Lieksan perheyhdistys sai siis taas suuren summan rahaa

Anonyymi-ap

Valvookohan kukaan sitä mihinkä somalit tuota rahaa käyttävät, ja onko tuosta yhdistyksestä mitään todellista hyötyä? Auttaako se somaleita esim. kotoutumaan paremmin? Eipä taida, sillä somalinaiset kulkevat ihan yhtälailla kaavutettuina kuin ennenkin, ja miehet päättää kaikesta.

Ruotsissahan jää näitä somalien yhdistyksiä kiinni huijaamisesta aika usein, viimeksi joukko somalimiehiä sai huijattua siinä 2 miljoona kruunua, ennen kuin jäivät kiinni.

38

354

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Puutumme dynaamisesti tähän epäkohtaan jos valitsette minut!

   • Anonyymi

    Hän on Korson yliopiston arvostettu professori, joka on mm. tehnyt tutkimuksen lieksalaisten ulosteista.


  • Ehdotukseni olisi, että lähetetään nuo tummat nurmekseen. Kaikki. Sinne.

   • Anonyymi

    Ei Nurmes ota parasiittejä vastaan.


  • Anonyymi

   Valvoo paremmin ja avoimemmin kuin GFN Lieksa etc. kepuyritelmissä.

  • Anonyymi

   Joku heitti kysymyksen, miksi missään länsimaassa islaminuskoiset eivät sopeudu läntiseen maailmaan? Suomessa julistetaan, että syynä on puutteellinen kotouttaminen. Siihen pitää kaataa lisää rahaa, niin kaikki järjestyy. Toinen tulkinta on, että islaminuskoiset eivät vain tule sopeutumaan. Jos tämä tulkinta on oikea, islaminuskoisten raahaaminen Eurooppaan on suuren luokan hulluutta, jolla on aiheutettu pysyviä ongelmia. Siksi heidän tuontiaan Eurooppaan kannattavat eivät millään halua myöntää sitä, että sopeutuminen ei onnistu.

   Koraania noudattava muslimi ei voi sopeutua länsiyhteiskuntaan. Somalien kohdalla tämä näkyy varsin hyvin.

  • Anonyymi

   Kyllähän niitä valvotaan. Kumman helposti vaan saavat rahaa. Mutta sehän ei ole loppukäyttäjän ongelma.

  • Anonyymi

   somali pirateille keskimoottori veneisiin menee nuokin rahat.

  • Anonyymi

   Perheyhdistys käyttää tietysti perheen kasvattamiseen ja kaikkeen, mikä siihen liittyy. Toki raha auttaa sopeutumaan, vaikea on sopia ilman rahaa, lisäksi se rauhoittaa. Muuten miksi somalien pitäisi sopeutua tai kotoutua?
   Hehän lähtevät kotimaihinsa heti, kun Putin vetää joukkonsa pois Somaliasta. Niin siinä kontrahdissa lukee. Ainoa vaihtoehto on kotiutuminen, käymässä he vain ovat.
   Pikkusumma tuo 2 miljoonaa kruunua on. Sellainen vanhan arvostetun kulttuurin edustaja kuin ko. maa asukkaineen on, ansaitsee vain parasta.

  • Anonyymi

   Mikä se somalien taidetta syrjäkylille projekti on mihin tuli hirveästi mania? Meneekö ne pitämään taide-esityksiö syrjäkylille?

   • Anonyymi

    Samaa ihmettelen.


  • Anonyymi

   Esimerkiksi somalit usein lomailevat Somaliassa, vaikka väittävät etteivät voi turvallisesti elää siellä. Edellinen lapsiasianvaltuutettu paheksui julkisuudessa sitä, että jotkut somalit lähettivät länteen liian hyvin sopeutumassa olevia lapsia Somaliaan uudelleen kasvatettavaksi. Hyvin suuri osa somalitytöistä lähetetään kuulemma ympärileikattavaksi Somaliaan. Suomen terveysviranomaisilla täytyy olla käsitys asian yleisyydestä, mutta ”rasismin” pelossa asiasta ei puhuta.

