Sotilasasiantuntija Sanna Antikainen

Anonyymi-ap

Olen ihmetellen seurannut, millä hartaudella ja asiantuntemuksella sinä kans.ed. Sanna Antikainen julkaiset vaatimuksiasi varuskunnan saamiseksi Pohjois-Karjalaan? Tämä tapahtuu vielä vastoin sotilasviranomaisten kantaa. He eivät ole lämmenneet ollenkaan lennokkuudellesi. Puhut paikkakunnan tuntevista koulutettavista. Touttu on se, että pohjoiskarjalan ikäluokat on kovin pieni osa koulutettavista ja näin ollen täyttö tulee ympäri Suomea ja aluetuntemusvaatimus ontuu.
Näyttää siltä, että sinä Sanna Antikainen harrastat sitä persumaista jälkiviisautta tässä asiassa. Mutta mikäpäs siinä! Tulevaisuus ja vastuullisuus on edessäsi Sanna Antilkainen. Tulevien vaalien jälkeen on pelkona se, etteivät Persut lähde hallitukseen vastuunkantoon ja vaatimaan esim. sotilaskoulukutuksen palauttamista Pojjois-Karjalaan. He loikkinevat "pusikkoon" pakoon ja sieltä tapansa mukaan räksyttävät vastuuttomasti. Toivottavasti he vihdoinkin ryhtyvät hoitamaan Isänmaan asioita ja vastaanottamaan kehumisia tai haukkuja tekemisistään. Sanna, tuskinpa tämä varuskunta-asia "lennättää" sinut uudelleen eduskuntaan, valitettavasti?

14

51

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Sanna on paras

      • Anonyymi

        Ei jatkoon! Sanna meinaan!


    • Anonyymi

      Sanna käy hitaalla, jälkiviisas nk. muutkin persut. Prikaatia tai varuskuntaa EI Pohjois-Karjalaan tule vaikka kuinka Sanna länkyttää.
      Äänien keräykseen disinformaatio ja turhan perään haikailu ei riitä. Rakentavat ehdotukset Suomen parhaaksi esim. sosiaalialan kehitykseen liittyen olisi lähellä omaa ammattiaan.

      YLE uutiset 3.11. 17:03

      Päivitetty 4.11. 9:21

      Puolustusvoimain komentajan Timo Kivisen mukaan Pohjois-Karjalan alueelle ei tarvita uutta varuskuntaa. Ylen Savo-Karjalan kansanedustajille tekemässä kyselyssä Pohjois-Karjalaan kaivataan varuskuntaa. Kontiolahdella sijainnut Pohjois-Karjalan prikaati lakkautettiin noin kymmenen vuotta sitten.

      Kuopiossa Itä-Suomen foorumi -tapahtumassa tänään vierailleen Kivisen mukaan Suomen nykyinen varuskuntaverkosto on riittävä.

      – Varuskuntaverkko etenkin maavoimissa lähtee siitä, että se on mitoitettu meidän koulutustarpeemme perusteella. On myös hyvä muistaa se, että maata ei puolusteta varuskunnista vaan meillä on ihan erikseen suunnitelmat muun muassa Pohjois-Karjalan puolustamiseen.

      Kivinen pitää Itä-Suomea merkittävänä koko Suomen puolustusjärjestelmän kannalta. Alueella on lukuisia ja suuria joukko-osastoja.

      – Itä-Suomi on monessa mielessä koko Suomen puolustuksen kannalta keskeinen alue. Puolustuksen pitää toimia täällä, että Suomea pystytään kokonaisuutena puolustamaan, Kivinen sanoo.

    • Anonyymi

      Sanna ajaa paikkakuntalaisten sekä maakunnan etua, toinen nukkuva edustaja ei puolusta kun omia etujaan!!!

      • Anonyymi

        Rivijäseniä ovat eduskunnassa molemmat, Sanna ja Hanna.

        Ehdotella ja haaveilla todella voi, puhua läpiä päähänsä niin kuin sannan tapa on.
        Hanna on hiljaa jos ei asiallista sanottavaa, ajanut maaliin muutaman asian Outokummun kehittämiseksi.

        Sanna ei ole muuta kuin nappia painanut käskystä ja vastustanut kaikkea hyvää... Ei jatkoon..


      • Anonyymi

        Sannaa äänestetään edelleen kun paras paikkakunnan puolustaja joka puolustaa maatamme kun saadaan varuskunta paikkakunnalle.


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sannaa äänestetään edelleen kun paras paikkakunnan puolustaja joka puolustaa maatamme kun saadaan varuskunta paikkakunnalle.

        Juuri näin, meidän koko suku äänestää paikkakunnan puolustajaa numero 1


    • Anonyymi

      karjalainen sanomalehti vaatinut samaa

      • Anonyymi

        Toivottavasti en koskaan päädy äänestämään Sanna Antikaista, käskystä napinpainajaa!


