KRP: Ukrainaan toimitettuja aseita päätynyt Suomeen, rikollisjärjestöt hyvin kiinnostuneita

Anonyymi-ap

61

326

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ilmaisena veronmaksajien piikkiin Ukrainaan...josta Suomen poneille markkinoille sikahintaan.👍😁👎

   • Anonyymi

    Syomees laiton AK 3000€🤣


   • Anonyymi

    Venäläiset myyneet vangiksi saamiensa ukrainalaisten aseita länteen. No nyt eivät enää juuri saa sotavankeja, kun Ukraina jyrää.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Venäläiset myyneet vangiksi saamiensa ukrainalaisten aseita länteen. No nyt eivät enää juuri saa sotavankeja, kun Ukraina jyrää.

    Todennäköistä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Venäläiset myyneet vangiksi saamiensa ukrainalaisten aseita länteen. No nyt eivät enää juuri saa sotavankeja, kun Ukraina jyrää.

    Venäläiset heiluttelevat innoissaan kotimaansa lippua, tätä valkoista.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Syomees laiton AK 3000€🤣

    Ongelma on se, että ukrainasta tulee oletettavasti juurikin ruattin saaria-mamu-yhteyksien kautta itämeren yli ja alikin todennäköisesti sukellusveneissä ukrainoista ostettuja rynkkyjä, kk, ja mitäpä ei suoraan Suomessa nukkuville saariasoluille. Arabeilla on kyllä rahaa maailman islamisoimiseksi. Itseasiassa, antavat kaiken öljyrahansa, kunhan maailmasta tulee islamistinen. Se on heille suorastaan pakkomielle

    Ja minkä verran saariasolut noista Suomessa maksavat itse? KYLLÄ. Tasan 0 euroa. Itseasiassa taitava saada jopa itsariensa jälkeen sukunsa rahaa siitä, että poika lähti "neitsytparatiisiin" tuhottuaan "kristityt viholliset", eli siis jotain taviskansalaisia, jotka vain sattuivat tuolloin kävelemään kadulla. Minä olen tätä terrorismipaskaa lontoossa elänyt itse. Olen lukuisia kertoja kävellyt täsmälleen niitä samoja katuja pitkin, joissa nää vitun saarialaiset teloittivat lontoolaisia vain siksi, koska UKn päättäjät olivat pommitaneet sen kotimaansa taikka toisen saariayhteiskunnan raunioiksi. Tuo on heidän tapansa vaikuttaa päätöksientekoon; tappaa random kansalaisia, jotta kansa nousisi sitten vastustamaan päätäjien hallintahimoja lähi-idässä, ja muualla myös. Heille se on toimiva sodankäyntimuoto - ja sitä missä tahansa minne menevätkin valit. aivopesunsa tähden toistavat. Noissa maissa suurin osa ei osaa edes lukea saatika kirjoittaa; mitä immaani heille kertoo on suoraan pyhyyttä itseään, mielissään. Ja niin, ottavat sen helvetin dynavyönsä taikka rynkyn tms. ja aidosti, hetkeäkään empimättä iskevät siiviiliväestöön. Niin uskomattoman voimakas se nollatason ymmärryskyky aivopesunsa on. Ja sotatoimialueilla... siellä sen sitten kokeekin, siitä kuinka "omiaan" käsittelevät, mikä heidän se ontologinen reaaliolemus todella, aidosti on

    Minä kävin niissä .. häpeäkseni .. adrenaliinin vuoksi. Ja vasta sekundana sen tähden, ettei sitä skeidaa valuisi eurooppaan. Vaan jos omistat keskuspankit, ja haluat tuhota kristilliseen perustaan nojaavan länsisivilisaatioeurooppalaisuuden, on saarioitten sijoittaminen eurooppaan just ja täsmälleen ideaali sivujuoni, jota työkaluna hyödyntäen, aikaan saat kevyestikin sikäläiset olot tännekin. Vaan entisenä sotilasupseeriperhetausta sotahulluna, koska rehellisyyden nimissä on tuostakin tässä avoin oltava, sen sanon, ettei ihmiskunnassa ole mitään pahempaa yhteiskunnan kokea, kuin sodan villiys. Se on miehillekin epämukavaa. Mutta naisille, jotka joukkoraiskataan, sadan, tuhannenkin miehen putkina kuolleiksi asti, taikka varastetaan jollekin jengisotapäällikölle vaimoksi, jos siis nätimpi on, ja kun sitten raskaaksi jää, niin tämä sotapäällikkö avaa tämän naisen puukollaan, vauvan repii puuduttamattoman elossaolevan äidin kohdusta ja alkaa tätä syödä elävältä äidin sitä tapahtumaa sivusta seuraten.. alat hiljalleen ymmärtää, mitä tarkoittaa villi

    Mutta sinun tehtävä oli ainostaan viedä saattuella punaisen ristin naamion alla tälle miehelle taaloja niin monta tonnia kuin noiden kuormureiden akselit vain kesti, ja jos matkalla muutama oli matkantekosi kanssa eriävää mieltä, oli sinulla joukkueen parin verran ex-erikoisjoukko miehiä varmistamassa se, että rahat tuetulle saapuivat ja hyödyllinen idiootti teki sen mitä lontoosta monien välikäsien kautta sille ja monille, monille muille kaltaisilleen käskettiin. Sinun roolisi olis ainoastaan johtaa homma kotiin, tehtävän vastuuluottamushenkilönä

    8-v myöhemmin, tämän samaisen "sotapäällikön" poika tiedusteli meiltä sijoitusvinkkejä. Hän oli nykyään "suursijoittaja", huom. multimiljonäärisukupoika, joka ei ole koskaan käynyt edes peruskouluakaan, kirjoitustaidoton vieläpä kaikenlisäksi, enkunkielenkin elokuvista oppinut. Tämäntyyliset miehet nyt ostavat ukrainoista rk-62sia, jakavat ne satavarmasti saariapaskasoluille ties millä helvetin tavoilla, aloittaakseen sitten tilaisuuden auetessa taikka sen stimuloidessaan, saariapaskat koko maailmassa

    Siksi kehoitin täällä lukuisia krt:ja kristinuskon yhtenäisyyttäluovan nimittäjän hyödyntämiseksi. Koitin tuolla välttää sekä torjua ulkoisia uhkia joilla merkittävä negatiivinen tai suoraan täysperikato vaikutus tulee vielä suomalaiseen yhteiskuntaan olemaan. Koitin kursivoidusti sössöttää siitä, kuin kuviot ovat akuutteja, ja kuinka ulkoasanellut tahot eivät ole hyväntahtoisia, etäisestikään. Kuinka etätyönä meidät vielä kamikazettavat kansakuntana venäjän ja valtojen sotatantereeksi, ja kuinka kaikki olettavat kaiken olevan siedettävää kunnes ensimmäinen neutroniydinohjus räjähtää ilmatilassamme tre-tku-hki kolmion keskuspisteessä kuten noi liioitellusti ylivarovaiset ven tän ajattelevat "auttaaksemme suomalaisia vaan"

    Kaikki nää linkittyy toisiinsa. Ja näiden kaikkien syvin tavoite, eritasoisia, erinäköisiä ja erilaatuisia metodeja soveltaen, on vain ja ainoastaan suomalaisten täysperikato. Koska jos tämä sieluklusteri, korkeinee värähtelytasoinee, siirtyy helvetiin - oikeutus, elämänsysteemin lakien mukaan, tulee nimenomaan intensiteetiltään rajulle, vaimentamattomalle ww3lle.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Todennäköistä.

    Erittäin tod. näk. huomioiden kummankin sodan osapuolen keskimääräiset kuukausitienestit per yksilö.

    ukrainassa, venäjällä, jne. palkat ovat kirjaimellisesti järkyttävät. Kuten olivat sotaa ennen muutkin elinolosuhteet.

