Varokaa Matkahuoltoa

Anonyymi-ap

Lähetin painavahkon paketin. Vein sen matkahuoltoon jossa siitä otettiin mitat ja oletettavasti punnittiin ja sain laskun ja maksoin sen.

Paketti kulki päivässä määränpäämaakuntaan. Mutta sitten ei kuulunut 4 päivään mitään, eikä tullut päivityksiä. Sain selvitettyä että paketti on "pysäytetty" koska se on liian painava sille pakettikoolle millä se on lähetetty. Soitin kun 6 päivää oli yhteensä kulunut ja sanoivat että yrittävät etsiä pakettia, koska eivät tiedä missä se on "pysäytetty". Eli lisäksi paketti on hukassa. Nyt on tilanne se että aikovat soittaa minulle jos paketti löytyy.

Ei ole minun syy jos Matkahuolto on laskuttanut väärin, matkahuollon tehtävä on huolehtia omista laskutuksistaan ja kuljetuksistaan.

Hyvityksenä möhlinnästä Matkahuolto saisi toimittaa paketin ilmaiseksi vastaanottajan kotiovelle asti. Varsinkin kun se oli pysäytetty noin 5km päässä hänen kotoaan. Olen varma siitä että Matkahuollon johto olisi samaa mieltä.

Lisäksi matkahuoltoon soittaminen maksaa 2€/minuutti + muut puhelumaksut!
Kalliimpaa kuin ennustajalle soittaminen, ja epäluotettavampaa!

12

240

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Täysin ala arvoista kohellusta.

  • Anonyymi

   Onkohan jollakin kuskilla tai työntekijällä ollut viimeinen työpäivä ja on päättänyt "hukata" paketin?

   Jos pakettia ei löydy tässä on syytä epäillä järjestäytynyttä varastamista ja varastetun tavaran myyntiä, koska TrustPilot:issa on lukuisia tuoreita vastaavia kertomuksia kadonneista paketeista.

   Jos pakettia ei löydy niin on keskusteltava asiasta firman johdon kanssa:
   https://www.matkahuolto.fi/matkahuolto-yrityksena/yrityksen-johto

   ja rikosilmoitus voi olla aiheellista jättää myös. Jos tässäkin tapauksessa käy niin että pakettia ei löydy, niin asiasta tarvitaan laajempaa keskustelua ja esille tuomista lehdissä yms.

   • Anonyymi

    Johto on aivan varmasti samaa mieltä että toiminta ei ole hyvien tapojen mukaista.


  • Anonyymi

   Jo vain,jos teet henkirikoksen laita uhri Postin kuljetettavaksi vaikka pääkaupunki seudulle,ei varmasti löydy koskaan👍👍👍

  • Anonyymi

   Lähetin korvaushakemuksen ja kuittaussivulla lukee että

   "Vahinkokäsittelymme on ruuhkautunut"

   Miksihän vahinkokorvaushakemuksia on tullut ihan ruuhkaksi asti? Pitäisikö jotain tehdä asialle?

   Paketin vastaanottaja oli kyllä oikein mukava ja tosi hyvä asiakaspalvelussa, mutta sen jälkeen onkin kaikki mennyt pieleen ja kukaan ei tiedä mitään.

   Tänä vuonna olen myös tilannut kaksi tuotetta Kiinasta, ja kumpiakaan ei tullut yli puolen vuoden kuluessa. Olen lukenut että tämä on nyt myös yleinen ilmiö, joten älkää tilatko Kiinasta mitään arvokasta!

   • Anonyymi

    Jos tilaat jostain jotain arvokasta,niin maksa toimituskulut. Ne hävinneet kiinalaiset paketit on jotain villasukkaan pakattua krääsää mihin laitettu postimerkki ja tiputettu kirjelaatikkoon.


   • Anonyymi

    Nämä kiinan tilaukset oli toinen CDON.comista ja toinen FRUUGO:sta.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Nämä kiinan tilaukset oli toinen CDON.comista ja toinen FRUUGO:sta.

