Leppäkosken / Omavoiman törkeä sähkön hinta

Anonyymi-ap

Leppäkosken / Omavoiman sähkön hinta aivan järkyttävä. Nyt tuli eka laskut tuolla hu ppuhinnoilla. Kenen pankkitili tuon hinnoittelun kestää!?

Nyt on siirryttävä pikaisesti pörssisähköön heti kun se vain on mahdollista. Minkälaisia kokemuksia pörssisähköön siirtyneillä kihniöläisillä on? Mikä on ollut hinta? Onko siirtyminen kuinka helppoa?
Pyydän asiallisia vastauksia, sillä tämä on tosiaan aika vakava asia esim. sähölämmitteisissä asunnoissa asuvulle pienituloisille ja eläkeläisille! Rahat eivät vain kertakaikkiaan riitä sähkölaskun maksamiseen.

34

3808

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Yrittäjäpankki voisi antaa pitkiä lainoja millä maksaa sähkölaskut ja sitten aikanaan kunta maksaisi lainat, mutta ei maksaisikaan kaikkien vaan vain muutamien.

    • Anonyymi

      Mikä on sellainen sopimus, joka antaa sähköyhtiölle oikeuden rahastaa mitä haluaa, eikä asiakas voi irtisanoa sopimusta?

      • Anonyymi

        Lintilä vastaamaan näistä sopimuksista onko meillä hallitus joka ei ole kansalaisten puolella jos ei ole niin heti vaihtoon.


    • Anonyymi

      Kunta voisi maksaa sähkölaskut mutta ei kaikkien tietenkään jookosta.

    • Anonyymi

      Kaiki sähköyhtiöt vakavalla naamalla sanovat, että toimintaa ei voida tehdä tappiolla. Kuitenkin pampuille jaetaan isoja palkkoja ja palkkioita, ja esim. Tampereen sähkölaitos tulouttaa jättimäisiä osinkoja Tamperen Kaupungille.

    • Anonyymi

      Lego-Sähköllä on tosi hyvä tarjous, kannatta hyödyntää.

    • Anonyymi

      Vertasin toukokuun kulutusta lokakuun kulutukseen. Energian kulutus melkein sama mutta lokakuun Omavoima-laskun korotus menee kertoimella 3.6. Tuolla menolla talvikuukausien kulutuksesta tulee vararikko.

    • Anonyymi

      Noo kunta maksaa jo vetet niin kyllä kunta maksaa sähkötkin mutta ei kaikkien sähköjä maksa. Saman-näköisyydestä on suuri apu tässä asiassa.

    • Anonyymi

      Jos kulutat sähkösi yöllä otat pörssin

    • Anonyymi

      Suomessahan on tämä sähköyhtiöiden sähkökartelli

      • Anonyymi

        Kuka muuten perusti sähköpörssin?heti vastuuseen. Jos hallitus pysty, niin kansallistetaan sähköyhtiöt.


    • Anonyymi

      Pitää elää kuten Kreivi Dracula. Kömmit ylös kolostasi aikaisintaan klo 23.00 ja palaat sinne viimeistään klo 6.00. Silloin pysyt hengissä.

    • Anonyymi

      Miksi paikalliset kunnat isoina Leppäkosken omistajina puutu noihin kiskurihintoihin!
      Jaetaanko siellä edelleen bonuksia johatjille ja luottamushenkilöille? Tämä on todella törkeää riistoa kuluttajilta!

    • Anonyymi

      Taas jotain källiä Leppäkosken siirtolaskussa. "Avoin saldo" jne. Mikä hemmetti on avoin saldo? Myöskin tässä laskussa samalle asialle kaksi eri hintaa. Ensin "siirtomaksu 4,35 snt/kWh" ja sitten "sähkönsiirto 12,22 snt/kWh." Pitääkö näistä tehdä rikosilmoitus? Mitä söhläämistä tämäkin taas on?

