Kaius Niemi...tuiki tavallinen

Anonyymi-ap

Rattijuoppo, ei mitään erikoista jutussa ole.Kiittäkäämme vartijoita jotka estivät juopon ajelut pidemmälle.Uskomatonta että yhtiössä saa olla töissä noin vastuuttomia ihmisiä.

5

56

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Anonyymi

   Kai tuon paikan vartijat olisi homman voinut toisinkin hoitaa, jos olisi palveluhalukkuutta löytynyt. Ukko ulos autosta, avaimet talteen ja herralle taksi alle. Nyt voi olla kohta heilläkin uuden työpaikan haku tiedossa.

   • Anonyymi

    Miksi heidän olisi pitänyt suojella päihderikollista? Vartijat toimivat ohjeiden mukaan, josta heitä pitäisi palkita ylimääräisellä kuntoisuuslomalla ja antamalla mitali rintaan. Ties vaikka pelastivat jonkin pikkulapsen hengen, kun estivät rattijuopon pääsemisen muun liikenteen sekaan.


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Miksi heidän olisi pitänyt suojella päihderikollista? Vartijat toimivat ohjeiden mukaan, josta heitä pitäisi palkita ylimääräisellä kuntoisuuslomalla ja antamalla mitali rintaan. Ties vaikka pelastivat jonkin pikkulapsen hengen, kun estivät rattijuopon pääsemisen muun liikenteen sekaan.

    Vartija ei ole poliisi, eikä ole siten poliisin velvollisuuksiakaan. Ajo oli estetty puomilla. Kohteessa Sanoma lienee melko iso asiakas, joten tässä olisi voinut vaikka ajatella omilla aivoillaan.


  • Anonyymi

   Maikkarin uusimmat viihdeohjelmat 😁 kabyysissa maailman ympäri ja kabinetista tippuneet.

  • Anonyymi

   Rattijuopumukseen syyllistyvä ihminen on muutenkin syyntakeeton. Muissakin tekemisisssään taipuvainen tekemään vakavia rikoksia. Näin on poliisi, aivan hyvästä syystä, linjannut.

   Esimerkiksi jos ampumaurheilua omalla aseellaan harrastava syyllistyy rattijuopumukseen, niin tämä on laillinen peruste peruuttaa aseen hallussapitolupa. Rattijuopon mistään tekemisistä kun ei voi mennä takuuseen. Jos hänen hallussaan on ase, niin on aivan mahdollista että sama mielen viallisuus joka mahdollistaa humalassa ajamisen, mahdollistaa sen että sekopää lähtee aseineen kadulle tai vaikkapa kouluun räiskimään. Koska hänen päässään yhteiskuntamoraali on todistettavasti mädäntynyt villi-ihmisen tasolle.

   Samalla tavalla rattijuoppo voi käyttää mitä tahansa käsiinsä osunutta astaloa. Todellista ja vertauskuvallista, yhteiskunnan murjomiseen ja murentamiseen: Onko käsiin osunut mielitautipotilaiden hakkeroituja potilas- ja yhteystietoja? Pannaan jakoon! Onko käsiin osunut Puolustusvoimien salaisia asiakirjoja? Julkaistaan ne piruuttaan! Onko jostakin löytynyt lapsipornoa? Jaetaan kavereille!

   Rattijuopumukseen syyllistyvä on luonnostaan holtittomana sätkivä viidakon elukka. Sellaista ei voi päästää mihinkään luottamusta edellyttävään toimeen, ellei sitten katastrofin maksimaatio ole varsinaisena tarkoituksena.

  Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. En kestä enää olla erossa...

   Mitä jos mää vaan tuun ja alan suuteleen sua?
   Ikävä
   130
   1620
  2. Itsenäisyyspäivän korkein kunniamerkki Sanna Marinille

   "Tasavallan presidentti Sauli Niinistö on jälleen myöntänyt itsenäisyyspäivän kunniamerkit. Kaikki kunniamerkit luovutetaan itsenäisyyspäivänä. Itsen
   Suomen Keskusta
   236
   811
  3. Haluaisin kyllä

   pyytää anteeksi. Sinä et varmaan enää juuri ajattele asiaa. Kuljet ylpeänä eteenpäin. Olit mulle se.
   Ikävä
   35
   750
  4. montako eri kirjainta

   kaivattusi etunimessä on? Mun ihanan 4.
   Ikävä
   72
   743
  5. Sä oot nainen ihan hullu.

   Anna mun rakastaa sua. Anna mun himoita sua! Anna mun tulla sun päällesi ja sano mulle että sä rakastat mua. Mun päivä on muuten ihan pilalla
   Ikävä
   61
   621
  6. Minkä biisin antaisit kaivatullesi?

   Jos voisit antaa kaivatullesi yhden biisin niin mikä se olisi? 🎶
   Ikävä
   43
   578
  7. Mitähän mietit mies

   Jäitkö minua kaipaamaan siitä ajasta kun vielä nähtiin? Nähdäänkö me enää koskaan?
   Ikävä
   60
   557
  8. Hyvää yötä tännekin

   Miehelle tai miehille. Ehkä naisillekin. Erityisesti mukaville sellaisille.
   Ikävä
   95
   545
  9. Tykkäisitpä minusta

   Edes ihmisenä. Kun minä tykkään niin paljon sinusta.
   Ikävä
   24
   537
  Aihe