Maailmansodan aloittava Saksan talouskatastrofi vaietaan tarkoin valtamedioissa.

Anonyymi-ap

USA:lle täydellisesti alistettu EU on kieltänyt jäsenmaidensa valtamedioita kirjoittamasta totuutta Saksan energiakriisin aiheuttamasta jo kiihtyvästä talousromahduksesta, mikä Saksan lisäksi koskee koko Eurooppaa ja Suomeakin. USA pitää Euroopan kansoja niin vähä-älyisinä, mitä ne tosin jopa näyttäisivät olevankin, etteivät ne tajua kuinka USA järjesti Ukrainan sodan heikentääkseen Venäjän puolustuskykyä, sekä samalla tuhotakseen Saksan ja Euroopan talouden, minkä seurauksena Eurooppa on pakotettu USA:n kumppaniksi Naton suureen hyökkäyssotaan Venäjälle. Sodan tarkoitus tietenkin on ryöstää Venäjän satumaiset luonninrikkaudet Lännen monikansallisten jättikonsernien omistukseen, pelastamaan Euroopan talous täystuholta ja nostamaan USA:n uuteen kukoistukseen maailman herraksi. Syy, miksi Suomen vallanpitäjillä on valtaisa kiima kolmanteen maailmansotaan, johtuu siitä, että heille on luvattu osakkeita niistä yhtiöistä, joiden hyväksi Venäjä on suunniteltu ryöstettäväksi.

Me asiaa huolella tutkineet tiedämme, että Suomen päättäjät ovat jo tuominneet tämän maan ja sen kansan hävitettäväksi tuossa sodassa, pelkästään vain ahneuttaan. He odottavat malttamattomina vesi kielellä, että saisivat mahdollisimman nopeasti luvatut osuutensa Venäjän aarteista, jolloin juuri heille se riski, että koko maailma voisi tuhoutua ydinsodassa, on sen arvoinen.

6

71

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   EU ja USA myös lopuillaan-

   uusi talousjärjestelmä pakko tulla.

   • Anonyymi

    Uutta taloiusjärjestelmää kaipaa lähinnä diktatuuri-Venäjä, jossa on pulaa kaikesta paitsi naapurimaan tuhoamishaluista.


  • Anonyymi

   Erityisen vähä-älyinen aloitus jopa vähä-äyisen putleristin tekeleeksi.
   Toisin kuin Venäjällä ja muissa diktatuureissa USA:ssa ja EU:ssa on länsimainen demokratia ja sananvapaus.

  • Anonyymi

   Juuri näin tämä menee. USA suunnitteli ja järjesti Ukrainan sodan, aiheuttaakseen Eurooppaan valtaisan energiapulan ja koko maanosan räjähtävästi kasvavaan talouskatastrofiin. Kun samaan aikaan Eurooppa ja kaikki Natomaat kiristettiin sotiman Ukrainassa Venäjää vastaan, ollaan nyt tilanteessa, missä Eurooppa ja Nato jo ovat sodassa Venäjän kanssa, paikkana Ukraina. Tämän hyvin toteutuneen USA:n suunnitelman päässä on Euroopalle suunniteltu vain yksi vaihtoehto selviytyä taloudellisesti, sen on pakko suostua USA:n kumppaniksi suoraan hyökkäyssotaan Venäjälle, ryöstämään sen kaikki luonnonvarat, kuten äskettäin tehtiin Irakille. Jokainen suomalainen jolla järki vähänkään pelaa, tajuaa mitä päättäjiemme tietoisesti järjestämä vääjäämätön Sota Venäjän kanssa tarkoittaa Suomen kansalle. Vain täydellisen idiootit USA:n palvojat eivät ikinä suostu tajuamaan mitä oikeasti tapahtuu, ja he syyttävät Venäjää siitä kun Suomi tuhotaan, vaikka Suomi on se joka hyökkää USA:n järjestämänä Venäjälle.

  • Anonyymi

   Yhdysvallat yrittää pitää yllä maailmanvaltaansa. Eivät he ole epäitsekkäästi työntämässä nokkaansa Euroopankaan asioihin.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. En kestä enää olla erossa...

   Mitä jos mää vaan tuun ja alan suuteleen sua?
   Ikävä
   130
   1631
  2. Itsenäisyyspäivän korkein kunniamerkki Sanna Marinille

   "Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on jälleen myöntänyt itsenäisyyspäivän kunniamerkit. Kaikki kunniamerkit luovutetaan itsenäisyyspäivänä. Itsen
   Suomen Keskusta
   236
   817
  3. Haluaisin kyllä

   pyytää anteeksi. Sinä et varmaan enää juuri ajattele asiaa. Kuljet ylpeänä eteenpäin. Olit mulle se.
   Ikävä
   35
   756
  4. montako eri kirjainta

   kaivattusi etunimessä on? Mun ihanan 4.
   Ikävä
   72
   745
  5. Sä oot nainen ihan hullu.

   Anna mun rakastaa sua. Anna mun himoita sua! Anna mun tulla sun päällesi ja sano mulle että sä rakastat mua. Mun päivä on muuten ihan pilalla
   Ikävä
   61
   624
  6. Minkä biisin antaisit kaivatullesi?

   Jos voisit antaa kaivatullesi yhden biisin niin mikä se olisi? 🎶
   Ikävä
   43
   584
  7. Mitähän mietit mies

   Jäitkö minua kaipaamaan siitä ajasta kun vielä nähtiin? Nähdäänkö me enää koskaan?
   Ikävä
   60
   558
  8. Hyvää yötä tännekin

   Miehelle tai miehille. Ehkä naisillekin. Erityisesti mukaville sellaisille.
   Ikävä
   95
   545
  9. Tykkäisitpä minusta

   Edes ihmisenä. Kun minä tykkään niin paljon sinusta.
   Ikävä
   24
   541
  Aihe