen

   kun pidin sinua hyvänä, mukavana, vaatimattomana, ymmärtäväisenä, oikeudenmukaisena ja älykkäänä ihmisenä. Sitä mielikuvaa ikävöin, en koskaan oikeaa
   Ikävä
   84
   1641
  3. Martinan jorailut

   Ai että Martina on jäykän näköinen kun hän joraa muiden naisten kanssa botskilla Dubaissa..Ja onpa hänellä hiirenhäntä ponnariksi🙄 Tämä ei ole provo,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   271
   1378
  4. Mulla on ikävä sitä aikaa

   kun säkin olit ihastunut minuun mies. Siltä se silloin alussa tuntui. Sekosin susta täysin ja tuntuu että en pääse irti enää.
   Ikävä
   54
   1240
  5. Sano sano todella

   Onko sinulla Ikävä minua?
   Ikävä
   78
   952
  6. Kerro jotain kaivatustasi

   jotain mitä teille on sattunut keskenään? Ei silmiin katsomista kun sitä on kaikilla. Jotain mistä hän voisi tietää että olet täällä...
   Ikävä
   83
   931
  7. Arvaapa mies

   montako vuotta oon sua ihaillut salaa?
   Ikävä
   75
   903
  8. Miehet hoi!

   Kysymys teille Jos näätte ja tapaatte naisen,joka on mielestänne mukava ja haluaisitte jatkaa vaikka siitä mihin jäitte tai haluatte nähdä tämän nais
   Ikävä
   39
   853
  9. Voiko yksi kohtaaminen

   jäädä pysyvästi mieleen?
   Ikävä
   55
   779
  Aihe