lmastoaktivistit -liittoutuvat-aarivasemmiston-kanssa

Anonyymi-ap

https://www.suomenuutiset.fi/saksan-suojelupoliisi-varoittaa-ilmastoaktivistit-radikalisoituvat-ja-liittoutuvat-aarivasemmiston-kanssa-samalla-tiella-kuin-baader-meinhof-ryhma/

Ilmastoaktivistien ja radikaalin äärivasemmiston yhä läheisemmät välit huolestuttavat Saksan suojelupoliisia. Terrorismiasiantuntija varoittaa, että ilmastoaktivistit ovat kulkemassa samaa tietä kuin Baader-Meinhof-ryhmä 1970-luvulla. Väkivalta ja terrorismi eivät ole enää kaukana.

mitä tuumaa Saramo ja Suldaan? ikinä kuullutkaan?

11

99

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   heijaa sanoo vasemmisto ja sopttiiheijaa sanoo vasemmisto ja sopttiiheijaa sanoo vasemmisto ja sopttiiheijaa sanoo vasemmisto ja sopttiiheijaa sanoo vasemmisto ja sopttiiheijaa sanoo vasemmisto ja sopttiiheijaa sanoo vasemmisto ja sopttii

   munamies kirkuu asiaa

  • Anonyymi

   Ilmastoaktivistit ovat ihan eri porukkaa, kuin kaduilla makaavat haitakkeet tai taidetta tuhoavat.

   Ilmastoaktivisti liikkuu luonnossa. Havainnoi, tekee toimenpiteitä. Purojen ennallistamiset. Metsän omistajat taimikoiden istutuksissa ja hoidoissa. Materiaalitekniikan kehittäjät. Logistiikan kehittäjät, mm. jätteiden käsittely. Vaihtoehtoisten ravintolähteiden tutkintaa ja kehittelyä eläinperäisen ruoan vähentämiseksi.

   Kadulla istujat ovat vain eräänlaisia rikollisuran (niskoittelu) aloittavia probationary -kandeja, vielä ilman liivejä. Hallittu mielenosoitus aiheesta, jota ei ole ymmärretty, on tosi kannatettava. Jonkinlainen tyhjäpää-jengi, jolla ei ole kyvykkyyttä tai halukkuutta mihinkään todelliseen ilmastotekoon. Johtuuko siitä, että ilmaston eteen puuhaaminen on rankkaa duunia? Istuskelu ja somettelu ovat vissiin sitä suurinta kuormaa, mitä nämä höydyttömät CO2-lähteet kykenevät kantamaan? Vihreissä samanlaisia muka-osaajia: betonilähiöstä julistetaan luonnossa eläville ja liikkuville totuuden sanomaa.

   Kuinka moni Vihreä päättäjä on ennen eduskuntaa saanut elantonsa alkutuotannosta? Oikeasti taitavat olla lentopisteisäs johtojengiä, eikö vain? COP27:aankin piti kaikkien mennä kerosiinin voimin. Mikä ko. tapahtumassa esti virtuaalimuotoisena pidon? Mikä muu, kuin ympäristövihamielinen, vinoutunut asenne. (sama kuin kaikilla reissailuun rakastuneilla poliitikoilla)

   • Anonyymi

    JUURI NÄIN! Yli 60 vuotta alkutuotannon töissä olleena ja nytkin omassa mökissäni asuvana, moni on sanonut, että sinä se elät VIHREÄSTI ja moni vihervasemmistolainen ei tähän pysty.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    JUURI NÄIN! Yli 60 vuotta alkutuotannon töissä olleena ja nytkin omassa mökissäni asuvana, moni on sanonut, että sinä se elät VIHREÄSTI ja moni vihervasemmistolainen ei tähän pysty.

    Valtio elättää siis vihreitä
    Woke


  • Anonyymi

   Ja yleltä kuuluu vain "asiantujijoiden:, yleensä nuoren naisen hirvittävän nopeaa puhe pulputusta, joka on niin nopeatempoista, ettei saa oikein mitään selvää. Onko tämä pulputus seurausta siitä, kun kouluissa pitää keretä lukemaan tietty määrä sanoja tiettyyn aikaan. Pulpulpulopulpupupääpäätipäpopupupoölipöpöplipöpipipääpopupopupopu. JNE.

   • Anonyymi

    Hih


  • Anonyymi

   Suomi on täynnä "asiantuntijoita ",joka alalta.

   • Anonyymi

    Mutta parhaat luonnon tuntijat asuvat tietenkin maaseudulla. Intiaanien sanonta pitää yhä paikkansa: Kaupunkien tavat oppii parissa viikossa, mutta luonnon tuntemiseen menee koko ikä.


  • Anonyymi

   soon sota

  • Anonyymi

   Sama ilmiö taitaa olla menossa Suomessakin mutta ärhäkän vihervasemmistolaisen sisäministerin aikana sitä ei saa sanoa viranomaisten puolelta ääneen?

  • Anonyymi

   Olen tehnyt sellaisen havainnon että nämä vasemmistolaiset aktivistit eivät koskaan arvostele Kiinaa tai Venäjää saati osoita mieltä näitä valtioita vastaan. Kyseessä kuitenkin maailman pahimpia saastuttajia, mutta elokapina sun muut ääriympäristöliikkeet keskittyvät siitä huolimatta aina arvostelemaan vain länttä.

   Aika mielenkiintoista. Jäljet johtavat sylttytehtaalle.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Mikäs muutos Marttiinalla nyt tuli

   On niin salaperäknen päivitys et enteileekö muuttoa johkin?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   282
   2787
  2. Martina naimisiin.

   Etsimässä täydellistä hääpukua Roomassa.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   308
   2287
  3. Lapulais poika.

   Onko tämä Lapualais poika jäänyt naisiin, kun hyvin pidellään ei malta lähtiä kotia. Tavataan sanoa. Mitä sitä äiteelle soittelemaan, kun naiset pite
   Lapua
   53
   1894
  4. Ymmärrän jos tää oli nyt tässä

   Mä mokasin ja toivon sulle pelkkää hyvää.
   Ikävä
   96
   1693
  5. Perheen äidin kohtalo surettaa Iisalmessa

   Kolmekymppinen mies käynnisti auton keskellä yötä kotonaan Iisalmessa keskiviikkona 16. marraskuuta. Kyydissä oli samaan ikäluokkaan kuuluva nainen. M
   Iisalmi
   59
   1457
  6. Hyvää iltaa miehelle

   Mukavalle. Jäi eilen kesken tuo keskustelu.:)
   Ikävä
   175
   1280
  7. Haluaisin kertoa sulle

   Kuinka paljon susta tykkään. Oisko se paha tilanne?
   Tunteet
   91
   1065
  8. Sofia ei tee enää lomareissuja

   Jostain syystä häntä ei enää kiinnosta Dubain ja Espanjan lomat eikä edes Leville vaivaudu. Mitä lie tapahtunut?
   Kotimaiset julkkisjuorut
   80
   1036
  9. En voi edes kirjoittaa siitä.

   Se olis liian lapsellista. Kun on yhteys tosielämän puolella ja selvät sävelet. Älykäs se on, todennäköisesti älykkäämpi kuin kukaan, ketä olen tavann
   Ikävä
   59
   959
  10. Etsin sinua vakavissani

   Täältä tai ihan mistä tahansa. Meillä jäi asioita selvittämättä, ja minun sydän on sanonut painavan sanansa, että meillä jäi juttu pahasti kesken. Syd
   Ikävä
   54
   957
  Aihe