Hallitus LUPASI SOTEPÄÄTÖSTÄ TEHDESSÄ !

Anonyymi-ap

15

78

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Lupasi, mutta lupasihan Rinnekin vappusatasen ja Marin, että päätökset perustuvat tutkittuun tietoon.

   Sun pitäisi ymmärtää, että kaikki lupaukset, jotka tehdään puoli vuotta ennen vaaleja, ovat tyhjiä sanoja. Katso sen sijaan, mitä tehdään muuna aikana, niin näet, mitä oikeasti halutaan.

   • Anonyymi

    Urpo lupasi kokoelma köyhiä ja työttömistä vaikka ei ole vielä valittu pääministeriksi äänestäkää kokoomsuta jos haluatte köyhyyttä
    Kansalliset


  • Anonyymi

   Luulitko oikeasti, että hallinnon lisääminen yhdellä lisäportaalla tekee muuta kuin vähentää rahaa hoidosta :D :D :D
   Taidat olla tyhmä.

  • Anonyymi

   Tiedän, KUKA ON TYHMÄ !
   VIHERSOSIALISTI HALLITUS ON TUOSSAKIN ASIASSA TYHMIN ja jotkut vielä ihannoivat tuota politiikkaa ja ihmetyttää se että Suomen kansassa on vielä ihmisiä jotka luottavat tämän hallituksen puheisiin sekä lupauksiin.
   OSAAMATONTA SAKKIA KOKO HALLITUS, ovat perseestä ja syvältä.

  • Anonyymi

   Ajat ennen sotepäätöksen tekoa olivat varsin erillaisia kuin ovat nyt. Ei ollut koko planeetalle levinnyttä varsin tappavaa pandemiaa, eikä varsinkaan ollut rajanaapurina imperialistiselle valloitussota polulle lähtenyttä terrori- ja roistovaltiota.

   Niinpä ne rahat jolla sotesta voitaisiin tehdä se sote miksi sitä aiottiin, menevät nyt armeijan varusteluun koska tykinruoan sotisopa ja kaikki sotimiskalusto kuten hävittäjälentokoneet tahi raskaat taistelupanssarivaunut ei enää nykyään tule kysymykseenkään että olisivat mallia Kajander .

   Samaan aikaan toisaalla: Petteri Orpo MTV:lle: Emme halua leikata heikoimmassa asemassa olevilta.

   Kokoomuksen puheenjohtaja ulottaisi ansiosidonnaisen työttömyysturvan kaikille.

   Niin, eiväthän he halua, mutta silti kun Orposta tulee pää- tai riviministeri seuraavaan hallitukseen niin se hallitus ja hän leikkaa nimenomaan köyhimmiltä, jos ei muuten niin jäädyttämällä jo ennestään varsin alimittaisen sosiaaliturvan perustason nykytasolle vuosiksi tai jopa vuosikymmeniksi. Noinhan on jo käynyt esimerkiksi Kelan maksamillle työttömyyskorvauksille.

   Ja noin tehdään nimenomaa jotta Orpo ja knit. voivat jatkaa ylisuurien ansiosidonnaisien etuuksien maksamista eliitille eli has-been kultapossuille, joihin hän toki itsekkin aikanaan lukeutuu.

   Joka käytännössä sitten tarkoittaa että joku pienimmällä mahdollisella sosiaaliturvalla kitkuttelijan kuten vaikka takuueläkettä saavan kuukausittain saama sosiaaliturva on jopa pienempi kuin 1/100 verrattuna siihen mitä suurimmpia mahdollisia ansiosidonnaisia etuuksia nostavat tulevat edelleen kuukausittain saamaan työeläkekettä.

   Kyseessä on kokoomuksen ikiaikainen haave että valtiosta tehdään edustuksellisen demokratian lisäksi edustuksellinen hyvinvointivaltio, ja niinpä sitten takuueläkettä saava Pihtiputaan mummo ikäänkuin nauttii hyvinvoinnista hänen eläkkeeseensä verrattuna yli satakertaista työeläkettä saavan Raimo Ilaskiven kautta ja välityksellä.

   Valitettavasti tuokin edustuksellinen hyvinvointivaltio tulee vaatimaan tiettyjä investointeja kuten vaikka maksullinen tosi TV-kanava jolta Pihtiputaan mummokin voi seurata Raimon tai jonkun muun valitsemansa ylipalkitun has-been luokan kansakunnan parhaan pojan tahi tytön varsin vaurasta elämää ja päivittäisiä rientoja kansakunnan tai ainakin sen elitistisimmän osan eli has-been kultapossujen kaikkinaiseksi parhaaksi.

   Niinpä tuon tosi-TV:n kanavan kautta ja välityksellä mummo sitten ehkä kokee että onhan tämä hänen oma hiukan tai oikeastaan paljon vaatimattomampi hyvinvointi siltikin lähes yhtä hyvä kuin mitä parempi-aines Raimolla hyvinvointinsa on.

   Ja tuo mummon riemuksi pätee varsinkin niinä viikkoina kun mummon ei tarvi mennä nälkäisenä nukkumaan kuin korkeintaan muutamana iltana kun mummo ei reumakivuiltaan ollut sillä viikolla pystynyt lähtemään potkurillaan sinne 15 km päähän kunnankeskuksen leipäjonoon ruoka-apukassin hakuun.

  • Anonyymi

   Siinä unohtu,että se maksaa... Rahaa ei siihen ollutkaan!

   • Anonyymi

    On vitusti,vaikka Ukrainan rahoitukseen ja aseisiin!


