Freya Beds kokemuksia

Anonyymi-ap

Hei,
Onko kellään kokemuksia Freya Bedsin vuoteista? Paljon netissä nähnyt mainoksia mutta onko kellään omakohtaista kokemusta itse sängystä ja kaupankäynnistä myyjän kanssa?

35

4146

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Ei ole kokemuksia, kun ei saatu maksettuja patjoja Peltoniemeltä, eli ei jaksettu odottaa puoltavuotta enempää.

      • Anonyymi

        Saitko kaikki rahasi takaisin?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Saitko kaikki rahasi takaisin?

        Reklamaatio ja kaupanpurkuilmoitus on tehty kuluttaja-asiamiehen ohjeilla, jää nähtäväksi miten käy.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Reklamaatio ja kaupanpurkuilmoitus on tehty kuluttaja-asiamiehen ohjeilla, jää nähtäväksi miten käy.

        Olisiko pitänyt saada heti täysin automaattisesti ilman mitään ongelmia? Myyjän vika.


    • Anonyymi

      Juu ei ainakaan suoraan heille kannata maksaa. Sitten kun tavara on kotona niin ei muutakun maksaa. Toki takuu ja tyytyväisyyspuheet kannattaa unohtaa, kun on niin heikoilla pysyä edes luvatussa toimitusajassa ja kiinni ei saa mitenkäänpäin niin tuskin takuuasioitakaan hoitavat...

    • Anonyymi

      Kun sänky melkein vuoden kuluttua kaikkien valehtelujen jälkeen tuli oli kiva huomata,että sänky on ihan ylimainostettu.Tässä sängyssä ei pysy petarut ja lakanat mitenkään paikallaan vaan valuvat pois vaikka ei moottoritoimintaa käyttäisikään.Suorasn sanoen paskaa hakkasin.

      • Anonyymi

        Eikä uusi sänky edes teoriassa korjaa juuri mitään nukkumiseen liityviä ongelmia. Kyllä ne syyt ovat ihan muualla.

        Hyväuskoiset hölmöt toivovat ongelmien korjaantuvan maksamalla ylihintaa sängystä.


    • Anonyymi

      Tästähän on netti täynnä kokemuksia, hyviä ei taida olla kuin firman omien tuttujen tai omistajien kirjoittamana. Sisuste peltoniemi on sama yritys jos tutkia joku haluaa kokemuksia :) Väittävät sänkyjä huippulaadukkaksi ym ym. mutta taitavat olla latvia, liettua ja viro tuotettua normisänkyä hienolla myyntinimellä..

      • Anonyymi

        Eiköhän ne koota ihan Suomessa eri puolista maailmaa tilatuista osista. Tulee halvemmaksi.

        Painavaa ongelmajätettä, kun joku kohta vikaantuu.


    • Anonyymi

      Tilaus tuli yli viikon etukäteen vaikka pelotti kun näitä postauksia luin.

    • Anonyymi

      Liike on ainakin poistunut flamingosta vantaalta

    • Anonyymi

      Puolen vuoden odottelun, vedätyksen ja valehtelun jälkeen kaupat purettu. Seuraavaksi taistellaan käsirahaa takaisin. Onneksi maksettiin suurin osa masterilla.

    • Anonyymi

      11kk.kesti saada sänky joka ei ole todellakaan laadukas!Suoraan sanoen harmittaa vietävästi!

      • Anonyymi

        100 päivän tyytyväisyystakuu? Tuollaisen odotuksen jälkeen jaksatko enää lähteä taistelemaan…


      • Anonyymi

        Kaikki nuo sängyt ovat lyhytikäistä painavaa ongelmajätettä. Pelkkää tyhmien rahastusta joka vaiheessa. Ehkä myös huollossa. Ja pienenkin vian korjaus maksaa enemmän kuin tavallisen sängyn hinta. Ja uusia vikoja tulee ajan myötä kiihtyvällä vauhdilla.


    • Anonyymi

      Kuinka monella vielä rahat kiinni yrityksessä?

    • Anonyymi

      Tilasimme sängyn 14.2.2022 ja vielä odotellaan, kaupan purku vireillä mutta kuulemma jonoa on ja käsittelevät tulo järjestyksessä että saa nähdä kuinka kauan kestää kaupanpurku. Kuukausimaksulla Resurs Bankiin joten olemme nyt jo yli vuoden joutuneet maksamaan sänkyä jota ei tullut…

    • Anonyymi

      Onko joku saanut sänkyjä viimeisen puolen vuoden aikana?

      • Anonyymi

        Moro
        Tammikuussa tehtiin kaupat ja saatiin perille sänky tälle viikolle Hollolaan.