    Siksi on järkevää vakavasti uudelleeharkita josko noihin valtiohin on sittenkään viisasta assosioitua, kumpaankaan. Tai niin, huomioiden missä jamassa olemme, että ven median huomio on nyt siirtynyt JO Suomen ydinasepuheisiin, lienee tilanne jo se, että ven tulee tässä ULKOASANELTUJEN päättäjien aikeiden vuoksi tämän Suomen kansan päälle - ja koska ei ole olemassa sotilaita, niin lanaavat ensitöikseen hermokaasuilla pikkunneutronijytkyn jälkeen, ja lähettävät perään wagnerien alaisuudessa niitä vankejaan putsaamaan bunkkerimme, taisi se hetki, jolloin laittomuuden tilasta oltaisiin vielä voitu nousta laillisuuden ja siten sivistyksen tilaan, olla siten jo historiaa?

    Kyllä tämä kansalliseksi täysperikadoksi tässä kai vaan menee.

    En usko, että Suomessa on päättäjiä jotka haluavat aidosti kokea ydinlaskeuman taikka sen paineaallon. Tai mistäpä sitä voi koskaan varmaksi tietää; saattaa moni ajatella tämän niin, että parempi ydinohjus venäjältä ja itse sekä samalla koko kansa matalaksi kuin se, että kansa kostaa joukkotuhonnan ja kansanmurhan piikeillä itselleen pikaoikeudenkäynti kansantuomioistuimilla, suoraan kaduilla. Koska siitähän tässä on tosiasiallisesti kyse, pelosta - sen vuoksi sota on muka pakko tuoda Suomeen. Oletusarvo on tosin virheellinen, että joko selviydytään bunkkereissa taikka "kuollaan kuten kaikki muutkin täällä". Koska tuota ennen on vielä sekin mahdollisuus, että tämä valtio nousee pois laittomuuden tilasta, ja virkavalta kääntyykin suomalaisten rakastamiseen - ja pelastaakin tämän kansan. Siinä voivat sitten wef ulkoasaneltuja ottaneet saada vielä sen ainoan mahdollisuutensa hylätä ulkoasanellut, tulivatpa mistä ilmansuunnasta tahansa, ja pelastua itsekin ulkoisten tahojen orjuudelta - taikka vaihtoehtoisesti kokea sen, ettei Suomessa arvostetakaan maanpetturuutta. Riippumatta siitä, mikä se titteli sitten on. Siistijä, opettaja, presidentti taikka liito-orava, tulisi Suomen kansalaisten olemassaolo tekosidonnaisesti turvata, riippumatta siitä, kuka kenenkäkin persettä on aiemmin joutunut nuolemaan.

    Jos Suomi jatkaa laittomuuden tilassa. Jos aidosti tällä asetelmalla sekä perseennuolennan asenteella mennään loppuun asti, niin hommat ovat takuuvarmasti ohi ennen jäiden sulamisia, ja 99% ennen -22 jouluaattoa - sanon 99%sesti, tarkoittaen tuolla sitä, että se 1% on tässä kohtaa enää se, että laittomuuden tilasta noustaan laillisuuden sivistykseen. Jota siis laittomuus vihaa. Minä tiedän mistä kerron, koska omata aiemmasta asenteestani sekä kokemuksestani, kun kristinusko minulle vieras lorutarina vaan oli, kerron.

    Mikään yhteiskunta ei kestä katkeamatta jatkuvaa täyttä korruptiota. Mikään yhteisö ei kestä jatkuvaa laittomuuden tilaa. Ei yhtään mikään, koko ihmiskunnan historian aikana. Se on joko laittomuus ja helvetinmoisia ongelmia koko kansakunnalle, taikka laillisuus ja edes mahdollisuus välttää ULKOASANELTU ja nyttemmin sisäisesti motivoitunut jopa täysperikato.

    Jos rukous ja ihmeet eivät kiinnosta. Jos laillisuus ei kiinnosta. Jos kansan olemassaolon turvaaminen ei kiinnosta. Jos edes omista läheisistä välittäminen, tai edes oma olemassaolo ei kiinnosta - niin millä järjellä olemassaolo kansana tulee tässä vielä jatkumaan, kun ulkoasanelevat tahot nimenomaan tahtovat täysperikadottaa suomaisuuden pois historiankirjoistakin jopa. Heille tämä on kansa, joka oikeuttaa täysperikadollaan kätevästi maallisesti ww3en. Ja energeettisesti, koska näin suuri määrä lähimmäisenrakkautta poistuu terralta, mahdollisuus elämänsysteemiltä itseltään avautuu INTENSIFIKOIDA luomakunnan täystuhoprosessi.

    Se on näet valinta.

    Ei näitä kukaan tietenkään usko. Mutta tuossa se totuus nyt sitten vaan on.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ongelma on se, että ukrainasta tulee oletettavasti juurikin ruattin saaria-mamu-yhteyksien kautta itämeren yli ja alikin todennäköisesti sukellusveneissä ukrainoista ostettuja rynkkyjä, kk, ja mitäpä ei suoraan Suomessa nukkuville saariasoluille. Arabeilla on kyllä rahaa maailman islamisoimiseksi. Itseasiassa, antavat kaiken öljyrahansa, kunhan maailmasta tulee islamistinen. Se on heille suorastaan pakkomielle

    Ja minkä verran saariasolut noista Suomessa maksavat itse? KYLLÄ. Tasan 0 euroa. Itseasiassa taitava saada jopa itsariensa jälkeen sukunsa rahaa siitä, että poika lähti "neitsytparatiisiin" tuhottuaan "kristityt viholliset", eli siis jotain taviskansalaisia, jotka vain sattuivat tuolloin kävelemään kadulla. Minä olen tätä terrorismipaskaa lontoossa elänyt itse. Olen lukuisia kertoja kävellyt täsmälleen niitä samoja katuja pitkin, joissa nää vitun saarialaiset teloittivat lontoolaisia vain siksi, koska UKn päättäjät olivat pommitaneet sen kotimaansa taikka toisen saariayhteiskunnan raunioiksi. Tuo on heidän tapansa vaikuttaa päätöksientekoon; tappaa random kansalaisia, jotta kansa nousisi sitten vastustamaan päätäjien hallintahimoja lähi-idässä, ja muualla myös. Heille se on toimiva sodankäyntimuoto - ja sitä missä tahansa minne menevätkin valit. aivopesunsa tähden toistavat. Noissa maissa suurin osa ei osaa edes lukea saatika kirjoittaa; mitä immaani heille kertoo on suoraan pyhyyttä itseään, mielissään. Ja niin, ottavat sen helvetin dynavyönsä taikka rynkyn tms. ja aidosti, hetkeäkään empimättä iskevät siiviiliväestöön. Niin uskomattoman voimakas se nollatason ymmärryskyky aivopesunsa on. Ja sotatoimialueilla... siellä sen sitten kokeekin, siitä kuinka "omiaan" käsittelevät, mikä heidän se ontologinen reaaliolemus todella, aidosti on

    Minä kävin niissä .. häpeäkseni .. adrenaliinin vuoksi. Ja vasta sekundana sen tähden, ettei sitä skeidaa valuisi eurooppaan. Vaan jos omistat keskuspankit, ja haluat tuhota kristilliseen perustaan nojaavan länsisivilisaatioeurooppalaisuuden, on saarioitten sijoittaminen eurooppaan just ja täsmälleen ideaali sivujuoni, jota työkaluna hyödyntäen, aikaan saat kevyestikin sikäläiset olot tännekin. Vaan entisenä sotilasupseeriperhetausta sotahulluna, koska rehellisyyden nimissä on tuostakin tässä avoin oltava, sen sanon, ettei ihmiskunnassa ole mitään pahempaa yhteiskunnan kokea, kuin sodan villiys. Se on miehillekin epämukavaa. Mutta naisille, jotka joukkoraiskataan, sadan, tuhannenkin miehen putkina kuolleiksi asti, taikka varastetaan jollekin jengisotapäällikölle vaimoksi, jos siis nätimpi on, ja kun sitten raskaaksi jää, niin tämä sotapäällikkö avaa tämän naisen puukollaan, vauvan repii puuduttamattoman elossaolevan äidin kohdusta ja alkaa tätä syödä elävältä äidin sitä tapahtumaa sivusta seuraten.. alat hiljalleen ymmärtää, mitä tarkoittaa villi

