Mistä Kokoomuksen x-kansanedustaja Pihan yritys takoo miljoonia?

Anonyymi-ap

Kirsi Piha siirtyi Kokoomuksen kansanedustajan pallilta yritysmaailmaan ja perusti muutaman muun kokoomuslaisen kaverin kanssa ajatushautomo Ellun kanat Oy:n.

MUTTA, mistä Pihan ajatushautomo on oikeasti ammentanut miljooniaan? Toiminta kun vaikuttaa samankaltaiselta liirumlaarum-ulostamiselta, kuin oli Kataisen tilaama tulevaisuusselvitys Himaselta.

Olisiko mahdollista, että kokoomuslaisen x-poliitikon yritykseen olisi vuosien saatossa pumpattu Kokoomuksen hallussa olevien Finnveran, Business Finlandin, tai ihan minkä tahansa Kokoomuksen hallussa olevan viranomaistahon toimesta rahaa reippaasti milloin mihinkin keksittyihin nimellisiin projekteihin, joita rahoja ovat jakajat ja saaja keskenään jakaneet?

Vai, onko vieläkin joku niin hölmö ettei tajua miten Katainen osti valtion rahalla kaveriltaan Himaselta tämän kopioimia javähän muokkaamia filosofien tekstejä, joista Himanen sai 700 000 €, minkä rahan juipit jakoivat keskenään?

https://www.finder.fi/Viestint%C3%A4toimisto/Ellun+Kanat+Oy/Helsinki/yhteystiedot/1969266#/

13

111

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Tässä lienee yksi tapaus valtion rahojen kähminnästä Kokoomuksen hyväveljien ja siskojen avulla. Kuka tilasi tämän työn Ellun Kanoilta ja miksi? On selvää, että kansa on maksanut tästäkin liirum-laarum hössön-sössön lapsistrategian sanamuotojen muokkaamisesta paljon. Kyse on kuitenkin ilman Ellun Kanoja tehdystä EU:n ja YK:n määrittelemistä lasten oikeuksista, joita tämä "ajatushautomo" on pyöritellyt hieman erilaisiin sanamuotoihin ja laskuttanut siitä valtiolta "valtaisasta suunnittelutyöstä" lasten hyväksi.

   "Parlamentaarisessa komiteassa valmisteltiin vuoden 2020 aikana Suomen ensimmäinen kansallinen lapsistrategia. Lapsistrategia julkaistiin keväällä 2021. Merkittäviä lapsen oikeuksia koskevia linjauksia sisältävä teksti oli tärkeää saada esitettyä niin, että se iskostuu lukijan kuin lukijan mieleen. Kohderyhmä oli siis käytännössä kaikki suomalaiset. Ellun Kanat toimi asiantuntijatiimin taisteluparina ja laati lapsistrategialle vaikuttavuussuunnitelman, kansalaisille suunnatun materiaalipaketin, visuaalisen ilmeen ja sen useat versioinnit."

   https://ellunkanat.fi/referenssit/vaikuttavuutta-ja-vetoavaa-visuaalisuutta-erilaisille-kohderyhmille/

   • Anonyymi

    Samanlaista touhua taitaa olla tämä kuin sekin, miten Finnveran ja Business Finlandin kokoomuslaiset johtajat jakoivat ne suurimmat 100 000 €:n koronatuet hyvävelirosvoille, minkä jälkeen rahat jaettiin tukien myöntäjien ja saajien kesken. Eräänkin helsinkiläisen lakimiehen kaappifirman, mikä ei ollut toiminut vuosiin, eikä ollut koskaan työllistänyt ainuttakaan ihmistä ja jonka liikevaihto oli ollut vuosia 1000-2000 €, sai koronatukea 100 000 €.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Samanlaista touhua taitaa olla tämä kuin sekin, miten Finnveran ja Business Finlandin kokoomuslaiset johtajat jakoivat ne suurimmat 100 000 €:n koronatuet hyvävelirosvoille, minkä jälkeen rahat jaettiin tukien myöntäjien ja saajien kesken. Eräänkin helsinkiläisen lakimiehen kaappifirman, mikä ei ollut toiminut vuosiin, eikä ollut koskaan työllistänyt ainuttakaan ihmistä ja jonka liikevaihto oli ollut vuosia 1000-2000 €, sai koronatukea 100 000 €.

    kannattaa pistää kioski--- anteeksi baari.. pystyyn, kun koronaa on vielä- ja etenkin 'kulttuuribaari'- sitten voi alkaa mankumaan miljoonatukia?