    • Anonyymi

      kokemusta on,
      toimitusajasta: sängyn tulo kesti 2-3 kk toimitusaika lupauksesta huolimatta monien yritysten jälkeen vajaan vuoden toimitusajalla.
      Laatu: en tiedä minne veivät sen luvatun aivan ihanan luksussängyn, meille tuli halvoista materiaaleista kasattu aivan umpisurkea "lavetti"
      Vahva suositus: älkää missään nimessä sotkeutuko kyseiseen firmaan tai sen tuotteisiin!!!!
      ja niin kuin joku muukin jo huomannut niin sama kusetus jatkuu uudella nimellä lahden kärkkäisen tiloissa.

    • Anonyymi

      Tilasin jag maksoin 26.1 ja vielä ei näy sänkyä. Eli hujaus koko firma

    • Anonyymi

      Sänky tilattu syyskuussa 2021,ei vieläkään saatu.. Kaupan purku tehty jo yli 6 kk sitten eikä rahoja näy vieläkään.

      • Anonyymi

        Täällä sänky tilattu 7/2022, luvattu 8/22, toimitus siirtyy koko ajan , tänään 22.5.2023 kysyttäessä kesäkuulle… huijaukselta vaikuttaa. Hyvät selityssanat laitettu asiakaspalvelun suuhun…


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Täällä sänky tilattu 7/2022, luvattu 8/22, toimitus siirtyy koko ajan , tänään 22.5.2023 kysyttäessä kesäkuulle… huijaukselta vaikuttaa. Hyvät selityssanat laitettu asiakaspalvelun suuhun…

        Nyt 7/2022 tilatun sängyn “kuljetus” siirtyy ainakin heinäkuun puoliväliin siirryttyään ensin kesä- heinäkuun vaihteeseen… kesälomat nääs nyt hidastavat toimituksia : D

        Selvästi systeeminä yrittää luoda vähitellen luottamusta siihen, että asia muka etenisi… kun alettiin soitella tasaisin väliajoin, niin milloin olikin jo siirtynyt tuotantoon tai siirtymässä ihan just ja niin edelleen. Tilaus täyttää näinä päivinä vuoden. Kohtuullinen aika toimittaa, mikäli ei muusta ole sovittu, on 30 päivää.

        Älkää ikinä tilatko mitään Sisuste Peltoniemeltä tai Freya Bedsiltä.


    • Anonyymi

      sänky tilattu puhelimitsi Johannes Peltoniemeltä/ freysbeds. Toimitusajat kusetusta, kun laittelin viestiä asiasta. Kaupan purku, mutta eivät halunneet sitä, vaan aina tarjottiin sänkyä. Vieläkin odotan rahoja korkojen kera. Luvataan maksaa, mutta mitään ei tapahdu. Voiko näin toimia yritys ? Suomen yritys-maailmassa?

      • Anonyymi

        Mitä oikein kuvittelet tekeväsi tuolla ongelmajätteellä?

        Olet aivopesun uhri. Uskot mainoksiin.


    • Anonyymi

      tilattu tammi-helmikuussa 2022, monta toimituspöivää jo luvattu.. Kesäkuussa laiton reklamaation ja 40 päivää vielä toimitusaikaa, nyt muka käsittelevät reklamaatiota. Taitaa olla asiaa lakimiehelle.

    • Anonyymi

      Tilaus tehty syyskuussa 2022, vieläkään ei ole sänky saapunut. Joka kuukausi vaan selittelyä ja lupausta toimituksesta seuraavan kuun loppuun...Tällä viikolla ei enää asiakaspalvelu ole vastannut. Jos tämän oisin tiennyt niin en olisi tuotetta tilannut ja maksanut.

    • Anonyymi

      Oma tarinani Sisuste Peltoniemen / Freya Bedsin kanssa:

      2/2022 Sängyn tilaus, rahoitus Resurs Bankin kautta. Luvattu valmistus-/toimitusaika 3kk. Mainoksessa puhuttiin perheyrityksestä ja 9 sängyn supertarjouserästä -70%, hyvältä kuulosti!

      4/2022 Koroton maksuaika oli 3kk. Laitoin sähköpostia kysyäkseni, että eihän minun tarvitse kuitenkaan maksaa sänkyä, jos sitä ei ole vielä toimitettu. En saanut vastausta.

      5/2022 Maksoin (tyhmyyksissäni) sängyn hinnan Resurs Bankille, jotta ei tarvitsisi maksaa korkoja.

      7/2022 Saan yritykseltä yleisen viestin, jossa pahoitellaan tilannetta ja kerrotaan viivästymisen johtuvan logistiikkavaikeuksista.

      7-9/2022 Yritän saada asiakaspalvelua kiinni ja kyselen sängystä, mutta yhteydenottoihin ei vastata. Pettymys firmaan ja omaan typeryyteeni kasvaa, kun menin uskomaan mainoksia...

      10/2022 Saan sähköpostin, jossa sängyn luvataan olevan jouluna perillä. Ongelmat ovat heidän mukaansa johtuneet logistiikasta.

      2/2023 Vaadin sähköpostitse kaupan purkua, ellen saa asiallista vastausta 2vk sisällä. En saa vastausta.

