Leppäkosken / Omavoiman törkeä sähkön hinta

Anonyymi-ap

Leppäkosken / Omavoiman sähkön hinta aivan järkyttävä. Nyt tuli eka laskut tuolla hu ppuhinnoilla. Kenen pankkitili tuon hinnoittelun kestää!?

Nyt on siirryttävä pikaisesti pörssisähköön heti kun se vain on mahdollista. Minkälaisia kokemuksia pörssisähköön siirtyneillä kihniöläisillä on? Mikä on ollut hinta? Onko siirtyminen kuinka helppoa?
Pyydän asiallisia vastauksia, sillä tämä on tosiaan aika vakava asia esim. sähölämmitteisissä asunnoissa asuvulle pienituloisille ja eläkeläisille! Rahat eivät vain kertakaikkiaan riitä sähkölaskun maksamiseen.

32

3037

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Yrittäjäpankki voisi antaa pitkiä lainoja millä maksaa sähkölaskut ja sitten aikanaan kunta maksaisi lainat, mutta ei maksaisikaan kaikkien vaan vain muutamien.

  • Anonyymi

   Mikä on sellainen sopimus, joka antaa sähköyhtiölle oikeuden rahastaa mitä haluaa, eikä asiakas voi irtisanoa sopimusta?

   • Anonyymi

    Lintilä vastaamaan näistä sopimuksista onko meillä hallitus joka ei ole kansalaisten puolella jos ei ole niin heti vaihtoon.


  • Anonyymi

   Kunta voisi maksaa sähkölaskut mutta ei kaikkien tietenkään jookosta.

  • Anonyymi

   Kaiki sähköyhtiöt vakavalla naamalla sanovat, että toimintaa ei voida tehdä tappiolla. Kuitenkin pampuille jaetaan isoja palkkoja ja palkkioita, ja esim. Tampereen sähkölaitos tulouttaa jättimäisiä osinkoja Tamperen Kaupungille.

  • Anonyymi

   Lego-Sähköllä on tosi hyvä tarjous, kannatta hyödyntää.

  • Anonyymi

   Vertasin toukokuun kulutusta lokakuun kulutukseen. Energian kulutus melkein sama mutta lokakuun Omavoima-laskun korotus menee kertoimella 3.6. Tuolla menolla talvikuukausien kulutuksesta tulee vararikko.

  • Anonyymi

   Noo kunta maksaa jo vetet niin kyllä kunta maksaa sähkötkin mutta ei kaikkien sähköjä maksa. Saman-näköisyydestä on suuri apu tässä asiassa.

  • Anonyymi

   Jos kulutat sähkösi yöllä otat pörssin

  • Anonyymi

   Suomessahan on tämä sähköyhtiöiden sähkökartelli

   • Anonyymi

    Kuka muuten perusti sähköpörssin?heti vastuuseen. Jos hallitus pysty, niin kansallistetaan sähköyhtiöt.


  • Anonyymi

   Pitää elää kuten Kreivi Dracula. Kömmit ylös kolostasi aikaisintaan klo 23.00 ja palaat sinne viimeistään klo 6.00. Silloin pysyt hengissä.

  • Anonyymi

   Miksi paikalliset kunnat isoina Leppäkosken omistajina puutu noihin kiskurihintoihin!
   Jaetaanko siellä edelleen bonuksia johatjille ja luottamushenkilöille? Tämä on todella törkeää riistoa kuluttajilta!

  • Anonyymi

   Taas jotain källiä Leppäkosken siirtolaskussa. "Avoin saldo" jne. Mikä hemmetti on avoin saldo? Myöskin tässä laskussa samalle asialle kaksi eri hintaa. Ensin "siirtomaksu 4,35 snt/kWh" ja sitten "sähkönsiirto 12,22 snt/kWh." Pitääkö näistä tehdä rikosilmoitus? Mitä söhläämistä tämäkin taas on?

