Reviiritaistelu ei ole rasismia!

Talouden ja yleisen ahdingon kasvaessa –

.. herää vastustus kaikkea outoa ja vierasta kohtaan. Tutuilta haetaan turvaa ja hyväksyntää. Ulkomaalaisia vieroksutaan ja epäoikeudenmukaisuutta vihataan – kuten ei siedetä myöskään selitteitä, että olemme velkaa kehitysmaille, joista ”vieraamme” usein meille pakolaisina muuttavat.

Moni laukoo tekstiä rasismista, usein ymmärtämättä täysin mitä se syvimmiltään tarkoittaa

Suomalainen keskiarvoihminen ei ole rasisti, eikä kovin moni muukaan. Hyväksymme erilaisuutta, mutta emme etuoikeuksia ansiotta. Rasismi on tyly sana ja sen merkitykseen kannattaa tutustua huolella, ennen kuin syyttää toistaan rasistiksi.

Rasismin sijasta meillä on paljon reviiripuolustusta

Reviiripuolustus on evoluution vuosimiljoonatuote, joka on taannut sen, että esimerkiksi me ihmiset olemme olemassa. Perusreviiri on maapallo – nk. yleisreviiri; on sanottu että biosfääri on vain yksi eliö, jossa ihminen muodostaa vain osasen, kuten haima ihmisessä.

Niin tai näin – nyt on syytä perehtyä reviiripuolustuksen ominaisuuksiin ja tapoihin – onhan se ylläpitänyt suvunjatkamisen voittoa kuhunkin meihin!

--

Maapallo jakaantuu kansallisuuksiin, eri uskontoihin, tapoihin, kulttuuriin ja kieliryhmiin

Jokainen on oma reviirinsä, joka puolustaa omaa perinnettä, ollen siitä myös ylpeä – kuten me aitosuomalaisetkin. Meillä on siihen oikeus.

Reviirit ovat vieläkin pienempiä alueita; on maakunnat, on kaupungit, on korttelit, maaseutukylät – on jopa oma asuinkerrostalo – pojat pelatessaan pihalla potkupaloa, pitävät jopa omaa rappukäytävää omana yhteenkuuluvuusalueena – se on poikien pelin hetkellä heidän oma reviiri.

Lopulta meillä ihmisillä on jokaisella myös oma henkilökohtainen reviiri.


..
[2011] - Reviiripuolustuksen geeniperimä

Uutisointi innostui villihevosen lailla, kun kansanedustaja ja eduskunnan hallintovaliokunnan puheenjohtaja Jussi Halla-aho [PS] marssitti tankit ja sotilasjuntan Kreikan kaduille - suunnilleen samaan aikaan suomalaisten suosikkikirjailija Jari Tervo julkaisi uuden romaanin - Layla.

[ .. kansa huutaa keskuudessaan tosiasioita, eikä tosiasioista kuitenkaan eroteta suomalaisuudesta. Äänestäjät taluttivat perussuomalaiset eduskuntaan huolehtimaan kansallisesta reviiripuolustuksesta. Edustaja Teuvo Hakkarainen [PS] on kansanmies, joka muistuttaa kovin monia meistä.
Kirjakaupoissa käy sutina, kun reviiriromaani katoaa kirjaesittelyhyllyistä kansalaisten ahnaisiin käsiin, miksi? Siksi, että reviiripuolustus on se oikea sana tekaistulle rasismille ja sallitulle maahanmuuttokritiikkikeskustelulle .. ]

Tervo toi esille sen mistä halutaan puhua, mutta ei saa puhua

Halla-aho läpsäytti edustajatovereitaan korville, koska uskalsi puhua verrannolla sellaisesta, josta piti puhua jo vuosia sitten. Mikä yhdistää Tervoa ja Halla-ahoa?

Reviiripuolustus yhdistää, kuten se yhdistää kaikkia kaltaisryhmiä yhteenkuuluvuuteen -

.. oli verrantona sitten yhteinen kieli, kulttuuri, uskonto, perityt tavat tai keino hankkia maallista omaisuutta länsimaisin tavoin..

Näin kirjoitimme, kun muutkin puolueet heräsivät vuosimiljoonia vanhaan tosiasiaan ---

Toisaalta demareiden Heinäluomakaan ei ole antamassa potkuja töissä oleville - oli ihonväri mikä tahansa. Monet hommat eivät ole kelvanneet valkoisille alkuasukkaille - mm. siistijät, ..työtehtäväalue, jota ilman hukkuisimme paskaan.

Demareiden vaalipuhereviiripuolustus on tarkoitettu niille työtehtäville, jotka tulevat jakoon tänään ja huomenna. Olemmeko valmiit alentamaan palkkatasoamme - se on se ainoa keino torjua edullisemmat toverit "halvemmista maista"?

[MISTÄ KIRJOITIMME JO VUOSIA SITTEN]
Linkki - http://ilkkaluoma.blogspot.com/2008/01/reviirien-ja-rajojen-avaaminen.html

[06012008 .. Pääministeri Vanhanen julisti Tallinnassa uuden liikkuvuuden alkaneen, kun mm. Eesti liittyi Schengen-alueeseen. Nyt vaihtuvat Suomen ja Eestin välillä työ, vapaa-aika, tavarat ja rikokset helpommin ja nopeammin kuin aiemmin .. ]
---


[LÄHIHISTORIASTA] --- Reviiripuolustus synnytti joukkomurhan Norjassa

Teon tekijä oli suomalaisen oppineen kansallisvaltiokannattajan Jussi Halla-ahon kannattaja (Breivik mainitsee tekstissään). Kuulemmeko tulevassa oikeudenkäynnissä reviiripuolustuksen päämäärät viikinkien jälkeläiseltä? Norja on kuitenkin kansallisvaltio, joka tarvitsee työperäistä maahanmuuttoa!