    Mutta sinun tehtävä oli ainostaan viedä saattuella punaisen ristin naamion alla tälle miehelle taaloja niin monta tonnia kuin noiden kuormureiden akselit vain kesti, ja jos matkalla muutama oli matkantekosi kanssa eriävää mieltä, oli sinulla joukkueen parin verran ex-erikoisjoukko miehiä varmistamassa se, että rahat tuetulle saapuivat ja hyödyllinen idiootti teki sen mitä lontoosta monien välikäsien kautta sille ja monille, monille muille kaltaisilleen käskettiin. Sinun roolisi olis ainoastaan johtaa homma kotiin, tehtävän vastuuluottamushenkilönä

    8-v myöhemmin, tämän samaisen "sotapäällikön" poika tiedusteli meiltä sijoitusvinkkejä. Hän oli nykyään "suursijoittaja", huom. multimiljonäärisukupoika, joka ei ole koskaan käynyt edes peruskouluakaan, kirjoitustaidoton vieläpä kaikenlisäksi, enkunkielenkin elokuvista oppinut. Tämäntyyliset miehet nyt ostavat ukrainoista rk-62sia, jakavat ne satavarmasti saariapaskasoluille ties millä helvetin tavoilla, aloittaakseen sitten tilaisuuden auetessa taikka sen stimuloidessaan, saariapaskat koko maailmassa

    Siksi kehoitin täällä lukuisia krt:ja kristinuskon yhtenäisyyttäluovan nimittäjän hyödyntämiseksi. Koitin tuolla välttää sekä torjua ulkoisia uhkia joilla merkittävä negatiivinen tai suoraan täysperikato vaikutus tulee vielä suomalaiseen yhteiskuntaan olemaan. Koitin kursivoidusti sössöttää siitä, kuin kuviot ovat akuutteja, ja kuinka ulkoasanellut tahot eivät ole hyväntahtoisia, etäisestikään. Kuinka etätyönä meidät vielä kamikazettavat kansakuntana venäjän ja valtojen sotatantereeksi, ja kuinka kaikki olettavat kaiken olevan siedettävää kunnes ensimmäinen neutroniydinohjus räjähtää ilmatilassamme tre-tku-hki kolmion keskuspisteessä kuten noi liioitellusti ylivarovaiset ven tän ajattelevat "auttaaksemme suomalaisia vaan"

    Kaikki nää linkittyy toisiinsa. Ja näiden kaikkien syvin tavoite, eritasoisia, erinäköisiä ja erilaatuisia metodeja soveltaen, on vain ja ainoastaan suomalaisten täysperikato. Koska jos tämä sieluklusteri, korkeinee värähtelytasoinee, siirtyy helvetiin - oikeutus, elämänsysteemin lakien mukaan, tulee nimenomaan intensiteetiltään rajulle, vaimentamattomalle ww3lle.

    Kiitos kirjoituksestasi, luettu on.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Syomees laiton AK 3000€🤣

    Ryssätrollit keskustelevat ryssän sotapropagandaan kuuluvasta VALEUUTISESTA.

    On tainnut päästä hiukka kusta iskän mällin sekaan ??

    BUHAHAHAHAHAHAHAHAHAAHA!


  • Anonyymi

   Hyin toimii suomalainen bisnes. Kotiinpaluuta se vaan on. Onko aseissa Sanna Marinin nimikirjoitus?

   • Anonyymi

    Sen saa viilattua vttuun!🤣


  • Anonyymi

   Eipä ukrainan köyhällä kansalla vitun lisäksi muuta myytävää ole,
   Tuostakin ne varoitti jo heti alussa että Ukrainan hallinto ei kykene saamiaan aseita valvomaan vaan ne tulee päätymään Eurooppaan terroristeille.

   • Anonyymi

    Typerää hurskastelua. Sellaista sotaa tai konfliktia ei ole ollut eikä tule olemaan, jossa pystyttäisiin jokaista asetta valvomaan. Niitä takavarikoidaan sotavangeilta tai kerätään pois kaatuneilta. Viedään kotiin tai myydään. Konfliktiympäristössä pyörii monenlaista bisnestä, sillä hengissä pysymiseen tarvitaan myös evästä, ei vain aseita.


  • Anonyymi

   Ovatko myös Venäjän desantit kiinnostuneita? Helposti unohtuu, että Venäjällä ja Ukrainalla on paljon yhteistä historiaa.

  • Anonyymi

   niin sota alkoi ukrainassa jaettiin kymmeniä tuhansia aseita siviileille tyhmää,,,,,,,

   • Anonyymi

    Onko siellä korvien välissä mitään? Aseita jaettiin palvelukseen kutsutuille.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Onko siellä korvien välissä mitään? Aseita jaettiin palvelukseen kutsutuille.

    joo on videoita kun ukrainassa jaettiin aseita siviileille ,jonottavat jonossa,,,miehiä ,naisia siviilivaateissa,,uutisoitiin myös suomessa,,,,,


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Onko siellä korvien välissä mitään? Aseita jaettiin palvelukseen kutsutuille.

    on korvien välissä,,,,lue muutakin kun maaseuduntulevaisuutta,,,,,,


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    joo on videoita kun ukrainassa jaettiin aseita siviileille ,jonottavat jonossa,,,miehiä ,naisia siviilivaateissa,,uutisoitiin myös suomessa,,,,,

    Aivan. Kaikille palvelukseen kutsutuille ja vapaaehtoisesti lähteneille annettiin ase. Siviilejä ne vapaaehtoiset 17 vuotiaat suomalaiset pojatkin olivat, kun rintamalle vietiin.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Aivan. Kaikille palvelukseen kutsutuille ja vapaaehtoisesti lähteneille annettiin ase. Siviilejä ne vapaaehtoiset 17 vuotiaat suomalaiset pojatkin olivat, kun rintamalle vietiin.

    ei,kyllä palvelukseen kutsutuille jaetaan varusteet ,puvut,,ja vasta sen jälkeen jaetaan aseet,,,,videoissa siviileille jaetaan aseet, lähtevät siviilikamppeissa käveleen kadulle,,,,,,,


  • Anonyymi

   Porvari varustaa joukkojaan äärioikeistolaisuuden ja natsismin hengessä.
   Herätkää suomalaiset. Tämän troijalaisella hevosella ratsastavan sotavarustelun on loputtava!
   Porvarin harha paremasta ihmisestään voimistuu, ja sen aiheuttava moraalin ja ihmisoikeuksien vastarinta on porvarin vallalle uhka, ja tähän kokemaansa uhkaan porvari varustatuu kiertoteitä kuljettaen aseita ukrainalaisella hevosella itselleen.

   Kaatakaa porvarihallitus. Valitkaa itseänne edustamaan puolueettomuus, rauha, tasa-arvo, ihmisoikeudet ja oikeudenmukaisuus ja yhteiskunnan vakaus.

  • Anonyymi

   onko suomessa porvari hallitus,,,,,,,

   • Anonyymi

    On.


  • Anonyymi

   Jos minulla olis rynnäri niin vetäisin että ratatatatatatatataaa!!

  • Anonyymi

   juu minusta meillä in vasemmisto hallitus,,,,,,,

  • Anonyymi

   Suomi-tolliskot maksavat rikollisten ja terroristien aseetkin.

