Verkkokauppa-tili?

Anonyymi-ap

Mitähän tietoja nuo kyyläävät kun ei tonnin luottoa irtoa "riskiarvion perusteella". On mulla toki muita velkoja 50000-60000 mutta vuositulot 65t. Ei maksuhäiriömerkintöjä. Sama vastaus Powerin luotolle. Onko näillä joku yhteinen laiton rekisteri? Vai onko se muista luotoista kiinni? Mitä siinä yks tonni enää tuntus kyllä mä sen varmaan maksasin takas.

Mistä saisin nyt 500e teeveen vuoden maksuajalla sitten?

3

134

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kannattaisiko katsoa peiliin! Kyllä esim. Telia/Elisa ja DNA katsoo asiakastiedosta ja luottokunnasta mikä on tilanne velkojen ja tehtyjen suoritusten kanssa.

   Aloittajan kaltaisia idiootteja näkyy olevan paljon. Velkaa on otettava jos sitä saa ja saahan sitä! Se on helvetin helppo vielä päälle 50v iässä pitää yli 60000k pottia kun kuvitellaan kaiken jatkuvan ikuisesti.

   Mitäs minä? Palkkatulot vuodessa nolla. Saan kuitenkin Kelasta vuodessa 250pv 33,80€ - 20% viitenä päivänä viikossa. Muutama vuosi sitten sain kutsun pankkiin. Olisivat antaneet 1000€ luotto-ominaisuuden pankkikorttiiin, mutta en halunnut koska tulot on mitä on. No, korttiyhtiö robotiikaan ei antanut samasta syystä.

   Joskus 10v sitten puhelinoperaattori antoi tonnin tilin puhelinostoihin. Kun maksun maksaa sopimuksen mukaan, niin tili on auki aina, ja niin on ollut monen monituista kertaa. Menee vaan ”kauppaan” ja kertoo asiansa, niin homma toimii ilman neuvottelua.

   Itse ajattelen, että luotto on hyvä, mutta minkä vitun takia se maksuaika ja lainamäärä pitää vetää tappiin. Jos on kolmen vuoden sopimus, niin kuka vittu pitää kirjanpidossa jotain 50€ kuukausimaksua kolmea vuotta jos sen voi maksaa vaikka kahdessa. Sen kk erän tai osan voi myös säästää.

   Mitä tulee tuohon 65000€ luottoon, niin pelkäämpä pahoin ettei ketjun aloittaja maksa sitä ilman ravistelua koskaan sillä hän ei ymmärrä elämän realiteetteja.

  • Anonyymi

   Osta sillä kk-palkalla se 500€ tv. Jos noilla tuloilla ei ole muutamaa satasta telkkariin, niin ei sitä sitten tarvita.

   • Anonyymi

    Jos on 65000€ piikissä niin se ei kestä penniäkään lisää. Kyllä jos tuo iso velka muodostuu maksimissaan kolmesta osasta, niin sen pystyy hoitamaan esim. Viidessä vuodessa niin ettei se hajoa täysin käsiin. Mutta ei se enää kestä yhtään lisää!


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Puotilan murha: hei me tienataan - ei ollut 1 kerta - Milad Tadayyon nimi

   https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/yokerhon-ovimies-pakotti-asiakkaan-houkutuslinnuksi-alamaailman-velanperintaan/4580356 -----
   Maailman menoa
   48
   4936
  2. Pia Nykänen paljastaa Matti Nykäsen alkoholismista: "Kun tulin töistä, niin se oli koko päivän..."

   Pia Nykänen ei olisi halunnut rekkalasteittain olutta autotalliinsa. Sponssioluet mahdollistivat Matti Nykäsen juomisen. Mäkikotka kuoli v. 2019 pitkä
   Kotimaiset julkkisjuorut
   162
   2725
  3. Kohujulkkis Martina Aitolehti jätti Suomen taakseen - Yksi kuva ja lyhyt viesti somessa: "Byeee"

   Bye bye baby! Aitolehti on karistanut Suomen pölyt jaloistaan seurapiirikaunottarien kera. Mukana mm. dj Suvi Pitkänen. Lue juttu ja katso kuvat: htt
   Kotimaiset julkkisjuorut
   64
   2060
  4. Mies, mainitse yksi asia minussa

   Mikä viehättää ja sen parissa viihtyisit useita tunteja?
   Ikävä
   63
   956
  5. Mä vikittelen sut papparaisena :D

   Jos oot vapaa ja mä oon vapaa, niin mikään ei pidättele mua. Sä oot mun vaan, ikioma rakas papparainen. Mä rakastan sua mummelina aivan hulluna, ilm
   Ikävä
   66
   874
  6. Tajuan, että tein virheen

   kun pidin sinua hyvänä, mukavana, vaatimattomana, ymmärtäväisenä, oikeudenmukaisena ja älykkäänä ihmisenä. Sitä mielikuvaa ikävöin, en koskaan oikeaa
   Ikävä
   53
   817
  7. ALFA TV:N Konkurissi katastrofi media-alalle

   ALFA TV:n konkurssi on katastrofi, koska paljon hyviä asiaohjelmia katoaa televisiotarjonnasta ja ALFA:lla ääneen pääsi myös yrittäjiä ja tasapuolises
   Maailman menoa
   415
   795
  8. Kahta pahoinpidelty Kemijärvellä

   Kemijärvelläkin sattuu väkivallantekoja mikä on yllätyksellistä. Onhan Kemijärvi ollut aina rauhallinen ja turvallinen paikkakunta.
   Kemijärvi
   23
   775
  9. Mulla on ikävä sitä aikaa

   kun säkin olit ihastunut minuun mies. Siltä se silloin alussa tuntui. Sekosin susta täysin ja tuntuu että en pääse irti enää.
   Ikävä
   48
   737
  Aihe