Perussuomalaiset, halla-aholaiset ja aitosuomalainen reviiripuolustus

Perussuomalaiset ovat oivaltaneet yhdenasianliikkeenä maahanmuuton tuomittavuuden, joka on jo enemmistön taholta hylätty osittaisrasistisena toimintamallina. Suomi tarvitsee maahanmuuttoa, mutta meillä on oikeus reviiripuolustukseen ja se onkin laajojen kansanjoukkojen hyväksymä oikeudenmukainen tapa suojella itseämme - olematta rasisti.


...
90962

102

909

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Asiakirjoitus vaikeasta ja intohimoa herättävästä
      aiheesta!

      • Anonyymi

        Etkö ymmärtänyt lukemaasi?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Etkö ymmärtänyt lukemaasi?

        Luoma ei kyllä ymmärrä mistä kirjoittaa.

        Miten ihmeessä voi olla noin pihalla?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Etkö ymmärtänyt lukemaasi?

        En


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Luoma ei kyllä ymmärrä mistä kirjoittaa.

        Miten ihmeessä voi olla noin pihalla?

        Tule jo pois sieltä, onko sinulla menossa aivopakkanen :-)


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        En

        Sisälukuharjoituksia saa kansalaisopistoista.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Luoma ei kyllä ymmärrä mistä kirjoittaa.

        Miten ihmeessä voi olla noin pihalla?

        Oletko itse siellä?


    • Anonyymi

      Esivalmistellun tutkimuksen draft?

      • Anonyymi

        Lyhennelmä? Löytyykö koko teksti jostain?


      • Anonyymi

        Ai koulupudokas tekee "tutkimuksen"? 😄 😁 😆 😅 😂 🤣


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ai koulupudokas tekee "tutkimuksen"? 😄 😁 😆 😅 😂 🤣

        Miksi olet noin kade?


    • Anonyymi

      Joku "reviiritaistelu" taitaa olla ihan itsekeksitty trollaus.

      Koska se ei ole yhtään mitään ei se myöskään ole rasismia vaan tyhjän huutelua.

      • Anonyymi

        Evoluutio loi satoja miljoonia vuosia sitten reviiripuolustuksen.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Evoluutio loi satoja miljoonia vuosia sitten reviiripuolustuksen.

        😄 😁 😆 😅😄 😁 😆 😅 😂 🤣😄 😁 😆 😅 😂 🤣😄 😁 😆 😅 😂 🤣

        "Evoluutio loi satoja miljoonia vuosia sitten reviiripuolustuksen."

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣😄 😁 😆 😅 😂 🤣😄 😁 😆 😅 😂 🤣😄 😁 😂 🤣

        Tää pelle ei kyllä tiedä mikä on evoluutio.


      • Anonyymi

        Suomessa ei ole rasismia sen varsinaisessa merkityksessä ja jos hiukan onkin - ovat nuo rasistit hyvin harvinainen pienvähemmistö.

        Maassa eletään maan tavoilla, kaikkialla - niin Somaliassa, Sveitsissä, Ruotsissa, Kiinassa kuin Suomessakin. Suomalaiset ovat epäluuloisia ja varauksellisia tuntemattomia kohtaan. Olemme reviiripuolustuksessa.

        Reviiripuolustus on kaikkialla ja se kumpuaa miljoonien vuosien takaa

        Reviirit ovat meillä kaikilla; me puolustamme itseämme, arvojamme ja koskemattomuuttamme - emmekä kovin helposti halua uusia meille tuntemattomia vaikutteita. Olemme silti uteliaita - varovaisella tavallamme.

        Reviirillinen yhteiskunta pohjautuu vuosisataisista maaseudun kehäasutuksista - kehässä oltiin suojassa pedoilta ja 'naapurikehäläisiltä' - välillä haettiin vierasta geenistöä, jottei olisi syntynyt liiaksi vajaamielisyyttä.

        Kiltti ja sinisilmäinen kansa

        Suomalainen on pohjimmiltaan kiltti ja sinisilmäinen - uskoo ja luottaa, kun luottamus on voitettu ja todistettu. Arvostamme työtä ja tekemistä - arvostamme myös auttamista sellaisille, jotka syyttään kärsivät ja ilman laiskuutta apua tarvitsevat.

        Meille saa tulla tekemään työtä ja maksamaan veroja - oli ihon väri mikä tahansa, kunhan on ahkera ja ottaa osaa yhteiseen tulontasaukseen ja valtioyhteisön kassan täyttämiseen.

        Meille on turha tuputtaa vieraita tapoja -

        olemme sen verran viisaista, että otamme vapaaehtoisesti sen vastaan, joka meille sopii ja passaa. Emme siedä tuputtamista, emmekä sitä, että arvojamme ja tapojamme kyseenalaistetaan - meillä eletään meidän sääntöjen mukaisesti, kuten kaikkialla muuallakin noudatetaan kunkin yhteisön, yhteiskunnan ja valtion sääntöjä - ei sen kummempaa.

        Olemme reviiripuolustajia, kuten kaikki maapallon ihmiset - on vain erilaisia tapoja ilmaista se tai erilaisia keinoja toteuttaa sitä.

        Vahvemmat hyökkäävät, haluavat lisää elintilaa ja etuisuuksia. Me olemme rajoillamme ja pidämme niistä kiinni.

        Ole mitä uskontoa tahansa, mutta älä yritä sitä meille väkisin syöttää, äläkä yritä peitota omilla vierailta mailta tuoduilla tavoilla meidän tapoja - meidän tavat ovat meidän.

