JoeBiden antoi hyväksyntänsä Saudi-Arabian prinssin toteuttamalle julmalle ruumiinpaloittelumurhalle

Anonyymi-ap

Saudi-Arabian turvallisuusjoukot tappoivat lehtimies Jamal Khashoggin ja paloittelivat tämän ruumiin Saudi-Arabian prinssin käskystä vuonna 2018. Silloinen USA:n presidentti Donald Trump tuomitsi tämän hirmuteon.

Nyt tekopyhä, mutta oikeasti murhamiehiä fanittava Joe Biden on hyväksynyt tämän brutaalin murhan ja antanut syytesuojan tälle ihmishirviölle:

https://yle.fi/a/3-12043017/64-3-122073

14

91

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kyse oli lain tulkinnasta, eikä syyllisyydestä tai hyväksymisestä. Valkoisen talon lakiasiantuntijat totesivat siis FAKTAN. Valtioiden johtajilla on immuniteetti, mikä estää rikossyytteet virassa ollessa. Saudi-Arabia tuskin luopuu pääministerinsä/ kruununprinssinsä JA TULEVAN KUNINKAANSA immuniteetista, jotta häntä vastaan voitaisiin nostaa syyte USA:ssa.

   • Anonyymi

    Kyse on öljystä.


  • Anonyymi

   Valkoinen talo ei "myöntänyt syytesuojaa", vaan totesi sen lakiin perustuvan olemassaolon.

   • Anonyymi

    Jassoo, että nyt sitten syytetään näköjään Yleä fake news-uutisoinnista. Lähetäpä sitten oikaisupyyntö Yleen.


  • Anonyymi

   Totta totta, että sellainen "demokraatti".

   Olette varmaan kuulleet haansin puhuvan IMPPERIALISTISTA. Se on nasevampi termi "demokraatista" !!!
   Impperialistilla oli menossa sukset ristiin saudi-diktaattorin kanssa ja tällä kertaa Impperialistin oli joustettava,...

   """Yhdysvalloissa presidentti Joe Bidenin hallinto on myöntänyt syytesuojan Saudi-Arabian kruununprinssille Mohammed bin Salmanille. Aiemmin Yhdysvallat on syyttänyt häntä lehtimies Jamal Khashoggin vuonna 2018 tapahtuneesta murhasta."""

   Palstalla on juttua HAAGIN tuomioistuimesta. Kerroin siinä osuudessa, että tuo haagi on puhtaasti impperialistin juoni, siksi impperialistin diktaattoreita ei sinne marssiteta, mieluusti kyllä, entisiä sosialisteja....

   Terveisiä TOIMITTAJILLE, näille impperialistin perseennuolijoille, "demokratian" tukipylväille, systeemin pönkittäjille. Nyt teidän ei tarvitse enää tuntea huonoa omaa tuntoa, isäntänne vapautti näet syylliset. Varokaa kuitenkin ajamasta kännissä, siittä teidät vielä nähtävästi tuomitaan.

   T: haans.sea

   • Anonyymi

    Toimittaja ei ole ymmärtänyt. Valtionjohdolla ja diplomaateilla on rikosoikeudellinen immuniteetti vieraan valtion tuomioistuimessa. Valtio voi tietyissä tilanteessa luopua immuniteetista, mutta se on erittäin harvinaista. Entisiä johtajia on toki luovutettu esim. kv. rikostuomioistuimeen vastaamaan sotarikoksista.


   • Anonyymi

    Syytesuoja vieraassa valtiossa ei koske vain Saudi-Arabiaa, vaan kaikkien valtioiden johtajia ja diplomaatteja. Sen tarkoitus on tietenkin estää tekaistut syytteet, ja korkean tason panttivankien otto, mikäli valtioiden sukset menevät ristiin. Ajatuksena on, että kukin tuomitsee omat kansalaisensa. Länsimaissa se toimii, koska virkakaudet on rajattu.
    Mutta kuninkaallisilla on käytännössä elinikäinen syytesuoja.