  • Anonyymi

   Pörssisähkö ainakin on nyt niin kallista, että yölläkin huitelee lähellä 30 senttiä k/wh. Selvää on, että jos hallitus ei tee mitään radikaaleja toimenpiteitä, on iso osa ihmisiä perikadossa. Tietenkin myös yrityksiä kaatuu ja maatiloja. Euroopassa on hinta kattoja useissa maissa. Suomessa se on kuulemma mahdotonta. Virossa esim on 16 senttiä k/wh kattona. Puolassa samaa luokkaa.

  • Anonyymi

   Ihmiset on tässä halpojen korkojen ja muiden kulujen aikaan keränneet puskurirahastoja ja suurella osalla on kaikenmaailman rahastoissa rahaa että kyllä kulunsa pitää maksaa ei siitä pääse yli eikä ympäri. Ei aina toiset maksa teidän kulujanne alkakaa nyt ymmärtään tosiasiat.

  • Anonyymi

   Huom! Rikkaat ovat keränneet puskurirahastoja.

  • Anonyymi

   Aivan hävyttömät on nuo Leppäkosken hinnat. Just tuli laskut. Eihän noista selviä millään. Kyllä nyt kaivataan hallitukselta / eduskunnalta toimia = hintakatto. Leppäkosken Sähkö ei näköjään osaa hintoja alentaa. Luulisi, että sähkön hinnasta tehdyt valitukset Kuluttajavirastolle vai mikä lienekin olisi vaikuttanut Leppäkosken hinnoitteluun, mutta ei ainakaan toistaiseksi!!

  • Anonyymi

   Mitäs täällä köyhät ulisee taas?!? Älkää käyttäkö sähköä jos ei ole varaa.

  • Anonyymi

   Vaikuttaa siltä että Leppäkoski aikoo "kompensoida" energian alvin alennuksen moninkertaistamalla siirtohinnan. Tuohan oli niiltä ahneilta arvattavissakin.

  • Anonyymi

   Nyt voisi omavoimakin pudottaa hinnan siihen 20senttiin mihin moni muukin yhtiö on sen laittanut,kallista sekin silti,mutta helpottaisi hiukan monen taloudenpitoa.

  • Anonyymi

   Voi kun te rutisette ja marisette ja itkette ja poraatte. Laitatte itse sähkönsä maksavien joulumielen pahaksi sillä rutinalla ja marinalla. Voi kun jumala laittaisi töihin nämä kepulit ja maksaan itse kulunsa.

  • Anonyymi

   Tulee siinä vielä aika, että sähkön hintaa voi kilpailuttaa. Silloin OmaVoimalle voi tulla asiakaskatoa. Itse maksan vaikka hieman enemmän jollekkin toiselle, kuin noille verenimijöille.

  • Anonyymi

   Jos olet pörssisähkön valinnut niin kanna vastuu valinnastasi älä kitise ja narise. Ymmärrätkö mitä pörssi tarkoittaa??? On se kihniö kummallinen persu perä.

  • Anonyymi

   Katsoin omavoima sivuilta tämän vuoden sähkölaskuja.
   Heinä/syyskuu vielä maltillinen 35-40€/kuukausi. Nyt joulukuun lasku oli 443€
   kulutus samaa luokkaa. Eli korotusta laskuun tuon verran, kyseessä oma huoleton.

  • Anonyymi

   Onhan palkansaajille tullut palkkaan korotuksia. Eikö muut saa hintaa nostaa kuin palkansaajat????

  • Anonyymi

   VAIHTAKAA POIS PÖRSSISÄHKÖSTÄ IDIOOTIT

  • Anonyymi

   No siehän nyt sälli oot kun noin markkinataloutta moitit. Oletkoo vasemmistolainen vai keskusta vasemmistolainen vai ihan vaan muu kommunisti?

  • Anonyymi

   No pian saatte avustusta ja tukea kihniöön kalliiseen sähköön. Kun vielä saisitte kiinteistöveronkin pois tai muutettua yleishyödyliseksi saman-näköisten korsut niin verorasitus olisi kevyt.