    • Anonyymi

      Pörssisähkö ainakin on nyt niin kallista, että yölläkin huitelee lähellä 30 senttiä k/wh. Selvää on, että jos hallitus ei tee mitään radikaaleja toimenpiteitä, on iso osa ihmisiä perikadossa. Tietenkin myös yrityksiä kaatuu ja maatiloja. Euroopassa on hinta kattoja useissa maissa. Suomessa se on kuulemma mahdotonta. Virossa esim on 16 senttiä k/wh kattona. Puolassa samaa luokkaa.

      • Anonyymi

        k/wh ?


    • Anonyymi

      Ihmiset on tässä halpojen korkojen ja muiden kulujen aikaan keränneet puskurirahastoja ja suurella osalla on kaikenmaailman rahastoissa rahaa että kyllä kulunsa pitää maksaa ei siitä pääse yli eikä ympäri. Ei aina toiset maksa teidän kulujanne alkakaa nyt ymmärtään tosiasiat.

    • Anonyymi

      Huom! Rikkaat ovat keränneet puskurirahastoja.

    • Anonyymi

      Aivan hävyttömät on nuo Leppäkosken hinnat. Just tuli laskut. Eihän noista selviä millään. Kyllä nyt kaivataan hallitukselta / eduskunnalta toimia = hintakatto. Leppäkosken Sähkö ei näköjään osaa hintoja alentaa. Luulisi, että sähkön hinnasta tehdyt valitukset Kuluttajavirastolle vai mikä lienekin olisi vaikuttanut Leppäkosken hinnoitteluun, mutta ei ainakaan toistaiseksi!!

    • Anonyymi

      Mitäs täällä köyhät ulisee taas?!? Älkää käyttäkö sähköä jos ei ole varaa.

    • Anonyymi

      Vaikuttaa siltä että Leppäkoski aikoo "kompensoida" energian alvin alennuksen moninkertaistamalla siirtohinnan. Tuohan oli niiltä ahneilta arvattavissakin.

    • Anonyymi

      Nyt voisi omavoimakin pudottaa hinnan siihen 20senttiin mihin moni muukin yhtiö on sen laittanut,kallista sekin silti,mutta helpottaisi hiukan monen taloudenpitoa.

    • Anonyymi

      Voi kun te rutisette ja marisette ja itkette ja poraatte. Laitatte itse sähkönsä maksavien joulumielen pahaksi sillä rutinalla ja marinalla. Voi kun jumala laittaisi töihin nämä kepulit ja maksaan itse kulunsa.

    • Anonyymi

      Tulee siinä vielä aika, että sähkön hintaa voi kilpailuttaa. Silloin OmaVoimalle voi tulla asiakaskatoa. Itse maksan vaikka hieman enemmän jollekkin toiselle, kuin noille verenimijöille.

    • Anonyymi

      Jos olet pörssisähkön valinnut niin kanna vastuu valinnastasi älä kitise ja narise. Ymmärrätkö mitä pörssi tarkoittaa??? On se kihniö kummallinen persu perä.

    • Anonyymi

      Katsoin omavoima sivuilta tämän vuoden sähkölaskuja.
      Heinä/syyskuu vielä maltillinen 35-40€/kuukausi. Nyt joulukuun lasku oli 443€
      kulutus samaa luokkaa. Eli korotusta laskuun tuon verran, kyseessä oma huoleton.

    • Anonyymi

      Onhan palkansaajille tullut palkkaan korotuksia. Eikö muut saa hintaa nostaa kuin palkansaajat????

    • Anonyymi

      VAIHTAKAA POIS PÖRSSISÄHKÖSTÄ IDIOOTIT

    • Anonyymi

      No siehän nyt sälli oot kun noin markkinataloutta moitit. Oletkoo vasemmistolainen vai keskusta vasemmistolainen vai ihan vaan muu kommunisti?

