Arvoisat siskot ja veljet, tämä on tietovuoto

Anonyymi-ap

Paljastan kaiken henkeni uhalla. Kirjoitin tämän viestin julkisella tietokoneella Thor-verkkoa apuna käyttäen.

Kuulun maailmanlaajuiseen salaseuraan, joka vetelee naruja kulissien takana. Jäsenillä on takanaan läjäpäin pimeää rahaa, jota ei näy maailman nettovarallisuudessa. Niillä on lukaaleja Monacossa, huviparsia Karibialla, yökerhoja Vegasissa ja prostituoituja joka maanosassa.

Kuten äsken sanoin, olen itsekin globalisti-Illuminatin jäsen. Kuulun siis NWO-salaliittoon, jonka tavoitteena on maailmanherruus. Myös vanhempani kuuluvat kyseiseen salaliittoon ja perehdyttivät minut pienestä pitäen salaseuran tavoille. Minua piestiin aina, jos päästin jotain harkitsematonta suustani tai jos näytin ulospäin minkäänlaisia tunteita. Tavoitteena oli tehdä minusta kylmä ja tunteeton tappaja.

Sisareni oli luonteeltaan minua temperamenttisempi, joten vanhempani leikkasivat häneltä kielen irti. Lääkärille keksittiin valhe, että kieli oli irrotettu sairauden takia jo monta vuotta aikaisemmin, kun perheeni asui vielä ulkomailla. Tosiaan, perheelläni on rivari, jonka pihalle on haudattu jo tusina kuollutta vauvaa.

Isäni on salaliiton hierarkiassa keskitason johtaja. Hänen yläpuolellansa ovat ainoastaan maanosatason johtajat, hallitus ja Illuminatus itse. He järjestävät keskenänsä spiritismi-istuntoja, joissa kuulemma juodaan kuolleiden lasten verta ja uhrataan lampaita pakanajumalille. Itse Lucifer kuulemma puhuu heidän kanssaan ja antaa elämäntapaohjeita.

Luciferin nimeen on tehty jopa keksipaketti, jonka jokainen keksi sisältää sellaisen elämäntapaohjeen tai runon. Yhdessä keksissä kerran luki "petä puolisosi paremman miehen kanssa. Kuolleiden lasten veri on kuin ehtoollisviini, joka nautitaan yhdessä keksien kera.

Tavoitteenamme on tuhota koko kristillinen kirkko ja tuoda valtaan antikristus Uuden Globaalin Maailmanjärjestyksen avulla. Maailmanvalloitus on lopulta yksinkertaista kun sen oikein oivaltaa. Kansallisvaltiot ovat tähänkin asti olleet esteenä, joten ensimmäinen askel on hankkiutua niistä eroon. Seuraavaksi pitää korvata kansalliset arvojärjestelmät Illuminatin omilla ja soluttautua osaksi heidän eliittiään.

Ideana on ollut siirtää rahaa valtioilta suuryrityksille, koska silloin suuryrityksistä tulee voimakkaampia kuin valtiot, jolloin pystymme hallitsemaan valtioita suuryritysten kautta. Lobbaamalla ja kähmäröimällä saamme valtaan ne poliitikot, jotka haluamme ja sellaisen politiikan, joka tukee päämääriämme.

Lahjottu poliitikko on kuitenkin vain hevonen. Se on työjuhta, joka hoitaa kyllä hommansa, kun saa rrehua. Mutta meille kuitenkin vain väline. Illuminatin todelliset jäsenet muistuttavat enemmänkin mafiaperhettä, koska asema periytyy sukupolvelta toiselle. Sen voi ansaita muulla tavoin vain nousemalla salaseuran hierarkiassa korkeimmalle tasolle. Suurin osa jäsenistä ei edes tiedä kuuluvansa salaseuraan. Lahjotut poliitikot ovat yleensä alhaisemmalla tasolla.

Koronarokotteen avulla oli tarkoitus tyhmentää ihmisiä. Rokote tappaa aivosoluja, mikä on meille mieleen, sillä tyhmempää karjaa on helpompi hallita. Virus itsekin oli meidän kehittämämme. Siitä saatiin syy, jolla motivoida ihmiset piikille.

Myös ilmastonmuutos on meidän aiheuttamamme. Avaruudessa on peilejä, jotka heijastavat lisää lämpösäteilyä maahan. Ne peilit ovat meidän rakentamia. Sillä saadaan tekosyy ikuisen kriisitilan julistamiseen ja vallan keskittämiseen kansainvälisille järjestöille.

Lopullinen tavoite on Luciferin johtama satanistinen diktatuuri. Ihmisiä uhrataan siellä demoneille ja uhratuista ihmisistä tehdään ruokaa muille ihmisille. Ihmiset raatavat maaorjina työssä ja maksavat kaiken omaisuutensa veroina valtiolle. Veroista yli puolet kavalletaan ja siirretään korruptoituneiden virkamiesten ulkomaalaisille tileille.

Yksityisomaisuus on eliitin etuoikeus ja niin on oikeus elämään, lisääntymiseen ja koulunkäyntiinkin. Ihmisillä kyllä on oikeuksia paperilla, mutta käytännössä näiden oikeuksien vaaliminen on mahdotonta, koska yhteiskunta on rakennettu siten. Tämä on meidän tavoitteemme.

Myös syyskuun 11 päivän terrori-iskut olivat Illuminatin suunnittelemia. Islamisaatio kuuluu väistämättä NWO-suunnitelmaan, koska muslimeja on helppo hallita. Oli siis helppoa aivopestä Taliban tekemään iskut. Heille luvattiin tukut rahaa ja paikka taivaissa. Iskun varjolla saatiin tekosyy sotaan, jonka seurauksena muslimit vyöryivät länsimaihin.

Lopullisessa NWO-yhteiskunnassa tosin islamia ei tarvita, koska ihmiset pidetään valheellisen onnellisina syöttämällä heille huumeita. Siksi kaikki huumeet pitää jo nyt laillistaa.

Olen tietovuotaja, enkä voi enää viipyä täällä kauempaa. Minun täytyy

1

104

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Anonyymi

      Kiitoksia.

      Hullun papereita ei tarvitse esitellä.
      Uskotaan muutenkin.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      5
      1639
    2. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      25
      1401
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      13
      1109
    4. Tähdet, tähdet -tippuja Kake Randelin tilittää avoimena: "Tämä on viihdyttämistä, eikä sitä..."

      ISO kiitos Kake lauluistasi!Nyt ei vaan studioyleisö lämmennyt. Olet legenda! Lue Kake Randelinin mietteet: https://w
      Tv-sarjat
      20
      1072
    5. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      6
      1071
    6. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      3
      964
    7. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      6
      954
    8. 5
      945
    9. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      1
      942
    10. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      6
      934
    Aihe