  • Anonyymi

   Bidenhän kävi oikein fistbumppaamassa tuota murhaprinssiä ja pyysi nöyrästi että jos Saudi-Arabialta saisi halvempaa öljyä, kun ensin oli typeryyksissään mennyt peruuttamaan Trumpin aloittaman Alaskan öljyputken rakentamisen. Ukko naurettiin ulos maasta.

   • Anonyymi

    Voi lasta.:(


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Voi lasta.:(

    Jep; Bidenillä oli vaipat märät kuin pikkulapsella kun se talutettiin takaisin kotimatkalle lentokoneeseen öljysheikkien naurunremakan raikuessa :D


  • Anonyymi

   >>Nyt tekopyhä, mutta oikeasti murhamiehiä fanittava Joe Biden on hyväksynyt

   Amerikan Yhdysvallat on reaalipoliitikkojen maa. Siellä ei pehmistellä eikä haihatella, kun oman maan etu jotakin poliittisesti vaatii.

   Nyt USA:n oman maan etu toteutuu parhaiten sillä, että tuolta tappajalta, saudiprinssiltä poistetaan etsintäkuulutus päältä.

   Näin se maailmanpolitiikka toimii ja pyörii, kun se tosissaan otetaan ja kun asiat hoidetaan ja osataan.

   • Anonyymi

    Mutta kun paloittelumurhaajan kaveri on demokraatti Biden, niin silloin se vaikuttaa olevan ihan ok homma näiden tekopyhien ääliöidem mielestä Mutta jos sama olisi tapahtunut vaikkapa Trumpin aikana niin voi herranjestas sitä älämölön määrää. Ylen USAn kirjeenvaihtajakin olisi tuskin pysynyt housuissaan kun olisi päässyt kertomaan millainen moraaliton roisto se Trump on kun veljeilee murhaajan kanssa.


  • Anonyymi
  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. ALFA TV:N Konkurissi katastrofi media-alalle

   ALFA TV:n konkurssi on katastrofi, koska paljon hyviä asiaohjelmia katoaa televisiotarjonnasta ja ALFA:lla ääneen pääsi myös yrittäjiä ja tasapuolises
   Maailman menoa
   606
   2072
  2. Tajuan, että tein virheen

   kun pidin sinua hyvänä, mukavana, vaatimattomana, ymmärtäväisenä, oikeudenmukaisena ja älykkäänä ihmisenä. Sitä mielikuvaa ikävöin, en koskaan oikeaa
   Ikävä
   84
   1599
  3. Martinan jorailut

   Ai että Martina on jäykän näköinen kun hän joraa muiden naisten kanssa botskilla Dubaissa..Ja onpa hänellä hiirenhäntä ponnariksi🙄 Tämä ei ole provo,
   Kotimaiset julkkisjuorut
   257
   1312
  4. Mulla on ikävä sitä aikaa

   kun säkin olit ihastunut minuun mies. Siltä se silloin alussa tuntui. Sekosin susta täysin ja tuntuu että en pääse irti enää.
   Ikävä
   54
   1225
  5. Sano sano todella

   Onko sinulla Ikävä minua?
   Ikävä
   78
   935
  6. Arvaapa mies

   montako vuotta oon sua ihaillut salaa?
   Ikävä
   75
   882
  7. Kerro jotain kaivatustasi

   jotain mitä teille on sattunut keskenään? Ei silmiin katsomista kun sitä on kaikilla. Jotain mistä hän voisi tietää että olet täällä...
   Ikävä
   79
   867
  8. Miehet hoi!

   Kysymys teille Jos näätte ja tapaatte naisen,joka on mielestänne mukava ja haluaisitte jatkaa vaikka siitä mihin jäitte tai haluatte nähdä tämän nais
   Ikävä
   38
   817
  9. Voiko yksi kohtaaminen

   jäädä pysyvästi mieleen?
   Ikävä
   49
   739
  Aihe