Hallitus LUPASI SOTEPÄÄTÖSTÄ TEHDESSÄ !

Anonyymi-ap

15

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Lupasi, mutta lupasihan Rinnekin vappusatasen ja Marin, että päätökset perustuvat tutkittuun tietoon.

      Sun pitäisi ymmärtää, että kaikki lupaukset, jotka tehdään puoli vuotta ennen vaaleja, ovat tyhjiä sanoja. Katso sen sijaan, mitä tehdään muuna aikana, niin näet, mitä oikeasti halutaan.

      • Anonyymi

        Urpo lupasi kokoelma köyhiä ja työttömistä vaikka ei ole vielä valittu pääministeriksi äänestäkää kokoomsuta jos haluatte köyhyyttä
        Kansalliset


    • Anonyymi

      Luulitko oikeasti, että hallinnon lisääminen yhdellä lisäportaalla tekee muuta kuin vähentää rahaa hoidosta :D :D :D
      Taidat olla tyhmä.

    • Anonyymi

      Tiedän, KUKA ON TYHMÄ !
      VIHERSOSIALISTI HALLITUS ON TUOSSAKIN ASIASSA TYHMIN ja jotkut vielä ihannoivat tuota politiikkaa ja ihmetyttää se että Suomen kansassa on vielä ihmisiä jotka luottavat tämän hallituksen puheisiin sekä lupauksiin.
      OSAAMATONTA SAKKIA KOKO HALLITUS, ovat perseestä ja syvältä.

    • Anonyymi

      Ajat ennen sotepäätöksen tekoa olivat varsin erillaisia kuin ovat nyt. Ei ollut koko planeetalle levinnyttä varsin tappavaa pandemiaa, eikä varsinkaan ollut rajanaapurina imperialistiselle valloitussota polulle lähtenyttä terrori- ja roistovaltiota.

      Niinpä ne rahat jolla sotesta voitaisiin tehdä se sote miksi sitä aiottiin, menevät nyt armeijan varusteluun koska tykinruoan sotisopa ja kaikki sotimiskalusto kuten hävittäjälentokoneet tahi raskaat taistelupanssarivaunut ei enää nykyään tule kysymykseenkään että olisivat mallia Kajander .

      Samaan aikaan toisaalla: Petteri Orpo MTV:lle: Emme halua leikata heikoimmassa asemassa olevilta.

      Kokoomuksen puheenjohtaja ulottaisi ansiosidonnaisen työttömyysturvan kaikille.

      Niin, eiväthän he halua, mutta silti kun Orposta tulee pää- tai riviministeri seuraavaan hallitukseen niin se hallitus ja hän leikkaa nimenomaan köyhimmiltä, jos ei muuten niin jäädyttämällä jo ennestään varsin alimittaisen sosiaaliturvan perustason nykytasolle vuosiksi tai jopa vuosikymmeniksi. Noinhan on jo käynyt esimerkiksi Kelan maksamillle työttömyyskorvauksille.

      Ja noin tehdään nimenomaa jotta Orpo ja knit. voivat jatkaa ylisuurien ansiosidonnaisien etuuksien maksamista eliitille eli has-been kultapossuille, joihin hän toki itsekkin aikanaan lukeutuu.

      Joka käytännössä sitten tarkoittaa että joku pienimmällä mahdollisella sosiaaliturvalla kitkuttelijan kuten vaikka takuueläkettä saavan kuukausittain saama sosiaaliturva on jopa pienempi kuin 1/100 verrattuna siihen mitä suurimmpia mahdollisia ansiosidonnaisia etuuksia nostavat tulevat edelleen kuukausittain saamaan työeläkekettä.

      Kyseessä on kokoomuksen ikiaikainen haave että valtiosta tehdään edustuksellisen demokratian lisäksi edustuksellinen hyvinvointivaltio, ja niinpä sitten takuueläkettä saava Pihtiputaan mummo ikäänkuin nauttii hyvinvoinnista hänen eläkkeeseensä verrattuna yli satakertaista työeläkettä saavan Raimo Ilaskiven kautta ja välityksellä.

      Valitettavasti tuokin edustuksellinen hyvinvointivaltio tulee vaatimaan tiettyjä investointeja kuten vaikka maksullinen tosi TV-kanava jolta Pihtiputaan mummokin voi seurata Raimon tai jonkun muun valitsemansa ylipalkitun has-been luokan kansakunnan parhaan pojan tahi tytön varsin vaurasta elämää ja päivittäisiä rientoja kansakunnan tai ainakin sen elitistisimmän osan eli has-been kultapossujen kaikkinaiseksi parhaaksi.

      Niinpä tuon tosi-TV:n kanavan kautta ja välityksellä mummo sitten ehkä kokee että onhan tämä hänen oma hiukan tai oikeastaan paljon vaatimattomampi hyvinvointi siltikin lähes yhtä hyvä kuin mitä parempi-aines Raimolla hyvinvointinsa on.

      Ja tuo mummon riemuksi pätee varsinkin niinä viikkoina kun mummon ei tarvi mennä nälkäisenä nukkumaan kuin korkeintaan muutamana iltana kun mummo ei reumakivuiltaan ollut sillä viikolla pystynyt lähtemään potkurillaan sinne 15 km päähän kunnankeskuksen leipäjonoon ruoka-apukassin hakuun.