        Voimme lopuksi todeta, että jokaiselle ihmiselle maan päällä on oma koti- ja isänmaa - ja se on se valtio tai alue, jossa ihminen tulee parhaiten toimeen sekä tulee ymmärretyksi omalla äidinkielellä - tämäkään ei ole sen kummempaa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        😄 😁 😆 😅😄 😁 😆 😅 😂 🤣😄 😁 😆 😅 😂 🤣😄 😁 😆 😅 😂 🤣

        "Evoluutio loi satoja miljoonia vuosia sitten reviiripuolustuksen."

        😄 😁 😆 😅 😂 🤣😄 😁 😆 😅 😂 🤣😄 😁 😆 😅 😂 🤣😄 😁 😂 🤣

        Tää pelle ei kyllä tiedä mikä on evoluutio.

        Lisääntyminen vaati reviirin.


    • Anonyymi

      Ihmisten ja eläinten yhteisöt ovat kuitenkin kaikkinensa täynnä rajoja - niin heimollisina, suvullisina kuin alueellisina

      Rajat ovat tehdyt turvaksi aina jotakin vastaan. Raja on merkki uuden vaikutusvallan alkamisesta. Suomen ja Venäjän raja on vedenjakaja, jossa kohtaavat uskonnot, kulttuurit, tavat, politiikka ja kauppa.

      Maailma jakaantuu - meillä on reviirimme, konfliktimme, mutta myös velvollisuutemme sekoittaa geenejämme

      Olemme yhtä eripuraista perhettä - minne menet ihminen? - Esitys Tieteiden Päiviltä Helsingin Yliopistolta tammikuussa 2007 - aiheina oli rajat - sen kaikissa muodoissa: yksi raja on sivilisaatioiden rajat, jotka eniten nostattavat sotia ..


      EU- Schengen avasi uusia maita vapaan tarkastamattoman liikkumisen helpottamiseksi ja nopeuttamiseksi


      Eläinkunnassa on miljoonia vuosia vaikuttaneet muuttumattomat reviirit

      Reviireillä turvataan suvunjatkamista, hallitsemista ja riittävästi niukan toimeentulon hankkimista. Rajat aitaavat reviirin lajikohtaisesti ruoan hankinta-alueeksi kuin geenistöllisen jatkumon turvaksi. Raja on este vieraan vaikutteen uhalle aina joltakin vallatulle alueelle, jolla halutaan ylläpitää sille jyvittynyttä valta- ja hallintajärjestelmää.

      Välttääkseen yksipuolista geeniperimää, eläinkunnassa aika-ajoin käydään taistelu vallasta ja suvunjatkamisen oikeutuksesta

      Vahvempi voittaa ja jatkaa perintökaarensa ominaisuuksia päämääränä puhdas itsekkyys oman vahvuuden jatkamiseksi. Eläinkunnassa harvoin reviirit sekoittuvat samalla lajilla - sotakin syttyy vain rajoilla tai sen ylityksestä. Raja on periaatteessa rauhan takaaja ja turva omien geenien lisääntymiselle.

      Rajat takasivat reviireinä erilaisuuden ja monet tavat, jotka värittävät ihmiskunnan alueellisia eroja niin tapoina, uskontoina kuin yhteiskuntamalleina. Kansakuntien monimuotoisuus on perua reviireistä ja rajoista.

      Rajoja on suljettu ja avattu, mutta aina meille on jäänyt vähintään henkilökohtaiset reviirit. Rajoja on valtiotkin täynnä - kunta, maakunta, suku, perhe ja lisääntymisreviirit. Samankaltaiset hakeutuvat yleensä yhteen, ja rajat tekevät erilaisuutta valintoihin.

      • Anonyymi

        BUAHHAHAHAHAAAAHAAAAA


        Onpa öyhötys!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        BUAHHAHAHAHAAAAHAAAAA


        Onpa öyhötys!

        Tällä tyypillä ei paljon ole sanottavaa.


    • Anonyymi

      Nyt meni vellit ja puurot ihan sekaisin. Kukaan ei vastusta mitenkään Ukrainalaisia pakolaisia päinvastoin. Toiset sopeutuu hyvin meidän kulttuuriin ja sehän hienoa. Ne jotka ei sopeudu meidän tapoihini ja kulttuuriin voivat häipyä täältä vähin äänin. Jengit jotka käyttäytyy väkivaltasesti Suomalaisia kohtaan ovat rasisteja. Vai mitä??

      • Anonyymi

        Suomi ei saa olla maa, jossa kotoudutaan elämään sosiaaliturvan varassa. Kelan on tutkinut asiaa. Kolme neljästä humanitaarisin perustein maahan muuttaneesta saa toimeentulotukea. Kelan tutkimuksen mukaan maahanmuuttajien osuus sosiaaliturvan saajista on merkittävästi kantaväestöä korkeampi. Tämä koskee erityisesti humanitaarista maahanmuuttoa.


    • 2

      Voimakas suku, laji tai eliö valtaa aina tilaa heikommalta

      Passiton ja avoin raja helpottaa lisääntymisalttiimpia helpomman elämän alueille toteuttamaan omia tapojaan ja mallejaan. Osa sulautuu ja osa jakaantuu. Uskonnot pysyvät ja tavat leviävät uusille alueille.
      .
      Katso ~ https://www.hs.fi/mielipide/art-2000009180495.html -, HS-otsikoitu näin:
      "Olen asunut Suomessa koko ikäni, mutta vieläkin minua käsketään painumaan takaisin sinne mistä olen tullut"
      -kirjoittajana suomalainen, jonka vanhemmat edustivat Vietnamin venepakolaisia ---

      Sitkeimmät ja konservatiivisimmat maahanmuuttajat hiljalleen valtaavat heikomman jo alueella tai maassa olleen elintilan

      Historia kertoo runsaasti degeneroituneista kansoista, jotka ovat hiljalleen hävinneet historian hämärään..

