Kreationismille on vahva tieteellinen näyttö

Anonyymi-ap

Raamattu kertoo tarkasti sen, miten ja milloin Jumala loi tämän maailman. Raamattua on tutkittu tieteellisesti jo tovin aikaa, joten sen sanoma pitää varmasti totta. Vain idiootti ei tähän usko. Ja toinen nimi sille idiootille on ateisti.

7

121

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      "Kreationismille on vahva tieteellinen näyttö"

      Kreationismin tieteellinen näyttö on korkeintaan evoluutiopsykologis-sosiologinen ja uskontotieteellinen, siis siinä merkityksessä, että tiede osaa kyllä selittää miksi kreationismin kaltaisia uskomuksia on olemassa. Mutta ne uskomukset aivan ilmiselvästi eivät vastaa objektiivisen maailman tosiasioita siten, kuten luonnontieteet maailmaa kuvaavat. Jos toisin olisi, se olisi osoitettavissa tässä ketjussa. En usko, että semmoista osoitusta tullaan edelleenkään näkemään.

      "Raamattu kertoo tarkasti sen, miten ja milloin Jumala loi tämän maailman."

      Raamattu ei itse asiassa kerro ollenkaan milloin tarinansa mukaan Jumala olisi luonut maailman. On toinen asia, että uskovaiset pseudohistorioitsijat kuten piispa Ussher, ovat tehneet järjettömiä laskelmia sukuluetteloista tms. Niiden olemassaolo ei tarkoita, että Raamattu kertoisi mitään eikä niiden olemassaolo itsekään kerro mitään. Samaa humpuukia kuin itse Raamattu.

      "Raamattua on tutkittu tieteellisesti jo tovin aikaa, joten sen sanoma pitää varmasti totta."

      Uskontotieteissä, kirjallisuustieteissä, historiassa yms. Raamattua ja sitä edeltäneitä tekstejä, joista Raamatun tekstit on kopioitu erinäisin muunnelmin, on kyllä tutkittu. Mutta eihän se, että jotain on tutkittu tarkoita, että se mitä siinä jossain väitetään, on totta.

      "Vain idiootti ei tähän usko. Ja toinen nimi sille idiootille on ateisti."

      Itse asiassa on (juutalaisia ja kristittyjä) teistejäkin, jotka eivät usko Raamattuun kirjaimellisena totuutena. Minulle ateistina on yhdentekevää, että herjaat idiootiksi ihmisiä, jotka eivät usko tuommoisiin satukirjoihin totuutena, olivatpa nämä epäuskojat teistejä tai ateisteja.

      • Anonyymi

        "Raamattua on tutkittu tieteellisesti jo tovin aikaa, joten sen sanoma pitää varmasti totta."

        Argumentti on huvittava, koska kaikkia maailman suuria uskontoja sekä mytologioita on tutkittu tieteellisesti. Tuolla perusteella voidaan väittää minkä tahansa luomismyytin olevan absoluuttinen totuus.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        "Raamattua on tutkittu tieteellisesti jo tovin aikaa, joten sen sanoma pitää varmasti totta."

        Argumentti on huvittava, koska kaikkia maailman suuria uskontoja sekä mytologioita on tutkittu tieteellisesti. Tuolla perusteella voidaan väittää minkä tahansa luomismyytin olevan absoluuttinen totuus.

        Kreationismissa kuten muissakaan hömppäuskomusten pönkittämiseen kyhätyissä pseudotieteilyissä ei mitään muuta kuin huvittavaa olekaan.


    • Anonyymi

      Kotimaisten kielten tutkimuslaitoksen kieliopillinen valoikunta on lisännyt neljännen asteen tyhmyyden tason määritykseen.
      Ajantasaistettu vertailuasteikko on:Tyhmä tyhmempi,uskis,ROT.
      ROT-aste liittyy arkipäivän kielenkäyttöön esimerkiksi riemuidiootti-käsitteen ja kunniatollo-käsitteen yhteen sitovana elementtinä.

    • Anonyymi

      Onko kukaan kristitty tehnyt tätä, 210 projekti? Kiinnostaa..

      Hengellinen DNA:si, osa 1:
      Kuinka testata henkistä DNA:ta – ja miksi tehdä se
      Ensimmäinen 5-osainen sarja, jossa hahmotellaan henkisen DNA:si komponentit

      DNA-molekyyli, joka löytyy jokaisen ihmissolun ytimestä, ohjaa sitä, mikä tekee jokaisesta ihmisestä fyysisesti ainutlaatuisen. Tämä räätälöity ohjelmointi sisältää kaikki ohjeet, joita kehomme tarvitsee kehittyäkseen, selviytyäkseen ja lisääntyäkseen hiusväristämme suonikarttaamme ja kengänkokoomme.

      geneettinen testausAivan kuten kehomme on ainutlaatuisesti johdotettu DNA:lla, jolla on erityisiä fyysisiä piirteitä, niin myös sielumme on ohjelmoitu "hengellisellä DNA:lla", joka kulkee olemuksemme läpi tehden jokaisesta meistä ainutlaatuisen. Hengellinen DNA:si määrittää, kuka olet ja mitä aiot tehdä.