    • Anonyymi

      No pian saatte avustusta ja tukea kihniöön kalliiseen sähköön. Kun vielä saisitte kiinteistöveronkin pois tai muutettua yleishyödyliseksi saman-näköisten korsut niin verorasitus olisi kevyt.

    • Anonyymi

      En ymmärrä Leppäkosken sähkön hinnan määrittelyä. Asiakkailta kiskotaan jumalattoman kallista kilowattihintaa. Firma kerää voittoja miljonittain. Sitten tulee valtio väliin ja kahmaisee voitoista rahat, joilla sitten kevennetään asiakkaiden ylisuuria sähkölaskuja. Miksi Leppäkoski ei alenna kilowattihintaa suoraan asiakkaille?
      Niin...ottaa tietysti välistä vielä sähköyhtiön pomot ja luottamusmiehet omansa. Juhlia pidetään ja kavereita kustannetaan lomareissuille, jotka naamioidaan kokousmatkoiksi! En ymmärrä tät logiikkaa!

    • Anonyymi

      Hokasin myös tuon järjettömän kuvion. Miksei sähköyhtiöitä pakoteta suoraan alentamaan hintaa sen sijaan että aloitetaan kaikenlainen verokikkailu ja tukien epämääräinen maksaminen? Miksi asia tehdään mahdollisimman vaikeaksi taas kerran?

    • Anonyymi

      Pelottaa ensi talvi. Lopimus päättyy talvella.

    • Anonyymi

      Ei siellä mitään hätää ole. Tuulivoimaa tuloo ja veroa siitä runsaasti kuntalaisille jaettavaksi ja pyhäniemeen voi tulla amerikan natosta varakasta sakkia niin sähkön hinta on sivuseikka.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken murhaaja

      Raiskausrikosten joukossa kanta suomalainen tekijä on niin harvinainen että kannattaa erikseen mainita. Raiskausuutisia
      Maailman menoa
      137
      7823
    2. Valkeakosken kiinniotettua ei epäillä

      Kummallisia kommentteja ja uhkauksia poliisi taas jakelee orjakansalle muituttaakseen verisrstä kostosta jos rahvas kapi
      Maailman menoa
      65
      7006
    3. Tekijä on poliisin vanha tuttu

      Ihan supisuomalainen.
      Valkeakoski
      58
      3502
    4. Nainen, olet jollakin tavalla pelottava

      Tunne sinun suhteen on ehkä verrattavissa ruusupensaaseen, hurmaavan kaunis kukka, upea tuoksu, mutta jos yrittää lähell
      Ikävä
      58
      1282
    5. Kuumat päivät

      Hyvää huomenta. 🌞🌼☕😊🙌 Sinkkukesä 2024
      Ikävä
      347
      1253
    6. Valkeakosken surmaaja oli koeajalla edellisestä tuomiosta

      Tässä osoitus, että rangaistukset Suomessa ovat liian löysiä ja se maksoi tämän tytön hengen https://yle.fi/a/74-2009067
      Maailman menoa
      14
      1133
    7. Naiset pysyy sinkkuna ja ottavat mieluimmin koiran

      Nykynainen ei halua jakaa elämäänsä miehen kanssa, vaan elää yksin ja ottaa koiran tai koiria. Ja pikkuvähemmistö eli in
      Sinkut
      226
      1094
    8. Haaveilen sinusta

      Läheisyydestäsi, kosketuksestasi. Siitä että saisin koskettaa sinua. Pitää sinua lähellä. En tiedä mistä tämä tuli. Tied
      Ikävä
      22
      953
    9. Enpä usko että olisit valmis jättämään kaiken

      Vaikka tulisin ja kosisin sinua.
      Ikävä
      48
      901
    10. Valkeakosken sekopää murhaaja.

      Itselläni on 3 teini ikäistä tytärtä ja tämä tapaus on herättänyt minussa tosi paljon surua ja vihaa. On käsittämättömän
      Valkeakoski
      64
      895
    Aihe