      Avoimet rajat haastavat "alkuperäisen väestön"
      -mikä onkaan lopulta alkuperäinen väestö?!

      Luonnollinen sikiäminen sekaannuttaa ja monipuolistaa kulttuureja kuin tapoja ja uskontojakin. Syntyy suvaitsevuutta, mutta myös ristiriitoja - äärimmillään rasismia, jossa alkuperäinen vastustaa uusia virtauksia jo geenistöllistenkin syiden vuoksi. Eläinkunnassa vallitsee edelleen vahvat reviirirajat turvaten sopivasti geenistöllisen "puhtauden".

      Eurooppa on ottanut vastaan runsaasti maahanmuuttajia, koska "valkoiselle markkinaihmiselle" eivät kelpaa "alimmat" suoritetyöt -

      .. näin tapahtuu myös Suomessa. Maamme saa kaivattua työvoimaa, koska ikääntymisemme, vähälapsisuutemme ja innoton suvun jatkaminen eivät tuota riittävästi omaa "verta" omine tapoinemme ja malleinemme.

      Schengen avaa rajoja myös rikollisuudelle, se haastaa poliisit huumeiden vastaisessa taistelussa, kuin järjestäytynyttä rikollisuuttakin vastaan

      Ennen kaikkea rajojen avaus passittomuudelle avaa työvoiman muun muassa Latviasta, joka esimerkiksi voitti EY-tuomioistuimessa ratkaisevan työehtosopimuksiin liittyvän kiistan. Ruotsissa voidaan EY-päätöksen jälkeen tehdä työtä myös Latvian työehtosopimuksilla.

      Latvialaiset, kuten puolalaisetkin voivat nyt tulla Suomeen tekemään samalla vapautuksella työtä huomattavasti pienemmillä palkoilla kuin omamme. Samalla ratkaisemme työvoimapulamme ja kilpailukykymme - palkkakustannukset pienenevät, mutta saamme lisääntyvästi uutta verta kansallisesti peri konservatiiviseen maahamme.

      Suomi on perinteellisesti ollut varauksellinen maa maahanmuuttajille

      Meillä on tapamme, mallimme ja luonteemme - me emme halua liiallista sekoitusta. Suomalaiset ovat itse sekoitusta pitkältä kansainvaellukselta, joka alkoi noin 12.000 vuotta sitten Aasiasta, haaraumaveljiemme esiintyessä Väli- ja Etelä-Amerikan alkuperäintiaaneina!

      Viimeiset dna-tutkimukset kertovat heimoreviirillisen vaelluksemme alkaneen nykyisiltä Kiinan alueilta läpi Venäjän

      Suomi on kaltaisensa kansa, joka sai paljon vaikutteita myös lännestä - olemme todella vedenjakajalla ainutlaatuisessa asemassa EU:n jäsenenä. Meille on ratkaisevasti erilainen identiteetti kuin esimerkiksi ruotsalaisilla.

      Suomi pysyy parhaiten monimuotoisena ja omannäköisenään lisääntyen riittävän omaehtoisesti tukien piirteitämme kansojen kirjossa. Vaimon ja miehen hakumatkat ulkomaille/ulkomailta ottavat vastaan aika-ajoin vieraita geenejä reviiriemme ulkopuolelta turvaksi kehitykselle.

      Eläinkunta on pärjännyt maailmassa reviiriajattelulla miljoonia vuosia muuttamatta elinympäristöään liiaksi. Rajojen avaamisella on puolensa ja ennustetaankin, että viimeinen suomalainen blondi kuolee yksinäisyyteen Pohjois-Karjalan korvessa noin 250 vuoden kuluttua.

      Elämme koko ajan evoluution hitaiden muuttujien maailmassa.

      ..
      e

      • Anonyymi

        🤣🤣🤣🤪🤪🤣🤣🤣🤣🤪

        Luoma aivopiereskelee suomalaisten kävelleen Kiinasta tänne


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        🤣🤣🤣🤪🤪🤣🤣🤣🤣🤪

        Luoma aivopiereskelee suomalaisten kävelleen Kiinasta tänne

        Osa meidän esi-isistä, kävely kesti tosin tuhatkunta vuotta 😊💪👌


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Osa meidän esi-isistä, kävely kesti tosin tuhatkunta vuotta 😊💪👌

        Todisteet?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        🤣🤣🤣🤪🤪🤣🤣🤣🤣🤪

        Luoma aivopiereskelee suomalaisten kävelleen Kiinasta tänne

        Ääliöväitteitä. Varmaan raskasta olla itätrolli


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        🤣🤣🤣🤪🤪🤣🤣🤣🤣🤪

        Luoma aivopiereskelee suomalaisten kävelleen Kiinasta tänne

        Oletko perehtynyt kansainvaelluksiin? Entä genetiikkaan ja sen tutkimiseen, miten ihmiset kansakuntina liittyvät mahdollisesti toisiinsa.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ääliöväitteitä. Varmaan raskasta olla itätrolli

        Kykenetkö asiakeskusteluun?


    • Rasismin olemus juontuu epävarmuudesta ja pelosta

      Rasismi puhuttaa aika-ajoin runsaasti, koska se hipoo ja leikkaa ihmisyyttä. Ihmisyys on meille nimenomaisesti kasvanut ominaisuus, jolla turvaamme itseämme yhteisössämme. Niin ihmiset kuin eläimetkin rajaavat reviireitä. Alun perin reviiri oli elämiselle tuottoalue, jolta yritettiin poistaa kaikki vieraat lajiin kuuluvat ja kuulumattomat eliöt.