      Kaksi identiteettitestiä ja mitä ne kertovat
      Kliininen DNA-testi määrittää henkilöllisyytesi solutasolla ja vahvistaa isyyden, geneettiset sairaudet ja sukujuuret. Sitä käytetään jopa luotettavana identiteettivälineenä rikospaikkatutkinnassa.

      Henkinen DNA-arviointi paljastaa identiteettisi siinä, mikä tekee sinusta henkisen olennon: vahvuutesi, lahjasi, intohimosi ja kutsusi.

      Molemmat arviot ovat samanlaisia ​​siinä mielessä, että ne molemmat palauttavat konkreettista tietoa. Ne eroavat huomattavasti ainakin yhdessä suhteessa: kuka suorittaa testit. Kliinisen DNA-testin tilaa lääketieteen tai tutkinnan ammattilainen, ja sen tulee suorittaa laboratorioteknikko. Vain sinä voit suorittaa hengellisen arviointisi – kun päätät tehdä niin.

      Miksi vaivautua hankkimaan sellainen?

      Kaksi syytä arvioida henkistä DNA:ta
      Yksi vastaus on kätkettynä 1. Korinttolaisille 2:7-10 : "Puhumme Jumalan salaisesta viisaudesta, viisaudesta, joka on kätketty... Yksikään silmä ei ole nähnyt, yksikään korva ei ole kuullut, eikä mieli ole käsittänyt, mitä Jumala on valmistanut niille, jotka rakastakaa häntä, mutta Jumala on ilmoittanut sen meille Henkensä kautta" (NIV).

      Tämä pyhien kirjoitusten kohta muistuttaa meitä siitä, että meissä ja ympärillämme tapahtuu paljon muuta, mitä voimme nähdä fyysisillä silmillämme. Kysymys siitä, kuka olet ja mitä sinun tulee tehdä, on "viisaus, joka on piilossa", kunnes olet halukas ymmärtämään sen. Tämän tiedon keräämiseksi sinun on napsautettava henkistä tutkaasi. Kun olet valmis, Jumala voi paljastaa sinulle salaisen viisautensa … Henkensä kautta .

      Tällaiset signaalit osoittavat halukkuutesi tietää enemmän siitä, kuka olet:

      Haluat syvemmän näkemyksen. Elämän vauhti on nopea. Jäämme siihen kiinni. Turhautuminen, levottomuus, väsymys, pinnallisuus, epätoivo, ylikuormitus – nämä voivat osoittaa halukkuuttasi antaa Jumalan puhua. Tämä avaa sinulle mahdollisuuden kehittää syvempää ymmärrystä itsestäsi ja syvempää näkemystä ympäröivästä maailmasta.

      Kaipaat selkeyttä. Jumala ei ole hämmennyksen luoja. Hän on järjestyksen jumala – kuten osoittaa solu-DNA:ssamme, joka vaikkakin kompleksi muodostuu vain neljän yhdisteen ainutlaatuisesta yhdistelmästä. Samoin henkinen DNA:nne on ainutlaatuinen yhdistelmä vain neljästä komponentista:

      persoonallisuutesi (miten palvelet)
      hengelliset lahjasi (miksi sinun tulee palvella)
      intohimosi (missä palvelet)
      tarinasi (kuka olet, kun palvelet)
      Kiinnostuksesi selventää yhtä tai useampaa näistä komponenteista on hyvä osoitus siitä, että olet valmis paljastamaan henkisen DNA:si.

      Tiedä kuka olet ja mitä aiot tehdä
      Tämän sarjan muut artikkelit paljastavat jokaisen neljästä osasta, jotka muodostavat henkisen DNA:si.

      Käärittynä ainutlaatuiseen persoonaan, jonka Jumala on tehnyt sinusta, ovat teoksia, jotka on suunniteltu erityisesti sinua varten. Nämä upeat teot tekevät Jumalan valtakunnan todelliseksi muille. Kun tiedät muodosi, voit määrittää Jumalan kutsun elämääsi ja olla osa tätä suurta tarinaa.

      Mutta voit löytää nämä upeat teokset vain, jos tiedät kuka olet.


      https://www.ministryinsights.com/spiritual-dna-part-1/

    • Anonyymi

      Raamattua on toki tutkittu mutta ei se tarkoita että se on sananmukaisesti totta; tutkimus on usein ollut melko kriittistä juuri sen asian suhteen.
      Tiede, astronomia ja kosmologia, teoreettinen fysiikka ym on tutkinut maailmankaikkeutta ja tullut aivan toisiin tuloksiin kuin Raamatun Genesis. Missä mielessä raamatun versio on siis hm, 'tieteellinen'?
      Teologia ja raamatuntutkimus versus tieteeseen pohjaava tähtitiede ovat eri asioita. Jos siis asian ilmaisee hyvin kiltisti.

    • Anonyymi

      Tiede kertoo että ei ole ikinä ollut vedenpaisumusta tai Exodusta, joten aloittaja ei ole ottanut edes selvää.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      138
      1955
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      27
      1908
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      23
      1858
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      85
      1650
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      62
      1448
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      20
      1266
    7. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      37
      1163
    8. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      38
      1160
    9. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      11
      1158
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      10
      1137
    Aihe