Ihmeellistä terveysneuvontaa

Anonyymi-ap

Nämä toisinajattelijat ottavatko syövät omalletunnolleen kun solkottavat netissä kuukautishäiriöiden johtuvan rokotuksista tai siitä että nainen on oleskellut rokotetettujen läheisyydessä.
Oireista on aina mentävä lääkäriin. Syiden löytäminen voi viedä aikaa, tuttavani kolmikymppinen nainen kärsi jatkuvasta vuodosta pari vuotta, lääkärissä käyden kyllä tiheästi kunnes löytyi syöpä. Onneksi se siis aika alussa kun oli kehittynyt, kiitos tiheiden tutkimusten, löytyi.

7

62

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Johtuu nimenomaan rokotuksista, ihan virallisten tutkimusten mukaan. Eli ovat vastuussa siitä, että kaikki limakalvon liikakasvu, jota naisilla rokotteiden johdosta tapahtuu, laitetaan harmittomaksi ja ohimeneväksi.

  • Anonyymi

   Kyllä rokotteet vaikuttivat kuukautiskiertoon. Meni puoli vuotta ennen kuin kierto korjaantui. Harvoin muuten syytä löydetään jos kierto heittelee ja monella ei ole varaa mennä gynelle.

  • Anonyymi

   Kyl se on typeryyttä uskoa somea että vaivat johtuvat rokotuksista. Sitten jää syövät tutkimatta ja hoitamatta ja kuolleisuus nousee. Kun mennään vasta sitten kun vuosia on valuttu töhnää. Tai munasarjakasvaimet tuntuu jo maha n läpi ja vitsarakko toimii jo huonosti.
   Kyllä terveyskeskuksen kautta pääsee gynelle, ihan puppujuttuja ettei ole varaa tutkituttaa.
   Ei piä kaikkia merkonomeja ja lähihoitajia uskoa.

   • Anonyymi

  • Anonyymi

   Tai vanhus rupeaa vuotamaan verta. Höperöt vaan: no, mummo otti rokotuksen.

   • Anonyymi

    Noin juuri on tapahtunut. Jos mummo menee tk:hon, niin nyt jo tiedetään, että se vuoto tod.näköisesti johtuu rokotteista. Näin on viisaammat todenneet.

    Jotta saataisiin tarkka vastaus pitäisi ottaa kohdun limakalvolta näyte, ja yleensä ne tehdään sairaalassa naistentautien poliklinikalla, pätevän lääkärin toimesta. Siitä sitten vastaus muutaman viikon päästä.

    No mikä tk lähettää mummoa sinne, kun niitä mummoja voi olla kymmenen. Jos mummo suositusten mukaan ottaa 5 rokotetta, niin mikä on limakalvon tila? Keneen siis voimme luottaa tässä asiassa?


  • Anonyymi

   Denialistien uskottavuutta. Pitivät hieveää möyhää somessa että nyt Rasmuksen rumpali sai 43- vuotiaana sydärin. Ronotukset on lopetettava kun nuoria kaatuu. ( Huumekuolematkin on rokotevaurioita).

   No, rasmuksen rumpali kuoli liikenneonnettomuudessa Thaimaassa.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sinä olit jotain, mitä ei pitänyt olla olemassa

   Hei kaunis, maailmani pysähtyi, vaikka en ollut valmis pysähtymään. Yhtäkkiä, arvaamatta, olit siinä edessäni valmiina riisumaan kaiken. Ja voi armas
   Ikävä
   192
   3000
  2. Rasmus Takaluoma

   Poliisi oli pahoinpidellyt Rasmuksen baarissa julkisesti. Virkaveljet salailevat nyt tapahtuneen julki tuomista. Usko meni poliisiin täysin.
   Kadonneet ihmiset
   11
   2670
  3. Paperittomille täydet Kelan edut! Suomalaiset 1500:- kk palkalla töihin.

   Ohisalo ja vihreet vihaa Suomalaisia , kuinka paperittomalle joka livahtaa jostain vaan Suomeen .annetaan paremmat edut kuin Suomalaiselle?
   Helsinki
   149
   2115
  4. Mies, olen tullut siihen tulokseen

   ..Että tempperamenttini on sinulle liikaa.
   Ikävä
   139
   1258
  5. Sannan "valtiovierailu" nyt

   Sanna pitänyt puheen valtiovierailun aluksi. Toimittajat aivan äimänä, kaikki vittuilee Sannalle ja kyselee mitä vittua se siellä tekee. Joku jopa ott
   Maailman menoa
   409
   1112
  6. Vähän välillä tuntuu kuin jos.

   Sinullakin on ikävä. Voin kyllä olla väärässä. Mistäpä sen tietää.
   Ikävä
   91
   1096
  7. Marin myönsi, ei kunnon syytä matkustaa Uutseen-seelantiin ja Australiaan

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b910963d-bfe4-4e77-9ad9-c501b10596d5 Kukaan muu pääministeri suomessa ei ole koskaan tehnyt vastaavaa matkaa. N
   Maailman menoa
   341
   1095
  8. Kyllä minä sen myönnän

   että minua varmasti joskus vtuttaa jos ja kun sinulla on joku, toivottavasti joku hyvä, ettet pilaa elämääsi. Ajattele järkevästi ja rauhoitu joskus
   Ikävä
   46
   1094
  9. Saavuttamattomalle

   Leikin kotia täällä ja sydän vaeltaa jossain..
   Ikävä
   62
   999
  10. Hyvää yötä

   Mukavimmalle miehelle. Vältän yhtä tiettyä sanaa kun heti sotketaan.
   Ikävä
   99
   757
  Aihe