  • Anonyymi

   Niitäpä hyvinkin.
   Ihmeen hiljaa natokiimskot ovat tästä. Moni vakiokirjoittaja on nyt jossain pöydän alla piilossa.

   Marinin natotukikohtapuheistakaan natotrillit eivät puhu mitään. Eikä ydinaseitten Suomeen sijoittelusta.

   Paljonkohan Zelensky sai suomalaisista rynnäkkökivääreistä kappalehintaa 🤔

   • Anonyymi

    Yksittäisten aseiden "putoaminen kuormasta" ei minua Naton kannattajana yllätä yhtään. Se on yleinen ilmiö kaikissa maailman sodissa. Monilla on kotona toisen maailmansodan aikaisia aseita? Miten luulet niiden sinne päätyneen? Ydinaseista jauhaminen Suomen yhteydessä on sen sijaan naurettavaa. Ei ole, ei tule, eikä tilata. Eikä Nato anna.


   • Anonyymi

    "Paljonkohan Zelensky sai suomalaisista rynnäkkökivääreistä kappalehintaa"

    Voiko joku olla näin s**tanan yksinkertainen? Jos joku aseita varastaa ja myy, niin kyseessä ovat paikalliset rikollisjengien jäsenet. Tai ihan tavalliset ihmiset, jotka haluavat leipää lapsilleen. Aseita on voitu kerätä myös kaatuneilta tai sotavangeilta. Toiminta on harvoin suurimuotoista.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    "Paljonkohan Zelensky sai suomalaisista rynnäkkökivääreistä kappalehintaa"

    Voiko joku olla näin s**tanan yksinkertainen? Jos joku aseita varastaa ja myy, niin kyseessä ovat paikalliset rikollisjengien jäsenet. Tai ihan tavalliset ihmiset, jotka haluavat leipää lapsilleen. Aseita on voitu kerätä myös kaatuneilta tai sotavangeilta. Toiminta on harvoin suurimuotoista.

    Ei suomessakaan ole niin lepsua presidenttiä että se sallis sellaisen Hutiloinnin että asevoimien aseita pääsis jotku rikollisjengit varastamaan. Kyllä Zelenskyn pitää täysi vastuu kantaa. Sitäpaitsi sen se kuuluu järjestää leipää kansalleen eikä esiintyä TVssä jonain vitun sodan ylijumalana.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei suomessakaan ole niin lepsua presidenttiä että se sallis sellaisen Hutiloinnin että asevoimien aseita pääsis jotku rikollisjengit varastamaan. Kyllä Zelenskyn pitää täysi vastuu kantaa. Sitäpaitsi sen se kuuluu järjestää leipää kansalleen eikä esiintyä TVssä jonain vitun sodan ylijumalana.

    Ovat kyllä nämä zeleläisetkin röykkeitä, tai vähintään alkaneet sellaisiksi; on nykyään KRPkin heille valehteleva putinisti. Siis suomalainen poliisi-instituutti..!

    https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009171581.html

    Pitäisiköhän ulkoakäskytettävän poliittisen valtiojohdon edes nyt alkaa jo pikkuhiljaa ottaa vähän etäisyyttä ukrainaan?

    Nämä ukrainat ja venäjät kun tosiaan ovat yhteiskunta tasoina olleet alikehittyneitä sekä alkukantaisia, kansainvälisten standardien mukaisesti, parhaimmillaankin. Ja nyt ilmiselvästi villejä. Haluammeko assosiotua valtion taikka mentaliteetin kanssa, jossa kuka tahansa, mukaanlukien suomalainen poliisi-instituutti, on valheellinen, jossei se ole yhteensopiva heidän sen uhriutumis narratiivinsa kanssa?

    Zelet tietävät vallan mainiosti mitä tekivät ukrainoissa vuodesta 2014 eteenpäin; onko todella kuinka viisasta saattaa Suomen kansa - jolla ei ole YHTÄÄN mitään yhteneväisyyttä taustamielessä ukrainojen kanssa - venäjää vastaan yksykköseen, koska jonkun munansa-miestä-vievän vanhasen mielestä Suomi olisi ukraina. Voiko mitään epäkunnioittavampaa Suomen valtiota kohtaan edes EKssa tehdäkään kuin se, että ilmoittaa Suomen statukseksi ukrainaksi mielivaltaisesti, ja alkaakin jo nostaa SUOMEN salkoihin ukrainan lippu ja lähettää sinne käytännössä mitä tahansa, mitä sieltä vain pyydetään?! Minun mielestäni oli vähintäänkin etovaa, että meidän tasavallan presidentti ja pääministeri hallituksineen, nostettiin ylös taputtaakseen Suomen uudelle ylijohtajalle zelelle ilmaisten systemaattisen vasalliutensa oikein koko kansan edessä niin kuin meille oltaisiin jostain nyt valittu uusi megatrendi, jossa zele hoveineen on mukamas se, joka sanelee mitä meidän, Suomessa, kuuluu ajatella, sanoa sekä tehdä.

    Kun ukraina alkaa nimitellä jo jopa krp:tä ymmärtääkseni putinistiksi, ovat he jo sen verran ulkona todellisuudesta, että valtioiden välistä pesäeroa tulisi mielestäni vahvasti harkita. Koska tälläviisii tämä menee minun ymmärtääkseni niin, että Suomeen tuodaan väkisin sota. Jossa solidaarisuus Suomen ylisanelijalle maksetaan suoraan tämän kansan täysperikatona. Emme me pärjää venäjälle kun se alkaa iskeä neutroniohjuksin. Siksi tulisi minun mielestäni keskittyä sotahalujensa laimentamiseen.

    supo-krp-sotilastiedustelu-jne. ovat vielä hyvin diplomaattisia ulostuloissaan. Mutta faktat ovat todellisuutta, ja nettotodellisuudessa koko ukrainahanke on ollut Suomessa tämän maan ylivoimaisesti korkein turvallisuusuhka tälle kansalle Suomen koko olemassaolon aikana. Puhutaan jo 100%:n tappioriskistä per kokonaisväestölkm. Koska sen negatiivinen täysriski on se, että ven tuolla neutroni-isku varmistaa meidät - pysyvästi - turvavyöhykkeekseen. Kyseessä on erityisen vakava, törkeä, suora sotaanvienti - jopa ranskalaiset ym. ihmettelevät näitä ulostuloja, jossa aletaan vaatia koksupöllyissäko sitten ydinaseita Suomeen ven rajalle! Toisiksi korkein, jo toteutunut, turvallisuusvaluma oli aiempi n. 80%n menestykeen yltänyt tuhohanke. Myös tuo sen jatkumo, josta käsittääkseni, ovat jo monetkin maat irtautuneet, jos oikein muistan niin mahd. ruotsikin. Kolmanneksi suurin turvallisuusriski ovat sotakokemustaustaiset shaarialaiset maanalaisinee soluineen jotka voidaan milloin tahansa aktivoida SUORAAN Suomen käytönnössä lähestulkoon puolustuskyvyttömän siviiliväestön seassa. Eli siis Turun puukotus, potensiin jokin ennaltamääritelmätön luku. Se lukee heidän jihadeissaan, että käännyttämällä, miekalla taikka siittämällä - ja sitä myös 5krt per vrk aivopesunsa tähden ilman muuta käskyn tullen sitten myös noudattavat.

    Itse olen fyysisesti sairas, uupunut, sumun läpi näkevä, masentunut, asematon, epämiljardööri ja kaikilla muillakin mahdollisilla mieleeni tulevilla tavoilla heikko. Mutta te muut, joilla on VIELÄ mahdollisuus pelastaa Suomi teihin minä vetoan, että voitavanne tämän puolustuskyvyttömän kansan vuoksi tekisitte. Noiden, jotka perhettänne, omaisianne, läheisiänne ja ylipäätään hyvätahtoisia normaalisuomalaisia ovat. Sekä ven tulevat neutroni-isku aikeet huomioiden, ihan oman itsennekin.

