THL vaikeni Rokotteen tappavuudesta Britanniassa ja valehteli.

Anonyymi-ap

THL ja mediat hokivat kesästä alkaen koko loppuvuoden 2020, "On saatava nopeasti rokote pelastamaan etenkin vanhuksia, joita korona tappaa valtaisia määriä". Samaan aikaan vanhusten kokonaiskuolleisuus ei ollut yhtään korkeampi, kuin oli viiden edellisen vuoden keskiarvo. Valtaisasta kuolleisuudesta hoettiin paniikin lietsomiseksi, jotta kaikki haluaisivat rokotteen heti kun sen voi saada.

Ennen rokotusten aloittamista tilastoitiin Britanniassa koronaan kuolleita 1.11.-14.12. viikoittain keskimäärin 2 800, jolloin kuolleisuus oli rokotusten alkaessa vieläpä hienoisessa laskussa.

Kun massiiviset rokotukset aloitettiin vanhusväestöstä 14.12.2020, nousi koronakuolleisuus kahden viikon jälkeen tasolle 3 900 kuollutta viikossa.

Kun toista rokotetta alettiin jakamaan satoja tuhansia annoksia päivittäin 5.1.2021, tilastoitiin koronaan kuolleita 5.1. alkaneen viikon aikana 6 498, sitä seuraavan viikon aikana 7 900 ja sitä seuraavan viikon aikana 8 671.

Siinä vaiheessa kun Britanniassa oli koronakuolleisuus kolminkertaistunut kolmannen tehosterokoteviikon aikana ja kuolemien määrä oli yhä hurjassa kasvussa, pudotti Britannia tehosteannosten rokotemäärät sadoista tuhansista kymmeniin tuhansiin, eli noin kymmenesosaan. Tällöin myös koronakuolleisuus lähti välittömästi laskuun, vain muutaman päivän viiveellä.

Britannian koronakuolleisuuden valtaisa räjähdysmäinen kasvu täsmälleen yhtä aikaa satojen tuhansien päivittäisten tehosteannosten kanssa ja kuolleisuustason nopea aleneminen yhtä aikaa tehosteannosmäärien pudottamisen kanssa kertoo vain ja ainoastaan yhtä totuutta. Rokote aiheutti erittäin nopean kuolettavan reaktion sellaisille vanhuksille, jotka olivat altistuneet koronalle juuri ennen rokotuksia, tai altistuivat heti sen jälkeen.

Koska THL tiesi miten rokote räjäytti koronakuolemat Britanniassa pilviin, oli sen muutettava niiden mainostamistaktiikkaa. Enää ei sanallakaan puhuttu, että rokote vähentää Britanniassa vanhuskuolleisuutta, koska silloin olisi jouduttu ottamaan esille maan koronakuolleisuus ja toteamaan, että rokote räjäytti kuolemat pilviin. Niinpä THL ryhtyi joka päivä hokemaan, että "Rokotteet ovat tutkitusti turvallisia. Britannia rokottaa valtaisalla nopeudella koko kansan, mihin Suomenkin tulee pyrkiä".

Ilman epäilyäkään , ovat Nohynek ja THL syyllistyneet vakavimpaan rikokseen mitä ihminen voi tehdä, viattomien ihmisten massamurhaamiseen. Ilmeinen motiivi raha, eli lahjukset.

1

<50

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      49
      4995
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3277
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1412
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      181
      1255
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      75
      957
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      24
      878
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      857
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      215
      731
    9. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      728
    10. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      482
      707
    Aihe