THL vaikeni Rokotteen tappavuudesta Britanniassa ja valehteli.

Anonyymi-ap

THL ja mediat hokivat kesästä alkaen koko loppuvuoden 2020, "On saatava nopeasti rokote pelastamaan etenkin vanhuksia, joita korona tappaa valtaisia määriä". Samaan aikaan vanhusten kokonaiskuolleisuus ei ollut yhtään korkeampi, kuin oli viiden edellisen vuoden keskiarvo. Valtaisasta kuolleisuudesta hoettiin paniikin lietsomiseksi, jotta kaikki haluaisivat rokotteen heti kun sen voi saada.

Ennen rokotusten aloittamista tilastoitiin Britanniassa koronaan kuolleita 1.11.-14.12. viikoittain keskimäärin 2 800, jolloin kuolleisuus oli rokotusten alkaessa vieläpä hienoisessa laskussa.

Kun massiiviset rokotukset aloitettiin vanhusväestöstä 14.12.2020, nousi koronakuolleisuus kahden viikon jälkeen tasolle 3 900 kuollutta viikossa.

Kun toista rokotetta alettiin jakamaan satoja tuhansia annoksia päivittäin 5.1.2021, tilastoitiin koronaan kuolleita 5.1. alkaneen viikon aikana 6 498, sitä seuraavan viikon aikana 7 900 ja sitä seuraavan viikon aikana 8 671.

Siinä vaiheessa kun Britanniassa oli koronakuolleisuus kolminkertaistunut kolmannen tehosterokoteviikon aikana ja kuolemien määrä oli yhä hurjassa kasvussa, pudotti Britannia tehosteannosten rokotemäärät sadoista tuhansista kymmeniin tuhansiin, eli noin kymmenesosaan. Tällöin myös koronakuolleisuus lähti välittömästi laskuun, vain muutaman päivän viiveellä.

Britannian koronakuolleisuuden valtaisa räjähdysmäinen kasvu täsmälleen yhtä aikaa satojen tuhansien päivittäisten tehosteannosten kanssa ja kuolleisuustason nopea aleneminen yhtä aikaa tehosteannosmäärien pudottamisen kanssa kertoo vain ja ainoastaan yhtä totuutta. Rokote aiheutti erittäin nopean kuolettavan reaktion sellaisille vanhuksille, jotka olivat altistuneet koronalle juuri ennen rokotuksia, tai altistuivat heti sen jälkeen.

Koska THL tiesi miten rokote räjäytti koronakuolemat Britanniassa pilviin, oli sen muutettava niiden mainostamistaktiikkaa. Enää ei sanallakaan puhuttu, että rokote vähentää Britanniassa vanhuskuolleisuutta, koska silloin olisi jouduttu ottamaan esille maan koronakuolleisuus ja toteamaan, että rokote räjäytti kuolemat pilviin. Niinpä THL ryhtyi joka päivä hokemaan, että "Rokotteet ovat tutkitusti turvallisia. Britannia rokottaa valtaisalla nopeudella koko kansan, mihin Suomenkin tulee pyrkiä".

Ilman epäilyäkään , ovat Nohynek ja THL syyllistyneet vakavimpaan rikokseen mitä ihminen voi tehdä, viattomien ihmisten massamurhaamiseen. Ilmeinen motiivi raha, eli lahjukset.

1

<50

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Viiskymppisenä

   Ja alan olla kyllä aina vaan enemmän sitä mieltä, mikä on kyllä ihan tieteellinen faktakin, että elämä viiskymppisenä alkaa olla turhista turhinta. Uu
   Sinkut
   440
   2089
  2. Suomalaislääkäri katosi matkalla Pattayalle

   Ei siis tietoa pääsikö Pattayalle saakka vai minne suunnisti? Tuntomerkeistä päätellen ei ole kantasuomalaisia lääkäreitä. https://www.iltalehti.fi/ko
   Pattaya
   33
   1794
  3. Kuka Turkulainen lääkäri kadonnut Thaimaassa?

   Lehdissä oli siitä juttua, mutta nimi on nyt Iltasanomista otettu pois
   Turku
   20
   1690
  4. Martinan häät

   Ottaako miehen nimen? Rouva Aitolehti -Bajamaja.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   142
   1058
  5. Pitäisikö lähettää lapsille viesti: älkää tulko jouluksi tänne sähköä tuhlaamaan?

   Kun kaikki työelämässä niin mitä varten niiden pitää tulla tänne tuhlaamaan kallista eläkeläisten sähköä? Pysykööt omillaan. Harmittaa koko joulu.
   Maailman menoa
   98
   1030
  6. Olet mielenkiintonen ja kiehtova. Erikoinen epänormaali ihminen

   Siksi kiinnostava. Hyvää yötä. Saan kai sanoa ystäväni? Saanhan ?
   Ikävä
   39
   950
  7. Nyt mies ryhdistäydytään

   molemmat IRL. Jos molemmilla on tunteita. Ei heitetä niitä roskiin. Hyvää yötä.
   Ikävä
   98
   825
  8. Mikä nyt on

   Ihmisiä katoaa, ruumiita löytyy. Suntista löytynyt ruumis...
   Kokkola
   61
   780
  9. Selviytyjät-voittaja Sami Helenius juhli voittoa huvilalla finaalin jälkeen - Skoolaus "Mestarille!"

   Onnea Sami Selviytyjät-voitosta! Kyllä ansaitsit voiton! Ex-jääkiekkoilija Sami Helenius on Selviytyjät Suomi -voittaja vm 2022. Ex-NHL-tähti voitt
   Suomalaiset julkkikset
   15
   635
  10. Ajankohtainen TV-leffa: Lupaus kertoo suomalaisten lottien tarinaa sodassa - Iso kiitos lotille!

   Iso kiitos ja kunnianosoitus lotille, jotka tekivät tärkeää työtä kotirintamalla ja sodan keskellä Suomen ja Venäjän sodissa. Lupaus-elokuva kertoo
   Maailman menoa
   39
   562
  Aihe