Kun nyt taas ollaan lisäämässä pakolaisia, aivan kaikilla syillä...

Anonyymi-ap

jotka ovat mielikuvituksellisia...Saramon mukaan tulee Nobel voittajia, ja
orjapalkkaalalle VASEMMISTOLAINEN TYÖVÄEN MOITTIA haluaa olla
maailmanpelastaja.
Ohisalo haluaa kasvattaa Afgaaneja 1200 -> 2000 heti...Hienoa eikö totta
Mites mahtaa olla kustannusten laita ? No, kerrotaan mitä tapahtuu !

Kanniaisen laskema maakohtainen auttamiskerroin kertoo, kuinka montaa pakolaista voitaisiin auttaa lähialueilla sen sijaan, että yksi heistä tuodaan esimerkiksi Suomeen.

– Ehdotettu kriteeri ei poista kansainvälisten sopimusten merkitystä. Niitä tulisi kuitenkin soveltaa niin, että lukumääräisesti yhä useampia ihmisiä voidaan auttaa, professori huomauttaa aluksi.
Kanniaisen mukaan eräiden julkisuudessa esillä olleiden arvioiden mukaan pakolaisuuden nettokustannus vuosittain Suomessa on viime vuosina ollut yli 3 miljardia euroa eli seitsemässä vuodessa yli 21 miljardia.

Hän antaa esimerkin.

– Tarkastellaan kuvitteellista tapausta, jossa ulkopuolisella avulla apua tarvitsevan tulo nostetaan 50 prosentin tasolle siitä, mitä hänen kotimaansa tulot ovat keskimäärin. Kun Suomen ostovoimakorjattu keskitulo on päivässä 50,81 USD, on se esimerkiksi Afganistanissa 2,09 USD. Afganistanin laskennalliseksi auttamiskertoimeksi saadaan 50. Sen mukaan Afganistanissa tai sen lähialueella olisi autettavissa yhden Suomeen tuodun pakolaisen sijaan viittäkymmentä ihmistä.
– Lisäksi heidän anomustensa käsittely ja toimeentulonsa sitovat vastaanottajamaan resursseja. Mainituista syistä johtuen pakolaisten vaikutukset julkiseen talouteen ovat usean vuoden ajan julkisen talouden tasapainoa heikentäviä ja julkista velkaa kasvattavia, hän selventää.

Kanniainen viittaa OECD-maiden ulkopuolisten maahanmuuttajien saamien tulonsiirtojen eroon kantaväestön saamien tulonsiirtojen kanssa. Maahanmuuttajat nostavat enemmän tulonsiirtoja noin 20 vuoden ajan.
– Humanitaarisen maahanmuuton osalta tämä ei kuitenkaan päde, jos pakolaisten työllistämisaste jää matalaksi. Olen aikaisemmin arvioinut tätä ongelmaa tutkimuksissani vuonna 2020. Siinä olivat mukana Ruotsin ja Itävallan aineistoihin perustuvat vertaisarvioidut, tieteellisissä julkaisuissa julkaistut tutkimukset, hän tarkentaa.
– Informaation talousteoriassa tämäntyyppiset ongelmat tunnetaan informaation vääristämisongelmina – ”moral hazard”. Suojelun tarpeen arviointi perustuu usein kertomukseen, jonka uskottavuutta tulomaan viranomaisten on vaikea varmistaa
Ja nyt tullaan mikä on syy miksi pakolaisia halutaan !
Migrin vastapuolella turvapaikkaprosessin hyötyjät

Kannainen antaa esimerkin Maahamuuttoviraston eli Migrin turvapaikkaprosessista.

– Migri hylkää perusteettomina puolet turvapaikkahakemuksista. Sen päätöksistä voi valittaa useita kertoja eri oikeusasteissa. Migrillä on usein vastapuolenaan lobbarit, jotka itse hyötyvät rahallisesti turvapaikkaprosessista, etenkin valitusprosesseista, hän selventää.

Ongelma konkretisoitui taannoin, kun irakilainen maahanmuuttaja väitti Suomesta Irakiin palautetun isänsä tulleen siellä surmatuksi. Tapaus kirvoitti eduskunnassa kirjallisen kysymyksen:

– Suomi sai langettavan päätöksen 2019 Euroopan ihmisoikeustuomioistuimelta (EIT). Sittemmin paljastui, että kyseessä oli lavastus ja asiakirjojen väärennys. Surmatuksi väitetty mies olikin elossa Irakissa. EIT kumosi Suomea koskeneen langettavan päätöksensä heinäkuussa 2021."
Että sillai, PAKOLAISBISNESS porskuttaa ja tavallin kansa lisää vyöhön lisää reikiä, kun ei ole varaa ostaa ruokaa, lääkkeitä, sähköä yhtä aikaa; vaan on kuukaisittain tigitävä jostain...
Arvaa mistä : Elintasopakolainen joutuu tinkimään: EI MISTÄÄN
Kaikki tulee välittömästi yksityisen puolen lääkäreillä, hammaslääkäreillä, diabetteshoidot, syöpähoidot, sukupuolitartuntahoidot...ja teitysti vielä keritty muutamia teinitytöjä ja poikia raiskata, ryöstellä,pahoinpidellä...ym
Jumala Suomea varjelkoon...

0

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

   Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

   Luetuimmat keskustelut

   1. Martina naimisiin.

    Etsimässä täydellistä hääpukua Roomassa.
    Kotimaiset julkkisjuorut
    333
    2952
   2. Etsin sinua vakavissani

    Täältä tai ihan mistä tahansa. Meillä jäi asioita selvittämättä, ja minun sydän on sanonut painavan sanansa, että meillä jäi juttu pahasti kesken. Syd
    Ikävä
    55
    1233
   3. En voi edes kirjoittaa siitä.

    Se olis liian lapsellista. Kun on yhteys tosielämän puolella ja selvät sävelet. Älykäs se on, todennäköisesti älykkäämpi kuin kukaan, ketä olen tavann
    Ikävä
    62
    1118
   4. En minä seksin perässä ollut

    vaikka niin luulit, vaan sinun, koska halusin sinut kokonaan. Vihjailit nimittäin siihen suuntaan. Miksi muuten epäilit minusta kaikkea pahaa, nainen?
    Ikävä
    62
    967
   5. Vanhempi mies

    Rakkain, kuinka me enää koskaan voitais sopia näkemisestä? Soittasin, soittasin -mutta, kun?
    Ikävä
    59
    877
   6. Olen pahoillani nainen

    Olen pahoillani siitä, että vielä säännöllisesti nähdessämme asiat välillämme ajautuivat suuntaan, joka ei ollut kummallekaan hyvästä. Harmittaa puole
    Ikävä
    70
    850
   7. Hääpukuja ei turhaan ostella

    Olisiko todella niin, että Hanuri-Hannu on taas kehissä ja vanha suola janottaa todella pahasti - Martti on liikkeellä ja nyt lienee tosi kyseessä! O
    Kotimaiset julkkisjuorut
    57
    729
   8. En löydä sinua

    jotta voisin viestiä lähettää.
    Ikävä
    40
    720
   9. Martina kiusoittelee kateellisia vihaajiaan

    Palstan Martina vihaajat menivät sekaisin kun Martina lähti Roomaan. Tätä on hauska seurata 🤭
    Kotimaiset julkkisjuorut
    112
    712
   10. Älä ees vihjaile mitään

    jos sitten lopulta kuitenkin teet aina noin.. 💔😞
    Ikävä
    52
    600
   Aihe