Onko Kivistö enää lapsiperheille turvallinen asua ?

Anonyymi-ap

Yritetään saada Kivistöstä vuokra-asuntoa, koska oudon edullisia tarjolla, vaikka ihan uusi alue ja ostoskeskus tulossa, kenties joku Areenakin...

Ilmeisesti huonomaineinen uutisten perusteella, onko raiskauksia, ammutaanko kaduilla vai onko totuus se, että antaa huumeidenkäyttäjien olla rauhassa, niin eivät nekään puutu muiden asukkaiden elämään ?

Onko 2018 muuttaneita Kivistöläisiä vastaamaan, onko Kivistö enää nykypäivänä turvallinen, uskaltaako lapset päästää leikkimään keskenään kerrostalojen pihoille ja kulkeeko lapset koulumatkat yksinään, tarviiko pelätä mitään kidnappauksia ?

Kiinteistövälittäjiltä turha kysyä, kehuvat maasta taivaisiin, kuinka on kaikki lähellä ja luontoa löytyy...

17

332

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Niin, tässä maassa on asioita joista ei saa puhua...

  • Anonyymi

   No ainakin 2020 Kivistössä oli vain 14 % ulkomaalaisia eli vähiten koko Vantaalla. En tiedä mikä tilanne on nyt 2022, mutta paikalliset asukkaat varmaan tietää, onko ulkomaalaiset Kivistön rikosten taustalla vai ihan kantasuomalaiset huumehemmot ?

   • Anonyymi

    Suomessa en usko, että ketään kovin paljon häiritsee nämä kaapu naiset ja äidit lapsineen. He tuovat ihan mukavaa kulttuuria ainakin katukuvaan, mutta turhautuneet nuoret miehet ovat luultavasti ne, joista tulee sitten rikollisia.

    Onko ihmekään, sillä ei voi yksikään Lähi-Idästä tai Afrikasta koskaan kotoutua Suomeen !

    Meidän tavat ja käytös on hyvin poikkeavaa verrattuna muihin maihin. Täällä ei puhuta toisille, eikä jaeta tunteita tai ajatuksia. Suomi on köyhien ja masentuneiden maa, kaukana hyvinvointivaltion ajoista.


  • Anonyymi

   Minä kävin silloin 2018, silloin kaikki oli uutta ja turvallista, tosin työmaata joka puolella. Voisiko uusi ostoskeskus tuoda viihtyvyyttä ?

   • Anonyymi

    Onko ostoskeskus vihdoin ja viimein tulossa ? Se myöhästyi ainakin vuoden. Sitä odottaa varmasti kaikki Kivistön asukkaat. Ainakin omistusasunnon hankkineet, joille se ikään kuin asunnon myyntipuheissa luvattiin.


  • Anonyymi

   Siellä ei ole autopaikkoja ja ei sitten muutakaan

   Jos on autopaikkaa autosi rikotaan pyörät varastetaan ja asemassa varastetaan tai ryöstetään kännykkä ja rahat kädestäsi

   Kokeile vaan siellä kukaan kauaa bihdy Kurt ei muullakaan Vantaalla

   Ratikka tulee ja meenn

   • Anonyymi

    Onkohan ihan totta. Lapsethan käy yksinkin kaupassa. Eikö siellä ole vartijoita, kai nyt joku soittaisi poliisit, jos käteinen viedään kädestä ?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Onkohan ihan totta. Lapsethan käy yksinkin kaupassa. Eikö siellä ole vartijoita, kai nyt joku soittaisi poliisit, jos käteinen viedään kädestä ?

    Onko poliisista ja vartijoista mitään apua, jos heitä ei näy kaduilla. Toivottavasti uuteen ostoskeskukseen tulee täysvartiointi, niin lapsetkin uskaltaa yksin siellä kulkea ja käydä kaupassa, lisäksi odottaa koulun jälkeen tarvittaessa vanhempia töistä yms.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Onko poliisista ja vartijoista mitään apua, jos heitä ei näy kaduilla. Toivottavasti uuteen ostoskeskukseen tulee täysvartiointi, niin lapsetkin uskaltaa yksin siellä kulkea ja käydä kaupassa, lisäksi odottaa koulun jälkeen tarvittaessa vanhempia töistä yms.

