Loppuisiko Venäjän hyökkäys Ukrainaan, jos Putinille tapahtuisi jotain? Useiden

Anonyymi-ap

tutkimusten mukaan 70-90 % venäläisistä kannattaa sotaa Ukrainaa vastaan, joten olisiko Putinin seuraajalla mitään mahdolisuutta lopettaa sotaa ilman suuria alevalloituksia? Ei todelakaan olisi, vaan hänet vaihdettaisiin välittömästi seuraavaan Kremlin hobittiin luultavasti mikäli mahdollista vielä suurempaan hulluun, jnka tulee näyttää, että täältä pesee ja linkoaa. Venäläiset on kiihotettu sellaiseen sotakiihkoon- ja kiimaan, jota ei laukasie kuin täydellinen tappio. Sen vuoksi vitkuttelu Ukrainan auttamiseski ei tule muuta kuin pitkittämään ja laajentamaan sotaan. Mitä nopeammin venäläiset on ajettu pois Ukrainasta Krim mukaan lukien, sitä nopemmamin on mahdollista edes teoriassa neuvotella rauhasta, josta tulee kuitenkin ainoastaan väliaikainen. Venäjä ei tule lopettamaan aluevalloituksia niin kauaan kuin se on kärsinyt täydellisen tappion.

15

127

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Suomessa ei uskalleta tehdä vastaavaa tutkimusta Suomessa asuvien venäläisten kannasta kuinka oikeutettuna he pitävät Venäjän hyökkäyssotaa Ukrainassa.
   Koska tutkimusta ei tehdä meidän on luotettava että Suomessa asuvien venäläisten valta enemmistö kannattaa Venäjän tuhoamissotaa.

   • Tutkittiinhan tuo joskus aiemmin tänä vuonna. Jotain viidesosa Suomen venäläisistä kannatti hyökkäyssotaa. Etsi itse tarkemmat tulokset jos kiinnostaa.


  • Anonyymi

   Eihän suomessa uskalleta tehdä edes natoon liittymis kyselyä.kertoo kuinka sairas ja paska maa tämä nykysin on! Mukamas maailman onnellisin valtio 😄jenkkihapatus paskaa sanon minä.suomen marionetteja ohjataan ihan muualta.

   • Se on erinomaista, että voimme olla varmoja että meitä ei enää ohjailla Moskovasta.

    Johan sitä kestikin. Vuodesta 1944 1980-luvun lopulle.

    Kyllä se Nato-kansanäänestys olisi pidetty, jos sitä olisi kannattanut eduskunnassa joku muukin kuin yksi hormoneilla päänsä pehmittänyt. Katsos kun valitsemamme eduskunta päättää sellaisista.


   • Anonyymi

    Nato kansalaisaloite kasaan ennätysajassa. Sitten olis eduskunta kannatanu Natoa. NATO kannatus 85% olis ollu tyhmää tuhlausta mennä kansanäänestyksen kautta natoon.


  • Uudella johtajalla olisi toki mahdollisuus kertoa kansalleen totuus maan todellisesta tilanteesta ja kyvystä käydä pitkää hyökkäyssotaa. Kansan mieli muuttuisi varmasti. Sinkkiarkkujen virran päättyminenkään ei varmaan yhtään haittaisi.

  • Anonyymi

   Kuka uskaltaa olla Venäjällä muuta mieltä? Pakko olla Putinin kannattaja. Valitsihan Putini itsensä Presitentiksikkin näennäisillä vaaleilla. Jos uskallat olla Venäjällä Putinia vastaan niin...... Venäjällä on korkeita kerrostaloja.

  • Anonyymi

   Fsb on mafia,joka on ottanut venäläiset vangeiksiin ja lypsylehmiksiin.

  • Anonyymi

   Ei Venäjällä pakoteta ketään olemaa jotain mieltä vaan valtaosa kannataa sotaa. Sen sijaan Länsimedia antaa väärän kuvan kasvavasta kapinasta kun, muutama toisin ajattelija pakenaa Länteen. Jos 150 milj. asukkaista on 1,5 milj. toista mieltä nin sekin on vasta 1 % kansasta. Mutta missä ovat tai mistä köytyvät ne 1,5 miljoonaa toisin ajetelijaa? Ei niitä ole kuin Länsi medioissa.

   Venäläiset ovat roitokansa. Koko sen yhteiskunta rakennelma ja järjestelmä perustuu ryöstämiseen. Vahvempi osavaltio ryöstää heikkompaa ja Moskova ja Pietarin venäläiset kaikki. Tällä ei oikein ymmärretä kuinka köyhiä 90 % venäläisistä oikeasti ovat. Ne eivät elä lännen 50-lukua vaan 1920-lukua. Tämän kansan osan mielessä ei ole muuta kuin natsit ja äiti Venäjä, joka antaa leivän murun ja 5 kg kalaa kuolleesta lapsesta.

  • Anonyymi

   Jos tälle kääpiölle jotakin sattuisi, niin hänen kokkinsa jatkaisi isäntänsä jälkiä.