    • Anonyymi

      Siinä unohtu,että se maksaa... Rahaa ei siihen ollutkaan!

      • Anonyymi

        On vitusti,vaikka Ukrainan rahoitukseen ja aseisiin!


    • Anonyymi

      Hallitukselta on unohtunut moni muukin asia katsoa, todeta tai ymmärtää ennen kuin tekevät päätöksiä. Niitä on jälkeen päin jouduttu muuttamaan tai perumaa.
      HALLITUS...HOI ÄLY ÄLÄ JÄTÄ.
      Vihreät ja kommarit painostaa sossuja, kepu yrittää vikistä ja ruotsalaiset...no ne vain on.

    • Anonyymi

      Nämäkin miljardit jotka ovat menneet tähän SOTE:een ja tulevat vielä menemään niin jos ne olisi suunnattu yksityisille ihmisille valtion KELA korvauksia varten yksityispuolen terveydenhoidon palveluiden käytttämiseen NIIN suurin osa julkisen puolen jonoista olisi siirtynyt yksityisten palveluoden piiriin jolloin lääkäriin pääsy olisi nopeutunut huomattavasti!

      No mitä hallitus teki tässä kohtaa -> PIENENSI KELA korvauksia jolloin julkisen puolen jonot kasvoivat entisestään - No, ideologian (vasemmistolaisen) vuoksi pitääkin vähän kärsiä!

    • Anonyymi

      Olisivat olleet koskematta koko SOTEEN niin pääsisi lääkäriin ja saisi hoitoa sekä vanhukset huolenpitoa. Mutta kun näpit piti saada tekemistä ja pääsivät sanomaan....15 vuotta muut yrittäneen, me TYTÖT sen teimme. Se vain että tehty mikä tehty ja paskaa syntyi.

    • Anonyymi

      Ei mikään ole muuttunut koronan takia.
      Sotella ei ole koskaan ollut edes teoreettisia mahdollisuuksia.

      Alueet ovat aivan liian pieniä. Sote on tehnyt vain uuden kalliin hallintoportaan, joka syö rahaa.
      Viidellä jo olemassa olevalla erva-alueella olisi saatu mittakaavaetua eikä hallintoa olisi tarvittu lisää.

      Nyt on lisätty kuluja. Raha on pois hoidosta, josta sitä puuttui alunalkaenkin.

      • Anonyymi

        Yhden johtaja palkalla palkkais 4:jä sairaanhoitajaa, kohtuullistako? Taitaa mennä niin että mitä suurempi alue sitä suuremmat kulut.


    • Anonyymi

      Luuliko joku oikeasti, että jotenkin taianomaisesti tulisi säästöjä, kun terveyskeskuksien ja palokuntien toiminnot siirtyvät täysi uusille perustettaville valtion ja kuntien välissä toimiville hyvinvointialueille?

      Virkamiehiä ja poliitikkoja noihinkin tulee, joiden palkat pitää myös maksaa. Näillä virkamiehillä ei kuitenkaan vielä yhtäkään tulipaloa sammuteta tai potilasta hoideta, vaan ne pyörittelevät byrokratiaa. Rahaa menee tähänkin hommaa. Tulee varmaan jokin uusi vero tai maksu, jolla homma kustannetaan ja katetaan.

      Tällaista palkkaa aluevaltuustossa voi saada: katso oman alueesi tilanne
      https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/838c3cca-a6a6-4f11-899e-a10f94e8a05d

    • Anonyymi
    • Anonyymi

      Kuka kusetti Soten läpimenon eduskunnassa enemmistöllä, no tietysti SOSSUT, KEPU, VIHREÄT, KOMMUNISTIT JA RUOTSALAISET.... kukas muu voisi olla.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      70
      2112
    2. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      172
      1639
    3. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      155
      1557
    4. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      90
      1358
    5. Miehelle naiselta

      Ajattelen sinua aina, en jaksa enää. Ja luulin, että pidit minusta, mutta silloin olisit tehnyt jotain. Mutta sinä et te
      Ikävä
      50
      1332
    6. Iäkkäät asiakkaat ärsyttävät kaupoissa

      Miksei Kela järjestä palvelua, jolla toimittaisivat ostokset suoraan ikäihmisille? https://www.is.fi/taloussanomat/art-
      Maailman menoa
      287
      1182
    7. Olen syvästi masentunut

      En oikein voi puhua tästä kenenkään kanssa. Sillä tavalla että toinen ymmärtäisi sen, miten huonosti voin. Ja se että mi
      Tunteet
      135
      1069
    8. Miksi sinulla, nainen

      On niin negatiivinen asenne minuun ja yleensäkin negatiivinen käsitys?
      Ikävä
      113
      1033
    9. Mikä oli nainen

      Paras yhteinen hetkemme niistä pienistä ja vähäisistä.
      Ikävä
      75
      1032
    10. Nainen, millainen tilanne oli

      kun huomasit ihastuneesi häneen oikein kunnolla. Missä tapahtui ja milloin
      Ikävä
      54
      892
    Aihe