Miksi Jumala on olemassa?

Anonyymi-ap

Nimimerkki: Pakstori
SÄIE 1
Kyse on tunne-logiikasta. Kun olimme vauvoja, me pelkäsimme kaikkea, joku oli äkäinenkin(uroksista puhe), lopulta jopa kateellisia, mutta kun näimme sen, joka oli vanhempi ja osasi kaikenlaista hienoa, me Jumaloimme Häntä, ja se piti Hänet tyytyväisenä, oli se kuinka vanha mestari hyvänsä. Saatanakin( mm. Lucifer oli pitkiäkin aikoja ainoastaan PAHA - koska tietoisesti etsi sitä) vain demoniensa, omien palvelijoidensa/jälkeläistensä takia murtui tekemään synkkiä virheitä, koska vain siitä Hän sai tyydytyksensä, että Isänsä Red_Dragon_Saatanan pahat tekonsa huvittivat edes joitakuita. Ja ei pahat onnettomuudet lopu - koskaan - koska vaikka viisastelisi itsensä vakavaksi, kun tapahtuu onnettomuus, se lopulta purkautuu karmeana nauruna ulos, ja pahimmassa tapauksessa saatte silloin slaagin, sydänkohtauksen. Jos sen sijaan tunnistatte väliinpitäämättömyyden itsessänne olevan synti, vakavan asian tapahduttua, silloin teidätkin armahdetaan.

SÄIE 2
Kun olimme lapsia, uskoimme, ettei oma aiemmin Jumaloimme Isämme tee mitään pahaa meille, ja meistä tuli rohkeita pyytämään mm. häneltä kaikenlaista.
Veljiämme emme Jumaloineet itseämme suuremmaksi, vain itseämme pääsääntöisesti vanhempia tai lahjakkaampia muistimme kadehtia ja kehua, mutta jos Hän kuoli, kaipaisimme heitä ja ikävöimme heitä. Se ketä herjasimme, oli tietysti luuserit, tai liian erilaiset, mutta vaarallista silti pilkata pelkin valhein, koska siinä sekoaa itsekin.

SÄIE 3
Koska nyt puhuin totta, päätelmä, miksi tarvitsemme JUMALAN tai edes käsitteen IHMISYYTTÄ korkeammasta eliöstä, joka on meitä suurempi, koska muuten evoluutio loppuu ja rappeutuminen alkaa, koska ei Jumalista heikommat tee mitään, jos eivät saa luoduiltaan ylistystä. Jumalien Jumala ei siitä välitä niin paljoa, koska hän väittää nyt ettei välitä siitä paljoa. Hän välittää siitä, ettei samanlaiseksi - kuin Hän - luodut elolliset lopeta kasvamista joka inkarnaatiossaan...

SÄIE 4
Jos syytätte Jumalaa virheistänne, pidätte Hänet kuolleena mieluummin, niin jos olisitte ateisteja oikein, ette luulisikaan että Hän pystyy enempään kuin tekään, koska hän teki meistä LÄHES kaltaisensa. Ottakaa se tietämättömyyden malka ensin omasta silmästänne, ennen kuin teette syntiä - syytöksiä johtajianne kohtaan. Miksi muuten luulette, ettei Jumala tarkoita vain pomoanne, tai sitä joka voitti teidätkin jossakin asiassa - edes silloin tällöin.

SÄEI 5
Jeesus jos on Jumala, niin silloinhan kaikki yhtä terveet/sairaat on yhtä jumalallisia kuin hänkin. Koska Hän on Ihminen, jolla on Henki, se jolla on Todellinen Henki, se on samalla myös Jumala, Jumalien julmissa hierarkioissa, joissa etsitään AINOAASTAAN SUUREMPAA! Ei kaikilla ihmisillä ole vielä Jumalan henkeä, vaan Enkelin tai tavallisen eläimenkin henki, joka ei kykene kuin havaitsemiaan asioita käsittelemään ja tavallisesti vain laskemaan...

