Loppuisiko Venäjän hyökkäys Ukrainaan, jos Putinille tapahtuisi jotain? Useiden

Anonyymi-ap

tutkimusten mukaan 70-90 % venäläisistä kannattaa sotaa Ukrainaa vastaan, joten olisiko Putinin seuraajalla mitään mahdolisuutta lopettaa sotaa ilman suuria alevalloituksia? Ei todelakaan olisi, vaan hänet vaihdettaisiin välittömästi seuraavaan Kremlin hobittiin luultavasti mikäli mahdollista vielä suurempaan hulluun, jnka tulee näyttää, että täältä pesee ja linkoaa. Venäläiset on kiihotettu sellaiseen sotakiihkoon- ja kiimaan, jota ei laukasie kuin täydellinen tappio. Sen vuoksi vitkuttelu Ukrainan auttamiseski ei tule muuta kuin pitkittämään ja laajentamaan sotaan. Mitä nopeammin venäläiset on ajettu pois Ukrainasta Krim mukaan lukien, sitä nopemmamin on mahdollista edes teoriassa neuvotella rauhasta, josta tulee kuitenkin ainoastaan väliaikainen. Venäjä ei tule lopettamaan aluevalloituksia niin kauaan kuin se on kärsinyt täydellisen tappion.

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Suomessa ei uskalleta tehdä vastaavaa tutkimusta Suomessa asuvien venäläisten kannasta kuinka oikeutettuna he pitävät Venäjän hyökkäyssotaa Ukrainassa.
      Koska tutkimusta ei tehdä meidän on luotettava että Suomessa asuvien venäläisten valta enemmistö kannattaa Venäjän tuhoamissotaa.

      • Tutkittiinhan tuo joskus aiemmin tänä vuonna. Jotain viidesosa Suomen venäläisistä kannatti hyökkäyssotaa. Etsi itse tarkemmat tulokset jos kiinnostaa.


    • Anonyymi

      Eihän suomessa uskalleta tehdä edes natoon liittymis kyselyä.kertoo kuinka sairas ja paska maa tämä nykysin on! Mukamas maailman onnellisin valtio 😄jenkkihapatus paskaa sanon minä.suomen marionetteja ohjataan ihan muualta.

      • Se on erinomaista, että voimme olla varmoja että meitä ei enää ohjailla Moskovasta.

        Johan sitä kestikin. Vuodesta 1944 1980-luvun lopulle.

        Kyllä se Nato-kansanäänestys olisi pidetty, jos sitä olisi kannattanut eduskunnassa joku muukin kuin yksi hormoneilla päänsä pehmittänyt. Katsos kun valitsemamme eduskunta päättää sellaisista.


      • Anonyymi

        Nato kansalaisaloite kasaan ennätysajassa. Sitten olis eduskunta kannatanu Natoa. NATO kannatus 85% olis ollu tyhmää tuhlausta mennä kansanäänestyksen kautta natoon.


    • Uudella johtajalla olisi toki mahdollisuus kertoa kansalleen totuus maan todellisesta tilanteesta ja kyvystä käydä pitkää hyökkäyssotaa. Kansan mieli muuttuisi varmasti. Sinkkiarkkujen virran päättyminenkään ei varmaan yhtään haittaisi.

    • Anonyymi

      Kuka uskaltaa olla Venäjällä muuta mieltä? Pakko olla Putinin kannattaja. Valitsihan Putini itsensä Presitentiksikkin näennäisillä vaaleilla. Jos uskallat olla Venäjällä Putinia vastaan niin...... Venäjällä on korkeita kerrostaloja.

    • Anonyymi

      Fsb on mafia,joka on ottanut venäläiset vangeiksiin ja lypsylehmiksiin.

    • Anonyymi

      Ei Venäjällä pakoteta ketään olemaa jotain mieltä vaan valtaosa kannataa sotaa. Sen sijaan Länsimedia antaa väärän kuvan kasvavasta kapinasta kun, muutama toisin ajattelija pakenaa Länteen. Jos 150 milj. asukkaista on 1,5 milj. toista mieltä nin sekin on vasta 1 % kansasta. Mutta missä ovat tai mistä köytyvät ne 1,5 miljoonaa toisin ajetelijaa? Ei niitä ole kuin Länsi medioissa.