      3/2023 Ilmoitan kaupan purkamisesta. Pian tämän jälkeen saan puhelun ystävälliseltä asiakaspalvelijalta, joka pahoitellen lupaa kaupanpäällisiä, ja sängyn toimituksen toukokuun loppuun mennessä. Päätän antaa heille vielä mahdollisuuden.

      6/2023 Sänkyä ei kuulu edes juhannukseen mennessä, joten perun kaupan. Teen Sisuste Peltoniemelle erillisen reklamaation heiltä saamallani lomakkeella, ja Resurs Bankille erillisen selvityksen heidän lomakkeillaan. Saan puhelun, jossa kerrotaan myöhästymisen johtuvan kesälomista tms. En usko enää sanaakaan. Säälin asiakaspalvelijaa, ei ole hääppöinen homma hänelläkään.

      8/2023 Päätöstä reklamaation hyväksymisestä saati rahoja ei kuulu. Kyselen asiaa, saan vastauksen, että asia on käsittelyssä. Teen ilmoituksen Kilpailu- ja kuluttajavirastolle.

      9/2023 Kerron Resurs Bankille tilanteesta. He palauttavat rahat tilille, mutta eivät voi purkaa rahoitussopimusta, koska eivät ole saaneet Freya Bedsiltä ilmoitusta kaupan purusta.

      10/2023 Resurs Bank kertoo, että Freya Beds on ilmoittanut 19.10.2023, että kauppa on purettu - 4kk reklamaation jälkeen. Näin myös osamaksusopimus Resurs Bankin kanssa on purettu.

      Mitä tästä opin?
      - Tee isot ostokset hyvämaineisten yritysten kanssa.
      - Jos jokin kuulostaa liian hyvältä, se myös on sitä.

      Missä yritys teki suurimmat virheensä?
      - Jo mainonta oli valheellista - mitään 9 sängyn erää ei ollut olemassakaan.
      - Jatkuvat katteettomat lupaukset romuttivat täysin luottamuksen.
      - Samaan aikaan, kun olin odottanut sänkyä yli vuoden, näen yrityksen mainostavan, miten sänkyjä toimitetaan asiakkaille enemmän kuin koskaan. Ei tullut kovin reilusti kohdeltu olo.

      Miten yrityksen olisi pitänyt toimia?
      - Rehellistä viestintää!
      - Kun myöhemmin tilattuja sänkyjä kerran ruvettiin toimittamaan, olisi ehdottomasti pitänyt tarjota parempaa sänkyä pisimpään tilauksiaan odottaneille asiakkaille.

      Viime päivien lehtijutuissa yrittäjä on puhunut siitä, miten vaikeaa on saada mittatilaustyönä tilattuja sänkyjä, joiden valmistus on jo aloitettu, myytyä toiselle asiakkaalle kauppojen perumisen jälkeen. Höpöpuhetta, sanon minä. Yritys tekee kauppaa netissä ja puhelimitse, eipä siinä mitään mittoja olla käyty läpi...

    • Anonyymi

      Aivan helkkarin hyvä kirjoitus. Olet oikeassa. Kaikki puheet tuotantolinjoista, logistiikkaosastosta jne on pelkkää sanahelinää. He tilaavat sängyt toiselta yritykseltä, heidän valikoimastaan, eikä heillä itsellä ole osaa eikä arpaa valmistuksen kanssa. Kaikki tämä "räätälöinti" on jousen jäykkyyden ja tekstiilien värien valintaa. Nämä samat voi valita melkein jokaisesta muustakin liikkeestä ostettaessa. Veikkaan, että toimitusongelmien ydin on se, että tehdas ei luovuta/valmista niitä sänkyjä, jos he eivät niitä maksa. Uusista tilauksista saatavilla rahoilla yritetään nyt epätoivoisesti maksaa vanhoja. Toivotaan, että ihmiset saavat sänkynsä tai rahansa takaisin.

    • Anonyymi

      Ylläpito poistaa kaikki yrityksen omistajaa arvostelevat viestit?

      Miksi? Eihän se yritys oikeasti mitään tee. Kyse on aina yksittäisistä henkilöistä.

      • Anonyymi

        Myös jokainen linkki toiseen samaa yritystä koskevaan keskusteluketjuun poistetaan. Arvaatte varmasti miksi.


    • Anonyymi

      https://www.hs.fi/kotimaa/art-2000010197812.html

      Liike hakeutui saneeraukseen. Omistaja ajattelee vain itseään ja asianajajat saavat yli puolet asiakkaiden rahoista..

      Google jatkaa yrityksen suosimista. Ei kerro heti yritykseen liittyviä lukuisia negatiivisia asioita.

    • Anonyymi

      Facebook ryhmä Sisuste Peltoniemen ja Lux beds asiakkaat.. kannattaa katsoa ennen tilausta!!

    Ketjusta on poistettu 13 sääntöjenvastaista viestiä.

    Takaisin ylös

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8564
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2595
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      124
      2313
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1966
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1704
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1519
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1472
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1409
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      13
      1203
    Aihe