Brasilian köyhät äänestivät Lulalle uuden mahdollisuuden

Anonyymi-ap

Tilanne on sama, kuin Suomen edellisissä eduskuntavaaleissa, joissa viimeisen kerran eläkeläisköyhyyteen pakotetut, äänestivät kun luvattiin silloisen köyhyysrajan
1 250€/kk vähimmäiseläkkeet. Huom. viimeisen kerran.

https://www.aljazeera.com/news/2022/10/30/brazil-election-lula-da-silva-narrowly-defeats-jair-bolsonaro

Asiallisen ja kattavan jutun sisällöstä, käy selkeästi ilmi, että Brasilian suurin uhka, niin ihmisille, kuin sademetsille, on äärioikeistoekstremistinen Teekutsuliike, eli uskonnolla politikointi.

https://keskustelu.suomi24.fi/t/17531550/teekutsu-tuppurainen-normalisoimassa-uskonnon-ja-poliitikan-kytkoksia

Suomessakaan se hälyyttävä, uskonnolla äärioikealla pörssikeitaissa ratsasteleminen, ei ole enää oikeistoporvareiden, vaan kaikkien eduskunnan YKSIPUOLUEJÄRJESTELMÄN korruptiopuolueitten toimintaa.

29

129

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   On se merkillistä, että nois suuresta maasta ei löydy edes yhtä älykästä ihmistä joka haluaisi presidentiksi. Joko täydellinen luonnonraiskaaja idiootti tai sitten elämänsä viimeisiä metrejä taapertava entinen vankilan kasvatti. Brasiliassa ei siis ole yhtään hyvässä hapessa olevaa valtiotieteilijää jolla olisi kielitaitoa ja laajoja yhteyksiä maailmaan. Näin se taitaa mennä kaikissa kehitysmaissa, että pressan vakanssi on roskisvirka johon ei ole tunkua. Tosin mainio asema kavaltaa valtion rahat. Venäjä on tästä paras esimerkki kkehitysmaiden joukossa.

  • Anonyymi

   Lula on Putinin poliittinen liittolainen.

  • Anonyymi

   Melkein kaikki ihmiset ovat köyhiä. Enemmistö köyhistä on myös tyhmiä

  • Anonyymi

   Vihakirjoitukset äärioikealta osoittavat, että hermo on jo pettänyt, Suomenkin äärioikeistoekstremisteiltä, kun tietävät, ettei Suomen kansaa enää pysty, rasismikortilla ja uskonnolla vedättämään.

   https://www.cbc.ca/news/bolsonaro-lula-brazil-election-runoff-1.6634638

   Parasta tuossa videossa on nähdä, kuin ÄärioikeistoBolsonaron kannattajat, murenevat silmissä.

   • Anonyymi

    Uskomuksilla kansaa on aina vedätetty ja tullaan aina vedättämään ihan puolueesta riippumatta. Samoin tyhjillä lupauksilla.


  • Anonyymi

   Uskonnolla politikointi ei poikkea yhtään mitenkään millään muulla ideologialla politikoinnista.

   • Anonyymi

    Uskonnolla äärioikealle politikointi, poikkeaa suuresti muilla ideologioilla politikoinnista, koska siinä on se valtion ja kirkon kyseenalainen yhteys kyseessä, ja ihmisten tunteisiin vetoaminen, ihon alle menevä hyväksikäyttö.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Uskonnolla äärioikealle politikointi, poikkeaa suuresti muilla ideologioilla politikoinnista, koska siinä on se valtion ja kirkon kyseenalainen yhteys kyseessä, ja ihmisten tunteisiin vetoaminen, ihon alle menevä hyväksikäyttö.

    Tiesithän että vasemmisto on lähihistorian aikana syyllistynyt 100 miljoonan ihmisen murhaamiseen.


  • Anonyymi

   Ilman politiikkaa ja uskontoa maailma olisi paljon parempi paikka ja ihan sama ketä ja mitä Suomessa äänestää aina se koskee eniten sitä jolla olisi siihen vähiten varaa eli lisää veroa veron päälle kunhan keksitään sille verolle nimi niin kaikki käy.

  • Anonyymi

   Verotus epäoikeudenmukaisena ei toimi. Veroparatiisimonopolit- ja yritykset on laitettava verotukseen ja aitoon yhteiskunta-luontovastuuseen. Vastikkeettomien, erittäin haitallisten yritys-maatalous-ym tukien, jakaminen ökyrikkaille perintö- ja verosuunnittelijoille, osake-vakuutuskuoririkollisuuteen pörssikeitaissa, olisi pitänyt jo lopettaa.

   https://www.dw.com/en/brazil-election-lula-wins-presidency-defeats-bolsonaro/a-63599211

   Uskonnolla äärioikealle politikoinnissa, pitäisi tuoda esille se, että sehän on raamatun sisällön väärinkäyttöä, eli ne jotka väittävät omistavansa raamatun ja olevansa siten jotenkin parempia, kuin muut ihmiset, tekevät sitä mitä synniksi nimitetään, jakavat ja eriarvoistavat ihmisiä, erityisesti köyhyyteen pakotettuja, fiksuja ja älykkäitä tavallisia ihmisiä.

   https://keskustelu.suomi24.fi/t/17613036/patologiset-valehtelijat-eduskunnan-yksipuoluejarjestelmassa