  • Anonyymi

   En ymmärrä Leppäkosken sähkön hinnan määrittelyä. Asiakkailta kiskotaan jumalattoman kallista kilowattihintaa. Firma kerää voittoja miljonittain. Sitten tulee valtio väliin ja kahmaisee voitoista rahat, joilla sitten kevennetään asiakkaiden ylisuuria sähkölaskuja. Miksi Leppäkoski ei alenna kilowattihintaa suoraan asiakkaille?
   Niin...ottaa tietysti välistä vielä sähköyhtiön pomot ja luottamusmiehet omansa. Juhlia pidetään ja kavereita kustannetaan lomareissuille, jotka naamioidaan kokousmatkoiksi! En ymmärrä tät logiikkaa!

  • Anonyymi

   Hokasin myös tuon järjettömän kuvion. Miksei sähköyhtiöitä pakoteta suoraan alentamaan hintaa sen sijaan että aloitetaan kaikenlainen verokikkailu ja tukien epämääräinen maksaminen? Miksi asia tehdään mahdollisimman vaikeaksi taas kerran?

  • Anonyymi

   Pelottaa ensi talvi. Lopimus päättyy talvella.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohunäyttelijä Aku Hirviniemi täyttää tänään pyöreät 40 vuotta. Onnea kaikesta huolimatta!

   Näyttelijä, juontaja Hirviniemi on ollut otsikoissa ja hänen keikkojaan sekä tuotantojaan on peruttu julkisuuteen nousse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   200
   4598
  2. Miten sinä juhlistat Suomen itsenäisyyttä 6.12. - Onko millaisia perinteitä?

   Itsenäisyyspäivä on näinä aikoina entistä tärkeämpi osa suomalaisuutta ja merkittävä juhlan aihe meistä monelle. Miten s
   Maailman menoa
   443
   2223
  3. Kiitos että olet

   Tiedän, että sinä olet ja ajattelet minua välillä. Se tuo minulle voimaa, et tiedäkään miten paljon. Vaikka meistä ei tu
   Ikävä
   48
   1209
  4. Sofia & Stefan

   Kas kummaa, yhtäaikaa Dubaissa? Pääsikö Sofia pitkästä aikaa Dubain kotiin? 😂 Instaan muistettu laittaa kuva "vesi ton
   Kotimaiset julkkisjuorut
   88
   1181
  5. Ei sydäntään voi pettää loputtomiin

   Vielä me toisemme löydetään.
   Ikävä
   79
   1116
  6. Uskomatonta, Sanna Marinille ei haluttu antaa näkyvyyttä Linnan juhlissa

   Kymmenen Uutiset juuri ennen Marinin saapumista ja Areenakin kyykkäsi. Kyllä SDP:läinen politiikan supertähti on paha on
   Maailman menoa
   212
   1113
  7. Muistan kuinka isovanhemmat kertoivat teinipoikia VIEDYN VÄKISIN kodeistaan SOTAAN

   Suomen sotien aikaan erittäin nuoria teinipoikia vietiin väkisin kodeistaan ja lähetetiin sotimaan. Meinaatteko ettei t
   Maailman menoa
   263
   982
  8. Laita tähän ketjuun jokin tunniste teistä mistä hän voisi sinut

   tunnistaa. Jokin teidän kahden välillä tapahtuneesta tai mistä olette kahden kesken keskustelleet. Älkää laittako nimiä
   Ikävä
   24
   972
  9. Nainen, joudutko muuttamaan pois vuokseni

   Koska koko ajan olet vaarassa törmätä minuun ja se on tosi kiusallinen ja vaivaannuttava tilanne sinulle. Miten olla koh
   Ikävä
   87
   956
  10. Eläköönhuuto veteraaneillemme!

   Huomenna 6.12. valtiojohto kutsuvieraidensa kera juhlii jotain olematonta - itsenäisyyttämme, jota ei enää ole! Tuon ol
   Maailman menoa
   305
   936
  Aihe