    • Anonyymi

      Sanna on äänensä ansainnut. Paikkakunnan paras vaihtoehto ja varuskuntakin voisi tulla tänne kun natoa ei tuu. Nämä sivari turpeisen itkut täällä tuskin auttaa enää kun takki on kääntynyt usein kuten muistatte ja myyrä energian myyntiinkin estää äänestykset hänen kohdaltaan... Voi hän muutaman vanhuksen äänet kalastaa esiintymällä hartaana uskovaisena kaiken jälkeen ehkä?

    • Anonyymi

      Huomioiden Euroopan tilanne / Ukrainan sota. Tämän hetken tärkein asia maassamme on turvallisuuteen liittyvä. Kukaan ei tiedä laajentuuko Ukrainan sota hallitsemattomaksi. Joka viikko tulee uusi askelmerkki huonompaan suuntaan.

      Juuri tähän liittyen. Sanna Antikaisella ei riitä edes ymmärrys miten yleensä maa ohjaantuu sotaan osalliseksi - puhumatakaan miten ehkäistä ohjaantuminen. Tää ei onnistu asevarusteluin tms, vaan puhtaasti viisaalla toimnnalla. Ei osallistu eskaloitumiseen. Eduskunnassa tulisi erikoisesti nyt olla kokeneita ihmisiä - ei kokematomia lapsukaisia, joilla elämä / kokemkset on edessä päin.

      Jokainen voinee päätellä. Naton osalllistuessa sotaan - Suomi maana on Venäjän vihollisuuden ensimmäisiä kohdemaita. Sitä saamme mitä on tilattu. Venäjä viha ja ylimielisyys kautta eduskunnan/presidentin. Suomea ikään kuin on ohjaamalla ohjataan sotaan osalliseksi - ei nähdä käyttäytymisen seuraamuksia.
      No, ihminen on just tämmönen. Tää vaihe on hauskoo - seuraamukset eivät.

      ml

      • Anonyymi

        Sanna sanoi jo vuosia että rajat kiinni niin kun isänmaallinen suomineito sanoo. äänestetään Persut voittoon ja muiden ryssiä asiansa!


      • Anonyymi
        Anonyymi kirjoitti:

        Sanna sanoi jo vuosia että rajat kiinni niin kun isänmaallinen suomineito sanoo. äänestetään Persut voittoon ja muiden ryssiä asiansa!

        Paras ehdokas, äänestys jatkuu sama saa ääneni. On hyvä kun oma ehdokas on äänessä eikä nurkkaruusuna.


      • Anonyymi

        Suomesta tulee Nato maa, meillä on jo nyt turvatakuut. Ryssä jos hyökkää saamme NATOn turvatakuiden nojalla apua jo nyt saati sitten jäsenyyden varmistumisen jälkeen.

        Ryssä kuluttaa energiansa ja sotarojunsa Ukrainassa eikä ole hyökkäämässä Suomeen peläten ylivoimaista vastusta. Ryssän hyökkäys siis epätodennäköinen mutta ei mahdoton kun kyse kuitenkin heidän arvovallasta joka saa Ukrainassa ison kolhun..

        Siinä ei Sannan tietämyksellä kauas pötkitä, prikaatilla ei merkitystä kun sotilaamme on koulutettu myös täällä. Uudelle prikaatille ei riitä koulutettavaksi miehiä joten sellaista ei uutta itään tule..

        T. Kontiorannan viestimies vm. 1984.


    Ketjusta on poistettu 2 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 120
      2483
    2. Katso: Ohhoh! Miina Äkkijyrkkä sai käskyn lähteä pois Farmi-kuvauksista -Kommentoi asiaa: "En ole.."

      Tämä oli shokkiyllätys. Oliko tässä kyse tosiaan siitä, että Äkkijyrkkä sanoi asioita suoraan vai mistä.... Tsemppiä, Mi
      Tv-sarjat
      65
      2287
    3. Voi kun mies rapsuttaisit mua sieltä

      Saisit myös sormiisi ihanan tuoksukasta rakkauden mahlaa.👄
      Ikävä
      16
      2021
    4. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      19
      1717
    5. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      21
      1638
    6. Haluan jutella kanssasi Nainen

      Olisiko jo aika tavata ja avata tunteemme...On niin paljon asioita joihin molemmat ehkä haluaisimme saada vastaukset...O
      Ikävä
      13
      1452
    7. Poliisiauto Omasp:n edessä parkissa

      Poliisiauto oli parkissa monta tuntia Seinäjoen konttorin edessä tänään. Haettiinko joku tai jotain pankista tutkittavak
      Seinäjoki
      15
      1393
    8. Haluan tavata Sinut Rakkaani.

      Olen valmis Kaikkeen kanssasi...Tulisitko vastaa Rakkaani...Olen todella valmistautunut tulevaan ja miettinyt tulevaisuu
      Ikävä
      27
      1383
    9. Onko mies niin,

      että sinulle ei riitä yksi nainen? Minulle suhde tarkoittaa sitoutumista, tosin eihän se vankila saa olla kummallekaan.
      Tunteet
      16
      1367
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1292
    Aihe