  • Anonyymi

   Hallitukselta on unohtunut moni muukin asia katsoa, todeta tai ymmärtää ennen kuin tekevät päätöksiä. Niitä on jälkeen päin jouduttu muuttamaan tai perumaa.
   HALLITUS...HOI ÄLY ÄLÄ JÄTÄ.
   Vihreät ja kommarit painostaa sossuja, kepu yrittää vikistä ja ruotsalaiset...no ne vain on.

  • Anonyymi

   Nämäkin miljardit jotka ovat menneet tähän SOTE:een ja tulevat vielä menemään niin jos ne olisi suunnattu yksityisille ihmisille valtion KELA korvauksia varten yksityispuolen terveydenhoidon palveluiden käytttämiseen NIIN suurin osa julkisen puolen jonoista olisi siirtynyt yksityisten palveluoden piiriin jolloin lääkäriin pääsy olisi nopeutunut huomattavasti!

   No mitä hallitus teki tässä kohtaa -> PIENENSI KELA korvauksia jolloin julkisen puolen jonot kasvoivat entisestään - No, ideologian (vasemmistolaisen) vuoksi pitääkin vähän kärsiä!

  • Anonyymi

   Olisivat olleet koskematta koko SOTEEN niin pääsisi lääkäriin ja saisi hoitoa sekä vanhukset huolenpitoa. Mutta kun näpit piti saada tekemistä ja pääsivät sanomaan....15 vuotta muut yrittäneen, me TYTÖT sen teimme. Se vain että tehty mikä tehty ja paskaa syntyi.

  • Anonyymi

   Ei mikään ole muuttunut koronan takia.
   Sotella ei ole koskaan ollut edes teoreettisia mahdollisuuksia.

   Alueet ovat aivan liian pieniä. Sote on tehnyt vain uuden kalliin hallintoportaan, joka syö rahaa.
   Viidellä jo olemassa olevalla erva-alueella olisi saatu mittakaavaetua eikä hallintoa olisi tarvittu lisää.

   Nyt on lisätty kuluja. Raha on pois hoidosta, josta sitä puuttui alunalkaenkin.

   • Anonyymi

    Yhden johtaja palkalla palkkais 4:jä sairaanhoitajaa, kohtuullistako? Taitaa mennä niin että mitä suurempi alue sitä suuremmat kulut.


  • Anonyymi

   Luuliko joku oikeasti, että jotenkin taianomaisesti tulisi säästöjä, kun terveyskeskuksien ja palokuntien toiminnot siirtyvät täysi uusille perustettaville valtion ja kuntien välissä toimiville hyvinvointialueille?

   Virkamiehiä ja poliitikkoja noihinkin tulee, joiden palkat pitää myös maksaa. Näillä virkamiehillä ei kuitenkaan vielä yhtäkään tulipaloa sammuteta tai potilasta hoideta, vaan ne pyörittelevät byrokratiaa. Rahaa menee tähänkin hommaa. Tulee varmaan jokin uusi vero tai maksu, jolla homma kustannetaan ja katetaan.

   Tällaista palkkaa aluevaltuustossa voi saada: katso oman alueesi tilanne
   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/838c3cca-a6a6-4f11-899e-a10f94e8a05d

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Kuka kusetti Soten läpimenon eduskunnassa enemmistöllä, no tietysti SOSSUT, KEPU, VIHREÄT, KOMMUNISTIT JA RUOTSALAISET.... kukas muu voisi olla.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Linnanjuhlat: Tiina Kaukasen asu aivan kauhea lankaviritelmä

   Ja loukkaus arvokkaita juhlia, maata, veteraaneja, Salea ja muita juhlijoita kohtaan. Siis miten joku kehtaa alittaa riman niin pahasti, koska voisi t
   Maailman menoa
   282
   2872
  2. Oho! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki poseeraa sensuellissa pitsiasussa! Some kuumana: "Merenneito"

   Onko tämä sitten Suomineito vai merenneito? Helmi Loukasmäki tuli julkisuuteen Dannyn assistenttina. Nuori nainen on totuttu näkemään somessa varsin
   Kotimaiset julkkisjuorut
   62
   2499
  3. Pitäisikö metsänomistajien siirtyä tuottamaan polttopuuta?

   Metsänomistajat saavat tätä nykyä kuitupuusta niin vähäisen hinnan että verrattuna polttopuuhun he tiensivat paremmin. Onhan polttopuulla talvella jo
   Maailman menoa
   109
   1256
  4. Emännän rauhootus aika,

   Pörrö itse huuvellut tubessa hellustansa, nyt tämä resupekka vaatii että asiasta oltaisiin hiljaa, ensikerran sai tuheroa syntymänsä jälkeen ja kertoi
   Tuusniemi
   92
   866
  5. Olen rakastunut sinuun mies

   Niin vieläkin, eikö ole hassua. Ikävä on kova!
   Ikävä
   54
   836
  6. 1,7 % kannatuksen lasku

   https://yle.fi/a/3-12683819 Keskustalla menee nyt entistä kehnommin. Keskusta kannatus nyt 9 % ja viimeisimmät Saarikon temput ei ehtineet vielä vaik
   Maailman menoa
   242
   746
  7. Nainen, kysymys

   Oletko valmis?
   Ikävä
   45
   722
  8. Sua jännittää.

   Aikas lailla. Anna mennä vain. Sä osaat kyllä ja kelpaat sellaisena kuin olet. Mä toivon, että onnistut ja saat haluamasi.
   Ikävä
   35
   709
  Aihe