    Käsittääkseni tulossa kirjasto, nuorisotilat, ehkä joku kahvila tai ruokamestakin.


   • Anonyymi

    Eikös HSL-alue ole sitä varten ? Eikö yksityisautoilu kielletä kokonaan kohta kuten tupakan myyntikin..


  • Anonyymi

   Millaisia on Kivistön koulut ja päiväkodit, onko turvallisia, tarvitseeko pelätä lasten joutuvan väkivaltaan kuten Kaarinan kouluissa ? Entä kouluruokailu, onko Palmia yhä käytössä, onko parempi kuin Vantti muissa kouluissa ?

  • Anonyymi

   <<<<<<<<<ei ole nekrut ja arabit alkaneet valloitta pääkaupunkiseutua

  • Anonyymi

   Vantaalla ei ole missään turvallista asua .

   • Anonyymi

    Vantaa on turvallinen, rauhanajan kaupunginosa, missä eivät ole haittana tummat muurahaiset, korkeintaan lokin paskasta saatat osuman saada ja vaikka kadonnut onkin niinsanotun vanhanajan tuttu nostalgia, niin tilalle ovat tulleet lukuisat pikkulintujen parvet, joiden iloiseen lauluun saat herätä jokaisena, hyvin levätyn yön jälkeisenä aamuna, virkeänä täynnä uskoa kohti uutta päivää, asuessasi Vantaalla........
    ?
    KYTÄT!!!!!!!!!!!!
    https://m.youtube.com/watch?v=Hq9iIOVQwJA


  • Anonyymi

   Itseasiassa koko Pääkaupunkiseutu on menetetty, samoin Turku ja Tampere. Kaikki nuo 3 ovat vaarallista seutua, koska voit milloin tahansa joutua väkivaltaisen hyökkäyksen kohteeksi. Se on arpapeliä enää jatkossa kuoletko vai saatko elää. Kiitos Suomen Hallitus.

  • Anonyymi

   Miksi kysymys saamaa asia sinä aina.
   Mene uulos. kattsomaan
   Jos uskaalataa

  • Anonyymi

   Ei ole turvallista enää oikein missään Suomen kaupungeissa. Ehkä maaseutu vielä menettelee, mutta mitään palveluja ei ole.

  Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Linnanjuhlat: Tiina Kaukasen asu aivan kauhea lankaviritelmä

   Ja loukkaus arvokkaita juhlia, maata, veteraaneja, Salea ja muita juhlijoita kohtaan. Siis miten joku kehtaa alittaa riman niin pahasti, koska voisi t
   Maailman menoa
   277
   2826
  2. Oho! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki poseeraa sensuellissa pitsiasussa! Some kuumana: "Merenneito"

   Onko tämä sitten Suomineito vai merenneito? Helmi Loukasmäki tuli julkisuuteen Dannyn assistenttina. Nuori nainen on totuttu näkemään somessa varsin
   Kotimaiset julkkisjuorut
   59
   2466
  3. Pitäisikö metsänomistajien siirtyä tuottamaan polttopuuta?

   Metsänomistajat saavat tätä nykyä kuitupuusta niin vähäisen hinnan että verrattuna polttopuuhun he tiensivat paremmin. Onhan polttopuulla talvella jo
   Maailman menoa
   107
   1236
  4. Emännän rauhootus aika,

   Pörrö itse huuvellut tubessa hellustansa, nyt tämä resupekka vaatii että asiasta oltaisiin hiljaa, ensikerran sai tuheroa syntymänsä jälkeen ja kertoi
   Tuusniemi
   84
   827
  5. Olen rakastunut sinuun mies

   Niin vieläkin, eikö ole hassua. Ikävä on kova!
   Ikävä
   52
   812
  6. 1,7 % kannatuksen lasku

   https://yle.fi/a/3-12683819 Keskustalla menee nyt entistä kehnommin. Keskusta kannatus nyt 9 % ja viimeisimmät Saarikon temput ei ehtineet vielä vaik
   Maailman menoa
   241
   736
  7. Nainen, kysymys

   Oletko valmis?
   Ikävä
   45
   717
  8. Sua jännittää.

   Aikas lailla. Anna mennä vain. Sä osaat kyllä ja kelpaat sellaisena kuin olet. Mä toivon, että onnistut ja saat haluamasi.
   Ikävä
   35
   698
  Aihe