    Tässä vielä linkki, joka selkeyttää selväsanaisesti sen, mitä Suomessa tällä hetkellä tapahtuu. Törkeimmälla mahdollisella olemassaolevalla tavalla vieläpä kaiken lisäksi.

    https://fi.wikipedia.org/wiki/Maanpetos

    Nuo lait joko pätevät jokaikisen kansalaisen kohdalla. Tai osa kansalaisista ovat lain yläpuolella, elimme täyttä laittomuuden tilaa kuten ilmestyskirjassa sanotaan ja se sitten, itsessään Suomen täysperikadon kansana, valtiona sekä näillä näkymin jopa maanpintanakin sinetöi. Mikään yhteiskunta ei kestä täyttä korruptiota. Kaikki, kautta aikojen, ovat kokeneet tuon välittömässä yhteydessä regeneroitumisen lailliseksi, imploosion - tai täystuhon; samassa järjestyksessä suhdeluvut ovat 1-19-80.

    Ellei tätä valtiota saada välittömästi laillisuuden tilaan, tämä valtio kansoineen on valit. entinen.

    Ja mitä tulee ärsysannaan, hänet armahdettakoot, koska vaikka saamelaisuuteen verhoilikin, aidosti pahoillaan on.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei suomessakaan ole niin lepsua presidenttiä että se sallis sellaisen Hutiloinnin että asevoimien aseita pääsis jotku rikollisjengit varastamaan. Kyllä Zelenskyn pitää täysi vastuu kantaa. Sitäpaitsi sen se kuuluu järjestää leipää kansalleen eikä esiintyä TVssä jonain vitun sodan ylijumalana.

    Olet todella naiivi. :D:D


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ovat kyllä nämä zeleläisetkin röykkeitä, tai vähintään alkaneet sellaisiksi; on nykyään KRPkin heille valehteleva putinisti. Siis suomalainen poliisi-instituutti..!

    https://www.is.fi/kotimaa/art-2000009171581.html

    Pitäisiköhän ulkoakäskytettävän poliittisen valtiojohdon edes nyt alkaa jo pikkuhiljaa ottaa vähän etäisyyttä ukrainaan?

    Nämä ukrainat ja venäjät kun tosiaan ovat yhteiskunta tasoina olleet alikehittyneitä sekä alkukantaisia, kansainvälisten standardien mukaisesti, parhaimmillaankin. Ja nyt ilmiselvästi villejä. Haluammeko assosiotua valtion taikka mentaliteetin kanssa, jossa kuka tahansa, mukaanlukien suomalainen poliisi-instituutti, on valheellinen, jossei se ole yhteensopiva heidän sen uhriutumis narratiivinsa kanssa?

    Zelet tietävät vallan mainiosti mitä tekivät ukrainoissa vuodesta 2014 eteenpäin; onko todella kuinka viisasta saattaa Suomen kansa - jolla ei ole YHTÄÄN mitään yhteneväisyyttä taustamielessä ukrainojen kanssa - venäjää vastaan yksykköseen, koska jonkun munansa-miestä-vievän vanhasen mielestä Suomi olisi ukraina. Voiko mitään epäkunnioittavampaa Suomen valtiota kohtaan edes EKssa tehdäkään kuin se, että ilmoittaa Suomen statukseksi ukrainaksi mielivaltaisesti, ja alkaakin jo nostaa SUOMEN salkoihin ukrainan lippu ja lähettää sinne käytännössä mitä tahansa, mitä sieltä vain pyydetään?! Minun mielestäni oli vähintäänkin etovaa, että meidän tasavallan presidentti ja pääministeri hallituksineen, nostettiin ylös taputtaakseen Suomen uudelle ylijohtajalle zelelle ilmaisten systemaattisen vasalliutensa oikein koko kansan edessä niin kuin meille oltaisiin jostain nyt valittu uusi megatrendi, jossa zele hoveineen on mukamas se, joka sanelee mitä meidän, Suomessa, kuuluu ajatella, sanoa sekä tehdä.

    Kun ukraina alkaa nimitellä jo jopa krp:tä ymmärtääkseni putinistiksi, ovat he jo sen verran ulkona todellisuudesta, että valtioiden välistä pesäeroa tulisi mielestäni vahvasti harkita. Koska tälläviisii tämä menee minun ymmärtääkseni niin, että Suomeen tuodaan väkisin sota. Jossa solidaarisuus Suomen ylisanelijalle maksetaan suoraan tämän kansan täysperikatona. Emme me pärjää venäjälle kun se alkaa iskeä neutroniohjuksin. Siksi tulisi minun mielestäni keskittyä sotahalujensa laimentamiseen.

    supo-krp-sotilastiedustelu-jne. ovat vielä hyvin diplomaattisia ulostuloissaan. Mutta faktat ovat todellisuutta, ja nettotodellisuudessa koko ukrainahanke on ollut Suomessa tämän maan ylivoimaisesti korkein turvallisuusuhka tälle kansalle Suomen koko olemassaolon aikana. Puhutaan jo 100%:n tappioriskistä per kokonaisväestölkm. Koska sen negatiivinen täysriski on se, että ven tuolla neutroni-isku varmistaa meidät - pysyvästi - turvavyöhykkeekseen. Kyseessä on erityisen vakava, törkeä, suora sotaanvienti - jopa ranskalaiset ym. ihmettelevät näitä ulostuloja, jossa aletaan vaatia koksupöllyissäko sitten ydinaseita Suomeen ven rajalle! Toisiksi korkein, jo toteutunut, turvallisuusvaluma oli aiempi n. 80%n menestykeen yltänyt tuhohanke. Myös tuo sen jatkumo, josta käsittääkseni, ovat jo monetkin maat irtautuneet, jos oikein muistan niin mahd. ruotsikin. Kolmanneksi suurin turvallisuusriski ovat sotakokemustaustaiset shaarialaiset maanalaisinee soluineen jotka voidaan milloin tahansa aktivoida SUORAAN Suomen käytönnössä lähestulkoon puolustuskyvyttömän siviiliväestön seassa. Eli siis Turun puukotus, potensiin jokin ennaltamääritelmätön luku. Se lukee heidän jihadeissaan, että käännyttämällä, miekalla taikka siittämällä - ja sitä myös 5krt per vrk aivopesunsa tähden ilman muuta käskyn tullen sitten myös noudattavat.

    Itse olen fyysisesti sairas, uupunut, sumun läpi näkevä, masentunut, asematon, epämiljardööri ja kaikilla muillakin mahdollisilla mieleeni tulevilla tavoilla heikko. Mutta te muut, joilla on VIELÄ mahdollisuus pelastaa Suomi teihin minä vetoan, että voitavanne tämän puolustuskyvyttömän kansan vuoksi tekisitte. Noiden, jotka perhettänne, omaisianne, läheisiänne ja ylipäätään hyvätahtoisia normaalisuomalaisia ovat. Sekä ven tulevat neutroni-isku aikeet huomioiden, ihan oman itsennekin.

    Tässä vielä linkki, joka selkeyttää selväsanaisesti sen, mitä Suomessa tällä hetkellä tapahtuu. Törkeimmälla mahdollisella olemassaolevalla tavalla vieläpä kaiken lisäksi.

    https://fi.wikipedia.org/wiki/Maanpetos

    Nuo lait joko pätevät jokaikisen kansalaisen kohdalla. Tai osa kansalaisista ovat lain yläpuolella, elimme täyttä laittomuuden tilaa kuten ilmestyskirjassa sanotaan ja se sitten, itsessään Suomen täysperikadon kansana, valtiona sekä näillä näkymin jopa maanpintanakin sinetöi. Mikään yhteiskunta ei kestä täyttä korruptiota. Kaikki, kautta aikojen, ovat kokeneet tuon välittömässä yhteydessä regeneroitumisen lailliseksi, imploosion - tai täystuhon; samassa järjestyksessä suhdeluvut ovat 1-19-80.