    CDON oli muutama vuosi sitten hyvä kauppa, mutta nykyään täysin epäluotettava koska sen on parin vuoden sisään avannut myynnin myös epäluotettaville tahoille, kuten juuri näille kiinalaisille. CDON vastasi engalnninkielisiin kysymyksiini ruotsiksi vaikka pyysin englantia. 4kk kuluttua tilauksesta, pyysin rahoja takaisin ja mitään ei tullut, vastaustakaan.
    No siinä ei onneksi mennyt kuin noin 40€. En koskaan enää osta mitään CDON:ista, koska se on muuttunut.


  • Anonyymi

   Paljonko paketti painoi?

   • Anonyymi

    Paketti painoi alle 35 kiloa.


  • Anonyymi

   Nyt on puolitoista kuukautta kulunut ja paketti on yhä "käsittelyssä". Kaksi asiakaspalvelijaa kuitenkin vakuutteli 3 viikkoa sitten, että sieltä soitetaan heti jos paketti löytyy. Tällainen on Matkahuolto sitten nykyään.

  • Anonyymi

   Harmillinen juttu, eikä saisi tapahtua. Nyt on tietysti vuoden kiireisin pakettiaika ja jos joku menee pieleen, niin se menee todella pieleen.

   Pakettihan voi olla hävinnyt niinkin vaikeaan paikkaan, kuin ”selvitettävät lähetyksetä - alueelle 2000 muun lähetyksen sekaan ja niitä käsittleee 1-2 vuokratyöntekijää. Kilpailutis tekee kummia logistiikalle.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sinä olit jotain, mitä ei pitänyt olla olemassa

   Hei kaunis, maailmani pysähtyi, vaikka en ollut valmis pysähtymään. Yhtäkkiä, arvaamatta, olit siinä edessäni valmiina riisumaan kaiken. Ja voi armas
   Ikävä
   194
   3106
  2. Rasmus Takaluoma

   Poliisi oli pahoinpidellyt Rasmuksen baarissa julkisesti. Virkaveljet salailevat nyt tapahtuneen julki tuomista. Usko meni poliisiin täysin.
   Kadonneet ihmiset
   12
   2891
  3. Paperittomille täydet Kelan edut! Suomalaiset 1500:- kk palkalla töihin.

   Ohisalo ja vihreet vihaa Suomalaisia , kuinka paperittomalle joka livahtaa jostain vaan Suomeen .annetaan paremmat edut kuin Suomalaiselle?
   Helsinki
   149
   2160
  4. Mies, olen tullut siihen tulokseen

   ..Että tempperamenttini on sinulle liikaa.
   Ikävä
   139
   1268
  5. Vähän välillä tuntuu kuin jos.

   Sinullakin on ikävä. Voin kyllä olla väärässä. Mistäpä sen tietää.
   Ikävä
   93
   1136
  6. Sannan "valtiovierailu" nyt

   Sanna pitänyt puheen valtiovierailun aluksi. Toimittajat aivan äimänä, kaikki vittuilee Sannalle ja kyselee mitä vittua se siellä tekee. Joku jopa ott
   Maailman menoa
   410
   1135
  7. Marin myönsi, ei kunnon syytä matkustaa Uutseen-seelantiin ja Australiaan

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b910963d-bfe4-4e77-9ad9-c501b10596d5 Kukaan muu pääministeri suomessa ei ole koskaan tehnyt vastaavaa matkaa. N
   Maailman menoa
   348
   1129
  8. Kyllä minä sen myönnän

   että minua varmasti joskus vtuttaa jos ja kun sinulla on joku, toivottavasti joku hyvä, ettet pilaa elämääsi. Ajattele järkevästi ja rauhoitu joskus
   Ikävä
   46
   1106
  9. Saavuttamattomalle

   Leikin kotia täällä ja sydän vaeltaa jossain..
   Ikävä
   62
   1007
  10. Hyvää yötä

   Mukavimmalle miehelle. Vältän yhtä tiettyä sanaa kun heti sotketaan.
   Ikävä
   99
   769
  Aihe