IKUISENPIINANOPPI ON HARHAOPPI

Anonyymi-ap

Jos et pelastu....joudut palamaan helvetintulessa ikuisesti. Varmaan monelle on näin opetettu. Moni on menettänyt myös järkensä ja joutunut mieliosairaalaan tätä miettiessään.

Paras paikka,johon tämän maailmanajan jälkeen voi päästä, on Taivas ja Uusi Maa. Sinne pääsee ainoastaan Jeesuksen kautta., uskomalla Häneen ja luopumalla syntielämästään. Ainoastaan Jeesuksen Kristuksen sovitusuhrin ansiostahan me voimme saada syntimme antaeeksi. Muuta tietä ei ole. Taivaaseen kannattaa pyrkiä.

Tosiasia om ikävä kyllä myös se, että suurin osa ihmisistä päätyy helvettiin. Kaikki ne, jotka ei ole vastaanottaneet Jumalan armahdusta kieltäytymällä vastaanottamasta Jeesusta Vapahtajakseen ja ne jotka, eivät ole luopuneet synneistään. Mutta helvetti ei ole tällainen ikuisesti palava paikka, jota monelle on opetettu.

Jeesus kertoi, että helvetti on paha paikka. Ja sinne ei kannata joutua. Siellä on itkua ja hammasten kiristystä. Se todella on paikka, jossa joutuu palamaan tulessa, eli tuskaa ja kärsimystä on niillä odotettavissa, jotka ei usko Jeesukseen, eikä suostu luopumaan synneistään. Mutta suuri saatanallinen valhe on se, kun väitetään, että tämä helvetissä palaminen kestää ikuisesti. Raamattu ei näin opeta. Ja onhan se aivan järjen ja oikeustajunkin vastainen oppi. Ilmestyskirjan loppupuolella puhutaan aika selvästi helvetistä. Raamatun kaikkein selvin kuvaus helvetistä löytyy luvusta 20. Siinä maailmanlopun ja tuhannen vuoden ajan jälkeen jumalattomat ihmiset on herätetty kuolleista, ja saatana on yllyttänyt ja johtanut heidät valloitussotaan Taivaasta laskeutunutta Uutta Jerusalemia vastaan ja uskovien joukkoa vastaan. Kun he ovat valloittamaisillaan Uuden Jerusalenin, niin silloin Helvetin tuomio astuu voimaan, ja maailma muuttuu tulimereksi ja he palavat siina. Kyseisessä kohdassa sanotaan, että "tuli lankeaa Taivaasta ja kuluttaa heidät" ei niin, että "tuli lankeaa Taivaasta ja polttaa heitä ikuisesti".

Ilmestyskirjassa myös neljä kertaa sanotaan, että tulinen järvi on toinen kuolema. Kuolema on kuolema ja elämästä lakkaamista, ei ikuista olemassaoloa helvetin lieskoissa. Myös suurin osa muista Raamatun helvettikohdista kertoo helvetin oleva täystuho ja hävitys. Raamatussa on vain muutama kohta, joka on hieman väärin käännetty, ja josta voisi jollakin tavalla saada käsityksen vilkkaalla mielikuvituksella ikuisesta helvetistä. Sanat aion/aionios(UT) ja olaam(VT) on käännetty tarkoittaan ikuista aikaa, vaikka ne voivat merkitä sekä ikuista että tiettyä määräaikaa. Myös suuressa osassa helvettikohtia Uudessa Testamentissa on kreikan alkukielessä käytetty sanaa, joka merkitsee täyttä tuhoa ja hävitystä. Ilmestyskirjassa kerrotaan kaikki jumalattomat tuomittavan tekojensa mukaan. Eli kukin saa omien syntiensä ja pahuuksiensa mukaisen ja pituisen tuomion helvetissä. Helvetin tarkkaa kestoa ei Raamatussa ole kerrottu, mutta ikuisesti se ei kestä. Jos palaa muutaman viikon tai päivänkin helvetin lieskoissa, niin varmaan siellä kaduttaa ettei tehnyt uskonratkaisua ja parannusta ajoissa.
Jeesus opetti Jumalan olevan rakastavan Isän. Hän ei ole mikään kiduttaja, mutta maailmankaikkeuden oikeus vaatii että synneistä ja pahuuksista tulee rankaista. Ja on paljon sellaisia ihmisiä elänyt ja elossa vieläkin jotka ovat tehneet paljon pahaa.
Ikuisenpiinanoppi on omaksuttu kirkon opetukseen kreikkalaisesta mytologiasta. ja se pohjautuu myöskin toiseen harhaoppiin, sielunkuolemattomuusoppiin, jonka itse saatana esitti paratiisissa Eevalle: "Ette suinkaan kuole". Raamatun mukaan kuolemattomuuden saavat vain Jeesuksen Vapahtajakseen ja Herrakseen valinneet ja vasta Jeesuksen takaisintulon yhteydessä, näin apostoli Paavali kirjoittaa.

0

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Tällä kertaa Marinia kadehtii Minäminä Päivärinta

        Kokoomuksen tyhjäntoimittelija itkeä tuhertaa, kun kansainvälinen superstaramme ei leiki hänen kanssaan. Oikean puoluee
        Maailman menoa
        392
        1545
      2. Minua itkettää tämä tilanne

        Meidän pitäisi jutella. Eikö niin? Miehelle.
        Ikävä
        105
        1288
      3. Miksi koulut pakottavat

        Lapset uimaan sekaryhmänä? Murrosikäiset tunnetusti häpeilevät vartalossa tapahtuvia muutoksia. Tulee turhia poissaoloja
        Maailman menoa
        116
        1230
      4. Miksi jollain jää "talvi päälle"

        Huvittaa kastoa ullkona jotain vahempaa äijää joka pukeutuu edelleen kun olisi +5 astetta lämmittä vaikka on helle keli
        Maailman menoa
        165
        1155
      5. Mitkä oli suurimmat

        Syyt mihin hänessä ihastuit alussa ja pikkuhiljaa tunteiden edetessä
        Ikävä
        44
        997
      6. Minulla oli tunteita

        Tein itsestäni pellen. Sait hyvät naurut ja minä 💔
        Ikävä
        63
        906
      7. Se katse silloin

        Oli hetki, jolloin katseemme kohtasivat. Oli talvi vielä. Kerta toisensa jälkeen palaan tuohon jaettuun katseeseen. Tunt
        Ikävä
        32
        826
      8. Susanne Päivärinta kirjassaan: Sannalla nousi valta päähän, Big Time!

        Päivärinta toteaa ettei ole nähnyt kenenkään muuttuvan niin totaalisesti kuin Marinin, eikä siis todellakaan parempaan s
        Maailman menoa
        91
        814
      9. Suomen Pallolitto: Tasoryhmät lasten jalkapallossa - Erätauko-tilaisuus ma 20.5.2024

        Tasoryhmät lasten ja nuorten jalkapallossa herättävät paljon keskustelua. Mitä tasoryhmät ovat ja mikä on niiden tarkoit
        Suomi24 Blogi ★
        0
        810
      10. Tuhdit oluet kauppoihin. Miksi vastustaa?

        8% oluet kauppoihin mutta mikä siinä on että osa politikoista vstustaa ? Kauppa kuitenkin hinnoittelee vahvan oluen ni
        Maailman menoa
        170
        709
      Aihe