   1 500€/kk MINIMIELÄKKEET: Ruotsi, Saksa, Islanti, Norja, Tanska

  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
  • Anonyymi
   • Anonyymi

    Joo, Brasilian metsäteollisuus ajetaan nyt kyllä varmasti kokonaan alas


  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Hyvä että Lula voitti. En todellakaan ole itse vasemmistolainen, mutta en myöskään suurkapitalisti tai äärioikeistolainen. Bolsonaro oli tärkeää saada syrjään, hän on mielipuoli ja väkivaltainen despootti. Trumpin kaveri. Hullu yllytti kansaa agressiivisuuteen ja antoi ostaa vapaasti käsiaseita. Yllytti porukkaa valtaamaan yhä uusia kaivos- ja laidunalueita Amazonin sademetsistä. Hullu Bolsonaro taatusti järjestää vielä verilöylyjä ja kenties sotilasvallankaappauksenkin, koska hän ei osaa hävitä vaaleja reilusti ja suoraselkäisesti, vaan Trump-kusipään tapaan raivoaa häviöstään. Bolsonaron poika on kuin kopio isästään, aivan samannäköinen ja vielä agressiivisempi. Noista tulee jotenkin sairaalla tavalla mieleen edesmennyt mediapersoona Timo T.A. Mikkonen, ja Mikkonen olisi varmasti äärioikeistolaisena nyt Trumpin ja Bolsonaron kannalla.

  • Anonyymi

   Brasilia valuu kommunismiin.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Viime hetken tietoa? https://www.bitchute.com/video/IbRRaMa36Skd/
   Armeija seurasi äänetenlaskentaa ja samat anomaliat kuin kaikissa Minionin äänestyksissä. Tilastollisesti mahdottomia ääntensiirtymiä. Tämä olisi jo toinen kerta, kun brassien vaalit komottaisiin vilpin takia. Lulan edeltäjälle kävi samoin.
   Neljännen tarkastuskierroksen piti olla valmis vasta huomenna, joten tuo ei ole vielä virallisesti vahvistettua tietoa.

  • Anonyymi

   Linnasta linnaan, kauden päätteeksi taas tuomiolle

  • Anonyymi

   Kommut ovat tappaneet sata miljoonaa ihmistä.

  • Anonyymi

   Nyt täytyy jopa antaa vähän tunnustusta Bolsonarolle, sillä hän on ilmoittanut noudattavansa perustuslakia ja hyväksyy vaalitappionsa. Osoitti siis olevansa ainakin Trumpia fiksumpi.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Muutosta tiedossa, kunhan aikataulut synkkaavat muun maailman kanssa:
   https://www.thegatewaypundit.com/2022/11/brazilian-military-just-waiting-bolsonaro-give-order-arrest-corrupt-communist-judge/?utm_source=Telegram&utm_medium=PostTopSharingButtons&utm_campaign=websitesharingbuttons
   Brasilian oikeuslaitoshan totesi jo tutkimuksisaan," että ei voida sulkea pois vaalivilppiä." Tämä sama tahtui jo joskus 2004 Lulan edeltäjän vaaleissa ja ne vaalitulokset peruttiin myös silloin.
   Iso muutos tulossa kaikkialle maailmaan. Varsinkin kun EU:n Euro on jo konkurssissa. Media ei vain hiisku siitä mitään, jotta paniikki ei alkaisi aivan vielä.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kaikkea hyvää

   Emme enää tapaa.
   Ikävä
   193
   2049
  2. Haluaisin tutustua suhun

   kunnolla. :) Millaista sun elämä on ollut. Puhua kaikesta maan ja taivaan välillä. Tunnut merkitykselliseltä ihmiseltä elämänpolullani. Aika näyttää..
   Ikävä
   138
   1322
  3. Kumpa tietäisin mies

   Mitä päässäsi liikkuu. Niin tietäisi miten toimia..
   Ikävä
   141
   1194
  4. Zelensky ei halua neuvottelupöytään.

   Lukasenkan ehdotus ei käy. Kokeilisi edes, olisihan se sitten nähty saako keskustelu mitään aikaan. Eikö nyt kannattaisi kokeilla kaikki mahdollinen s
   Maailman menoa
   442
   952
  5. Voi ei! Selviytyjät-luovuttaja Virpi rehellisenä vaikeasta päätöksestään: "Ei ole pelkoa, että..."

   Voi ei… Olisit nyt Virpi jatkanut kisan loppuun asti! Olisit voinut vaikka voittaa! Lue Virpin perustelut luovuttamiselle: https://www.suomi24.fi/vii
   Tv-sarjat
   26
   734
  6. Työpaikkaromanssit...

   Onko ihan tuhoon tuomittuja juttuja?
   Ikävä
   59
   649
  7. Siihen ei voi vastata

   Mutta luin sen. Erittäin ihana kirjoitus, kiitos 🥺. En omi. Olen tuntenut kauan sitten samalla tavalla. Se on pitkä tarina jota en kirjoita tähän. M
   Ikävä
   36
   629
  8. Mies, olen tullut siihen tulokseen

   ..Että tempperamenttini on sinulle liikaa.
   Ikävä
   73
   541
  9. Paperittomille täydet Kelan edut! Suomalaiset 1500:- kk palkalla töihin.

   Ohisalo ja vihreet vihaa Suomalaisia , kuinka paperittomalle joka livahtaa jostain vaan Suomeen .annetaan paremmat edut kuin Suomalaiselle?
   Helsinki
   100
   535
  10. Aatteles kulta

   jos oltais eletty keskiajalla niin ei oltais ees tavattu 🤗. Silloin oli keski-ikä 30-35v. Ihanaa kun olet ❤.
   Ikävä
   61
   516
  Aihe