      Ihminen eli pitkät ajat pienissä kyläyhteisöissä ja uuden ennalta kokemattoman asian ilmaantuminen oli uhka ja pelote yhteisölle. Yhteisö puolusti reviiriään ja koetti pitää vallassa omat ikimuistoisesti vakaiksi koetut menot, tavat ja riitit. Yhteisöön haettiin korkeintaan ulkopuolelta uusia geenejä, kun huomattiin sisäsiitoksista syntyvän vähämielisyyttä ja hengen tylsyyttä.

      Rasismia esiintyy joka paikassa; se ei ole Suomen tai länsimaiden yksinongelma. Kautta historian ihmiset eläinten ohella ovat vaalineet elinpiiriä, joka antaa elannon ja toimeentulon yhteisöön kuuluville. Yhteisö puolusti omaansa rajusti ja pyrki poistamaan vieraat vaikutteet ja tavat uhkana omille menoille. Omat menot ja tavat loivat yhteenkuuluvuutta ja keskinäishuolehdintaa.

      Reviiririkko voi tapahtua voimakkaamman valtausoperaationa. Kyläpäälliköt puolustivat omiaan, mutta erityisesti itseään vallanmenetyksen pelossa. Ulkoinen uhka olisi voinut viedä unholaan omat perityt tavat. Tavat ovat yhteenkuuluvuuden yksi perustekijä.

      Vallitsevalle yhteisölle hyödylliset "reviiritäydennykset" hyväksytään, koska omakin toimeentulo kohenee. Toisaalta hyödytön reviirille tunku nostaa hylkimisreaktion; elätettäviä ja "turhia" yhteisöjäseniä ei kaivata suvunjatkamisrituaaleihin, vaan pikkuhiljaa tapahtuva geenitäydennys on yhteisölle ainoa hyväksyttävä ja pakollinen toimenpide. Mielellään geenitäydennyksessäkin pitäisi olla tuttuja piirteitä.

      • Anonyymi

        Hoh hoijaa... ottaisit selvää etkä heittele randomina älämölöjä.

        Rasismia on ihmisten tai ihmisryhmien asettaminen muita alempiarvoisempaan asemaan esimerkiksi etnisen alkuperän, ihonvärin, kansalaisuuden, kulttuurin, äidinkielen tai uskonnon perusteella.


      • Anonyymi

        Kylläpä tuo "luoma" on rasisti, on pirun luoma, sama trolli mies! Vähä liimaparta ja lasit, nii muuttuu luomaksi, no naamari tietenkin... Herraa muka esittää.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Kylläpä tuo "luoma" on rasisti, on pirun luoma, sama trolli mies! Vähä liimaparta ja lasit, nii muuttuu luomaksi, no naamari tietenkin... Herraa muka esittää.

        Ainakin ukrainalaisia, brittejä ja jenkkejä kohtaan. Ihan hyvä kun puree multa kohta vatsasyövän takia.


      • Anonyymi

        Vai että muka pelosta, ei tosiaankaan. Silkkaa huuhaata.


    • Anonyymi

      Kommenttiketjun laatu paranee. Riehaantuneita vähemmän.

      • Anonyymi

        TYHMÄ!

        Ei tuossa mistään reviiristä ole kysymys.
        Raiskaus on väkivaltarikos, joka kohdistui tuossa avuttomaan lapseen.
        Miehet lähtivät rankaisemaan raiskaajaa rikoksesta, mikä toteutuikin.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        TYHMÄ!

        Ei tuossa mistään reviiristä ole kysymys.
        Raiskaus on väkivaltarikos, joka kohdistui tuossa avuttomaan lapseen.
        Miehet lähtivät rankaisemaan raiskaajaa rikoksesta, mikä toteutuikin.

        päästätkö sinä näitä reviirillesi eli pidätkö oven auki 🤣


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        päästätkö sinä näitä reviirillesi eli pidätkö oven auki 🤣

        Ilkalta taisi päästä housuun.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ilkalta taisi päästä housuun.

        Tuliko sinulle hätä, vaihdoitko housut?


    • Anonyymi

      Terve kirjoitus vaikeasta aiheesta.

      • Anonyymi

        🤣🤣🤪🤣🤣🤪🤣🤣

        Sellainen oma-analyysi!


    • Anonyymi

      On lottovoitto syntyä Suomeen. En todellakaan halua jakaa tätä lottovoittoa muiden kanssa. Jos se on reviirin puolustamista, niin sitten on.

      • Anonyymi

        Schengenalueelta tänne voi tulla kuka tahansa ja ryssä tulee panssarivaunulla.


      • Anonyymi

        Juurikin reviirinsä puolustamista, jonka evoluutio kehitti jo satoja miljoonia vuosia sitten.


    • Anonyymi

      Yksi sana - Huntington! Mistä on kysymys?

      • Anonyymi

        Mene lääkärille! Huntingtonin tauti on perinnöllinen hermoston rappeumasairaus, jonka keskeisimmät oireet ovat motorisia, kognitiivisia ja käytösoireita.
        Se voisi osaltaan selittää typerät avauksesi.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mene lääkärille! Huntingtonin tauti on perinnöllinen hermoston rappeumasairaus, jonka keskeisimmät oireet ovat motorisia, kognitiivisia ja käytösoireita.
        Se voisi osaltaan selittää typerät avauksesi.

        Kävitkö jo?

        Mutta Huntington selviää täältä - pitää tietää, eikä luulla. Katso alta aukeavasta -

        https://puheenvuoro.uusisuomi.fi/ilkkaluoma/31077-maahanmuuttovaittely-on-reviirien-puolustusta-ja-pelkoa-menetyksista/ - linkistä kartta, se selventää tilanteen sinullekin.

