Kreationismille on vahva tieteellinen näyttö

Anonyymi-ap

Raamattu kertoo tarkasti sen, miten ja milloin Jumala loi tämän maailman. Raamattua on tutkittu tieteellisesti jo tovin aikaa, joten sen sanoma pitää varmasti totta. Vain idiootti ei tähän usko. Ja toinen nimi sille idiootille on ateisti.

7

198

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   "Kreationismille on vahva tieteellinen näyttö"

   Kreationismin tieteellinen näyttö on korkeintaan evoluutiopsykologis-sosiologinen ja uskontotieteellinen, siis siinä merkityksessä, että tiede osaa kyllä selittää miksi kreationismin kaltaisia uskomuksia on olemassa. Mutta ne uskomukset aivan ilmiselvästi eivät vastaa objektiivisen maailman tosiasioita siten, kuten luonnontieteet maailmaa kuvaavat. Jos toisin olisi, se olisi osoitettavissa tässä ketjussa. En usko, että semmoista osoitusta tullaan edelleenkään näkemään.

   "Raamattu kertoo tarkasti sen, miten ja milloin Jumala loi tämän maailman."

   Raamattu ei itse asiassa kerro ollenkaan milloin tarinansa mukaan Jumala olisi luonut maailman. On toinen asia, että uskovaiset pseudohistorioitsijat kuten piispa Ussher, ovat tehneet järjettömiä laskelmia sukuluetteloista tms. Niiden olemassaolo ei tarkoita, että Raamattu kertoisi mitään eikä niiden olemassaolo itsekään kerro mitään. Samaa humpuukia kuin itse Raamattu.

   "Raamattua on tutkittu tieteellisesti jo tovin aikaa, joten sen sanoma pitää varmasti totta."

   Uskontotieteissä, kirjallisuustieteissä, historiassa yms. Raamattua ja sitä edeltäneitä tekstejä, joista Raamatun tekstit on kopioitu erinäisin muunnelmin, on kyllä tutkittu. Mutta eihän se, että jotain on tutkittu tarkoita, että se mitä siinä jossain väitetään, on totta.

   "Vain idiootti ei tähän usko. Ja toinen nimi sille idiootille on ateisti."

   Itse asiassa on (juutalaisia ja kristittyjä) teistejäkin, jotka eivät usko Raamattuun kirjaimellisena totuutena. Minulle ateistina on yhdentekevää, että herjaat idiootiksi ihmisiä, jotka eivät usko tuommoisiin satukirjoihin totuutena, olivatpa nämä epäuskojat teistejä tai ateisteja.

   • Anonyymi

    "Raamattua on tutkittu tieteellisesti jo tovin aikaa, joten sen sanoma pitää varmasti totta."

    Argumentti on huvittava, koska kaikkia maailman suuria uskontoja sekä mytologioita on tutkittu tieteellisesti. Tuolla perusteella voidaan väittää minkä tahansa luomismyytin olevan absoluuttinen totuus.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Raamattua on tutkittu tieteellisesti jo tovin aikaa, joten sen sanoma pitää varmasti totta."

    Argumentti on huvittava, koska kaikkia maailman suuria uskontoja sekä mytologioita on tutkittu tieteellisesti. Tuolla perusteella voidaan väittää minkä tahansa luomismyytin olevan absoluuttinen totuus.

    Kreationismissa kuten muissakaan hömppäuskomusten pönkittämiseen kyhätyissä pseudotieteilyissä ei mitään muuta kuin huvittavaa olekaan.


  • Anonyymi

   Kotimaisten kielten tutkimuslaitoksen kieliopillinen valoikunta on lisännyt neljännen asteen tyhmyyden tason määritykseen.
   Ajantasaistettu vertailuasteikko on:Tyhmä tyhmempi,uskis,ROT.
   ROT-aste liittyy arkipäivän kielenkäyttöön esimerkiksi riemuidiootti-käsitteen ja kunniatollo-käsitteen yhteen sitovana elementtinä.

  • Anonyymi

   Onko kukaan kristitty tehnyt tätä, 210 projekti? Kiinnostaa..