    Ellei tätä valtiota saada välittömästi laillisuuden tilaan, tämä valtio kansoineen on valit. entinen.

    Ja mitä tulee ärsysannaan, hänet armahdettakoot, koska vaikka saamelaisuuteen verhoilikin, aidosti pahoillaan on.

    Haastateltu oli puhunut ilmiöstä yleisellä tasolla. Suomeen ei tiedetä päätyneen aseita. Kuormasta putoamisen ilmiö on sinänsä tuttu kaikista maailman sodista. Sota rapauttaa yhteiskunnan järjestyksen, ja edistää laittomuutta. Varas ei lakkaa varastamasta, koska on sota. Pitäisikö 40 miljoonaa ukrainalaista jättää auttamatta siksi, että joukossa on ehkä muutamana mätä omena? Tai joku, joka varastaa pysyäkseen hengissä? Ymmärrätkö minkä viestin se antaa Putinille ja kaltaisilleen?


  • Anonyymi

   Rikollisjärjestöt ei ole kiinnostunut noista aseista, vaan kaikista muistakin.

   • Anonyymi

    Luulis että esimerkiksi puola tarkistaisi tooooodella tarkkaan tulijat ja niiden lastin ennenkuin päästäisi ukrainalaisia rikollisia EU alueelle. Ei tuollainen rynnäkkökivääri/sinko mihinkään aanukseen mahdu.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Luulis että esimerkiksi puola tarkistaisi tooooodella tarkkaan tulijat ja niiden lastin ennenkuin päästäisi ukrainalaisia rikollisia EU alueelle. Ei tuollainen rynnäkkökivääri/sinko mihinkään aanukseen mahdu.

    Ei niin. Minä täällä selitin jo ensimmäisen avun kohdalla, että oli hyvä, että tilanne pelattiin vielä tuolloin viisaasti ja apu oli suojaliivejä, kypäriä sekä pari lääkintävaunuako. Sanoin niin, koska tiesin, että kuvio tulee vielä menemään niin, että siellä sodittaessa, rynkkyjä päätyy tsetseeneille, jtk sitten tulevat itärajan yli, meidän rk-62silla sotimaan meitä vastaan KOSKA osallistuimme aselähetyksien muodossa heitä vastaan sotaan ukranoissa.

    En tosin osannut tuossa vaiheessa vielä tajuta tilannetta, jossa tsetseenit salakuljettaisivat näitä rynkkyjä ammuksineen Suomessa takuuvarmasti hyypiöileville saarialaisille, joista pinnallinen taso on nuo jengit, mutta voin helposti kuvitella, että siellä on oikea maanalainen armeija noita, koska tahansa valmiina aloittamaan neg. operaatiot Suomen siviiliväestöä vastaan, kunhan vain käsky ensin tulee. Olen sata varma, ettei KRP tiedä kuin jäävuoren huiput siitä, mitä pinnan alla todella kuhisee. Ja sanon lontoon kokemuksieni perusteella mitä siellä immaanit valmistelevat; kristinuskon vaihtamista saariaksi.

    Käännyttämällä, miekalla taikka siittämällä.

    Joista kakkoskohtaan saivat tsetseeneiltä suoraan rk-62siako sitten, ja mitä hittoa sinne ukr lähetettiinkin. 62set ovat oivia, koska 7.62 pateja löytyy ammusvarastoista tarpeeksi, kunhan vain ensin ovat hommat saaneet hallintaansa - jatkohallintaa varten valtauksensa jälkeen, jota ven lipun alle sujahtaneet tsetseenit tulevat ilman muuta tukemaan, itärajan ylittäen

    Mielestäni on ollut virhe hyväksyä ulkoasaneltuja lakiviritelmiä, kampanjoita, toimintamalleja sekä alistumista valheelliselle tavalla olla ns. suomalainen. Suomalaisen kulttuurin suurimpia vahvuuksia kun on aina ollut se, että toisen tässä kulttuurissa kasvaneen sanaan voi lähes poikkeuksetta, luonnevikaisuutta lukuunottamatta siis, luottaa. Ei Suomikaan mikään täydellinen ollut, tietenkään, mutta ennen -95, kun periaatteet olivat omia ja lait myös, ulkoisten tahojen vaikuttamismahdollisuus oli vähäisempää. Mutta mitä enemmän globalisaatiota Suomessa tapahtui, sitä laittomammaksi meininki valui. Juristithan aina sanovat, että "lait on tehty tulkittaviksi". Noh, tässä se sitten nähtiin, mitä siitä koituu, kun turvallisuus vaihdetaan lain yläpuolella olemisen etuoikeuksiin. Ja nimenomaan se valtava väärinkäyttö, minkä mm. raha tuolle kaikelle mahd.

    Katsoin sannaa, kun yleaamussako oli; kertoi sähköyhtiöiden valtavista voitoista. Kesko sekä S-ryhmä tehnee tänä vuonna ennenkokemattoman ennätystulokset. Tämäkö on sitten hienoa; että keinotekoisesti suomalainen varastaa suomalaiselta ja sitten valtio varastaa suomalaisilta?

    Onko tämä aidosti se Suomi jonka suurin osa tästä kansasta tälle kansalle haluamme? Vai onko tämä sittenkin se mitä ulkoasanelevat tälle kansalle haluavat, tietäen erinomaisesti sen, että ennen kun saulisannat & co. havahtuvat näihin kaikkiin ulkoasaneltuihin petoksiin, ei tästä kansasta, valtiosta eikä nyttemmin edes maastakaan, jää enää mitään muuta jäljelle kuin tuhkat vaan.

    Siksi tuo sannakin elää kuin viimeistä päivää. Hän sisimmissään tiedostanee kyllä mihin ulkoa saulisannojen & co. kautta on tämä maa suuntaamassa. Hän vain uskoo siihen, että kunhan kaikki vain alistuva ja kuulijaita ovat, niin kyllä se Scwabbi (ja omistajansa) weffiläiset itsensä edes ilman muuta säästää. Vaan kun ei säästä, koska mm. nämä kaksi & Co. ovat kaikki kuulleet Evankeliumin. Eivätkä uuteen uljaaseen yksiselitteisesti ota Evankeliumista tietoisia olevia. Koska voivat alkaa rukoilla, saada ihmeitä ja tuon kautta vesittää kaikki ulkoasanelijoiden tihutyöt Suomen TÄYStuhotakseen.

    Suomen olisi todella hyvä palata takaisin laillisuuden tilaan. Ja tuolle paras skenaario on jokaikisen - aito - sisäinen asenteenmuutos. Rikoslaki ynnä käytäntö kertoo kyllä sen miten Suomen täystuho estetään viranomaisjohtoisesti, tai mielivaltaisesti tulkittuna jätetään estämättä. Mutta mielestäni olisi huomattavasti paljon suotuisampaa, jos palattaisiin ihan normaalisti ja vapaaehtoisesti, pienen asenteenmuutoksen kautta, hetkeksi, noiksi seuraaviksi 4.1-vuodeksi, takaisin sivistykseen - eikä tosiaan valuttaisi tässä toiseksi ukrainaksi, mutta ilman sukulaiskansa-samettisilkki-kohtelua. Se olisi kaikille terveellisintä. Koska kun kuviot eskaloituvat, on kontrolli entinen. Ja siinä samassa myös Suomikin, kansoinee, mainee.