        "Kaksi Huntingtonia" -ei pidä liialla innolla innostua, pitää osata tutkia ;-)


      • Anonyymi

      • Anonyymi

      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Mene lääkärille! Huntingtonin tauti on perinnöllinen hermoston rappeumasairaus, jonka keskeisimmät oireet ovat motorisia, kognitiivisia ja käytösoireita.
        Se voisi osaltaan selittää typerät avauksesi.

        Etkö ole kuullut tästä

        Kulttuurien kamppailu ja uusi maailmanjärjestys (engl. The Clash of Civilizations and the Remaking of World Order) on yhdysvaltalaisen politiikan tutkijan Samuel P. Huntingtonin vuonna 1996 julkaisema kirja, jossa hän hahmottelee kylmän sodan maailmanhistoriallisesti poikkeuksellisen kaksinapaisuuden jälkeistä maailmaa. Kirjan pääväitteen mukaan maailmanyhteiskunta jakautuu kahdeksaan kulttuuripiiriin (alkuteoksessa civilization, suomeksi kirjaimellisesti ’sivilisaatio’), jotka kylmän sodan aikaisen maailman kahtia jakaneen poliittisen vastakkainasettelun poistuttua ovat saaneet tai saamassa entistä suuremman merkityksen kuhunkin kulttuuripiiriin kuuluvien ihmisten laajimpana samastumiskohteena. Näiden kulttuuriltaan ja todellisuuskäsitykseltään toisistaan poikkeavien kulttuuripiirien törmäykset, erityisesti rajavyöhykkeillään, olisivat siten tulevaisuuden selkkausten alkuperä.

        https://fi.wikipedia.org/wiki/Kulttuurien_kamppailu_ja_uusi_maailmanjärjestys


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Äääh.... Luoman trollaamaa schaissea. Se varmaan on kauhean ylpeä tuollaisesta töherryksestään.

        Kadehditko?


    • Anonyymi

      Rasismi on meissä kaikissa; myös rasismin kohteeksi joutuvilla

      Eläinkunnan reviirikamppailut johtavat yleensä heikomman poistumiseen, harvemmin toisen tappamiseen. Viime kädessä uudelle reviirille pyrky tapahtuu suvun jatkumisen turvaamiseksi, koska oma reviiri on poistanut hakeutuvan yksilön syystä tai toisesta.

      Suomeen tulleet uudet reviiriyksilöt ovat useasti oman tutun ja turvallisen yhteisönsä karkottamia tai sitten oma tuttu reviiri ei olekaan riittävän hyvä uuteen reviiriin hakeutuvalle ihmisille tutun ahneuden yllättäessä.

      Ihmisvirrat ja kansainvaellukset ovat aina lähteneet liikkeelle, kun on havaittu jokin tuottavampi ja helpompi alue muualla. Kaikki ovat oppineet puolustamaan omaan reviiriään, varsinkin jos uhkana on saada lisää elätettäviä entisten joukkoon.

      Lisääntyminen on kuitenkin niin ihmisen kuin eläimen syvin tarve

      Rasismi on vain ilmiö, missä purkaantuu pelko menettää oma historiallinen ote yhteisöön. Yhteisön suurin tavoite on keskinäinen turva, yhteenkuuluvuus ja puolustustahto. Pääsääntöisesti kaikilla maailman ihmisillä on se paras reviiri siellä, missä on suvun juuret ja kullekin tutuimmat ja turvallisimmat tavat ja kokemukset.

      • Anonyymi

        Ainakin teitä venäläisiä syytetään rasisteiksi, josta esimerkkinä linkissä oleva Amnestyn artikkeli. https://www.rferl.org/a/1068160.html

        Olisiko näin, että pro-venäläispropagandisit yrittävät pehmentää väitettyä venäläisrasismia tällaisilla typerillä kirjoituksilla?


    • Anonyymi

      sinisilmäisyys voi olla dominoivaa eli jos lisäännyt mamujen kanssa he muuttuvat kaltaisiksesi 🙄

      ominaisuuksien perinnöllisyyksiin vaikuttaa haitallisesti kaltaisesi mutantit 🤣

    • Anonyymi

      Reviirit ja niiden puolustamisen ääri-ilmiöt esiintyvät rasismina.

      • Anonyymi

        Nyt et ymmärrä asiaa ollenkaan kun menee noin pahasti sekaisin.

        Selvitä ensin itsellesi mitä on rasismi.


      • Anonyymi

        Tutkijan näkökulmasta oikea toteamus lähtökohtaisesti.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Tutkijan näkökulmasta oikea toteamus lähtökohtaisesti.

        BUAHAHAHAHAHAAAAHHAAAAAAAAA

        Ai oikein TUTKIJAN!!!

        Trolli yrittää vakuttaa valheitaan ad verecundiam -argumentaatiovirheellä.


      • Anonyymi

        On myös henkilökohtainen reviiri, jota sinäkin varjelet.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        On myös henkilökohtainen reviiri, jota sinäkin varjelet.

        Ei se ole reviiri.


    • Anonyymi

      Reviirit ovat luonnollinen turvallisuuteen liittyvä kokonaisuus.

      • Anonyymi

        Maat, eli valtiot muodostavat kansalle reviirin.


    • Anonyymi

      Uutuuskomedia Kulkuset kulkuset on saanut kritiikkiä rasistisesta ja homofobisesta huumorista, ja hyvä niin, sanoo koomikko Ali Jahangiri. -yle.

    • Anonyymi

      Rasismi on puolustautumisen ääri-ilmiö, ja ei sovi nykyiseen inhimillisyysmaailmaan.

      • Anonyymi

        Kun noin väittää ei tiedä mitä on rasismi.


      • Anonyymi

        Kerro se ryösteleville ja kiusaaville matuille ?


