Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

Adventistien rooli syyttäjinä

Anonyymi-ap

Adventistit nostavat itsensä jalustalle kymmenen Jumalan käskyn noudattajina syyttäen muita sapatti-lainrikkojiksi.
"Raitistukaa oikealla tavalla, älkääkä syntiä tehkö; sillä niitä on, joilla ei ole mitään tietoa Jumalasta. Teidän häpeäksenne minä tämän sanon."
Olen käynyt Adventtikirkossa ja se ei todellakaan ole raitishenkistä elävää uskoa koska he eivät ulkokultaisina tee parannusta.
Adventismi on päänuskoa ja oman lihan suoritusta vaihtelevalla menestyksellä.
Tunnustaisivat edes Ellen Whiten vääräksi sapattiprofeetaksi.

12

177

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Adventismi ruokkii narsismia ja käärmeenoppia.
      Lihasta on pidettävä hyvä huoli syömällä soijanakkoja.

      • Anonyymi

        Vain sinun valheissasi.


    • Anonyymi

      Sehän on tässä valistuneessa yhteiskunnassa naurettavuutta pyriä erottumaan muista yhden lain perusteella aivan kuin koko kristikunta lukisi Raamattua väärin eikä ymmärtäisi siitä mitään kun eivät noudata tärkeintä käskyä. Entisaikaan joku körttiläinen on tuollaiseen syöttiin saattanut tarttua sen omavanhurskauden viehätyksen vuoksi. Niin voi itse nostaa itsensä Jumalan jalustalle ja pyrkiä olemaan muita hurskaampi ja oikeaoppisin. Tämän ajan ihmiset vain näkevät sen että kyseessä on vain lihan voimalla luotu saatanallinen harhaoppi.

      • Anonyymi

        Sinä se kirkollinen historianhavinassa kävit körttejä päin, kun armolahjat ja kielilläpuhuminen oli tosi. Nyt pärräät täällä, kun vauvavalelu ei oikein ole uskottava uskovien silmillä, vaan olisi Jeesus otetettava vastaan. SE ei käy ja sitten poikkeat näitten atventistien sivuille, alkaa sunnuntai- pakanatulet olemaan hapatteena helvetin tulen kuumuudessa kärventämässä ikuiseen tuleen. ..... Eli ensin paetaan kastetta helluntaimetsään syyttämään helluntalaisia kasteesta ja sapattia pakenet adventistien puuarhametsään, hokaamatta, että oma lihasihan sinua syyttää Jumalan armolahjojen, kasteen ja jopa sapatin kohdalta.
        Et sinä pääse pakoon, vaikka körteristä lähtien kierrät hellutai- adventistipuutarhapuitten seassa Herraasi piilossa. Tee vain parannus, äläkä mussuta joka suunnalla omasta menostasi


      • Anonyymi

        Valheesi ei hetkauta. Sinut ne vievät kadotukseen.


    • Anonyymi

      Mat 7:15 Kavahtakaa vääriä profeettoja, jotka tulevat teidän luoksenne lammastenvaatteissa, mutta sisältä ovat raatelevaisia susia.

      SDA organisaatio kasvattaa pastorinsa "profetian hengessä" ( virallinen opinkohta).
      Oikeasti he ovat eksyttäjiä ja rahastajia.

      • Anonyymi

        Sinulla itselläsi on kettufarmin - repolaispuku päällä sekoilemassa farisealaisesti - lihasi ja tapasi mukaan. Pysy vain siellä kammiossasi, pidä ovi takanasi kiinni ja pidä huolta, että Ylipappi edes tuntisi sinut nimeltäsi. Rienaaja on sinun rakastajasi.

        Ilmestyskirja kun profetoi sinun juttujasi, niin olkiukko tulee sinustas näkyviin


    • Anonyymi

      Adventistien oppiin kuuluu olennaisena osana tuhatvuotiskausi, jolloin adventistit kuvittelevat pääsevänsä taivaassa perkaamaan ihmisten syntejä tuhanneksi vuodeksi.

      Synnit seuraavat siis adventisteja taivaaseen, vaikka kaikki entinen taivaassa Raamatun mukaan on unohdettu, eikä menneitä enää muistella, kaikki maallinen on siis pyyhitty pois.

      1000 vuotta taivaassa ihmisten syntien kanssa piehtaroidessa? Kuulostaa melko irvokkaalta ja osoittaa vain sen, että adventismi ei ole Jeesuksen seuraamista, vaan omien himojen ja halujen seuraamista sekä pastoreiden ja adventtikirkon valheisiin uskomista.