  • Anonyymi

   Hyvät veljet keskenään junailevat asiat mallilleen. Pitää olla rikas hyvä veli, niin aina natsaa. Suomalainen mafian malli nääs.

  • Anonyymi

   Kuka ostaa vastaamon asiakkaalta jotain palveluita? Täytyy sillä firmalla mennä todella huonosti..

   • Anonyymi

    eikös ne hulluja pitäny olla ne asiakkaat- että ovat ylipäätäs moiseen sekaantuneetkaan.


  • Anonyymi

   Jostain se valtaisa hallituksen vastainen trollauskin vyöryy näillekin palstoille ja someen. Sisältö on Sanna Marinin ulkonäön haukkumisesta täysin puuta heinää oleviin väitteisiin "vihervasemmistolaisesta" politiikasta, muka "kansan mielipiteenä". Niin tyhmää ja alkeellista kuin tuo onkin, niin ei sitä ilmaiseksi tehdä. Jotain kautta raha tekijöille kulkee, sellaista tietä, jota ei haluta paljastaa.

   Siitä ei ole epäilystäkään, etteikö "talousosaajien" puolue käyttäisi siihen veronmaksajien rahoja. Omat rahansa kokoomuslaiset tarvitsevat menestyksensä esittelemiseen toisille kokoomuslaisille.

   • Anonyymi

    kyllä- on täysin puutaheinää ettäkö Sanna ei olisi kaunis.


  • Anonyymi

   Mistä saataisiin totuus komitea joka tutkisi suomen hallinnon kuprut v. 1990 alkaen? Mitä kaikkea sieltä löytyisi mihin valtion rahat ja omaisuus ovat häbinneet?
   Kenen taskua ne ovat lihottaneet.
   Suomen hallitus on suurin rosvojärjestö Suomessa.

  • Anonyymi

   Mitä se meille kuuluu? Me ei olla mitään fasisti kyyliä. Äänestä VKK:ta

  • Anonyymi

   Onko natseja näkynyt, Kirsi Piha?

   • Anonyymi

    niin just. sillä on henki kontollaan


  • Anonyymi

   Piha oli vihervasemmistolainen myyrä Kokoomuksessa.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kaikkea hyvää

   Emme enää tapaa.
   Ikävä
   201
   2304
  2. Haluaisin tutustua suhun

   kunnolla. :) Millaista sun elämä on ollut. Puhua kaikesta maan ja taivaan välillä. Tunnut merkitykselliseltä ihmiseltä elämänpolullani. Aika näyttää..
   Ikävä
   135
   1522
  3. Kumpa tietäisin mies

   Mitä päässäsi liikkuu. Niin tietäisi miten toimia..
   Ikävä
   147
   1319
  4. Zelensky ei halua neuvottelupöytään.

   Lukasenkan ehdotus ei käy. Kokeilisi edes, olisihan se sitten nähty saako keskustelu mitään aikaan. Eikö nyt kannattaisi kokeilla kaikki mahdollinen s
   Maailman menoa
   457
   1081
  5. Voi ei! Selviytyjät-luovuttaja Virpi rehellisenä vaikeasta päätöksestään: "Ei ole pelkoa, että..."

   Voi ei… Olisit nyt Virpi jatkanut kisan loppuun asti! Olisit voinut vaikka voittaa! Lue Virpin perustelut luovuttamiselle: https://www.suomi24.fi/vii
   Tv-sarjat
   32
   853
  6. Paperittomille täydet Kelan edut! Suomalaiset 1500:- kk palkalla töihin.

   Ohisalo ja vihreet vihaa Suomalaisia , kuinka paperittomalle joka livahtaa jostain vaan Suomeen .annetaan paremmat edut kuin Suomalaiselle?
   Helsinki
   147
   817
  7. Sinä olit jotain, mitä ei pitänyt olla olemassa

   Hei kaunis, maailmani pysähtyi, vaikka en ollut valmis pysähtymään. Yhtäkkiä, arvaamatta, olit siinä edessäni valmiina riisumaan kaiken. Ja voi armas
   Ikävä
   80
   773
  8. Työpaikkaromanssit...

   Onko ihan tuhoon tuomittuja juttuja?
   Ikävä
   59
   744
  9. Mies, olen tullut siihen tulokseen

   ..Että tempperamenttini on sinulle liikaa.
   Ikävä
   89
   689
  10. Siihen ei voi vastata

   Mutta luin sen. Erittäin ihana kirjoitus, kiitos 🥺. En omi. Olen tuntenut kauan sitten samalla tavalla. Se on pitkä tarina jota en kirjoita tähän. M
   Ikävä
   37
   688
  Aihe