      • Anonyymi

        Ihmisten siirtyminen maailman eri kolkkiin, ei ole järkevää. Siellä alkupäässä pitää saada olot sellaiseksi, ettei porukan tarvitse lähteä vaeltamaan muihin maihin. Ainoastaan tämä toimii. Haaste on kuitenkin siinä, että kehitysapua on annettu vuosikymmeniä, eikä oikein mitään parannusta tunnu syntyvän.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Ihmisten siirtyminen maailman eri kolkkiin, ei ole järkevää. Siellä alkupäässä pitää saada olot sellaiseksi, ettei porukan tarvitse lähteä vaeltamaan muihin maihin. Ainoastaan tämä toimii. Haaste on kuitenkin siinä, että kehitysapua on annettu vuosikymmeniä, eikä oikein mitään parannusta tunnu syntyvän.

        Ihmisillä on oma ekologinen lokeronsa, joka ihmiskäyttäytymisenä ja apuvälineellistettynä on reippaasti ylitetty - monin osin.


    • Anonyymi

      reviiri perustuu turvallisuuteen , kun on varma omasta reviiristä niin ei huolen häivää.
      monikulttuurisuus rikkoo reviirien rajat , koska naapuri ei ole lähes itsesi kaltainen !
      monikulttuurisessa yhteiskunnassa ei virkavalta kykene vastaamaan turvallisuudesta .

      kun naapuri on lähes itsesi kaltainen niin reviiritaistelu ei muutu veriseksi
      yhteiselo vaatii vuosisatoja ja sekään ei välttämättä riitä kuromaan eroa kiinni geneettisistä eroista !!! esim . romanit

    • Anonyymi

      Rasismi vai pitäisikö sanoa xenophobia on tervettä. On epänormaalia haluta ja haalia täysin erilaisia oma maa täyteen. Aasialaiset ovat kautta historian olleet pahimpia rasisteja ja vielä ylpeitä siitä.

      • Anonyymi

        Valkoinen eurooppalaisuus on - oli laajin kolonisaatio.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Valkoinen eurooppalaisuus on - oli laajin kolonisaatio.

        Britit etunenässä.


    • Anonyymi

      "...m-konsonantti ilman väkivaltaa, n -konsonantti ilman ydinvoimaa ja kaikki kirjaimet ilman väkivaltaa -Ei onnistunut; Tulos:" Sota ja 64 myytyä lentokonetta Suomeen. Reviiri vaihdetaan nöyrästi ja otetaan vastaan huonompi reviiri, niin kuin Jaakob teki eesaun kanssa. Jaakob valitsi karjalleen huonomman reviirin, myöhemmin veljekset sopivat riitansa. Metsojen reviiri taistelu tai soidinmenot on saanut 'tappajaluonteisen leiman', lieneekö syynä liika metsästys. Katmai-karhut Alaskan Brooks Fallssilla osoittaa, taito sen ratkaisee, kuka saa olla johtaja. Jos on lohta karhun vatsassa, yleensä se karhu voittaa!

      • Anonyymi

        "...pari isoa karhua oli minun mielestä ripeäotteisempia kuin symppis-karhut, jotka pyytävät pelkästään lohta. Iso karhu vaatii liikkuakseen hirvenlihaa, koska painoa on enemmän luissa. Otis-karhu 480, eli kuningas on ystävällinenkun on saanut riittävästi kalaa, 164 bucky shover dent on niin taitava, että kaksi isoa karhua odotti että se saa kalan ja kävivät nappaamassa suoraan suusta, molemmat - Ei bucky dent sitä jäänyt harmittelemaan vaan nappasi kolmannen kalan itselleen; Miksi puna-suomuiset lohet ei yleensä kelpaa, liha vaaleampaa, eli vähemmän rasvaa


    • Anonyymi

      "...sockeyesalmon punalohen rasvapr. 6% , silversalmon, hopealoh. rasvapr, 7% ja kuningasloheh rasvapr. 13% kyllä karhut sen tietävät

    • Anonyymi

      "...Norjan lohi rasvapr. perattuna 30%

    • Anonyymi

      "...ihmisten "upottaminen" Välimereen on youtuben kautta tullut "evankeliumin", eli "ilosanoman"kaipuu ilman järkeä, " San Marinon euroviisu-laulu may be paula Monten esittämänä" Biden sanoi tammikuussa vastaanottokeskukset pitäisi olla Afrikassa, jonka johtajista kaddafin ja husseini USA on tapattanut, sieltä ne pakolaiset tulevat!"

      • Anonyymi

        "...valentina monetta


    • Anonyymi

      "...reviiriajattelussa kannattaa tyytyä aina muikkuverkkoon, todisteena 'Inarin ihme', kun pikkumuikut vahingossa tulvaveden johdosta pääsivät istutuslammikoista Inarin järveen ja lisääntyivät räjähdysmäisesti:" 10 000 pikkumuikkua korvaa yhden kalanviljelylaitoksen, ja muutaman vuoden jälkeen 10 000 kalanviljelylaitosta, eli koko maailman kalastuskiintiön." Jokainen Puro kelpaa, onko teillä tiedossa jokin? Yksinäisten lohien viljely on kymmenen kertaa vaikeampaa

      • Anonyymi

      • Anonyymi

    • Anonyymi

      "...mutta jos olet kiltti sdp: n reviiri heittää sinut loppuelämäksi hullujen kirjoille:" Kumpi on oikein." Molemmat, mutta et saa terveen papereita, koska luotat vain luonto-jumalaan, ilman väkivaltaa mutta ajokortti edellyttää järjestelmää, yhteiskuntaa, eikä kukaan pakkasesta selviä talvella taivasalla työläiset ja keräilijät, talvella vain työläiset kiitos

    • Anonyymi

      "...kädäs kädäs kiitos

      • Anonyymi

        Mitähän tarkoitat?


