lmastoaktivistit -liittoutuvat-aarivasemmiston-kanssa

Anonyymi-ap

https://www.suomenuutiset.fi/saksan-suojelupoliisi-varoittaa-ilmastoaktivistit-radikalisoituvat-ja-liittoutuvat-aarivasemmiston-kanssa-samalla-tiella-kuin-baader-meinhof-ryhma/

Ilmastoaktivistien ja radikaalin äärivasemmiston yhä läheisemmät välit huolestuttavat Saksan suojelupoliisia. Terrorismiasiantuntija varoittaa, että ilmastoaktivistit ovat kulkemassa samaa tietä kuin Baader-Meinhof-ryhmä 1970-luvulla. Väkivalta ja terrorismi eivät ole enää kaukana.

mitä tuumaa Saramo ja Suldaan? ikinä kuullutkaan?

11

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      heijaa sanoo vasemmisto ja sopttiiheijaa sanoo vasemmisto ja sopttiiheijaa sanoo vasemmisto ja sopttiiheijaa sanoo vasemmisto ja sopttiiheijaa sanoo vasemmisto ja sopttiiheijaa sanoo vasemmisto ja sopttiiheijaa sanoo vasemmisto ja sopttii

      munamies kirkuu asiaa

    • Anonyymi

      Ilmastoaktivistit ovat ihan eri porukkaa, kuin kaduilla makaavat haitakkeet tai taidetta tuhoavat.

      Ilmastoaktivisti liikkuu luonnossa. Havainnoi, tekee toimenpiteitä. Purojen ennallistamiset. Metsän omistajat taimikoiden istutuksissa ja hoidoissa. Materiaalitekniikan kehittäjät. Logistiikan kehittäjät, mm. jätteiden käsittely. Vaihtoehtoisten ravintolähteiden tutkintaa ja kehittelyä eläinperäisen ruoan vähentämiseksi.

      Kadulla istujat ovat vain eräänlaisia rikollisuran (niskoittelu) aloittavia probationary -kandeja, vielä ilman liivejä. Hallittu mielenosoitus aiheesta, jota ei ole ymmärretty, on tosi kannatettava. Jonkinlainen tyhjäpää-jengi, jolla ei ole kyvykkyyttä tai halukkuutta mihinkään todelliseen ilmastotekoon. Johtuuko siitä, että ilmaston eteen puuhaaminen on rankkaa duunia? Istuskelu ja somettelu ovat vissiin sitä suurinta kuormaa, mitä nämä höydyttömät CO2-lähteet kykenevät kantamaan? Vihreissä samanlaisia muka-osaajia: betonilähiöstä julistetaan luonnossa eläville ja liikkuville totuuden sanomaa.

      Kuinka moni Vihreä päättäjä on ennen eduskuntaa saanut elantonsa alkutuotannosta? Oikeasti taitavat olla lentopisteisäs johtojengiä, eikö vain? COP27:aankin piti kaikkien mennä kerosiinin voimin. Mikä ko. tapahtumassa esti virtuaalimuotoisena pidon? Mikä muu, kuin ympäristövihamielinen, vinoutunut asenne. (sama kuin kaikilla reissailuun rakastuneilla poliitikoilla)

      • Anonyymi

        JUURI NÄIN! Yli 60 vuotta alkutuotannon töissä olleena ja nytkin omassa mökissäni asuvana, moni on sanonut, että sinä se elät VIHREÄSTI ja moni vihervasemmistolainen ei tähän pysty.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        JUURI NÄIN! Yli 60 vuotta alkutuotannon töissä olleena ja nytkin omassa mökissäni asuvana, moni on sanonut, että sinä se elät VIHREÄSTI ja moni vihervasemmistolainen ei tähän pysty.

