Valkoisena minulla ei ole mitän hävettävää menenisyydestäni eikä tulevaisuudesta. Olen

Anonyymi-ap

ylpeä esiisistäni, niiden teoista ja saavutuksista. On aivan käsittämätöntä p*skaa levitetään, että voitatjat ovat luuserien kurjuuteen. Kertokaa minulle yksi musta tai muun värinen kansakunta tai heimo, joka ei ole historiansa saatossa yriitänyt vallata tai vallannut naapuri heimon, kansa tai valtion alueita. Jos joku esim mustan tai punaisen heimon jäsen tulee kertomaan rasismista ja koloniamismista, niin hän luultavasti edustaa jotain valloittaja heimoa, joka on tapppanut, ryöstänyt, raiskannut naapuri heimonsa ja jäänyt niin ollen selvinnyt. Kukaan ei musitele näiden historiassa tekemiä kauheuksia van pitävät näitä juuri oikeina ja oikeutettina säilyä hengissä.

Joten on täyttä p*skaa jauhaa, kuinka valkoiset ovat syyllisiä jmenestykseensä. niin olsi jokainen kansa väriin katsomatta tehnyt, jos olisivat pystyneet.. On selvää, että jos joku heimo, kansakunta elää tänä päivänä, se on historiansa aikana syyllistynyt hirmutekoihin.

6

<50

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Esi-isäsi ovat erittäin ylpeitä siitä miten päin persettä kirjoitat äidinkieltäsi.

  • Anonyymi

   Kiitos kommentista. Sinun esi-isäsi voivat olla ylpeitä siitä kuiinka hyvin olet ominut valkoisten voittajien kirjoitustaidon. Onnittelut.

  • Anonyymi

   Kaikki on kiinni aivojen koosta , mitä isommat aivot sen rauhallisempi ympäristö.

  • Anonyymi

   Venäläiset samoin kuin kiinaliset uhriutuvat samoin kuin useat vähemmistökansakunnat, kun eivät ole pärjänneet kehityksessä, eivätkä sodissa. Joku afrikan pakolainen uhriutuu Länsimaiden edessä, vaikka ennen valkoisten tloa hänen oma kansansa alisti, tappoi ja valtasi naapuriheimot. Muutenhan hän ei olis enään hengissä. Kiinalaiset alistavat parhaillaan uiguureita ja ovat itse muka alsitettuja. Venäläiset ovat iät ajat alsitaneet vähemmistökansojaan ja nyt kun saavat turpaansa Ukrainassa, heitä sorrretaan. Maailma ja evuluutio kun on vaan luotu vahvempia, kehittyneimpiä, ovelampia, terveimpiä varten. Heikommat vaan häviävät. Sitä ei pidä ottaa henkilökohtaisesti, se on vaan elämän laki. Onneksi olen syntynyt valkoiseski heteroksi, jota kaikki muut kadehtivat ja todella syystä. Olen onnen poika, eikä siinä ole mitään hävettävää.

  • Anonyymi

   Taas tänään venäläiset ovat uhreja, kun eivät saa vapaasti perinteitensä mukaan ryövätä, raiskata, murhata naapuri kansaansa. Voi sääli näitä heikkoja. Kyllä on säälittävää, että nämä herrakansojen edstajat esittävät olevansa syrjittyjä, alistetuja ja uhreja. Vahvin voittaa aina ja toivottavasti sen mukana myös oikeus, oikeamilisyys, sivistys ja inhimillyys. Joten lopettakaa rutina teidän alistamisesta. Te olette valloittaja, alistaja ja orjuuttakansojen nykyisiä luusereita. Ette sen enempää, ette sen vähempää.

  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sinä olit jotain, mitä ei pitänyt olla olemassa

   Hei kaunis, maailmani pysähtyi, vaikka en ollut valmis pysähtymään. Yhtäkkiä, arvaamatta, olit siinä edessäni valmiina riisumaan kaiken. Ja voi armas
   Ikävä
   156
   2104
  2. Paperittomille täydet Kelan edut! Suomalaiset 1500:- kk palkalla töihin.

   Ohisalo ja vihreet vihaa Suomalaisia , kuinka paperittomalle joka livahtaa jostain vaan Suomeen .annetaan paremmat edut kuin Suomalaiselle?
   Helsinki
   149
   1617
  3. Mies, olen tullut siihen tulokseen

   ..Että tempperamenttini on sinulle liikaa.
   Ikävä
   126
   1091
  4. Rasmus Takaluoma

   Poliisi oli pahoinpidellyt Rasmuksen baarissa julkisesti. Virkaveljet salailevat nyt tapahtuneen julki tuomista. Usko meni poliisiin täysin.
   Kadonneet ihmiset
   4
   1021
  5. Kyllä minä sen myönnän

   että minua varmasti joskus vtuttaa jos ja kun sinulla on joku, toivottavasti joku hyvä, ettet pilaa elämääsi. Ajattele järkevästi ja rauhoitu joskus
   Ikävä
   46
   912
  6. Sannan "valtiovierailu" nyt

   Sanna pitänyt puheen valtiovierailun aluksi. Toimittajat aivan äimänä, kaikki vittuilee Sannalle ja kyselee mitä vittua se siellä tekee. Joku jopa ott
   Maailman menoa
   361
   885
  7. Marin myönsi, ei kunnon syytä matkustaa Uutseen-seelantiin ja Australiaan

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b910963d-bfe4-4e77-9ad9-c501b10596d5 Kukaan muu pääministeri suomessa ei ole koskaan tehnyt vastaavaa matkaa. N
   Maailman menoa
   315
   812
  8. Saavuttamattomalle

   Leikin kotia täällä ja sydän vaeltaa jossain..
   Ikävä
   51
   805
  9. Vähän välillä tuntuu kuin jos.

   Sinullakin on ikävä. Voin kyllä olla väärässä. Mistäpä sen tietää.
   Ikävä
   69
   732
  10. Hyvää yötä

   Mukavimmalle miehelle. Vältän yhtä tiettyä sanaa kun heti sotketaan.
   Ikävä
   98
   672
  Aihe