   Hengellinen DNA:si, osa 1:
   Kuinka testata henkistä DNA:ta – ja miksi tehdä se
   Ensimmäinen 5-osainen sarja, jossa hahmotellaan henkisen DNA:si komponentit

   DNA-molekyyli, joka löytyy jokaisen ihmissolun ytimestä, ohjaa sitä, mikä tekee jokaisesta ihmisestä fyysisesti ainutlaatuisen. Tämä räätälöity ohjelmointi sisältää kaikki ohjeet, joita kehomme tarvitsee kehittyäkseen, selviytyäkseen ja lisääntyäkseen hiusväristämme suonikarttaamme ja kengänkokoomme.

   geneettinen testausAivan kuten kehomme on ainutlaatuisesti johdotettu DNA:lla, jolla on erityisiä fyysisiä piirteitä, niin myös sielumme on ohjelmoitu "hengellisellä DNA:lla", joka kulkee olemuksemme läpi tehden jokaisesta meistä ainutlaatuisen. Hengellinen DNA:si määrittää, kuka olet ja mitä aiot tehdä.

   Kaksi identiteettitestiä ja mitä ne kertovat
   Kliininen DNA-testi määrittää henkilöllisyytesi solutasolla ja vahvistaa isyyden, geneettiset sairaudet ja sukujuuret. Sitä käytetään jopa luotettavana identiteettivälineenä rikospaikkatutkinnassa.

   Henkinen DNA-arviointi paljastaa identiteettisi siinä, mikä tekee sinusta henkisen olennon: vahvuutesi, lahjasi, intohimosi ja kutsusi.

   Molemmat arviot ovat samanlaisia ​​siinä mielessä, että ne molemmat palauttavat konkreettista tietoa. Ne eroavat huomattavasti ainakin yhdessä suhteessa: kuka suorittaa testit. Kliinisen DNA-testin tilaa lääketieteen tai tutkinnan ammattilainen, ja sen tulee suorittaa laboratorioteknikko. Vain sinä voit suorittaa hengellisen arviointisi – kun päätät tehdä niin.

   Miksi vaivautua hankkimaan sellainen?

   Kaksi syytä arvioida henkistä DNA:ta
   Yksi vastaus on kätkettynä 1. Korinttolaisille 2:7-10 : "Puhumme Jumalan salaisesta viisaudesta, viisaudesta, joka on kätketty... Yksikään silmä ei ole nähnyt, yksikään korva ei ole kuullut, eikä mieli ole käsittänyt, mitä Jumala on valmistanut niille, jotka rakastakaa häntä, mutta Jumala on ilmoittanut sen meille Henkensä kautta" (NIV).

   Tämä pyhien kirjoitusten kohta muistuttaa meitä siitä, että meissä ja ympärillämme tapahtuu paljon muuta, mitä voimme nähdä fyysisillä silmillämme. Kysymys siitä, kuka olet ja mitä sinun tulee tehdä, on "viisaus, joka on piilossa", kunnes olet halukas ymmärtämään sen. Tämän tiedon keräämiseksi sinun on napsautettava henkistä tutkaasi. Kun olet valmis, Jumala voi paljastaa sinulle salaisen viisautensa … Henkensä kautta .

   Tällaiset signaalit osoittavat halukkuutesi tietää enemmän siitä, kuka olet:

   Haluat syvemmän näkemyksen. Elämän vauhti on nopea. Jäämme siihen kiinni. Turhautuminen, levottomuus, väsymys, pinnallisuus, epätoivo, ylikuormitus – nämä voivat osoittaa halukkuuttasi antaa Jumalan puhua. Tämä avaa sinulle mahdollisuuden kehittää syvempää ymmärrystä itsestäsi ja syvempää näkemystä ympäröivästä maailmasta.

   Kaipaat selkeyttä. Jumala ei ole hämmennyksen luoja. Hän on järjestyksen jumala – kuten osoittaa solu-DNA:ssamme, joka vaikkakin kompleksi muodostuu vain neljän yhdisteen ainutlaatuisesta yhdistelmästä. Samoin henkinen DNA:nne on ainutlaatuinen yhdistelmä vain neljästä komponentista:

   persoonallisuutesi (miten palvelet)
   hengelliset lahjasi (miksi sinun tulee palvella)
   intohimosi (missä palvelet)
   tarinasi (kuka olet, kun palvelet)
   Kiinnostuksesi selventää yhtä tai useampaa näistä komponenteista on hyvä osoitus siitä, että olet valmis paljastamaan henkisen DNA:si.