    • Anonyymi

      Perussuomalaiset, halla-aholaiset ja aitosuomalainen reviiripuolustus

      Perussuomalaiset ovat oivaltaneet yhdenasianliikkeenä maahanmuuton tuomittavuuden, joka on jo enemmistön taholta hylätty osittaisrasistisena toimintamallina. Suomi tarvitsee maahanmuuttoa, mutta meillä on oikeus reviiripuolustukseen ja se onkin laajojen kansanjoukkojen hyväksymä oikeudenmukainen tapa suojella itseämme - olematta rasisti.

      .
      KOTOUTTAMINEN
      ~ https://www.kvartti.fi/fi/artikkelit/mita-kotoutuminen - "
      Mitä on kotoutuminen?
      " -teksti: Pasi Saukkonen.

    • Anonyymi

      Rasismilla on myös kääntöpuolensa.

    • Anonyymi

      luoma et kai oo sukulainen 😠 saitko ison tilan

    • Anonyymi

      Koetko reviiripuolustautumisen tarvetta lähipiiristäsi?

    • Anonyymi

      Rasismi onko sitä olemassa, filosofisesti pohdittuna?

    • Anonyymi

      Eli rivien välistä luettuna: Ilkkaa ahdistaa se, miten Suomi vastaanottaa Ukrainan pakolaisia, jotka hän mielellään jättäisi idolinsa Putinin uhriksi.

      • Anonyymi

        Miksi Suomen pitää ottaa Ukrainan tai muidenkaan maiden pakolaisia yli kantokyvyn? Miksi pienen maan pitää auttaa kaikkia jättivaltioita?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Miksi Suomen pitää ottaa Ukrainan tai muidenkaan maiden pakolaisia yli kantokyvyn? Miksi pienen maan pitää auttaa kaikkia jättivaltioita?

        Koska emme ole kuin Putin tai sinä.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Koska emme ole kuin Putin tai sinä.

        Putinilla ei ole mitään tekemistä tämän kysymyksen kanssa, toistan "Miksi Suomen pitää ottaa Ukrainan tai muidenkaan maiden pakolaisia yli KANTOKYVYN? Miksi pienen maan pitää auttaa kaikkia JÄTTIvaltioita?"
        Kai ymmärrät ettei meillä ole tuohon varaa ja mitä luulet että tapahtuu kun "muita" on enemmän kuin kantaväestöä, pienessä köyhässä maassa? Vain idiootti ei tajua tätä ja näiltä idiooteilta yleensä puuttuu itsesuojeluvaisto täysin..


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Putinilla ei ole mitään tekemistä tämän kysymyksen kanssa, toistan "Miksi Suomen pitää ottaa Ukrainan tai muidenkaan maiden pakolaisia yli KANTOKYVYN? Miksi pienen maan pitää auttaa kaikkia JÄTTIvaltioita?"
        Kai ymmärrät ettei meillä ole tuohon varaa ja mitä luulet että tapahtuu kun "muita" on enemmän kuin kantaväestöä, pienessä köyhässä maassa? Vain idiootti ei tajua tätä ja näiltä idiooteilta yleensä puuttuu itsesuojeluvaisto täysin..

        Verrattuna moniin muihin valtioihin, meillä on todellakin varaa auttaa. Suomessa peruspäivärahaa saava on paremmassa asemassa kuin monen muun maan palkkatyötä tekevä.
        Myönnä vaan pois että sinua ahdistaa eriväriset ja eri kieltä puhuvat!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Verrattuna moniin muihin valtioihin, meillä on todellakin varaa auttaa. Suomessa peruspäivärahaa saava on paremmassa asemassa kuin monen muun maan palkkatyötä tekevä.
        Myönnä vaan pois että sinua ahdistaa eriväriset ja eri kieltä puhuvat!

        Maassa maan tavalla?!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Putinilla ei ole mitään tekemistä tämän kysymyksen kanssa, toistan "Miksi Suomen pitää ottaa Ukrainan tai muidenkaan maiden pakolaisia yli KANTOKYVYN? Miksi pienen maan pitää auttaa kaikkia JÄTTIvaltioita?"
        Kai ymmärrät ettei meillä ole tuohon varaa ja mitä luulet että tapahtuu kun "muita" on enemmän kuin kantaväestöä, pienessä köyhässä maassa? Vain idiootti ei tajua tätä ja näiltä idiooteilta yleensä puuttuu itsesuojeluvaisto täysin..

        Mikä oli suora ja epäsuora roolimme, kun länsi harrasti raskasta kolonialismia?


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Verrattuna moniin muihin valtioihin, meillä on todellakin varaa auttaa. Suomessa peruspäivärahaa saava on paremmassa asemassa kuin monen muun maan palkkatyötä tekevä.
        Myönnä vaan pois että sinua ahdistaa eriväriset ja eri kieltä puhuvat!

        Miksi olemme ostovoimaltamme niin paljon suurempia kuin keskimääräiset afrikkalaiset?!


    • Persuille rasismi ei ole kovinkaan haudanvakava aihe!

    • Anonyymi

      Reviiri-ilmiö on evoluution huipputuotekehitystä! ;-)

    • Anonyymi

      Miten määrittelisit rasismia?

    • Anonyymi

      Käydäänkö nyt itärajallamme reviirikamppailua?

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 6 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      7
      1262
    2. Mielessäni vieläkin T

      Harmi että siinä kävi niinkuin kävi, rakastin sinua. Toivotan sulle kaikkea hyvää. Toivottavasti löydät sopivan ja hyvän
      Ikävä
      19
      1245
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      5
      1166
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      2
      1164
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      1
      1143
    6. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      1
      1141
    7. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      42
      1137
    8. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      2
      1134
    9. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      3
      1119
    10. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      2
      1110
    Aihe