SÄIE 6
Jumala on Sana, joka tarkoittaa jossakin asiassa KORKEINTA OLENTOA, yleensä elävää Jumalaa ja Korkein OLENTO ON SE, joka on elävänä kaikki mitä on, ja kuolleenahan Hän ei ole enää mitään niissä asioissa joissa hänet voitettiin elämästänsä poies. Kaikki objektit mitä havaitaan tai ovat salassa eivät ole kuitenkaan kuolevaisia, ja olette viisaita, jos tiedätte, millaisia on ne asiat, jotka eivät koskaan kuole. Koska vaikka kaikkea koetellaan, vain se joka rikkimentyään, jää elämään siihen, että korjaa itsensä, tai vain kaidentaa tietään, huonojen kykyjensä vähennyttyä taistelussa pahaa/hyvää vastaan, se jää eloon, ja tuo viimeksi mainittu on parempi tapa parantua. Koska jos Jumalakin SALLI sinun mennä rikki jostakin, niin vain lääkärinkö/parantajan tyydyttämiseksi Hän sen salli?!

SÄIE 7
Ruumiimme ei ole Jumala koska se kuolee, tätä ette voi vielä kumota logiikalla... Tai ainakaan teologien mielestä. Mutta jos samanlainen ruumis - lähes - rakennetaan sinullekin uudelleen, niin silloinhan Ruumiskin on Jumala?! Mutta mitä me olimmekaan, jos heräämme siitä, että emme ole enää se edellinen ruumiimme. Niin, älkää järkyttykö jos totuus on, että olen sinä tai sinä olet minä kun kuolet. Ihminen on yksi, ja jos valhe on tuhonnut meiltä tiedon 1 ihmisestä, ja valehdellut pelkän materiailluusion takia kokemaan hetkellisen erillisyyden, mitä on se, kun TOTUUS tulee julki, ei vielä tällä vuosimiljardilla - silti... Miten päin, mikä eripäin, mikä samoin, mikä poistetaan, mitä jätetään jne...

9

122

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Eli KUMPI on totta? Olemme 1 ihminen, joka kokee kaikki ihmisyydet ikuisuudessa, lähes peräkkäin VAIKKA olisi samaan aikaan elossa maailmassa. Vain pieni llluusio narraa jokaista silloin sillä, että olemme YHT'AIKAA täällä - ja siis muka niin erilaisia että saamme muita syyttäenkin tuomita?!

   Vai olemmeko 8 gigaa maailmassa elossa olevaa ihmistä, jotka ovat samanlaisia vain siinä määrin, ettei tarvitse olla yksi ihminen, koska jos joutuu olemaan samanlainen ei tarvita eri ihmistä missään? Mutta eikö ole turhaa olla SAMANLAINEN ihminen, samana aikana?! Jos olisimme aidosti erilaisia, ei tulisi tarvetta pistää vastaan sille, että jatkossa - sen kuoleman ja tuhotun Tuonelan jälkeen, olemme HETI se ihminen, joka joko halusimme olla(jumaliset) tai vain se ihminen joksi meidät määrättiin(jumalaton/sekulaari)

   Jos jossakin on yksi neliö. Kokeeko se Kaikki suht' tarkalleen neliöt, ikuisuudessaan, JOS näin on, en usko, että ihminen on edes erilainen?! Miksi on rinnain olemassa monia eliöitä? Miten eroaa sarjakytkentä, rinnanlytkennästä?
   JOS ON VAINYKSI SAMANLAINEN, Hän kokee ikuisuuden aikajatkumossa, kaikki muut yhdet samanlaiset piirissä, läpäisevät samn virran, mutta koska täällä ei ole vain yhtä samanlaista ihmistäkään, he kokevat sen samana jännitteenä, mutta jos vastus on silloin eri - erilaisena virtana:-)
   Kenen kanssa SINÄ olet rinnan, ja kuka et vielä kykenisi olemaan?!