   Tiedä kuka olet ja mitä aiot tehdä
   Tämän sarjan muut artikkelit paljastavat jokaisen neljästä osasta, jotka muodostavat henkisen DNA:si.

   Käärittynä ainutlaatuiseen persoonaan, jonka Jumala on tehnyt sinusta, ovat teoksia, jotka on suunniteltu erityisesti sinua varten. Nämä upeat teot tekevät Jumalan valtakunnan todelliseksi muille. Kun tiedät muodosi, voit määrittää Jumalan kutsun elämääsi ja olla osa tätä suurta tarinaa.

   Mutta voit löytää nämä upeat teokset vain, jos tiedät kuka olet.


   https://www.ministryinsights.com/spiritual-dna-part-1/

  • Anonyymi

   Raamattua on toki tutkittu mutta ei se tarkoita että se on sananmukaisesti totta; tutkimus on usein ollut melko kriittistä juuri sen asian suhteen.
   Tiede, astronomia ja kosmologia, teoreettinen fysiikka ym on tutkinut maailmankaikkeutta ja tullut aivan toisiin tuloksiin kuin Raamatun Genesis. Missä mielessä raamatun versio on siis hm, 'tieteellinen'?
   Teologia ja raamatuntutkimus versus tieteeseen pohjaava tähtitiede ovat eri asioita. Jos siis asian ilmaisee hyvin kiltisti.

  • Anonyymi

   Tiede kertoo että ei ole ikinä ollut vedenpaisumusta tai Exodusta, joten aloittaja ei ole ottanut edes selvää.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Puotilan murha: hei me tienataan - ei ollut 1 kerta - Milad Tadayyon nimi

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/yokerhon-ovimies-pakotti-asiakkaan-houkutuslinnuksi-alamaailman-velanperintaan/4580356 -----
   Maailman menoa
   76
   6017
  2. Pia Nykänen paljastaa Matti Nykäsen alkoholismista: "Kun tulin töistä, niin se oli koko päivän..."

   Pia Nykänen ei olisi halunnut rekkalasteittain olutta autotalliinsa. Sponssioluet mahdollistivat Matti Nykäsen juomisen. Mäkikotka kuoli v. 2019 pitkä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   208
   3267
  3. Kohujulkkis Martina Aitolehti jätti Suomen taakseen - Yksi kuva ja lyhyt viesti somessa: "Byeee"

   Bye bye baby! Aitolehti on karistanut Suomen pölyt jaloistaan seurapiirikaunottarien kera. Mukana mm. dj Suvi Pitkänen. Lue juttu ja katso kuvat: htt
   Kotimaiset julkkisjuorut
   83
   2432
  4. Mies, mainitse yksi asia minussa

   Mikä viehättää ja sen parissa viihtyisit useita tunteja?
   Ikävä
   77
   1105
  5. Mä vikittelen sut papparaisena :D

   Jos oot vapaa ja mä oon vapaa, niin mikään ei pidättele mua. Sä oot mun vaan, ikioma rakas papparainen. Mä rakastan sua mummelina aivan hulluna, ilm
   Ikävä
   77
   1069
  6. ALFA TV:N Konkurissi katastrofi media-alalle

   ALFA TV:n konkurssi on katastrofi, koska paljon hyviä asiaohjelmia katoaa televisiotarjonnasta ja ALFA:lla ääneen pääsi myös yrittäjiä ja tasapuolises
   Maailman menoa
   515
   1060
  7. Tajuan, että tein virheen

   kun pidin sinua hyvänä, mukavana, vaatimattomana, ymmärtäväisenä, oikeudenmukaisena ja älykkäänä ihmisenä. Sitä mielikuvaa ikävöin, en koskaan oikeaa
   Ikävä
   56
   955
  8. Kahta pahoinpidelty Kemijärvellä

   Kemijärvelläkin sattuu väkivallantekoja mikä on yllätyksellistä. Onhan Kemijärvi ollut aina rauhallinen ja turvallinen paikkakunta.
   Kemijärvi
   32
   931
  9. Mulla on ikävä sitä aikaa

   kun säkin olit ihastunut minuun mies. Siltä se silloin alussa tuntui. Sekosin susta täysin ja tuntuu että en pääse irti enää.
   Ikävä
   49
   848
  Aihe