      Venäläiset ovat roitokansa. Koko sen yhteiskunta rakennelma ja järjestelmä perustuu ryöstämiseen. Vahvempi osavaltio ryöstää heikkompaa ja Moskova ja Pietarin venäläiset kaikki. Tällä ei oikein ymmärretä kuinka köyhiä 90 % venäläisistä oikeasti ovat. Ne eivät elä lännen 50-lukua vaan 1920-lukua. Tämän kansan osan mielessä ei ole muuta kuin natsit ja äiti Venäjä, joka antaa leivän murun ja 5 kg kalaa kuolleesta lapsesta.

    • Anonyymi

      Jos tälle kääpiölle jotakin sattuisi, niin hänen kokkinsa jatkaisi isäntänsä jälkiä.

    • Anonyymi

      Vai ei pakoteta olemaan jotain mieltä!!!! no, miksi sitten toisinajatteliat ovat vangittuina, tekee "itsemurhan" , myrkytettään tai jopa putoaa parvekkeelta?? Kyllä varmasti suurin osa Venäläisistä ei ole niin tyhmiä, etteikö he tajua mistä on kyse? Näinollen he tajuavat tilanteen ja mielellään "kannattavat" Putinin touhuja kun heiltä kysytään mielipidettä, mutta mitä he oikeasti ajattelevat?..se onkin toinen juttu!

    • Anonyymi

      Noita kaikki hirmutekoja tapahtuu, mutta miksi? Siksi kun se on ollut maan tapa iät ajat, vuosisadat. Vastustajien eliminointi osoittaa venäläisille voimaa ja rohkeutta. Ko henkilön täytyy olla mahtimies kun voi vapaast tapatta, ryöstää, muuttaa lakeja mieleisekseen ja niin ollen hän on todellinen jumala. Jos oppositio pystyy tekemään a vastaavaa nykyisille vallanpitäjille ja säiäy hengissä, niin mieli kääntyy ja he ovat uusia sankareita. Unohdat, että demokratia on yhtä outo hallinto malli Venäjällä kuin pakkovallan alla eläminen nykysuomalaisille.

    • Anonyymi

      Venäjällä on sama ongelma Putin veljespuolueella kepulla. Rehellisimmät ehdokaat on jo käytetty moneen kertaan ja jäljellä on vain sutkia.

    • Anonyymi

      Hyökkäyssota?
      Mistä huorat puhuvat?

      Länsimafia Ukrainaa on pitänyt pihdeissään, eli kuka sinne on hyökännyt...puhutaan nyt kerrankin asiaa oikeilla nimillä.
      Venäjä toimii vapauttajan roolissa, mitä vastaan fasistit tappelevat kynsin hampain.

    • Anonyymi

      Vain tyhmät putinistit🤯 lähtevät sotimaan Ukrainaan

      "Venäläislehti Meduza kertoo 20-vuotiasta moskovalaisesta varusmiehestä, joka aloitti nälkälakon ja kieltäytyi käyttämästä univormua tai noudattamasta käskyjä. Kaksi viikkoa myöhemmin hänet kotiutettiin ja hän palasi kotiin👍❗️

      Olin ensimmäinen, joka alkoi protestoida. Joten, muut alkoivat katsoa minua ikään kuin ihmetellen, voiko noin todella tehdä. Kaikkia alettiin siten painostamaan. Minuun kohdistettiin uhkailua, muihin väkivaltaa. He hakkasivat yhden kaverin ja lukitsivat hänet yöksi kuumaan kuivaushuoneeseen.

      Viikon Naro-Fominskissa olon jälkeen Gnedovets ja noin 30 muuta varusmiestä, jotka olivat kieltäytyneet palveluksesta, siirrettiin toiseen yksikköön Moskovan alueella. Siellä upseerit painostivat heitä ”lopettamaan kapinan ja aloittamaan palveluksen.

      Lokakuun 19. päivänä Gnedovets kotiutettiin yksiköstä. Odottamatta virallista kuljetusta, hän soitti taksin ja palasi kotiin"👍❗️

      https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/63142508-fbdc-4ad4-b3ce-75d68d41e59a

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      37
      1515
    2. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      6
      1311
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      8
      1247
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      1
      1245
    5. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      41
      1228
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      3
      1225
    7. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      0
      1204
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      1
      1180
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      2
      1160
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      1
      1136
    Aihe