  • Anonyymi

   toisen hyvä on toisen paha

  • Anonyymi

   1. Vauvat eivä ymmärrä mitään. Säie 1 ei kelpaa perusteluksi.

   2. Lapsena emme ymmärrä juurikaan mitään tosiasioista. Olemassoleminen on tosiasioihin kuuluvaa, joten säie 2 ei kelpaa perusteluksi.

   3. Ihmisen tarpeella ei voida perustella tosiasioiden olemassolemista tai olemattomuutta. Säie 3 ei kelpaa perusteluksi.

   4. Tietämättömyydella ei voida perustella tosiasioita. Säie 4 ei kelpaa perusteluksi.

   5. "Jeesus jos on Jumala" hypoteettisilla väitteillä ei voida perustella tosiasioita. Tämäkään ei kelpaa perusteluksi.

   6. ISOJEN KIRJAINTEN käyttäminen ei riitä perusteluksi. Säie 6 on huvittava!

   7. Jossittelu jatkuu. Ei näin ks. edellä kohta 5.

  • Anonyymi

   Jumala on olematon juuri siksi, että hän on olematon.

   • Anonyymi

    Kyllä! Jumala ei ole ikinä kehdannut naamaansa näyttää. Vai onko joku nähnyt?


   • Anonyymi

   • Anonyymi

  • Anonyymi

   Psalmit: 74:13 🔥💧🩸
   Ettemme tarvitsisi sähköpolkimia.

  • Ensittäi pittää ymmärtää, jot jumalat on olemas samalviisii ko Harry Potter ja Voldemort. Viktiivisin hahmoin. Ei samalviisii ko myö ja työ.

   Ja sit minkätähe niit o olemas (viktiivisin hahmoin).

   No sentähe ko meil ihmisil o tapan kuvitella, jot asjoihe takan o jottain persoonallisii toimijoit, vaik niit ei oliskaa. Jotku meist uskoop vahvast, jotku vaa vähäse ja loput ei sit ollekaa.

   Ei se sen kummallisempaa oo.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Marin myönsi, ei kunnon syytä matkustaa Uutseen-seelantiin ja Australiaan

   https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/b910963d-bfe4-4e77-9ad9-c501b10596d5 Kukaan muu pääministeri suomessa ei ole koskaan tehnyt vastaavaa matkaa. N
   Maailman menoa
   476
   2211
  2. Vähän välillä tuntuu kuin jos.

   Sinullakin on ikävä. Voin kyllä olla väärässä. Mistäpä sen tietää.
   Ikävä
   122
   1502
  3. Sannan "valtiovierailu" nyt

   Sanna pitänyt puheen valtiovierailun aluksi. Toimittajat aivan äimänä, kaikki vittuilee Sannalle ja kyselee mitä vittua se siellä tekee. Joku jopa ott
   Maailman menoa
   443
   1476
  4. En kestä enää olla erossa...

   Mitä jos mää vaan tuun ja alan suuteleen sua?
   Ikävä
   116
   1238
  5. Mitä oikeasti tuo koronarokote on ?

   Minun faijan proidi nyt puolisonsa kera koronassa. Ja 3 rokotetta ottaneena. Ikää noin 75v , Ja tuntuu ettei hengissä pysy . Hyi helvetti mitä tää rok
   Maailman menoa
   257
   1121
  6. Tulen hulluksi

   Joka päivä mielessä. Typerä mies ei vaan voi mennä pois päästäni. Mitä enemmän pyristelen vastaan sitä enemmän siellä asuu. Olisipa joku katkaisija, j
   Ikävä
   65
   983
  7. Riittääkö sulle nainen

   Seurustelu vai pitäskö jossain kohtaa sitte olla ihan sormuksia sovittelemassa?
   Ikävä
   85
   885
  8. Suomessa on perheiden yhä vaikeampi saada apua - Supernanny Pia Penttala kohtaa nämä ongelmat

   Järkyttävää, että Suomessa on yhä vaikeampi saada apua, olipa kyse sitten perheen ongelmista, lapsen haasteista, päihde- tai mielenterveysongelmista.
   Maailman menoa
   23
   847
  Aihe