Kerrankin mediassa kerrotaan totuus: Haitalliset ja turhat leikkaukset aiheuttavat tuhoa valtiolle!

Anonyymi-ap

https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000009166371.html

Harvoin näkee mediassa mitään kritiikkiä Suomalaiselle puheelle että pitää leikata vaikka se olisi valtiontaloudelle haitallista, siis sen lisäksi että aiheutamme turhaa tuskaa kansalaisille!

Muut euroopan unionin maat jo heränneet tähän ja eivät toista virhettä tekemällä haitallisia ja turhia leikkauksia mutta jotenkin Suomessa vain ei vain opita opiksi!

6

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Suomessa oppostitio on ottanut valtionvelalla pelottelun ensi kevään vaalivankkureidensa vetojuhdaksi. Ovat populistisesti laskeneet että keskivertokansalainen uskoo valtionvelan samanlaiseksi kuin tavallisen ihmisen velan pankille. Keskivertopulliainen ei ymmärrä valtion keskuspankkivelan luonnetta eikä sitä mitä tapahtuu jos valtiontalouden äkkinäisillä ylisuurilla leikkauksilla lyödään maan talouteen hätäjarrutus päälle samaan aikaan kun taantuma tai lama iskee. Kuten artikkelissa sanotaan niin ruokajonot tulevat olemaan massiviset jos seuraava hallitus toteuttaa sen. Rikkain kymmenys toki rikastuu tähtitieteellisesti lisää silloinkin ja se niillä onkin koko homman tarkoitus.

  • Anonyymi

   Täyttä asiaa.

  • Anonyymi

   Juomarin talous vaatii muistikortin.
   -digidolbyC-

  • Anonyymi

   PS ja kok on juurikin luvanneet hallitukseen päästyään leikata kansalaisilta enemmän kuin koskaan ennen, jopa sipilän leikkaulistat ja kikyt kalpenee. Samalla ne aikovat kuitenkin keventää kaikkein suurituloisimpien verotusta miljardilla, joka siis otetaan uutta velkaa.

   • Anonyymi

    Vuosisadan leikkaukset kansalta tulee jos Kok ja jopa Ps hallituksessa!


  • Anonyymi

   Noin se on tiettyyn pisteeseen asti ja se piste alkaa suomen kohdalla olla lähellä. Lopulta siitä velasta on ememmän haittaa mm korkomenoja joita joudutaan paikkaamaan entistä suuremmalla velalla. Ei tarvitse olla rakettitiedemies tajutakseen mikä on lopputulos.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kaikkea hyvää

   Emme enää tapaa.
   Ikävä
   201
   2263
  2. Haluaisin tutustua suhun

   kunnolla. :) Millaista sun elämä on ollut. Puhua kaikesta maan ja taivaan välillä. Tunnut merkitykselliseltä ihmiseltä elämänpolullani. Aika näyttää..
   Ikävä
   131
   1477
  3. Kumpa tietäisin mies

   Mitä päässäsi liikkuu. Niin tietäisi miten toimia..
   Ikävä
   142
   1296
  4. Zelensky ei halua neuvottelupöytään.

   Lukasenkan ehdotus ei käy. Kokeilisi edes, olisihan se sitten nähty saako keskustelu mitään aikaan. Eikö nyt kannattaisi kokeilla kaikki mahdollinen s
   Maailman menoa
   458
   1057
  5. Voi ei! Selviytyjät-luovuttaja Virpi rehellisenä vaikeasta päätöksestään: "Ei ole pelkoa, että..."

   Voi ei… Olisit nyt Virpi jatkanut kisan loppuun asti! Olisit voinut vaikka voittaa! Lue Virpin perustelut luovuttamiselle: https://www.suomi24.fi/vii
   Tv-sarjat
   32
   835
  6. Paperittomille täydet Kelan edut! Suomalaiset 1500:- kk palkalla töihin.

   Ohisalo ja vihreet vihaa Suomalaisia , kuinka paperittomalle joka livahtaa jostain vaan Suomeen .annetaan paremmat edut kuin Suomalaiselle?
   Helsinki
   139
   770
  7. Työpaikkaromanssit...

   Onko ihan tuhoon tuomittuja juttuja?
   Ikävä
   59
   731
  8. Sinä olit jotain, mitä ei pitänyt olla olemassa

   Hei kaunis, maailmani pysähtyi, vaikka en ollut valmis pysähtymään. Yhtäkkiä, arvaamatta, olit siinä edessäni valmiina riisumaan kaiken. Ja voi armas
   Ikävä
   76
   706
  9. Siihen ei voi vastata

   Mutta luin sen. Erittäin ihana kirjoitus, kiitos 🥺. En omi. Olen tuntenut kauan sitten samalla tavalla. Se on pitkä tarina jota en kirjoita tähän. M
   Ikävä
   37
   683
  10. Mies, olen tullut siihen tulokseen

   ..Että tempperamenttini on sinulle liikaa.
   Ikävä
   88
   667
  Aihe