    Minun mielestäni on sääli jättää tämä kansa venäläisten hyökkäyksen armoille, saariapaskoinee huoneistojen seinillä, villiyksinee, kaikkineen, kun kerran laki enemmänkin kuin selkeästi sanoo, että Suomelle nyt tapahtuva on laitonta. Mutta jos muut ovat erimieltä, niin pysytään sitten vaan laittomuuden tilassa - itseasiassa, miksei kannustettais suoraan ylen kautta koko kansa anarkiapaskaan, taikka - kuten nyt tapahtuu jo - sisäiseen imploosion johtavaan polarisaation, eli sisällissotapaskaan sekä ihan suoraan jo valtioidenväliseen.

    Laittomuuden tie, yhteiskunnallisella tasolla, vie täysperikatoon. Kaikilla 3lla em. tavalla - jopa samanaikaisina.
    :(


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Luulis että esimerkiksi puola tarkistaisi tooooodella tarkkaan tulijat ja niiden lastin ennenkuin päästäisi ukrainalaisia rikollisia EU alueelle. Ei tuollainen rynnäkkökivääri/sinko mihinkään aanukseen mahdu.

    Salakuljetus ei onnistuisi, elleivät ammattirikolliset "omistaisi" väkeä rajoilla. Heitä kiristetään katsomaan silloin tällöin toiseen suuntaan mm. uhkailemalla perheenjäseniä.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Ei niin. Minä täällä selitin jo ensimmäisen avun kohdalla, että oli hyvä, että tilanne pelattiin vielä tuolloin viisaasti ja apu oli suojaliivejä, kypäriä sekä pari lääkintävaunuako. Sanoin niin, koska tiesin, että kuvio tulee vielä menemään niin, että siellä sodittaessa, rynkkyjä päätyy tsetseeneille, jtk sitten tulevat itärajan yli, meidän rk-62silla sotimaan meitä vastaan KOSKA osallistuimme aselähetyksien muodossa heitä vastaan sotaan ukranoissa.

    En tosin osannut tuossa vaiheessa vielä tajuta tilannetta, jossa tsetseenit salakuljettaisivat näitä rynkkyjä ammuksineen Suomessa takuuvarmasti hyypiöileville saarialaisille, joista pinnallinen taso on nuo jengit, mutta voin helposti kuvitella, että siellä on oikea maanalainen armeija noita, koska tahansa valmiina aloittamaan neg. operaatiot Suomen siviiliväestöä vastaan, kunhan vain käsky ensin tulee. Olen sata varma, ettei KRP tiedä kuin jäävuoren huiput siitä, mitä pinnan alla todella kuhisee. Ja sanon lontoon kokemuksieni perusteella mitä siellä immaanit valmistelevat; kristinuskon vaihtamista saariaksi.

    Käännyttämällä, miekalla taikka siittämällä.

    Joista kakkoskohtaan saivat tsetseeneiltä suoraan rk-62siako sitten, ja mitä hittoa sinne ukr lähetettiinkin. 62set ovat oivia, koska 7.62 pateja löytyy ammusvarastoista tarpeeksi, kunhan vain ensin ovat hommat saaneet hallintaansa - jatkohallintaa varten valtauksensa jälkeen, jota ven lipun alle sujahtaneet tsetseenit tulevat ilman muuta tukemaan, itärajan ylittäen

    Mielestäni on ollut virhe hyväksyä ulkoasaneltuja lakiviritelmiä, kampanjoita, toimintamalleja sekä alistumista valheelliselle tavalla olla ns. suomalainen. Suomalaisen kulttuurin suurimpia vahvuuksia kun on aina ollut se, että toisen tässä kulttuurissa kasvaneen sanaan voi lähes poikkeuksetta, luonnevikaisuutta lukuunottamatta siis, luottaa. Ei Suomikaan mikään täydellinen ollut, tietenkään, mutta ennen -95, kun periaatteet olivat omia ja lait myös, ulkoisten tahojen vaikuttamismahdollisuus oli vähäisempää. Mutta mitä enemmän globalisaatiota Suomessa tapahtui, sitä laittomammaksi meininki valui. Juristithan aina sanovat, että "lait on tehty tulkittaviksi". Noh, tässä se sitten nähtiin, mitä siitä koituu, kun turvallisuus vaihdetaan lain yläpuolella olemisen etuoikeuksiin. Ja nimenomaan se valtava väärinkäyttö, minkä mm. raha tuolle kaikelle mahd.

    Katsoin sannaa, kun yleaamussako oli; kertoi sähköyhtiöiden valtavista voitoista. Kesko sekä S-ryhmä tehnee tänä vuonna ennenkokemattoman ennätystulokset. Tämäkö on sitten hienoa; että keinotekoisesti suomalainen varastaa suomalaiselta ja sitten valtio varastaa suomalaisilta?

    Onko tämä aidosti se Suomi jonka suurin osa tästä kansasta tälle kansalle haluamme? Vai onko tämä sittenkin se mitä ulkoasanelevat tälle kansalle haluavat, tietäen erinomaisesti sen, että ennen kun saulisannat & co. havahtuvat näihin kaikkiin ulkoasaneltuihin petoksiin, ei tästä kansasta, valtiosta eikä nyttemmin edes maastakaan, jää enää mitään muuta jäljelle kuin tuhkat vaan.

    Siksi tuo sannakin elää kuin viimeistä päivää. Hän sisimmissään tiedostanee kyllä mihin ulkoa saulisannojen & co. kautta on tämä maa suuntaamassa. Hän vain uskoo siihen, että kunhan kaikki vain alistuva ja kuulijaita ovat, niin kyllä se Scwabbi (ja omistajansa) weffiläiset itsensä edes ilman muuta säästää. Vaan kun ei säästä, koska mm. nämä kaksi & Co. ovat kaikki kuulleet Evankeliumin. Eivätkä uuteen uljaaseen yksiselitteisesti ota Evankeliumista tietoisia olevia. Koska voivat alkaa rukoilla, saada ihmeitä ja tuon kautta vesittää kaikki ulkoasanelijoiden tihutyöt Suomen TÄYStuhotakseen.

    Suomen olisi todella hyvä palata takaisin laillisuuden tilaan. Ja tuolle paras skenaario on jokaikisen - aito - sisäinen asenteenmuutos. Rikoslaki ynnä käytäntö kertoo kyllä sen miten Suomen täystuho estetään viranomaisjohtoisesti, tai mielivaltaisesti tulkittuna jätetään estämättä. Mutta mielestäni olisi huomattavasti paljon suotuisampaa, jos palattaisiin ihan normaalisti ja vapaaehtoisesti, pienen asenteenmuutoksen kautta, hetkeksi, noiksi seuraaviksi 4.1-vuodeksi, takaisin sivistykseen - eikä tosiaan valuttaisi tässä toiseksi ukrainaksi, mutta ilman sukulaiskansa-samettisilkki-kohtelua. Se olisi kaikille terveellisintä. Koska kun kuviot eskaloituvat, on kontrolli entinen. Ja siinä samassa myös Suomikin, kansoinee, mainee.

    Minun mielestäni on sääli jättää tämä kansa venäläisten hyökkäyksen armoille, saariapaskoinee huoneistojen seinillä, villiyksinee, kaikkineen, kun kerran laki enemmänkin kuin selkeästi sanoo, että Suomelle nyt tapahtuva on laitonta. Mutta jos muut ovat erimieltä, niin pysytään sitten vaan laittomuuden tilassa - itseasiassa, miksei kannustettais suoraan ylen kautta koko kansa anarkiapaskaan, taikka - kuten nyt tapahtuu jo - sisäiseen imploosion johtavaan polarisaation, eli sisällissotapaskaan sekä ihan suoraan jo valtioidenväliseen.