        Valtio elättää siis vihreitä
        Woke


    • Anonyymi

      Ja yleltä kuuluu vain "asiantujijoiden:, yleensä nuoren naisen hirvittävän nopeaa puhe pulputusta, joka on niin nopeatempoista, ettei saa oikein mitään selvää. Onko tämä pulputus seurausta siitä, kun kouluissa pitää keretä lukemaan tietty määrä sanoja tiettyyn aikaan. Pulpulpulopulpupupääpäätipäpopupupoölipöpöplipöpipipääpopupopupopu. JNE.

      • Anonyymi

        Hih


    • Anonyymi

      Suomi on täynnä "asiantuntijoita ",joka alalta.

      • Anonyymi

        Mutta parhaat luonnon tuntijat asuvat tietenkin maaseudulla. Intiaanien sanonta pitää yhä paikkansa: Kaupunkien tavat oppii parissa viikossa, mutta luonnon tuntemiseen menee koko ikä.


    • Anonyymi

      soon sota

    • Anonyymi

      Sama ilmiö taitaa olla menossa Suomessakin mutta ärhäkän vihervasemmistolaisen sisäministerin aikana sitä ei saa sanoa viranomaisten puolelta ääneen?

    • Anonyymi

      Olen tehnyt sellaisen havainnon että nämä vasemmistolaiset aktivistit eivät koskaan arvostele Kiinaa tai Venäjää saati osoita mieltä näitä valtioita vastaan. Kyseessä kuitenkin maailman pahimpia saastuttajia, mutta elokapina sun muut ääriympäristöliikkeet keskittyvät siitä huolimatta aina arvostelemaan vain länttä.

      Aika mielenkiintoista. Jäljet johtavat sylttytehtaalle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Heikki Silvennoinen petti vaimoaan vuosien ajan

      Viiden lapsen isä Heikki kehuu kirjassaan kuinka paljon on pettänyt vaimoaan vuosien varrella.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      161
      2746
    2. Taasko se show alkaa

      Koo osottaa taas mieltään
      Ikävä
      24
      2006
    3. Miksi ihmeessä nainen seurustelit kanssani joskus

      Olin ruma silloin ja nykyisin vielä rumempi En voi kuin miettiä että miksi Olitko vain rikki edellisestä suhteesta ja ha
      Ikävä
      22
      2001
    4. Persut nimittivät kummeli-hahmon valtiosihteeriksi!

      Persujen riveistä löytyi taas uusi törkyturpa valtiosihteeriksi! Jutun perusteella järjenjuoksu on kuin sketsihahmolla.
      Perussuomalaiset
      89
      1806
    5. Onko ministeri Juuso epäkelpo ministerin tehtäviensä hoitamiseen?

      Eikö hänellä ole kompetenttia hoitaa sosiaali- ja terveysministetin toimialalle kuuluvia ministerin tehtäviä?
      Perussuomalaiset
      68
      1557
    6. Sakarjan kirjan 6. luku

      Jolla korva on, se kuulkoon. Sain profetian 22.4.2023. Sen sisältö oli seuraava: Suomeen tulee nälänhätä niin, että se
      Profetiat
      19
      1313
    7. Avaa sydämesi mulle

      ❤ ❤❤ Tahdon pelkkää hyvää sulle Sillä ilmeisesti puhumalla Avoimesti välillämme Kaikki taas selviää Kerro kaikki, tahdo
      Ikävä
      37
      1212
    8. Söpö lutunen oot

      Kaipaan aina vaan, vaikkakin sitten yksipuolisesti.
      Ikävä
      10
      1201
    9. Elia tulee vielä

      Johannes Kastaja oli Elia, mutta Jeesus sanoi, että Elia tulee vielä. Malakian kirjan profetia Eliasta toteutuu kokonaan
      Helluntailaisuus
      36
      1188
    10. Nellietä Emmaa ja Amandaa stressaa

      Ukkii minnuu Emmaa ja Amandaa stressaa ihan sikana joten voidaanko me koko kolmikko hypätä ukin kainaloon ja syleilyyn k
      Isovanhempien jutut
      9
      1171
    Aihe