Kuuliko Kaius Niemi to iltana, että HS hallituksella on uuden päätoimittajan haku päällä

Anonyymi-ap

Hesarin nyt jo ex. vastaava päätoimittaja vetäsi kunnon raikulikännit torstaina Hesarin juhlaillan päätteeksi. Pönttö oli niin sekaisin, että päätoimittaja reppana yritti perjantaiaamuna lähteä autollaan liikenteeseen vaikka veressä oli alkoholia törkeän rattijuoppouden ylittävän rajan.

Kaius on kuitenkin kokenut juhlija ja hauskanpitäjä. Hän osaa taidokkaasti pitää juhlapuheet, kilistellä sopivasti ja irrotella seurassa hauskasti. Kaius myös taatusti tietää, miten tuomitsevasti yhteiskunta ja vastuullinen media suhtautuu rattijuoppoihin. Kaiuksen palkkapussi on riittävän lihava, että mies voi tarvittaessa ottaa taksin vaikka pitkän matkan taittamiseen ilman talousongelmia.

Miksi Kaius sitten joi itsensä Hesarin juhlissa ja niiden jatkoilla niin tolkuttoman sekavaan tilaan, että istui autoonsa ja pyrki ajamaan parkkihallista Hgin keskustan liikenteeseen?

Sanoman hallitus on kaikessa hiljaisuudessa etsiskellyt uutta vastaavaa päätoimittajaa Helsingin Sanomiin. Syitä hallituksen luottamuksen päättymiseen Kaiuksen osalta voi olla useita.

Mutta olisiko Kaius itse tullut vasta torstaina tietoiseksi tästä edessä häämöttävästä työsuhteen päättymisestä? Illan aikana joku toimittajakollega kertonut Sanoman hallituksen etsiskelevän uutta päätoimittajaa. Tieto yllättänyt Kaiuksen täysin, ja mies sitten tintannut päänsä totaalitäyteen ja ollut muutenkin vahvan mielenliikutuksen vallassa?

Sanoman hallituksen "hiljainen haku" uudeksi päätoimittajaksi ei kohdistu rivikansalaisiin tai edes rivitoimittajiin, vaan tähtäimessä on kyvykkäiden toimittajien terävin kärki. Näitä osaajia löytyy kilpailevien toimitusten ja kilpailevan median kärkipaikoilta, ja heitä oli mukana myös Sanomien torstain synttärijuhlissa. Joku heistä kertonut tilanteen Kaiukselle? Vai peräti joku Sanoman hallituksen jäsen itse läväyttänyt tiedon uuden vastaavan päätoimittajan hausta Kaiukselle?

Lopputulos on joka tapauksessa historiaa.

8

156

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Ihan sama. Työpaikoilla löytyy aina uusi ihminen korvaamattoman tilalle. Ensin hirveä meteli ja sitten porukka taas tottuu vaihdokseen.

  • Anonyymi

   Osaako joku sanoa, miksi päätoimittajan tilalle oltiin valitsemassa uutta

   • Anonyymi

    Viestintäkeskus jupakka. Kaius Niemi käytännössä kieltäytyi vastaamasta mihinkään poliisikuulusteluissa hänelle aiheesta esitettyihin kysymyksiin. Ehkä suoraviivaista mutta ei suoraselkäistä.


  • Anonyymi

   Ei ole tapana potkia maassa makaavaa,mutta ihmettelen sitä myötätunnon määrää , jonka rattijuoppo tässä tapauksessa on saanut. Ikävät vartijat käräyttivät hyvän jätkän .Onko kyseessä salaliitto jne.

   • Anonyymi

    Eikö autot ole minkään arvosia. Kuka olisi korvannut jos olisi kolhinut. Tuttavani joutui käräjille vaikka kuunteli musiikkia autossa virtalukossa avaimet.moottori oli kylmä. Ei ollut ajanut metriäkään.


  • Anonyymi

   Kaius oli vain siirtämässä autoa kadunvarsi taskuun...

  • Anonyymi

   Joku tässä Kaius rattarissa haisee. Kaikkea ei ole vielä kerrottu.

   https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/96b823fd-1aad-464c-af46-2ad4a8197632

  • Anonyymi

   Kaikki jotka on ite ollu autolla liikenteessä Sanomatalon ja Postin rakennusten hoodeilla tietää, ettei siinä nurkilla just ole parkkipaikkoja yleensä vapaana edes aamulla aikaisin. Siis miksi yrittää siirtää autoa parkkihallista, parkkipaikoille joita ei ihan heivillä oo tarjolla

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Linnanjuhlat: Tiina Kaukasen asu aivan kauhea lankaviritelmä

   Ja loukkaus arvokkaita juhlia, maata, veteraaneja, Salea ja muita juhlijoita kohtaan. Siis miten joku kehtaa alittaa riman niin pahasti, koska voisi t
   Maailman menoa
   222
   1871
  2. Oho! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki poseeraa sensuellissa pitsiasussa! Some kuumana: "Merenneito"

   Onko tämä sitten Suomineito vai merenneito? Helmi Loukasmäki tuli julkisuuteen Dannyn assistenttina. Nuori nainen on totuttu näkemään somessa varsin
   Kotimaiset julkkisjuorut
   45
   1547
  3. Olet mielenkiintonen ja kiehtova. Erikoinen epänormaali ihminen

   Siksi kiinnostava. Hyvää yötä. Saan kai sanoa ystäväni? Saanhan ?
   Ikävä
   51
   1424
  4. Mikä nyt on

   Ihmisiä katoaa, ruumiita löytyy. Suntista löytynyt ruumis...
   Kokkola
   83
   1291
  5. Nyt mies ryhdistäydytään

   molemmat IRL. Jos molemmilla on tunteita. Ei heitetä niitä roskiin. Hyvää yötä.
   Ikävä
   124
   1196
  6. Haapaveden hiippari

   Jokos sen kylillä pyörivät hiipparin henkilöllisyys on selvinny joka tuijottelee ikkunoista ja tulee yöllä taloihin sisälle?
   Haapavesi
   30
   1084
  7. Nyt on irvokas kuva Sannasta

   Sanna Marinille lämmin vastaan­otto Albaniassa suomen itsenäisyyspäivänä https://is.mediadelivery.fi/img/658/c0b897a1f79adf3fb623b0485bdec65f.jpg.web
   Maailman menoa
   263
   1062
  8. Ano Turtiaisen kättely huipentaa Linnan juhlat!

   Koska kaikki kansanedustajat on aina kutsuttu Linnan juhlin, siellä tulee pian näkymään myös Ano Turtiaisen mahtava urheilijanvartalo! Ei ole epäilys
   Maailman menoa
   117
   916
  9. Mulle kyllä riittäisi

   🥰 kun ekaksi vaan pitäisit kädestä kiinni 🤝 ja katselisit silmiin. 👀
   Ikävä
   54
   854
  10. Pitäisikö metsänomistajien siirtyä tuottamaan polttopuuta?

   Metsänomistajat saavat tätä nykyä kuitupuusta niin vähäisen hinnan että verrattuna polttopuuhun he tiensivat paremmin. Onhan polttopuulla talvella jo
   Maailman menoa
   74
   800
  Aihe