Profetia julmista susista

Anonyymi-ap

Raamattu puhuu luonnossa lisääntyvistä pedoista, joiden karkottaminen pois ihmisten ilmoilta on mainittu siunauksen asiaksi:
"Ja minä annan rauhan teidän maallenne, ja te saatte levätä, kenenkään peljättämättä; ja minä hävitän pahat pedot teidän maastanne ." 3 Moos. 26:6.
Kirouksen sisältöön taas kuuluivat petoeläimet:
"Minä lähetän teidän sekaanne metsän pedot riistämään teiltä lapsenne, raatelemaan karjaanne ja vähentämään teidän lukuanne, niin että teidän tienne tulevat autioiksi." 3 Moos. 26:22.
Jumala tahtoisi siunata Suomen kansaa niin., "etteivät metsän pedot lisääntyisi sinun vahingoksesi." 5 Moos. 7:22. Mutta Suomen päättäjät sulkevat kansalta siunauksen virrat antamalla susilaumojen lisääntyä.
Mitä siis petojen lisääntyminen luonnossa kertoo? Se kertoo sitä, että Jumalan siunaus on väistynyt.

Vanha kansa on aina tiennyt, että petojen lisääntyminen luonnossa on hälyttävä merkki. On tapahtumassa jotain erittäin arvaamatonta pahaa.
Ja kun nyt vielä viranomaiset suojelevat petoja (ihmispetojakin), jotka pitäisi hävittää, on se merkki siitä, että Suomessa tapahtuu jokin peruuttamaton katastrofi.

Uskovien keskuudessa olevat julmat palkkapaimen-sudet pitää nyt myös poistaa tehtävistään. Niitä ovat sellaiset, jotka hyväksyvät uskovien jakaantumisen eriseuroiksi ja lahkoiksi, kirkoiksi yms.
.

13

196

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Mitäpä siihen lisäämistä. Odotellaan.

  • Anonyymi

   Juu, no millois tuo palkka-susien poistaminen alkaa tapahtua ja miten?

  • Anonyymi

   Tuo Haagan-seurakunnan twitter-kirjoituskin Popedasta ja Jeesuksesta on aivan kauheata rienausta, käykääs katsomassa se Twitter.fi tai ihan iltalehdestä.

  • Anonyymi

   Profetia susista vaikuttaa ymmärrettävältä enneprofetialta.

  • Anonyymi

   "Minä tiedän, että lähtöni jälkeen teidän keskuuteenne tulee JULMIA SUSIA, jotka eivät laumaa säästä, ja teidän omasta joukostanne nousee miehiä, jotka vääristelevät totuutta vetääkseen opetuslapset mukaansa. Valvokaa siis ja muistakaa, että kolme vuotta minä olen lakkaamatta, yötä päivää, kyynelin neuvonut teitä jokaista. " Apostolien teot 20:29-31.
   Väärää oppia julistavat ihmiset ovat siis julmia susia, verrattavissa luonnossa oleviin susilaumoihin, jotka raatelevat mielellään lammaslaumoja. Uskovia verrataan lampaisiin Johanneksen evankeliumin 10. luvussa.

  • Anonyymi

   Niin kauan kun olette huolissanne Julmista Susista, Leijonilla ei ole hätää,
   Joku muistaakseni Malakian profetia kertoi, kuinka Israilin heimoista jotka olivat pakanainn seassa, kuin raatelevia leionia.
   Hyvä me pelätään vaan susia, pitäähän näillä pakanoiden seassa olevilla leijonan pennuillan ilmeisesti olla emo joka opettaa ne raatlemaan?
   Vai mitä?
   Ja kun trömäätte raadeltuun Uros Leijonaan, törmäätte Susien ja kaikkien muidenkin loppuun.

   • Anonyymi

    Syökö leijona suomen suret?


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Syökö leijona suomen suret?

    Juudan leijona syö julmat sudet.


  • Anonyymi

   Tt. kirjoittaa, että susien lisääntyminen on totta niin luonnosssa kuin uskovienkin keskuudessa.

  • Anonyymi
  • Anonyymi

   Profetia julmista susista on selkeä ja varma, jonka jo näemme toteutuvan. Yksi plussa profetialle on myäskin se, ettei profeetta sano päivämäärää milloin on sen lopullinen toteutuminen.

  • Anonyymi
  • Anonyymi
   UUSI

   Selvä viesti ja ajankohtainen.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kaikkea hyvää

   Emme enää tapaa.
   Ikävä
   201
   2304
  2. Haluaisin tutustua suhun

   kunnolla. :) Millaista sun elämä on ollut. Puhua kaikesta maan ja taivaan välillä. Tunnut merkitykselliseltä ihmiseltä elämänpolullani. Aika näyttää..
   Ikävä
   135
   1522
  3. Kumpa tietäisin mies

   Mitä päässäsi liikkuu. Niin tietäisi miten toimia..
   Ikävä
   147
   1319
  4. Zelensky ei halua neuvottelupöytään.

   Lukasenkan ehdotus ei käy. Kokeilisi edes, olisihan se sitten nähty saako keskustelu mitään aikaan. Eikö nyt kannattaisi kokeilla kaikki mahdollinen s
   Maailman menoa
   457
   1081
  5. Voi ei! Selviytyjät-luovuttaja Virpi rehellisenä vaikeasta päätöksestään: "Ei ole pelkoa, että..."

   Voi ei… Olisit nyt Virpi jatkanut kisan loppuun asti! Olisit voinut vaikka voittaa! Lue Virpin perustelut luovuttamiselle: https://www.suomi24.fi/vii
   Tv-sarjat
   32
   853
  6. Paperittomille täydet Kelan edut! Suomalaiset 1500:- kk palkalla töihin.

   Ohisalo ja vihreet vihaa Suomalaisia , kuinka paperittomalle joka livahtaa jostain vaan Suomeen .annetaan paremmat edut kuin Suomalaiselle?
   Helsinki
   147
   817
  7. Sinä olit jotain, mitä ei pitänyt olla olemassa

   Hei kaunis, maailmani pysähtyi, vaikka en ollut valmis pysähtymään. Yhtäkkiä, arvaamatta, olit siinä edessäni valmiina riisumaan kaiken. Ja voi armas
   Ikävä
   80
   773
  8. Työpaikkaromanssit...

   Onko ihan tuhoon tuomittuja juttuja?
   Ikävä
   59
   744
  9. Mies, olen tullut siihen tulokseen

   ..Että tempperamenttini on sinulle liikaa.
   Ikävä
   89
   689
  10. Siihen ei voi vastata

   Mutta luin sen. Erittäin ihana kirjoitus, kiitos 🥺. En omi. Olen tuntenut kauan sitten samalla tavalla. Se on pitkä tarina jota en kirjoita tähän. M
   Ikävä
   37
   688
  Aihe