    Laittomuuden tie, yhteiskunnallisella tasolla, vie täysperikatoon. Kaikilla 3lla em. tavalla - jopa samanaikaisina.
    :(

    Kaikenlaista fantasiaa. Te itse edistätte laittomuutta noilla saduillanne. Sinäkin vaahtoat asiasta, jota ei ole edes tapahtunut.:)


   • Anonyymi

    kyllä rikojlloset ensisijaisesti ovat kiinnostuneita rynnäkkökivääreistä,,,,,,


  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi

   ja samalla nämä ukrainalaiset tappoi kaikki vittumaiset naapurit ja vihamiehet,,,,laitetiin venäläisten syyksi,,,,,,,

  • Anonyymi

   Miten sääli, kaikki tuhottu.

  • Anonyymi

   jatkossa kun euroopan mamujengit räiskivät toisiaan voidaan sivullisista uhreista kiittää suomalaisia nato-nassukoita ja natseja ukrainasta....

  • Anonyymi

   Paljonkohan niitä aseita on myyty venäläisille? Siellä on vielä paljon myös heitä "myyrinä".
   Samoin kuin Suomeen tulleissa pakolaisista.
   Miten tämä suomen tuhoaminen voitaisiin estää?
   Pakolaiset johonkin keskuksiin jossa taustat tutkittaisiin perustellisesti ennen kuin pääsisivät vapaasti Suomessa liikkumaan. Mitkään sadut ja tarinat eivät menisi säälistä läpi.
   Sinisilmäisyyden on loputtava.

  • Anonyymi

   on sotarikos jakaa aseita siviileille,,,,,In Ukraine, weapons for civilians

   • Anonyymi

    Voi v*ttu miten aivotonta settiä.


   • Anonyymi

    Kyseessä on sama asia. Joko toimittaja oli idiootti tai haastateltu lukutaidoton persu.


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   mikä trolliuutinen, eilen tv,ssä krp mies kertoi miten asiat ovat,,,,,,,,suomen lahfoittamia aseita on levinnut suomeen,ruotsiin tanskaa,,,,,,,,

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Väärinkäsitykseen perustuva uutinen, jonka KRP on jo korjannut. KRP:lla ei ole tietoa tällaisista aseista Suomessa. Asevarkaudet ja edelleen myynti on yleinen ilmiö kaikissa aseellisissa konflikteissa.

  • Anonyymi

   "...Ukrainan aseita ei suinkaan ole päätynyt Suomeen, vaan supo on lavastanut jälleen että olisi muka puhtaampi tappaessaan ukrainalaisia kokoomuslaisia, jotka olisivat tahtoneet ollavenäjäystävällisiä, eli he olisivat tahtoneet elää!

  • Anonyymi

   Ei ole mitään, mistä kansalaisen tulisi olla huolissaan. On oltava valmiina kokoajan, sillä tämä maailma on tuomittu Ristillä.
   Ole rauhassa, Jeesus Kristus on Kuningas. Kaikestas hualimatta.
   T.kansan pitäis hommata karvalakkeja, oikein kettulakkia semmone määrä, mitä poliisilaitoksia on Suomessa ja paskoa ne lakit myös lähettää joululahjana jokaiseen poliisivirastoon tässä valtakunnassa, että kytät katsois röntgenin, oho taas tuli paskapotta lahjaksi, se on semmonen juttu, se.
   https://m.youtube.com/watch?v=zkf_D2yCm68

  • Anonyymi

   Onko Suvi Linden tällä haavaa myyjänä vai ostajana?
   Tai molempiahan se on, tietenkin.
   Patrian kuolemanenkeli kun kävi Ugandan matkalla . Heikot sortui niin Suvi vaan porskutti.

  • Anonyymi

   "...kansalaisia eivät ole kokoomuslaiset, muutoin puolustaisimme enempiväkivaltaa, totuus on väkivallattomuus, että kaikki punaiset ja siniset saisivat elää Eli olkaa huolissanne, 36 002 ihmistä Nagasagipommin verran on kuollut kokoomuspresidentin käskystä!

  • Anonyymi

   "..
   mietin juuri mitä minä ja Sauli olisimme voineet tehdä, kun hänen rouvansa kuoli liikenneonnettomuudessa, haksahdin siis kiroilemaan, kun Sauli kiroili suorassa uutislähetyksessä, seuraavana päivänä kiroilusta tapahtui tämä pyöräkuormaajan törmääminen henkilöautoon kotiportilla; Akti on kiltimpi kuin kiroilu, eli hännän heilutus on ystävällisempää, olisi kai televisiotöpseli irrottaa seinästä, että huomaa varoa ukonilmoja Minun syy! omalta osaltani, koska aloin kiroilemaan

  • Anonyymi

   "...Silloin ei ole jääkiekkoa epäystävällisissä merkeissä, vaan mustikoiden ja sienten poimintaa

  • Anonyymi

   "...jälleen Sauli Niinistön kirosana mielessä, tällä kertaa a- ja e-vokaalilla pääsen kirosanojen yli jeesus pelastu kristus pelastu jumalanpoika pelastu onkin Saulin puolesta, mutta kaksikymmentä vuotta liian myöhään -Säikähdys, joku oli laittanut kirkkaat valot; Ai niin nyt jäi tv-töpseli seinään, se olisi ollut vaarallista, jos olisi ollut oikea ukonilma, ikään kuin televisioantenni ja töpseli jäivät seinään antenni oli seinässä onneksi ei 8llut ukonilma. Mitä jääkiekkoa tämä on upporikasta ja rutiköyhää se on tasapuolista eli ei mennä henkilökohtaisuuksiin, eikä Neuvostoliittovihaan, riskejä,ei saa ottaa siinä voi vain menettää pikku-mustan kiekon ei isänmaata

  Ketjusta on poistettu 4 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kaikkea hyvää

   Emme enää tapaa.
   Ikävä
   201
   2166
  2. Haluaisin tutustua suhun

   kunnolla. :) Millaista sun elämä on ollut. Puhua kaikesta maan ja taivaan välillä. Tunnut merkitykselliseltä ihmiseltä elämänpolullani. Aika näyttää..
   Ikävä
   139
   1390
  3. Kumpa tietäisin mies

   Mitä päässäsi liikkuu. Niin tietäisi miten toimia..
   Ikävä
   142
   1246
  4. Zelensky ei halua neuvottelupöytään.

   Lukasenkan ehdotus ei käy. Kokeilisi edes, olisihan se sitten nähty saako keskustelu mitään aikaan. Eikö nyt kannattaisi kokeilla kaikki mahdollinen s
   Maailman menoa
   447
   1007
  5. Voi ei! Selviytyjät-luovuttaja Virpi rehellisenä vaikeasta päätöksestään: "Ei ole pelkoa, että..."

   Voi ei… Olisit nyt Virpi jatkanut kisan loppuun asti! Olisit voinut vaikka voittaa! Lue Virpin perustelut luovuttamiselle: https://www.suomi24.fi/vii
   Tv-sarjat
   27
   778
  6. Työpaikkaromanssit...

   Onko ihan tuhoon tuomittuja juttuja?
   Ikävä
   59
   683
  7. Siihen ei voi vastata

   Mutta luin sen. Erittäin ihana kirjoitus, kiitos 🥺. En omi. Olen tuntenut kauan sitten samalla tavalla. Se on pitkä tarina jota en kirjoita tähän. M
   Ikävä
   37
   657
  8. Paperittomille täydet Kelan edut! Suomalaiset 1500:- kk palkalla töihin.

   Ohisalo ja vihreet vihaa Suomalaisia , kuinka paperittomalle joka livahtaa jostain vaan Suomeen .annetaan paremmat edut kuin Suomalaiselle?
   Helsinki
   112
   629
  9. Mies, olen tullut siihen tulokseen

   ..Että tempperamenttini on sinulle liikaa.
   Ikävä
   80
   597
  10. Aatteles kulta

   jos oltais eletty keskiajalla niin ei oltais ees tavattu 🤗. Silloin oli keski-ikä 30-35v. Ihanaa kun olet ❤.
   Ikävä
   63
   546
  Aihe