   • Anonyymi

    Jatkuvasti katsottu somalien hommia läpi sormien.


  • Anonyymi

   Käykääpä tsiikaamassa Netkatalolla, mitä siellä tehdään, niin loppuu paskanjauhanta. Vai menikö pissi housuun, kun ei uskalla;

   • Anonyymi

    Kävin kahtoo, ei oo kehumista meiningissä, A dulla ah ahmet.


   • Anonyymi

    No kerro mitä siellä tapahtuu?


  • Anonyymi

   Korjaan Metkatalolla.

   • Anonyymi

    No mitä siellä tehdään?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No mitä siellä tehdään?

    Olen oikeasti kiinnostunut


  • Anonyymi

   Onko Lieksan persut aloittaneet vaalityön. 😂

   • Anonyymi

    No mikä se on se taidetta syrjäkylille ja hyötyykö siitä joku vai onko se vaan herrojen kirjoituksia?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    No mikä se on se taidetta syrjäkylille ja hyötyykö siitä joku vai onko se vaan herrojen kirjoituksia?

    Metkutalon porukalle raha on tarpeen kun ensikesänä menevät jongunjoelle tuijottelemaan vedenvirtaus performanssia. Khattihöyryissä saattaa nähdä vedenpinnalla ties mitä otuksia.


  • Anonyymi

   Saavat yhtä paljon rahaa kuin valtakunnalliset yhdistykset. Ilmeisesti hallitus on vielä tietoisesti matuyhdistyksille ohjannut ohjeellisesti rahaa jolloin tulee näitä jackpotteja.Työministeriön virkamiestä epäillään lahjuksista, sama työministeriö älähti että nämä virkamiehet eroavat jos somaleille ei anneta, tai heidän yhdistyksilleen rahaa. Joku persuhan yritti tähän järjettömyyteen puuttua viime hallituksen aikana ja veteli yhdistysten rahahanoja kiinni. Oliko sama työministeriön äijä, joka uhkasi joukkoirtisanoutumisella, en muista mutta olisihan se sinänsä hauskaa että nyt on epäilty ihmiskaupasta???
   Mutta ihmettelen miten muslimit muka tekevät teatteriesityksiä, sillä se on islamissa kielletty. Samoin kaikki luovuus on heiltä kielletty, koska muslimi palvelee vain Allahia.

  • Anonyymi

   Tähän taloon otettu vuoden aikana useita somaliperheitä, tässä rapussakin asuu jo kaksi perhettä. Roskakatos muuttuikin sitten kaatopaikaksi, ja pesutupaan mennään jos koneet on vaan vapaana. Minunkin vuorollani siellä oli somalinainen poikansa kanssa pesemässä, koitin selvittää, että vuoro pitää varata ja näytin varaustaulua. Nainen ei ilmeisesti ymmärtänyt.

   Elävät ihan omaa elämäänsä, eivät ole suomalaisten kanssa missään tekemisissä. Naiset kulkee täyspitkissä mustissa kaavuissa, myös pikkutytöt on kaavutettu. Miehet ja pojat taas pukeutuu länsimaisesti, se kun on heille sallittua.

   Tämä ei siis ole Lieksassa, vaan eräässä Helsingin lähiössä.

   • Anonyymi

    olisit kysynyt antaisiko rouva piparia?


  • Anonyymi

   Koraani sanoo, että islaminuskoisen ei tule ottaa ystäväkseen vääräuskoista. Tämä voi houkutella hänet pois uskosta. Voivat toki käyttäytyä ystävällisesti, jos se on edullista, mutta se on eri asia. Kunnon muslimista ei siis vääräuskoinen saa koskaan todellista ystävää.

   Koraani myös antaa muslimeille luvan valehdella vääräuskoisille, jos siitä on hyötyä. Tätä lupaa on sitten muslimit käyttäneet todella paljon, kun esim. hakevat turvapaikkaa.