  • Anonyymi

   Vai ei pakoteta olemaan jotain mieltä!!!! no, miksi sitten toisinajatteliat ovat vangittuina, tekee "itsemurhan" , myrkytettään tai jopa putoaa parvekkeelta?? Kyllä varmasti suurin osa Venäläisistä ei ole niin tyhmiä, etteikö he tajua mistä on kyse? Näinollen he tajuavat tilanteen ja mielellään "kannattavat" Putinin touhuja kun heiltä kysytään mielipidettä, mutta mitä he oikeasti ajattelevat?..se onkin toinen juttu!

  • Anonyymi

   Noita kaikki hirmutekoja tapahtuu, mutta miksi? Siksi kun se on ollut maan tapa iät ajat, vuosisadat. Vastustajien eliminointi osoittaa venäläisille voimaa ja rohkeutta. Ko henkilön täytyy olla mahtimies kun voi vapaast tapatta, ryöstää, muuttaa lakeja mieleisekseen ja niin ollen hän on todellinen jumala. Jos oppositio pystyy tekemään a vastaavaa nykyisille vallanpitäjille ja säiäy hengissä, niin mieli kääntyy ja he ovat uusia sankareita. Unohdat, että demokratia on yhtä outo hallinto malli Venäjällä kuin pakkovallan alla eläminen nykysuomalaisille.

  • Anonyymi

   Venäjällä on sama ongelma Putin veljespuolueella kepulla. Rehellisimmät ehdokaat on jo käytetty moneen kertaan ja jäljellä on vain sutkia.

  • Anonyymi

   Hyökkäyssota?
   Mistä huorat puhuvat?

   Länsimafia Ukrainaa on pitänyt pihdeissään, eli kuka sinne on hyökännyt...puhutaan nyt kerrankin asiaa oikeilla nimillä.
   Venäjä toimii vapauttajan roolissa, mitä vastaan fasistit tappelevat kynsin hampain.

  • Anonyymi

   Vain tyhmät putinistit🤯 lähtevät sotimaan Ukrainaan

   "Venäläislehti Meduza kertoo 20-vuotiasta moskovalaisesta varusmiehestä, joka aloitti nälkälakon ja kieltäytyi käyttämästä univormua tai noudattamasta käskyjä. Kaksi viikkoa myöhemmin hänet kotiutettiin ja hän palasi kotiin👍❗️

   Olin ensimmäinen, joka alkoi protestoida. Joten, muut alkoivat katsoa minua ikään kuin ihmetellen, voiko noin todella tehdä. Kaikkia alettiin siten painostamaan. Minuun kohdistettiin uhkailua, muihin väkivaltaa. He hakkasivat yhden kaverin ja lukitsivat hänet yöksi kuumaan kuivaushuoneeseen.

   Viikon Naro-Fominskissa olon jälkeen Gnedovets ja noin 30 muuta varusmiestä, jotka olivat kieltäytyneet palveluksesta, siirrettiin toiseen yksikköön Moskovan alueella. Siellä upseerit painostivat heitä ”lopettamaan kapinan ja aloittamaan palveluksen.

   Lokakuun 19. päivänä Gnedovets kotiutettiin yksiköstä. Odottamatta virallista kuljetusta, hän soitti taksin ja palasi kotiin"👍❗️

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/63142508-fbdc-4ad4-b3ce-75d68d41e59a

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. En kestä enää olla erossa...

   Mitä jos mää vaan tuun ja alan suuteleen sua?
   Ikävä
   130
   1521
  2. Itsenäisyyspäivän korkein kunniamerkki Sanna Marinille

   "Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on jälleen myöntänyt itsenäisyyspäivän kunniamerkit. Kaikki kunniamerkit luovutetaan itsenäisyyspäivänä. Itsen
   Suomen Keskusta
   176
   730
  3. montako eri kirjainta

   kaivattusi etunimessä on? Mun ihanan 4.
   Ikävä
   71
   711
  4. Haluaisin kyllä

   pyytää anteeksi. Sinä et varmaan enää juuri ajattele asiaa. Kuljet ylpeänä eteenpäin. Olit mulle se.
   Ikävä
   33
   618
  5. Hyvää yötä tännekin

   Miehelle tai miehille. Ehkä naisillekin. Erityisesti mukaville sellaisille.
   Ikävä
   95
   533
  6. Mitähän mietit mies

   Jäitkö minua kaipaamaan siitä ajasta kun vielä nähtiin? Nähdäänkö me enää koskaan?
   Ikävä
   60
   526
  7. Sä oot nainen ihan hullu.

   Anna mun rakastaa sua. Anna mun himoita sua! Anna mun tulla sun päällesi ja sano mulle että sä rakastat mua. Mun päivä on muuten ihan pilalla
   Ikävä
   52
   511
  8. Minkä biisin antaisit kaivatullesi?

   Jos voisit antaa kaivatullesi yhden biisin niin mikä se olisi? 🎶
   Ikävä
   35
   468
  9. Tykkäisitpä minusta

   Edes ihmisenä. Kun minä tykkään niin paljon sinusta.
   Ikävä
   21
   458
  Aihe