      • Anonyymi

        Miltäs se poskisolistilta näyttää, kun Herrasi eteen menet, arkki on avoinna Valtaistuimen edessä ja Jumala tuomitsee. Olisiko siinä synnit näkyvillä? Eikös oikeuslaitoksessakin ole dogumentit esissä, jossa faktaa puhutaan. Ja tuomio lähtee Jumalanhuoneesta ja jos siinä on tienä vain pesty vedellä syntejä, eikä verellä, vaikka Jeesus vei verensä Isän eteen taivaaseen, kumpi pättee perillä, vesi , vai veri.
        Vai vesipesuko se taivaankin pesee kaikesta synnistä.
        Antaa vain Valtaistuimen istua oikean Tuomarin istuimella ja eikös ne leivisköilläkin ollut jokin arvo. Joku sai 10- kaupunkia hallintaan.

        Ilm 20:4 Ja minä näin valtaistuimia, ja he istuivat niille, ja heille annettiin tuomiovalta; ja minä näin niiden sielut, jotka olivat teloitetut Jeesuksen todistuksen ja Jumalan sanan tähden, ja niiden, jotka eivät olleet kumartaneet petoa eikä sen kuvaa eivätkä ottaneet sen merkkiä otsaansa eikä käteensä; ja he virkosivat eloon ja hallitsivat Kristuksen kanssa tuhannen vuotta.

        1Ko 6:2 Vai ettekö tiedä, että pyhät tulevat maailman tuomitsemaan? Ja jos te tuomitsette maailman, niin ettekö kelpaa ratkaisemaan aivan vähäpätöisiä asioita?


      • Anonyymi

        Anonyymi 2022-11-15 06:41:52
        Adventistien oppiin kuuluu olennaisena osana tuhatvuotiskausi, jolloin adventistit kuvittelevat pääsevänsä taivaassa perkaamaan ihmisten syntejä tuhanneksi vuodeksi.
        Otin vielä pätkän kirjoituksestasi kun mussutat täällä näitten atventistien palstalla tyhmyyttä.-

        Hokaatko, että tämänpäivän kristillisyys nousee tuomiollaan Sodomanlaisten tuomitsemaksi.
        He tulevat tämän päivän vauvakastetut tuomistemaan Himoksen parivaihtobileistä helvetin tuleen"! Ja MIKSI?=?? hokaatko, mussu, mussu puheittensi keskellä?

        Siksi, kun sinä vaihtelet uskonnollisestikin pakanalliseen antisemitismiin, ja toisen parit keskenään. Jos tästä meitä ei tuomita, Sodomalaiset sanovat, meidätkin on päästettävä taivaisiin, koska olimme yhtä pyhiä kuin ME!

        Hokaatko.....`?? paras pitää farisealainen turpa meitin jokainen kiinni, koska itse teemme antisemitismisyntiä pilvin pimein, joka sunnuntai. Kehutaan vauvakastetia, pidetään pakanallisia kirkkopyhiä ja naiskennellaan kehuen, että ollaan niin perisyntisiä, ettei tälle mitään voi. Eli puheenne on älytöntä panettelua kun sanasta on faktat pöydällä.

        Taitaa lusikkanne olla vain kirjahyllyssä raamatunvälissä ja perheen äidillä on papin käynnin jälkeen lusikka hävinnyt. Moittii vain kakkukahveella käynyttä pappia lusikanvarkaudesta.
        Teillä ei aukee raamattu kun vain 9 käskyn kohdalta, kasteen sakramentin kohdalta ja pyhätkin on pakanallisia. Jos teitä ei tuomita - Sodoman tuomio on väärä.
        Sodomalla ei ollut raamattua, puhujaa kyllä oli, mutta ei tehnyt muutosta. Siinä se Abraham sytytti sellaisen roihun, että pitäisi tänäänki sitä miettiä.

        Mennään tuohon lusikkaan takasin. Pappi kävi kylässä ja nautti kakkukahvit.
        Kun hän oli mennyt - talon elämäntä huomasi, että yksi hopealusikka oli kadonnut.
        Seuraavana vuonna pappi tuli käymään ja vaimo muistutti lusikasta. Pappi totesi, ei hän sitä vienyt, se löytyy vihkiraamatun välistä.


      • Anonyymi

        Valheesi ei hetkauta.


    • Anonyymi

      Aloittaja tarvitsisi itse sitä oikeaa elävää uskoa.

    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      85
      2278
    2. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      50
      1974
    3. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      23
      1848
    4. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      87
      1783
    5. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      10
      1618
    6. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      77
      1532
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      24
      1413
    8. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1372
    9. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      39
      1359
    10. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      72
      1341
    Aihe