  • Anonyymi

   Ei meitä kukaan valvo. Niin on paljo rahaa ja tämä lieksalaisia laiskoja kaihertaa. Voi voi.

   Nyt kannattaa aloittaa huuto ja valitus. Vaalit lähenee😁

   • Anonyymi

    Mene somaliaan lomailemaan matujen kanssa ja katselemaan porakaivoja kuten ennenkin.


  • Anonyymi

   Nyt rasset peukku suuhun ja toinen pyllyyn. Sitten vaihto, vaihto, vaihto, vaihto, vaihto

  • Anonyymi

   Autoja ainakin yhdistys kustantaa perheille. Voivat sitten toisilla henkkareillaan käydä toisessa kaupungissa hakemassa toiset sossurahat.

   • Anonyymi

    Energistä ja dynaamista.🧔‍♀️


   • Anonyymi

    Pitääkö tuo paikkansa?


  • Anonyymi

   Äitinpojalta saavat taas kalliilla auton ostaa.

  • Anonyymi

   Somaleilla jo kolmas sukupolvi menossa, eikä sopeutumista juuri tapahdu. Mutta ei tapahdu koska lapsille aletaan paukuttaan islamia päähän jo alle viisivuotiaina, joten teini-iässä ovat jo täysin aivopestyjä islamiin. Kierre jatkuu ja jatkuu, ja somaliyhteisössä miehet päättää ihan kaikesta, tyttöjen ja naisten on kuljettava kaavuissa.

   • Anonyymi

    Taas on perjantaina matujen kerjuupäivä nenähommalla? Koskas kerätään Suomen köyhlle lapsiperheille? En laita matukolehtiin lanttiakaan ennekuin lopettavat pentutehtailun, kun ei ole niillä ruokaakaan.


  Ketjusta on poistettu 5 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kaksi kuollut ulosajossa lauantai-iltana Loimaalla

   On tainnut olla melkoinen ylinopeus kun on tuollaista jälkeä tullut. Onneksi ei kuitenkaan sivullisia menehtynyt https://viranomaisuutiset.fi/ulosajo-
   Loimaa
   240
   11635
  2. 735
   4208
  3. Haittaako se, että olen sua nuorempi?

   Mulle ikäerolla ei ole mitään väliä, mutta voiko naista se haitata, jos on vanhempi miestä?
   Ikävä
   156
   2107
  4. Kaikkea hyvää

   Emme enää tapaa.
   Ikävä
   177
   1633
  5. Hoosiannaa samban tahdissa

   Tallensin tänä aamuna klo 10 Helsingin Paavalin kirkosta (Hermannissa) tulleen Adventti-jumalanpalveluksen. Aloitus, eli kirkkoherra Kari Kanalan ja
   Luterilaisuus
   146
   1533
  6. Näin sinuakin kytätään - näyttöihin upotetut kamerat

   On tultu uuteen vaiheeseen , jota monet eivät vieläkään ymmärrä. Uusimpiin puhelimiin sekä tietokoneisiin on ilmeisesti häivytetty/piilotettu kamerat
   Maailman menoa
   220
   1033
  7. Sanna Marin: Suomessa romahtaa nyt kaikki!

   - Pisatutkimus kertoo koulutuksen tason romahduksesta. - Olkiluoto 3 kertoo suomalaisen teollisuusosaamisen tason. - Vanhusten hoito retuperällä. - So
   Maailman menoa
   264
   1006
  8. Kysymys haavemaihin

   Hei haaveileva mukava nainen, miten meni viikonloppu?
   Ikävä
   226
   993
  9. Haittaako mies

   Että mulla on seksuaalisia haluja sua kohtaan? Onko se sun mielestä outoa? Oot vaan niin kuuma mies. 🤤
   Ikävä
   43
   982
  10. Zelensky ei halua neuvottelupöytään.

   Lukasenkan ehdotus ei käy. Kokeilisi edes, olisihan se sitten nähty saako keskustelu mitään aikaan. Eikö nyt kannattaisi kokeilla kaikki mahdollinen s
   Maailman menoa
   432
   871
  Aihe